SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER 🔥 PS4 11.00 VERSİYON KIRILDI ! [DETAYLI KURULUM ve ANLATIM]

yigid0

Kullanıcı
4 Mayıs 2024
16
0
1
öncelikle haklısınız :)

Yukardaki kırmızı butonlu yerden paketleri görebilir ve ilgili konuya gidebilirsiniz.

Port yapmak bir miktar bilgi-birikim istiyor. Özet geçecek olursam:
oyunun pc için yapılmış dil dosyalarını ps4'e aktarıyorsunuz. bu işlem dosya kopyala/yapıştırdan ibaret bir işlem değil.
bazı oyunların dil dosyalarını açmak için uygun program gerekiyor; bazı oyunların dil dosyaları değişiklik gösterebiliyor aynı yerde olmuyor; bazı oyunlara türkçe portu yaptığınızda fontları da türkçe yapmanız gerekebiliyor; bazı oynların pc ve ps sürümleri birbirinden farklı oluyor vs. çok detaylı ve uğraştırıcı bir iş.
Anladım sağolun bilgi için. Bir sorum daha olacak 11.00 sürümler neden beklemeli "mesela ben 9.60 ve beklemekten bir hal olduk",twiter yabancı kaynakların 11.00 sürümüne yoğunlaşacağını ima ediyorlar,siz webkit için ne düşünüyorsunuz 9.3 we 9.60 a kadardı sanırım.onun için kendimi zapt ediyorum.

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
800
93
Anladım sağolun bilgi için. Bir sorum daha olacak 11.00 sürümler neden beklemeli "mesela ben 9.60 ve beklemekten bir hal olduk",twiter yabancı kaynakların 11.00 sürümüne yoğunlaşacağını ima ediyorlar,siz webkit için ne düşünüyorsunuz 9.3 we 9.60 a kadardı sanırım.onun için kendimi zapt ediyorum.
11.00 sürümlerin beklemesine gerek yok. hemen şimdi oynamaya başlarsınız :) altındaki sürümler bekleyebilir diyordum ama gelişmeler 11 üzerine doğru gidiyor. 2 haftadır da exploit ile ilgili bir gelişme yok. c++ versiyonun gelmesi çalıştırılabilecek yerlerin sayısını arttırır tahminimce. gelirse ara sürümlere goldhen gelir.
mesela iki konsolunuz vardır biri 9.00 biri 9.60; bu durumda beklenir, acele edecek birşey yok. ama tek konsolunuzda 9.60'da bekliyorsanız ve artık oyun oynamanız gerekiyorsa :) 11'e yükseltilebilir. hayata 1 kere geliyoruz..

9.60'a kadar psfree webkit var ancak bu webkiti kullanabilecek bir kernel exploit yok. psfree 9.00'ların işine yaradı sadece.
pppwn ile ise direk kod çalıştırılıyor.

yigid0

Kullanıcı
4 Mayıs 2024
16
0
1
11.00 sürümlerin beklemesine gerek yok. hemen şimdi oynamaya başlarsınız :) altındaki sürümler bekleyebilir diyordum ama gelişmeler 11 üzerine doğru gidiyor. 2 haftadır da exploit ile ilgili bir gelişme yok. c++ versiyonun gelmesi çalıştırılabilecek yerlerin sayısını arttırır tahminimce. gelirse ara sürümlere goldhen gelir.
mesela iki konsolunuz vardır biri 9.00 biri 9.60; bu durumda beklenir, acele edecek birşey yok. ama tek konsolunuzda 9.60'da bekliyorsanız ve artık oyun oynamanız gerekiyorsa :) 11'e yükseltilebilir. hayata 1 kere geliyoruz..

9.60'a kadar psfree webkit var ancak bu webkiti kullanabilecek bir kernel exploit yok. psfree 9.00'ların işine yaradı sadece.
pppwn ile ise direk kod çalıştırılıyor.
Kusura bakmayın "11.00 altı fw ler neden beklemeli" diyecektim yanlış yazmışım ,yani benim, psfree webkiti kullanabilecek bir kernel exploit beklememe gerek yok çok önem arz etmiyorsa .Ben single oyun hilelerinin psfree webkitle yükleneceği görmüştüm onun için bekliyim demiştim.

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
Cevabınız için teşekkür ederim. fw 9.60 dayım jb. gelince sewinerek bu siteye üye oldum ama yamaların ücretli olmasını öğrenmek ,bana bir kez daha"kahrolsun kapitalizm" dedirtti. Ne kadar ücret istediklerini biliyormusunuz veya nasıl port yapabilirim? nereye mesaj atıp öğrenebilirim bilmiyorum acemiyim.
en ucuz üyelik 1 aylık o da 157 lira zaten ana sayfada görünüyor alta inince görebilirsiniz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

yigid0

Kullanıcı
4 Mayıs 2024
16
0
1

Skayn

Kullanıcı
6 Aralık 2020
145
86
28
11.50 mecbur yükseltme yaptım yoksa oyun oynayamıyoruz... 11.00 in kırılması 11.50 nin de sony güncelleme vermeden kırılabilir olması anlamına geliyor mu?

Yani yeni güncelleme gelirse yapmayalım mı yakın zamanda çıkar mı.. ( ah ulan Red dead redemption 2 nelere katlanıyorum senin yüzünden)
El yatkınlığı varsa sycon ile sürüm düşürme yapın derim.

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Disk
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850GB
Versiyon: 4.00
Alım Yılı: 2024

kaptan3580

Kullanıcı
11 Eylül 2022
9
0
1
teşekkürler

Kuons

Kullanıcı
24 Aralık 2021
20
2
3

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
800
93
Hocam bu ppoe ayarlariyla, menulerle uğraşmadan cihazi otomatik açıp golden mi atıyor? @nearbypiece
Kırma işlemi için pppoe ayarlarını bir kere yaptıktan sonra aslında PS4 arka planda ip alma denemesi yapıyor. Cihaz açılırken de bu ip alma denemelerini arkaplanda yapıyor.
Eğer sizin programınız, konsoldan önce açık halde bekliyorsa; konsolun açılışında bu ip yakalama isteğine cevap verip kırma işlemini başlatıyor. Cihaz açılıp kendine gelene kadar (eğer ilk denemede başarılı olursa) kırılmış oluyor.

PS tuşuna basıp kullanıcı seçmeden önce de kırma yapılabildğini gösteriyor videoda.

Bunların hepsi exploit'in c++ olarak yazılıp daha hızlı çalıştırılmasıyla mümkün oldu.

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
800
93

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
800
93

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
Sahne akıp gidiyor maşallah geliştiricilere çok iş düştü :D

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M

Orhan3475

Kullanıcı
25 Kasım 2023
2
0
1

yigid0

Kullanıcı
4 Mayıs 2024
16
0
1

TV üzerinden jailbreak yapanlar için ufak bir güncelleme gelmiş. TV açıldığında pppwn başlama özelliği getirilmiş.
selam..2 leptop da denedim olmadı lg tv rootlayıp ssh girdim yine olmadı lgtv çip mimarisi de tm ne iş anlamadım halbuki gerekli programları indirip kurdum yok.. 11.00 jb yapamadım acaba ethernet kablosumu uyumsuz modemin içinden çıkan kablo ,başka ne olabilir..

darkside_

Kullanıcı
15 Aralık 2020
61
37
18
Bende 5.05 makine vardı usb de istemiyordu ilginç şekilde çok çok uzun sürdü bu nesil ps5 çıkalı 4 sene oldu bu sene ps5 odaklı olmaya başladı sektör sony ve microsoft yavaştan şu konsollara komple desteği kesse de exploit jailbreak cfw ne varsa standart olsa ps3 ün şuanki hali gibi
Benimde beklentim bu yönde hocam ya, hen den ziyade cfw çıksa da rahatlasak ps4 için :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: -2016A
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2020
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600
Ram: DDR4-32 GB
HDD: 1 TB - SSD
Ekran Kartı: Amd RX 6800 XT

Kuons

Kullanıcı
24 Aralık 2021
20
2
3
selam..2 leptop da denedim olmadı lg tv rootlayıp ssh girdim yine olmadı lgtv çip mimarisi de tm ne iş anlamadım halbuki gerekli programları indirip kurdum yok.. 11.00 jb yapamadım acaba ethernet kablosumu uyumsuz modemin içinden çıkan kablo ,başka ne olabilir..
Nasıl yapıyorsunuz tam olarak. Önce fat32 flasa hen atiyorsunuz ps4 e takacaksiniz sonra eternet kablosunu laptopla ps4 e bagladiktan sonra ppopa girip rastgele kullanıcı adı şifre yazıp onayliyorsunuz ama internet testi yapmıyor bir önceki sayfaya dönüyorsunuz orada programı çalıştıracaksiniz o kadar. Bir iki deneme gerekebilir. sarı eternet kablosu var bir metrelik onlardan takın.

ultrarda

Kullanıcı
17 Şubat 2024
6
0
1
Dostlar merhaba herkeze, kolay gelsin. Bi kaç sorum olacaktı sizlere. Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ederim.

Ps4 500 gb 9.03 slim cihaza sahibim. Bildiğiniz üzere bayadır beklemedeydik. Kırma islemini evde kendim de deneyebilirim fakat önce 11 yükseltmek gerekiyor onu biliyorum. Aklımı kurcalayan son günlerde ki videolar da raspberry pi 0 2w modeli ile kırılımı otomatik yapan videolar gördüm. Bu cihazı alsam içerisine nasıl entegre edeceğini bilmiyorum. Diğer bir sorum da benim cihazın arkasında cusa2216a yazıyor. Bi kaç gündür oyunlara bakıyorum ama bu cusa kodlu oyun göremedim. Hangi cusa ları indirmem gerekiyor mesela? Kıymetli cevaplarınız için teşekkür ederim

karakral

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
170
150
43
Dostlar merhaba herkeze, kolay gelsin. Bi kaç sorum olacaktı sizlere. Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ederim.

Ps4 500 gb 9.03 slim cihaza sahibim. Bildiğiniz üzere bayadır beklemedeydik. Kırma islemini evde kendim de deneyebilirim fakat önce 11 yükseltmek gerekiyor onu biliyorum. Aklımı kurcalayan son günlerde ki videolar da raspberry pi 0 2w modeli ile kırılımı otomatik yapan videolar gördüm. Bu cihazı alsam içerisine nasıl entegre edeceğini bilmiyorum. Diğer bir sorum da benim cihazın arkasında cusa2216a yazıyor. Bi kaç gündür oyunlara bakıyorum ama bu cusa kodlu oyun göremedim. Hangi cusa ları indirmem gerekiyor mesela? Kıymetli cevaplarınız için teşekkür ederim
oyun kodlarıyla cihazın kodunun alakası yok istediğiniz kodlu oyunu indirip kurabilirsiniz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1200A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 7.00
Alım Yılı: 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor 3.70 GHz
Ram: 32,0 GB
HDD: 512 GB SSD
Ekran Kartı: AMD RADEON RX 6800-16GB OC
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro-64 Bit

yigid0

Kullanıcı
4 Mayıs 2024
16
0
1
Nasıl yapıyorsunuz tam olarak. Önce fat32 flasa hen atiyorsunuz ps4 e takacaksiniz sonra eternet kablosunu laptopla ps4 e bagladiktan sonra ppopa girip rastgele kullanıcı adı şifre yazıp onayliyorsunuz ama internet testi yapmıyor bir önceki sayfaya dönüyorsunuz orada programı çalıştıracaksiniz o kadar. Bir iki deneme gerekebilir. sarı eternet kablosu var bir metrelik onlardan takın.
Selam..laptopla ps4 proyu jb yapım , yeni güncellemeler sayesinde sanırsam.! Şu root'ladığım lg tv de sıra ondan sonrada router denerim.

Ahmet abi

Kullanıcı
12 Mayıs 2024
16
1
3
Merhaba bu en son çıkan kırma işlemini yapan varmı randımanlı stabil çalışıyormu memnunmusunuz. Cihazımın sürümü 9.60 kırmalımıyım şimdi yoksa beklemelimiyin uzun süre bekleme niyetim yok sizce nasıl yapmalıyım.

Ahmet abi

Kullanıcı
12 Mayıs 2024
16
1
3
Kırılmış bütün oyunlar 11.00 da oynanabilirmi .

byesmer

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
25 Temmuz 2021
556
191
43
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216b
Alım Yılı: 08.08.2021

Kuons

Kullanıcı
24 Aralık 2021
20
2
3
Merhaba bu en son çıkan kırma işlemini yapan varmı randımanlı stabil çalışıyormu memnunmusunuz. Cihazımın sürümü 9.60 kırmalımıyım şimdi yoksa beklemelimiyin uzun süre bekleme niyetim yok sizce nasıl yapmalıyım.
Toplamda dört beş defa kırdım sadece bir defa ps4 dondu sanırım stabiletisi iyi ama bir ay daha beklemenizi tavsiye ederim .

hsnozdmr

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
62
2
8
teşekkürler

samsunlu55

Kullanıcı
18 Mayıs 2024
22
0
1
eline sağlık admin

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Fat kada
CUH Kodu:
Kapasite:
Alım Yılı:

fatpsp

Kullanıcı
16 Aralık 2020
52
3
8
teşekkürler

znorf

Kullanıcı
19 Mayıs 2024
1
0
1
teşekkür ederim

tomb3147

Kullanıcı
20 Mayıs 2024
41
2
8
Teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Fat
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 11.0
Alım Yılı: 01.06.2015
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 7 5800x3d
Ram: DDR4-32 GB
HDD: 3 TB - SSD
Ekran Kartı: Nvidia RTX 3090
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
800
93
Bu konuda bilgim yok, üzgünüm.
Televizyonum LG olmadığı için deneme şansım da yok.

Benim laptopun birinin ethernet kartı ile kırmadı ama diğer laptopun kartıyla kırdı. Böyle birşey yaşamıştım. Belki de TV'nin markası LG de olsa kullandığı kart farklı olabilir mi?

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
800
93

Öncelikle oyun ve cihazın kodu arasında bir ilişki yok. Her oyunu rahatça yükleyebilirsiniz.

pi0-2w alırsanız mikro sd kart'a işletim sistemi yükleyip cihazı headless şekilde kendi internetinize bağlayarak kurmanız gerekiyor. OTG kablosuyla bir ethernet bağlamalısınız. Sonra ssh portundan cihaza bağlanıp ilgili repodaki scripti kurmalısınız. Gerisi bahsettiğiniz gibi konsol üzerinden pppoe bağlantısı kurularak devam ediyor.

Sadece pi0 almakla iş bitmiyor, ona uygun usb-ethernet almak gerekli. pi0 çıkışları mini usb olduğu için aradaki bağlantıyı da otg kablosu gibi bir kablo ile sağlamanız yada (varsa) mini usb portundan bağlanan bir ethernet almanız gerekli olacak.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım