nearbypiece
Kullanıcı
- 18 Ağustos 2022
- 269
- 800
- 93

haftasonu buralarda değildim ancak gelişmeleri takip ettim
pppwn için c++ sürümü tamamlandı. artık python değil c++ muadili de var. Bunun faydası şu: python'dan daha hızlı çalıştırabilirsiniz. 45-50 sürede kırma işlemi yapılabiliyor. stabilitesinin arttığını söylüyorlar.
Geçenlerde raspberry için çıkan script'i c++ olan sistem ile entegre olarak çıkartılar.
Şu an elinizde bir raspberry pi varsa konsola çift taraflı bant ile yapıştırıp açılışta hiçbirşeye dokunmadan kırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. usb vs yok. aç ve bekle..
bir sürü pppwn gui sürümü çıkartan yazılımcılar var.
ara sürümler için goldhen beklemeye devam ediyoruz.
---
11.00 için bu iş iyice çözüldükten sonra ara sürümlere geleceğini tahmin ediyorum. ara sürümle beklemenin avantajı şu olur; ara sürümlerde daha stabil çalışan bir jb çıkabilir, yada bu pppwn exploiti için ara sürümlerde daha stabil çalışabilir.
Şimdilik bir konsolu ara sürümde bekletiyorum.
pppwn için c++ sürümü tamamlandı. artık python değil c++ muadili de var. Bunun faydası şu: python'dan daha hızlı çalıştırabilirsiniz. 45-50 sürede kırma işlemi yapılabiliyor. stabilitesinin arttığını söylüyorlar.
Geçenlerde raspberry için çıkan script'i c++ olan sistem ile entegre olarak çıkartılar.
Şu an elinizde bir raspberry pi varsa konsola çift taraflı bant ile yapıştırıp açılışta hiçbirşeye dokunmadan kırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. usb vs yok. aç ve bekle..
bir sürü pppwn gui sürümü çıkartan yazılımcılar var.
- GitHub - PSGO/PPPwnGo -> Bu çinli arkadaş güzel ve güncel iş yapıyor
- PPPwn_Loader vardı ancak üstteki çinli geliştirici onu forklamış ve geliştiriyor. Denenebilir -> GitHub - PSGO/PPPwn-Lite: Lite based on PPPwn & PPPwn-Loader
- Modded Warfare'in programı da basit ve kullanışlı.
ara sürümler için goldhen beklemeye devam ediyoruz.
---
11.00 için bu iş iyice çözüldükten sonra ara sürümlere geleceğini tahmin ediyorum. ara sürümle beklemenin avantajı şu olur; ara sürümlerde daha stabil çalışan bir jb çıkabilir, yada bu pppwn exploiti için ara sürümlerde daha stabil çalışabilir.
Şimdilik bir konsolu ara sürümde bekletiyorum.