SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER 🔥 PS4 11.00 VERSİYON KIRILDI ! [DETAYLI KURULUM ve ANLATIM]

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93

Skayn

Kullanıcı
6 Aralık 2020
145
86
28
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Disk
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850GB
Versiyon: 4.00
Alım Yılı: 2024

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,804
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

ridw0n

Kullanıcı
10 Ekim 2022
212
91
28
Gerçekten USB tak-çıkar yapmamak için, her jailbreak de konsolu ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayıp %8-10 ihtimalle olacak bir jailbreak ile uğraşacak mısınız?
bence de zaten 9 versiyon usbde gayet iyi neredeyse sorunsuz çalışıyor bende şu anki kırmada yapılan işlemler gereksiz uzun benim 9 versiyonu kırmam maksimum 30 saniye oluyor. 2 saniye psfree usb çoklayıcı var düğmesine basıyorum sonra bitiyor işlem :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216B
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı: 2022
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i7 10875H
Ram: 64 GB DDR4
HDD: 2 TB M2 SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce RTX 2060
İşletim Sistemi: Windows 10

Halilegen

Kullanıcı
15 Nisan 2022
46
13
8
9.00 cihazı jailbreak yapıp goldhen'i yükleyebilmek için yapılacakları yazıyorum:

Python yükleyin, path'e eklemeyi unutmayın
python için Scrapy modülünü yükleyin
npcap programını yükleyin
GitHub - PSGO/PPPwnGo bu repoyu indirin
Bu repodaki ps4_goldhen_all/PS4-9.00/GoldHENv2.4b16.2/ klasründekü payload.bin dosyasını flashdisk'e atın
Bilgisayarı ve ps4'ü ethernet kablosu ile bağlayın.
PPPwnGo.exe'yi çalıştırın, üstten PS4-9.00'ı seçin. Yanındaki kutudan ethernet kartınızı seçin
Ps4'ü internete bağlamak için ayarlara girin.
Lan kablosu ile bağlantıyı seçerek devam edin.
PPPoE üzerinden bağlantıyı seçin, rastgele user/pass girin.
Diğer herşeye otomatik seçerek ilerleyin.
Proxy kullanma yazanı seçip sona ulaşın.
İnternet bağlantısını denetle butonuna basın.

PS4 bağlantıyı denetlerken bilgisayar üzerinden işlemler yapmaya çalışacak. Bu sırada exploit devreye girip kod çalıştırmaya başlayacak.
Bu çalıştırılan kod usb sürücüdeki payload.bin dosyasını çalıştıracak. böylece goldhen yüklenecek.
İşlem tamam.

Exploti sırasında bazı yerlerde takılabilir. Böyle birşey olursa pc'deki programı tekrar çalıştırıp ps4 üzerinden internet bağlantısını denetle bölümüne girip olana kadar tekrar deneyin
Şöyle söyliyim benimki 9.00 değil 10.01 gene aynı işlemleri yapsam olur mu çünki ben modded warfarenin son videosunda yaptığı herşeyi aynen yaptım olmadı
video bu aldığım hatayı söyliyim öncelikle internet bağlantısını test et dediğimde ip adresi al başarısız diyo 1 keresinde başarılı dedi sonra full gene başarısız dedi ayrıca dosya ekle kısmına bir ss bırakıyorum başarılı dese dahil PPPwn Ps4 loader exe dosyasında stage2.bin i seçip etherneti seçip 1001 seçtikten sonra usb ps4 e takılıyken run exploid diyorum hata veriyo hatayı ss olarak dosya ekle kısmından ekledim bakabilirsin burada takılıyorum nerde hata yapıyorum yardımcı olur musun pyton falan yüklemedim hoş pyton ne onu bile bilmiyorum videoda ne yapıyosa aynen tekrar ettim sadece lütfen yardımcı olur musun.

Ekli dosyalar

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93
Şöyle söyliyim benimki 9.00 değil 10.01 gene aynı işlemleri yapsam olur mu çünki ben modded warfarenin son videosunda yaptığı herşeyi aynen yaptım olmadı
video bu aldığım hatayı söyliyim öncelikle internet bağlantısını test et dediğimde ip adresi al başarısız diyo 1 keresinde başarılı dedi sonra full gene başarısız dedi ayrıca dosya ekle kısmına bir ss bırakıyorum başarılı dese dahil PPPwn Ps4 loader exe dosyasında stage2.bin i seçip etherneti seçip 1001 seçtikten sonra usb ps4 e takılıyken run exploid diyorum hata veriyo hatayı ss olarak dosya ekle kısmından ekledim bakabilirsin burada takılıyorum nerde hata yapıyorum yardımcı olur musun pyton falan yüklemedim hoş pyton ne onu bile bilmiyorum videoda ne yapıyosa aynen tekrar ettim sadece lütfen yardımcı olur musun.
Sizin beklemeniz şu an için en doğrusu. 10.01 için henüz goldhen çıkmadı. Oyun yükleseniz bile oynayamazsınız.

Şu an için 9.00 dahil ve üzeri kullanıcıların oyun oynamasını sağlayacak yeni bir gelişme yok. Biraz daha sabırla beklemeniz gerekiyor.

---

1) konsol ve bilgisayar direkt olarak ethernet ile bağlı olacak. modem üzerinden bağlı olmasın.

2) python yüklemeden olmaz. yüklemedim ve bilmiyorum demişsiniz.

3) mw'nin programını incelemedim. Ancak temelde her sürüme göre stage1.bin ve stage2.bin dosyasını derlemeniz gerekiyor (veya hazır derlenmiş bulup kullanacaksınız)

alemplay

Kullanıcı
15 Aralık 2021
70
7
8
@nearbypiece, Python son sürüm win 7 ye yüklenmiyor dll bulunamadi hatası veriyor işlem için win 8 üzeri PC olmasi gerekiyor win 11 de denedim 9.0 i kirdi win 7ler için başka bir yol varmı bilmiyorum

Halilegen

Kullanıcı
15 Nisan 2022
46
13
8
Sizin beklemeniz şu an için en doğrusu. 10.01 için henüz goldhen çıkmadı. Oyun yükleseniz bile oynayamazsınız.

Şu an için 9.00 dahil ve üzeri kullanıcıların oyun oynamasını sağlayacak yeni bir gelişme yok. Biraz daha sabırla beklemeniz gerekiyor.

---

1) konsol ve bilgisayar direkt olarak ethernet ile bağlı olacak. modem üzerinden bağlı olmasın.

2) python yüklemeden olmaz. yüklemedim ve bilmiyorum demişsiniz.

3) mw'nin programını incelemedim. Ancak temelde her sürüme göre stage1.bin ve stage2.bin dosyasını derlemeniz gerekiyor (veya hazır derlenmiş bulup kullanacaksınız)
1 evet dediginiz gibi bagliydi

2 pyton yukledim az once gene basarili olamadim ama yuksek ihtimal benim hatamdan kaynaklidir

Bu arada oyun oynayacak kadar ilerlendiginde buradan biri videolu uygulamali gosterirse cok mutlu olurum pek anlamiyorum simdiden tesekkurler.

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93
@nearbypiece, Python son sürüm win 7 ye yüklenmiyor dll bulunamadi hatası veriyor işlem için win 8 üzeri PC olmasi gerekiyor win 11 de denedim 9.0 i kirdi win 7ler için başka bir yol varmı bilmiyorum
python 3.8 yükleniyor sanırım win7 için. onunla dener misiniz.
scrapy python3.5 üzeri istiyor.
npcap sadece win10 ve win11 için geçerli. Yıllar önce benzer paket işlemleri için winpcap kullanmıştım. Onu yükleyip çalıcak mı çalışmayacak mı bakmak lazım.

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
421
398
63
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216
Kapasite: 5TB
Versiyon: 11.00
Alım Yılı: 07.07.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Digital Edition
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 825GB/2TB SAMSUNG 980 PRO
Versiyon: 10.20
Alım Yılı: 11.12.2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD RYZEN 5600x
Ram: 32 GB KİNGSTON FURY
HDD: 1 TB SAMSUNG 970 EVO +3+6+12+14 SATA DİSK
Ekran Kartı: GİGABYTE 6700 XT 12 GB O.C
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: OLED
Kapasite: 512
Versiyon: 19.0.1
CFW: 18.1.0
Alım Yılı: 2024
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: XBOX-360
Kapasite: 250 GB
Yazılım Sürümü: Fresstyle 3
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93
1 evet dediginiz gibi bagliydi

2 pyton yukledim az once gene basarili olamadim ama yuksek ihtimal benim hatamdan kaynaklidir
npcap ve scrapy yüklü mü?
payload'ları konsol sürümüne göre derlediniz mi?

Eğer sadece denemek için uğraşıyorsanız tamam ama şu an aktif bir gelişme yok, hala geliştirme sürecinde bu exploit. Yeterli bilginiz yoksa, zaten şu an incelemek size vakit kaybından başka birşey vermeyecek. Son kullanıcıya birşey katacak hale gelmedi.

Bu arada oyun oynayacak kadar ilerlendiginde buradan biri videolu uygulamali gosterirse cok mutlu olurum pek anlamiyorum simdiden tesekkurler.

Halilegen

Kullanıcı
15 Nisan 2022
46
13
8
npcap ve scrapy yüklüydü ama payloadları konsol sürümüne göre derleme olayını bilmiyorum uygulamada 1001 seçtim sadece dediğim gibi olayı tam anlatan bi video gelirse zaten oyun oynanacak kısıma geldiğimiz zaman o videoyu izleyip yaparım suan illaki hatalı yaptığım çok nokta vardır diye düşünüyorum

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93
npcap ve scrapy yüklüydü ama payloadları konsol sürümüne göre derleme olayını bilmiyorum uygulamada 1001 seçtim sadece dediğim gibi olayı tam anlatan bi video gelirse zaten oyun oynanacak kısıma geldiğimiz zaman o videoyu izleyip yaparım suan illaki hatalı yaptığım çok nokta vardır diye düşünüyorum
Modded warfare'in programı inceledim. seçtiğine göre derlenmiş dosyaları da vermiş yanında. Sorun olmaması lazım.

Programı sağ tıklayıp yönetici olarak başlattınız mı?

usta95

Kullanıcı
11 Ağustos 2023
20
4
3
Arkadaşlar bilgi amaçlı soruyorum, ileride 11.00 Goldhen çıkarsa web browser üzerinden (karo vb. gibi) aynı şekilde Goldhen'i çalıştırabilir miyiz acaba? 9.0 exFat açığı kullanıyor gerçi, yeni açık ise ethernet açığı. Bulunan şu anki açık çok uğraştıracak gibi gözüküyor. Umarım kolay bir yolu bulunur.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216B
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı: 2023

Halilegen

Kullanıcı
15 Nisan 2022
46
13
8
Modded warfare'in programı inceledim. seçtiğine göre derlenmiş dosyaları da vermiş yanında. Sorun olmaması lazım.

Programı sağ tıklayıp yönetici olarak başlattınız mı?
Evet aynen öyle yaptım ilinç bi şekilde olmadı hiçbişi ama mw nin videosunda pyton falan yüklememişti bende pyton yada videoda görünmeyen başka bişi yüklü değilken denedim direk olarak ne yaptıysa aynısını yaptım ip bağlantısı bağlanamadı dedi sürekli sadece 1 kere bağlandı dedi o kadar. o attığım sslerdeki hata hiç geçmedi.

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93
Evet aynen öyle yaptım ilinç bi şekilde olmadı hiçbişi ama mw nin videosunda pyton falan yüklememişti bende pyton yada videoda görünmeyen başka bişi yüklü değilken denedim direk olarak ne yaptıysa aynısını yaptım ip bağlantısı bağlanamadı dedi sürekli sadece 1 kere bağlandı dedi o kadar. o attığım sslerdeki hata hiç geçmedi.
MW'nin yaptığı exe dosyası zaten python scriptinin exe'ye çevrilmiş hali.

npcap yüklü değil yazıyor. Windows 10 yada 11 mi kullanıyorsunuz?

alemplay

Kullanıcı
15 Aralık 2021
70
7
8
Win 7 de npcap 1.79 işe yarıyor pppwngo v1.24 ile denedim oldu

Halilegen

Kullanıcı
15 Nisan 2022
46
13
8
MW'nin yaptığı exe dosyası zaten python scriptinin exe'ye çevrilmiş hali.

npcap yüklü değil yazıyor. Windows 10 yada 11 mi kullanıyorsunuz?
windows 10 kullanıyorum ama ilk başta yani mw nin uygulamalarını denerken pyton ve npcap falan yüklememiştim videoda yüklemeyle ilgili bişi yoktu yüklediğim 4 tane şey vardı isimlerini videonun altından aldım
1. Pppwn GUI 1.1
2. LightningMods Payload Loader
3. GoldHEN Payload
4. More Payloads

bu 4 şeyi indirdim ve adam ne yaptıysa aynısını yaptım

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93
windows 10 kullanıyorum ama ilk başta yani mw nin uygulamalarını denerken pyton ve npcap falan yüklememiştim videoda yüklemeyle ilgili bişi yoktu yüklediğim 4 tane şey vardı isimlerini videonun altından aldım
1. Pppwn GUI 1.1
2. LightningMods Payload Loader
3. GoldHEN Payload
4. More Payloads

bu 4 şeyi indirdim ve adam ne yaptıysa aynısını yaptım
Hocam tekrar soruyorum: npcap yüklü mü?

Bir mesajda npcap ve scrapy yüklü yazmıştın, şimdi "video altındaki 4 şeyi yükledim" diyorsun.

npcap yüklü mü?

Halilegen

Kullanıcı
15 Nisan 2022
46
13
8
Hocam tekrar soruyorum: npcap yüklü mü?

Bir mesajda npcap ve scrapy yüklü yazmıştın, şimdi "video altındaki 4 şeyi yükledim" diyorsun.

npcap yüklü mü?
mw nin uygulamaları ile denerken yüklü değildi daha sonra yükledim ama o zamanda sizin verdiğiniz uygulama üzerinden denedim mw nin uygulamalarına girmedim olay tam olarak bu

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93

Halilegen

Kullanıcı
15 Nisan 2022
46
13
8
Peki şu an hala aynı hatayı mı veriyor yoksa düzeldi mi?
malesef aynı hatayı veriyor yüklerken mi hata yaptım yanlış bişi mi yükledim hiçbi fikrim yok herşeyi silip sıfırdan yüklemeyi denicem şimdi bana sıfırdan 10.01 için ne yüklemem gerek söyleme imkanın varmı zahmet olmucaksa ama şöyle düşün format atılmış pc hiçbişi yüklü değil öyle hesap et şu yüklüdür zaten bu yüklüdür zaten diye düşünme :D

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93
malesef aynı hatayı veriyor yüklerken mi hata yaptım yanlış bişi mi yükledim hiçbi fikrim yok herşeyi silip sıfırdan yüklemeyi denicem şimdi bana sıfırdan 10.01 için ne yüklemem gerek söyleme imkanın varmı zahmet olmucaksa ama şöyle düşün format atılmış pc hiçbişi yüklü değil öyle hesap et şu yüklüdür zaten bu yüklüdür zaten diye düşünme :D
Edit: yanlış oldu
--

exe'yi çalıştırın
10.01 versiyonu seçin
go tuşuna basın
ps4 üzerinden pppoe ayarlarını yapıp ağ bağlantısını test et butonuna basıp bekleyin

---
bu reponun içindeki python klasöründe de bulunuyor nelerin yüklenceği.

Son düzenleme:

Halilegen

Kullanıcı
15 Nisan 2022
46
13
8

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,804
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Dussosa

Kullanıcı
22 Haziran 2022
29
3
3
Bu mesaj silinmiştir.

Son düzenleme:

Halilegen

Kullanıcı
15 Nisan 2022
46
13
8
Edit: yanlış oldu
--

exe'yi çalıştırın
10.01 versiyonu seçin
go tuşuna basın
ps4 üzerinden pppoe ayarlarını yapıp ağ bağlantısını test et butonuna basıp bekleyin

---
bu reponun içindeki python klasöründe de bulunuyor nelerin yüklenceği.
Bunları deniyorum şimdi ethernet kablosu ile ps4 pc bağlantısını yapcam ya sonrasında pc de internet olması şart mı wifi den falan yoksa int olmasa da olur mu

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
799
93
Tam anlamıyla kırılana kadar istediğimiz oyunları şimdiden indirsek olur mu? Yoksa oyunlarda CFW ye göre özelmi oluyor?
backport yapılmış oluyor genelde oyunlar. yani 9.00 da çalışacak şekilde ayarlanmış şu an indirecekleriniz.
daha bir cevap yok bu konuda, çünkü gooldhen çıkmadı.

ben çalışacağını düşünüyorum.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım