Halilegen
Kullanıcı
- 15 Nisan 2022
- 46
- 13
- 8

dediklerini aynen yaptım ip adresi al başarılı dedi şimdi ne yapmam lazım ps4 ün ayarlar kısmında debug falan olması gerekmiyor muydu bi değişiklik olmadı gibipcde intrenet olmasına gerek yok.
dediklerini aynen yaptım ip adresi al başarılı dedi şimdi ne yapmam lazım ps4 ün ayarlar kısmında debug falan olması gerekmiyor muydu bi değişiklik olmadı gibipcde intrenet olmasına gerek yok.
İşlem bittikten sonra sol üst köşede pppwned yazisi geldi mi PS4 dedediklerini aynen yaptım ip adresi al başarılı dedi şimdi ne yapmam lazım ps4 ün ayarlar kısmında debug falan olması gerekmiyor muydu bi değişiklik olmadı gibi
geldi evetİşlem bittikten sonra sol üst köşede pppwned yazisi geldi mi PS4 de
videolardaki gibi devam edecek işte. ekranda pppwn yazısı görmen lazım. debug olması gerekmiyor.dediklerini aynen yaptım ip adresi al başarılı dedi şimdi ne yapmam lazım ps4 ün ayarlar kısmında debug falan olması gerekmiyor muydu bi değişiklik olmadı gibi
gördüm de şimdi ne yapıcam 0 bilgi ile yazıyorumvideolardaki gibi devam edecek işte. ekranda pppwn yazısı görmen lazım. debug olması gerekmiyor.
bu kadar işte. geçmiş olsun.geldi evet
oyunları nasıl yüklicem ?bu kadar işte. geçmiş olsun.
istiklal marşı
kapanış![]()
bu kadar işte. geçmiş olsun.
istiklal marşı
kapanış![]()
yapacak birşey yok. cihazın kırıldı. goldhen bekleyeceksin. ayrıca senin sürümüne uygun debug setting açan stage2.bin dosyası yapmalarını bekleyeceksin.gördüm de şimdi ne yapıcam 0 bilgi ile yazıyorum
tamam tşkleryapacak birşey yok. cihazın kırıldı. goldhen bekleyeceksin. ayrıca senin sürümüne uygun debug setting açan stage2.bin dosyası yapmalarını bekleyeceksin.
kabloyu takıp ppwn go ile konsolu kıracaksınız kırılınca oyun oynayabileceksiniz bu kadarSon bi soru sorcam kızmassanız bilen cevap versin bu yaptığım işlemlerin tamamını her oyuna girmek istediğimde yapmam gerekicekmi yoksa sadece ethernet kablosunu takıp son çalıştırdığım pppwn go çalıştırıp direk oyunları oynayabilicek miyim ilk kez jb yaptım da kafam karışık biraz
her oyunda değil. makineyi açtığında 1 kere yapsan yeter. sonra uyku modunda tutabilirsin.Son bi soru sorcam kızmassanız bilen cevap versin bu yaptığım işlemlerin tamamını her oyuna girmek istediğimde yapmam gerekicekmi yoksa sadece ethernet kablosunu takıp son çalıştırdığım pppwn go çalıştırıp direk oyunları oynayabilicek miyim ilk kez jb yaptım da kafam karışık biraz
Tamamdır teşekkürler daha fazla soru sorup kafa şişirmiyim çok sağolun yardımlarınız içinher oyunda değil. makineyi açtığında 1 kere yapsan yeter. sonra uyku modunda tutabilirsin.
usb kırmalı jailbreak de bu şekilde. heralde pppwn ile de böyle olur
İnşallah 10.01 içinde stage 2 gelir ayrıca gold hen de gelir sabırsızlıkla bekliyorum
9.60 sürümüne kadar zorda olsa bir ihtimal ama sonrası için webkit açığı yok doğrudan kernel exploit kullanılıyor. Bu yüzden tarayıcıyla kırma işi şimdilik mümkün değil. 9.0 için usb tak çıkar olmadan otomatik kırma yapan esp32 yöntemi bulunduğu gibi burada da raspery pi ile bir yöntem geliştirilir diye düşünüyorum ama oda biraz pahalı tabi esp32 200 tl ile hallediliyor. JB işi git gide zorlaşıyor.Arkadaşlar bilgi amaçlı soruyorum, ileride 11.00 Goldhen çıkarsa web browser üzerinden (karo vb. gibi) aynı şekilde Goldhen'i çalıştırabilir miyiz acaba? 9.0 exFat açığı kullanıyor gerçi, yeni açık ise ethernet açığı. Bulunan şu anki açık çok uğraştıracak gibi gözüküyor. Umarım kolay bir yolu bulunur.
Herkesin 9.0 PS4 yok malesef Kimse 9.0 dan 11 e geçmez 9.0 versiyon üzeri PS4 u olanlar sabırsızlıkla bekliyor tıpkı sizin PS5 için beklediğiniz gibiSevgili arkadaşlar 11.00 nede hemen geçmek istiyorsunuz bir türlü anlam veremiyorum 11.00 sürüm daha stabil 10 defa veya 20 defa çökme yapar ps 4 zarar verirsiniz veya güvenlik mod gecebilir benim size tavsiyem 9.0 sürüm de kalın usb kırma işlemini yapın daha stabil en son çıkan oyunları ise Blackport işlemini kullanıp oynayın 11.00 sürüm daha stabil hale gelince rahatlıkla kullanırsınız bu kadar acele etmeyin ben hem ps 4 kullanicisiyim hemde ps 5 kullanıcıyım..
Ps 4 sürüm 9.00 golden hen 2.3 kullanıyorum
Ps 5 sürüm ise 8.20 kullanıyorum ps 5 8.20 kırılsa harika olurdu....
10.01 icin stage 2 .bin yakin zamanda gelir mi yoksa 11 e mi cekelim millet oyun oynamaya bile baslicak yakinda
Yakın zamanda gelir mi bilemem ama olabildiğince düşük sürümde kalmanız en iyisi bence10.01 icin stage 2 .bin yakin zamanda gelir mi yoksa 11 e mi cekelim millet oyun oynamaya bile baslicak yakinda
Sanırım test için ps4 camiasındaki bilinen kişilere atmış olabilir. ko-fi sayfasında gözükmüyor.biri videoyu inceleyebilir mi gold hen mi geldi diyo videoda
Hocam 21 eylül 2022'den beri beklemişsiniz. 2 hafta daha bekleseniz birşey olmaz10.01 icin stage 2 .bin yakin zamanda gelir mi yoksa 11 e mi cekelim millet oyun oynamaya bile baslicak yakinda
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK