SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,856
113
bildirimi gözden kaçırmışım biraz geç yazdım kusura bakmayın teşekkür ederim :D son 2 sorumu hallettim de netflix youtube konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
Forumda netflix ve youtube için pkg dosyaları var bulabilirsiniz ama dediğim gibi lütfen bu tür sorularınızı ps 4 yardım kısmına konu açarak yardım isteyiniz burası yeni sürümler ne zaman kırılacak konusu olduğu için konsolunun kırılmasını bekleyen kişiler gelişme oldu sana bilir konu linki şudur buradan indirebilirsiniz https://www.playstationhaber.com/ko...twitch-youtube-5-05-6-72-7-02-7-55-9-00.2235/

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Candiamond

Kullanıcı
28 Mart 2022
88
16
8
Forumda netflix ve youtube için pkg dosyaları var bulabilirsiniz ama dediğim gibi lütfen bu tür sorularınızı ps 4 yardım kısmına konu açarak yardım isteyiniz burası yeni sürümler ne zaman kırılacak konusu olduğu için konsolunun kırılmasını bekleyen kişiler gelişme oldu sana bilir konu linki şudur buradan indirebilirsiniz https://www.playstationhaber.com/ko...twitch-youtube-5-05-6-72-7-02-7-55-9-00.2235/
Haklısınız teşekkür ederim. ❤

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3
Ulan yemin ederim bıktım ne zaman gelecek bu kırmaaaaa

Sp3lt0r

Kullanıcı
24 Nisan 2022
33
11
8

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3
Valla bu durum böyle giderse ben PS4 ün yeni abonelik sistemini alıcam

keyfoagam

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
6
0
1
ps4 slim 9.60 güncellenmiş bunu önce 9.00 sürümüne düşürüp sonra kırma yapılabilir mi?

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3

Ozgur Karagoz

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Aralık 2021
98
56
18

jheller

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Ocak 2021
308
257
63
bu abonelik kesin bu şekildeyse kırılma beklemek anlamsız yüzlerce oyun var

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 850
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 06.06.2022

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,489
113
bu abonelik kesin bu şekildeyse kırılma beklemek anlamsız yüzlerce oyun var
Kırık sürümler için başlangıç avantajlı değil gibi görünüyor ama kırık olmayanlar için güzel bir seçenek. Daha yeni şöyle bir yorum yapmıştım.

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3

jheller

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Ocak 2021
308
257
63
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 850
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 06.06.2022

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,489
113
Abonelikteki oyunlari gormediniz sanırım haziranda gorecegiz kırık makinadan daha fazla oyun olacağını düşünüyorum, bende 2 tane ps5 var 1 tanede ps4pro var fark etmiyor yani
Kırık makinadan daha fazla oyun olmuyor maalesef çünkü belirlenmiş bir kütüphanesi var ve sürekli o kütüphane belli aralıklarla değişiyor yani giren oyunlar oluyor ve çıkan oyunlar oluyor ama sayı aşağı yukarı sabit kalıyor yani sürekli oyun eklenip artmıyor. Ama en azından seçme oyunları koyuyorlar çünkü sürekli ücretli abone olunacağından ve mevcut üyeleri kaybetmek istenmediğinden iyi seçenek sunmaya çalışıyorlar. Ama unutmayın en büyük artısı online oynayabilecek olmanızdır. Dediğim gibi onun haricinde yeni çıkan pahalı oyunlar bu sisteme en az 1 seneden sonra ve belli aylarda atıyorum 1 aylığına iyi bir oyun eklenip sonra çıkıyor yoksa maliyeti Sony' de kurtarmaz çünkü ana oyun yapımcısı firmaya onlar da para veriyorlar. Yani dengeli bir sistem olacaktır. Özetle 9.00 sürüm kırık konsolu olanlar bu sürümün desteklediği yere kadar olan büyük eskimiş büyük oyunların hepsini oynadıkları için ilk bu sistem geldiğinde kırık sürümlere çok cazip gelmeyebilir. Ama kırık olmayanları oldukça güzel oyunlar bekliyor olacak ama artık eskimiş büyük oyunlar olacak onlar da. Tabi arada bir iki güzel yeni oyunda koyacaklar oraya özellikle Sony kendi özel yapımlarından koyar ilgi çekmek için. Yani birde stream yani internet server üzerinden oynanacak oyunlar var işte onlarda eğer internetiniz güçlü değilse özellikle de upload iyi değilse görüntüde bir çözünürlük düşüklüğü olduğunu hissediyorsunuz ve anlık duraksamalar da oluyor yoğunluğa göre. Yani diğer bu şekilde hizmet veren sistemlerde de aynı yani bir PS4 Pro da iyi bir oyunda aldığınız grafik kalitesini beklemeyin. Ama dediğim gibi kırık konsolun yeri ayrı bu sistemin yeri ayrı yani ikisini de seçmek için güzel artılar ve kötü eksiler var. İnsanlar imkanına göre yada mecburiyetine göre seçim yapacaklar. Gönül ister ki her ikisi de herkes için olsun ama öyle bir dünya yok. Sonuç iki seçenek de yeterince oyun oynamanızı sağlayacaktır.

Yeni Playstation Plus sisteminde;
Extra üyelik kütüphanesi 400 oyunlu olacak.
Premium kütüphanesi ise öncekine ek 340 oyun daha olacak ama Premium TR de yok onun yerine Deluxe paket var ve bunda ek oyun olur mu bilmiyoruz. Birde PS1+PS2 oyunları olacak belli sayıda.

Ama 9.00 kırık konsolda şu ana kadar 3000 den fazla PS4 oyun çıktı + 4000 'e yakın eski konsol PS2 oyunları var ama tabi bu 4000 'ün hepsi PS4 te çalışmıyor tabi.

Bilginiz olsun diye yazdım.

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3
Kırık makinadan daha fazla oyun olmuyor maalesef çünkü belirlenmiş bir kütüphanesi var ve sürekli o kütüphane belli aralıklarla değişiyor yani giren oyunlar oluyor ve çıkan oyunlar oluyor ama sayı aşağı yukarı sabit kalıyor yani sürekli oyun eklenip artmıyor. Ama en azından seçme oyunları koyuyorlar çünkü sürekli ücretli abone olunacağından ve mevcut üyeleri kaybetmek istenmediğinden iyi seçenek sunmaya çalışıyorlar. Ama unutmayın en büyük artısı online oynayabilecek olmanızdır. Dediğim gibi onun haricinde yeni çıkan pahalı oyunlar bu sisteme en az 1 seneden sonra ve belli aylarda atıyorum 1 aylığına iyi bir oyun eklenip sonra çıkıyor yoksa maliyeti Sony' de kurtarmaz çünkü ana oyun yapımcısı firmaya onlar da para veriyorlar. Yani dengeli bir sistem olacaktır. Özetle 9.00 sürüm kırık konsolu olanlar bu sürümün desteklediği yere kadar olan büyük eskimiş büyük oyunların hepsini oynadıkları için ilk bu sistem geldiğinde kırık sürümlere çok cazip gelmeyebilir. Ama kırık olmayanları oldukça güzel oyunlar bekliyor olacak ama artık eskimiş büyük oyunlar olacak onlar da. Tabi arada bir iki güzel yeni oyunda koyacaklar oraya özellikle Sony kendi özel yapımlarından koyar ilgi çekmek için. Yani birde stream yani internet server üzerinden oynanacak oyunlar var işte onlarda eğer internetiniz güçlü değilse özellikle de upload iyi değilse görüntüde bir çözünürlük düşüklüğü olduğunu hissediyorsunuz ve anlık duraksamalar da oluyor yoğunluğa göre. Yani diğer bu şekilde hizmet veren sistemlerde de aynı yani bir PS4 Pro da iyi bir oyunda aldığınız grafik kalitesini beklemeyin. Ama dediğim gibi kırık konsolun yeri ayrı bu sistemin yeri ayrı yani ikisini de seçmek için güzel artılar ve kötü eksiler var. İnsanlar imkanına göre yada mecburiyetine göre seçim yapacaklar. Gönül ister ki her ikisi de herkes için olsun ama öyle bir dünya yok. Sonuç iki seçenek de yeterince oyun oynamanızı sağlayacaktır.

Yeni Playstation Plus sisteminde;
Extra üyelik kütüphanesi 400 oyunlu olacak.
Premium kütüphanesi ise öncekine ek 340 oyun daha olacak ama Premium TR de yok onun yerine Deluxe paket var ve bunda ek oyun olur mu bilmiyoruz. Birde PS1+PS2 oyunları olacak belli sayıda.

Ama 9.00 kırık konsolda şu ana kadar 3000 den fazla PS4 oyun çıktı + 4000 'e yakın eski konsol PS2 oyunları var ama tabi bu 4000 'ün hepsi PS4 te çalışmıyor tabi.

Bilginiz olsun diye yazdım.
Kanka streamer ile oynama Türkiye'ye gelmeyecek haberin olsun

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,489
113
Kanka streamer ile oynama Türkiye'ye gelmeyecek haberin olsun
Biliyorum, detaylı bilgilere aylar önce açtığım konudan bakabilirsiniz.

TR de Premium üyelik olmayacak ve onun yerine Deluxe olacak ve deluxe pakette yine eski konsol oyunları hem indirilebilir hem stream şeklinde olabilir diye yazmışlar. Ama benim asıl stream üzerinden oynanacak oyunlar için internetin güçlü olması gerekir dememin sebebi istenirse Amerikan hesabı açılarak Premium hesap oradan satın alınıp bu hizmetten yararlanılabilir. Konumda bundan da bahsetmiştim.

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3
Bence bu abonelik sisteminden dolayı Haziran ayında kırmayı yapabilirler

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Bence bu abonelik sisteminden dolayı Haziran ayında kırmayı yapabilirler
Bu saatten sonra kırılırsa 9,60 ve üstünde bir yazılım kırılır. Bundan sonra yılda bir defa jailbreak işlemi gerçekleşir. Oda her yıl kasım yada aralık ayında son yazılımdan bir önceki yazılımı kırarlar. Hackerlar kayda değer oyunlar birikmeden yeni bir kırma işlemi için kafa yormuyorlar. Şuanda çok fazla oyun birikmediği için gerek duymuyorlar. 9,03 kırılırsa sadece 9,00 yazılımına ilave olarak. Elden Ring ve Horizon forbidden west i oynatma imkanı olur. Ama kasım ayında 9,60 veya daha üstünde bir yazılım kırılırsa bu 2 oyuna ilave olarak Fifa, Nba, Pes, Cod, Battlefield ve daha fazla yeni çıkacak oyunlarda oynanabilir. Geçen yılda herkes 8,03 ün kırılmasını bekliyordu. Ben o zaman da şey demiştim 7,55 e ilave olarak sadece hitman 3 ve resident evil village oynanabilir o yüzden hackerlar kafa yormaz yıl sonuna doğru kırma gerçekleşir demiştim. Sahiden de aralık ayında 8,03 yerine 9,00 ı kırmışlardı. Yine aynı şey olacak gibi geliyor. Çok düşük bir ihtimal beni yanıltıp 9,03 veya 9,04 ü kırabilirler. Ama siz yine de konsolunuz hangi sürümdeyse güncellemeden bekleyin. Her ihtimale karşı güncellemeden beklemek daha mantıklı olur. Hatta yıl sonuna doğru 9,60 ve üstünde bir yazılım kırılırsa o zaman God of War Ragnarök ü de oynarsınız. ;)

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3
Bu saatten sonra kırılırsa 9,60 ve üstünde bir yazılım kırılır. Bundan sonra yılda bir defa jailbreak işlemi gerçekleşir. Oda her yıl kasım yada aralık ayında son yazılımdan bir önceki yazılımı kırarlar. Hackerlar kayda değer oyunlar birikmeden yeni bir kırma işlemi için kafa yormuyorlar. Şuanda çok fazla oyun birikmediği için gerek duymuyorlar. 9,03 kırılırsa sadece 9,00 yazılımına ilave olarak. Elden Ring ve Horizon forbidden west i oynatma imkanı olur. Ama kasım ayında 9,60 veya daha üstünde bir yazılım kırılırsa bu 2 oyuna ilave olarak Fifa, Nba, Pes, Cod, Battlefield ve daha fazla yeni çıkacak oyunlarda oynanabilir. Geçen yılda herkes 8,03 ün kırılmasını bekliyordu. Ben o zaman da şey demiştim 7,55 e ilave olarak sadece hitman 3 ve resident evil village oynanabilir o yüzden hackerlar kafa yormaz yıl sonuna doğru kırma gerçekleşir demiştim. Sahiden de aralık ayında 8,03 yerine 9,00 ı kırmışlardı. Yine aynı şey olacak gibi geliyor. Çok düşük bir ihtimal beni yanıltıp 9,03 veya 9,04 ü kırabilirler. Ama siz yine de konsolunuz hangi sürümdeyse güncellemeden bekleyin. Her ihtimale karşı güncellemeden beklemek daha mantıklı olur. Hatta yıl sonuna doğru 9,60 ve üstünde bir yazılım kırılırsa o zaman God of War Ragnarök ü de oynarsınız. ;)
Gow Ragnarok un Eylül de çıkacağı söyleniyor sen söyleyince gerçekten mantıklı geldi harbiden Kasım'da kırılır

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

yur7an

Kullanıcı
25 Ekim 2021
10
2
1

mirooo

Kullanıcı
16 Mayıs 2022
17
4
3

THEYENER

Kullanıcı
13 Mart 2022
5
0
1
yaw arkadaşlar bekle bekle yarıldım nie hala kıramdılar 9.03 ü zaten yanlışıkla güncellemiştim tam pişman oldum artık

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: ps4 slim
CUH Kodu: ?????????
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.03
Alım Yılı: 2017
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5
Ram: 8GB
HDD: 125GB
Ekran Kartı: GTX 1050
İşletim Sistemi: Windows 10

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,489
113
State of Play etkinliği, Sony tarafından resmi olarak düzenlenen ve gelişmelerin paylaşıldığı, yeni oyunların ve güncellemelerin tanıtımının yapıldığı ve duyuruların paylaşıldığı bir etkinliktir. Genelde oyunlara özel her ay bazen her hafta düzenlenebilen bir etkinlik olayıdır.
Diğer konsol markalarında ve PC tarafında bile olan ve oyun firmaları tarafından bilgilendirme amaçlı yapılan bir etkinlik çeşididir.

Yani yukarıda önceki yazılanlardan yanlış bir mana çıkmasın bu etkinlik olayı kırma haberinin duyurulacağı bir durum değildir.
Yoksa bazı üyeler; "Sony kendi konsolunun kırılma haberini haziranda kendi resmi state of play etkinliğinde duyuracakmış" gibi anlayabilir. :)

Haziran ayında Yeni Playstation Plus Abonelik hizmeti başlayacak ve onun tanıtımı ve duyurusu için bir etkinlik olacaktır.

Bu abonelik sistemi hakkında bilgilere aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz.

Bunun haricinde kendi kendinize her gelişmeyi ve her önemli tarihi kırılma olacakmış gibi lanse ederek hem kendinizi hem de başka
üyeleri boşu boşuna beklentiye sokuyorsunuz. Tabi kendinizi bu şekilde oyalıyorsanız böyle tahminlerde bulunmakta serbestsiniz.
Ama kıran kişi yada grup harici kırma olayının tarihini verebilecek dünyada hiçbir kimse yoktur veya böyle bir bilgiye sahiptir diyemeyiz. Hatta kıracak kişiler bile ileride tarih belirlemekte zorluk çekeceklerdir ve Sony'den ödül alıp sonra izin vermelerini bekleyerek mi yada anonim olarak piyasada isim yapmak için mi paylaşırlar bu bile bir muammadır.

Özetle, kırma olayını bekliyorsanız bu gibi kırma konularını takip etmeniz yeterlidir. Önemli gelişmeler sizlerle paylaşılmaktadır ve gün gelecek şu şekilde; "kırıldı ama acele etmeyin, hemen güncellemeyin, önce kırma işlemi stabil mi değil mi ve sorunlar olacak mı görmekte fayda var" mesajlarımız ile karşılaşacaksınız. Bunları gördüğünüzde kırıldığını anlayacaksınız ve kırma işleminin nasıl yapıldığına dair yeni bir konu ile karşılaşacaksınız yani bu konuyu sizlerle biz paylaşacağız ve muhtemelen ilk deneyenlerden yani kendi konsolunu riske atanlardan biri de biz olacağızdır. Bunun dışında bu kırma konularındaki yazılar 1000 sayfayı da bulsa %99 'u boş muhabbetlerle, beklentilerle ve gereksiz tahminlerle geçer gider.

Şimdi "bu konu neden var o zaman" diye sorgulamaya kalkan kendini tutamayan bazı üyeler olacaktır ama benim amacım size en doğru olan bilgileri en yalın şekilde aktarmaktır yani bu konunun temel amacı 500-1000 sayfa tahmin de bulunmak yada başka muhabbetleri burada yazmak değil sadece kırma haberleri olursa yada bunla alakalı gelişmeler varsa onları paylaşmaktır. Tabi ki bu konuda ne yapacağınız size kalmış yani illa tahminlerde bulunmak istiyorsanız ve sayfaların artmasını istiyorsanız siz bilirsiniz yani özgürsünüz ama boş tahminlere kızan üyeler de olacaktır buna da hazırlıklı olun ve sonrasında tartışma da çıkartmayın. Son olarak diyeceğim, kırma haberleri ve gelişmeleri hariç diğer paylaşımların "Geyik Muhabbeti" konusunda yazılması gerekir bunu da hatırlatayım. Bu yazdıklarım diğer kırma konuları için de geçerlidir.

burakik

Kullanıcı
6 Aralık 2021
66
14
8
bu ne lan sayfanın yarısı reklam tamam reklam alın almayın demiyoruz ama bu şekilde de olmaz yani reklamların arasından bakmaya çalışıyoruz resmen

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 2TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 10.10.2020
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.00
Alım Yılı: 10.12.2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD RYZEN 5 PRO 5650
Ram: 32 GB
HDD: 4TB SSD M2
Ekran Kartı: NVİDİA RTX 3090Tİ
İşletim Sistemi: WİNDOWS 10 PRRO 64 BİT
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım