Halilegen
Kullanıcı
- 15 Nisan 2022
- 46
- 13
- 8

Reis senin yarın bizim borç alan hamzaya benzedi 6 aydır haftaya çarşamba ödicem diyo bu jb de öyle olmaz dimibelki yarın belki yarından da yakın bilemeyizdaha yeni geliştiriliyor.
Reis senin yarın bizim borç alan hamzaya benzedi 6 aydır haftaya çarşamba ödicem diyo bu jb de öyle olmaz dimibelki yarın belki yarından da yakın bilemeyizdaha yeni geliştiriliyor.
hocam dün aksam denedim ve başarılı bir şekilde kırıldı fakat stabil değil mesela debug settings hemen gelmiyor. Kırma işlemide pc ile azda ugrasan kisiler için basit deneyimlerim bu yöndedenenebilir ama gereksiz uğraştırıcı virtual machine ile linux kurulumu vesaire gerekli oyun oynamak istiyorsanız oynayamıyorsunuz şuan
hocam bizatt dün akşam linux bir pc de denedim. ve ilk yapmamda başarılır bir şekilde kırıldı. fakat kırılma süresi diğer sürümlere göre bekletiyor. fakat debug settins hemen gelmiyor ana ekrana girip tekrar ayar menusune girince gözüküyor. şahsen begendim. pc den azda olsa anlayan biri rahatlıkla kırmayı yapabilir.Evet deneyebilirsiniz. Buraya MODDED WARFARE'nin videosunu bırakıyorum hatta deneyip başarı oranı hakkında bizi de bilgilendirirsiniz. Yorumda yaklaşık 3/1 oranında başarı olduğu yazılmış. Muhakkak zamanla artacaktır.
The 11.00 PS4 Exploit is Here and this is how to set it up (youtube.com)
Evet 9.00 exfat açığı daha stabil diyorlar belki stabil olma oranı ileride değişebilir siz 9.03 üstü mü kullanıyordunuz ?hocam dün aksam denedim ve başarılı bir şekilde kırıldı fakat stabil değil mesela debug settings hemen gelmiyor. Kırma işlemide pc ile azda ugrasan kisiler için basit deneyimlerim bu yönde
bende 9.03 9.50 9.60 ve 11.00 cihazlar var hocam 11.00 da denedim ve 9.00 başka bir cihazda denedim her ikisinde tek seferde kırıldı. çökme vesaire gibi birşey yaşamadım. su modden warfare goldhen aktif ediyor sanırsam sizin attığınız linktemi ne izlemiştim onuda deneyeceğim.ama şöyle bir varsayım yapıyorum 11.00 hiçbir zaman 9.00 yerini alamıcakEvet 9.00 exfat açığı daha stabil diyorlar belki stabil olma oranı ileride değişebilir siz 9.03 üstü mü kullanıyordunuz ?
10.01 ile yapılabiliyor mu bide yapılışını gösteren türkçe bi video çekme şansın var mı sana zahmet yanlış bir işlem yapmak istemiyorum zamanında bilmediğim için 9.0 ı jb yaptıktan sonra güncellemiştim yanlışlııkla ayrıca neden 9.0 yerini alamıcak ikisinde de jb yapıp oynuyosun farkı nebende 9.03 9.50 9.60 ve 11.00 cihazlar var hocam 11.00 da denedim ve 9.00 başka bir cihazda denedim her ikisinde tek seferde kırıldı. çökme vesaire gibi birşey yaşamadım. su modden warfare goldhen aktif ediyor sanırsam sizin attığınız linktemi ne izlemiştim onuda deneyeceğim.ama şöyle bir varsayım yapıyorum 11.00 hiçbir zaman 9.00 yerini alamıcak
ilk çıktığında linux üzerinden yapılıyordu bugün bir sürü yeni gelişme oldu windows üzerinden de yapılabiliyor artık yani her an her şey olabilirReis senin yarın bizim borç alan hamzaya benzedi 6 aydır haftaya çarşamba ödicem diyo bu jb de öyle olmaz dimi
Hayır. Beklemenizi öneririm.. BOYLE BI VIDEO YUKLENMIS BEN 10.01 KULLANIYORUM 11.00 A GUNCELLEYIP DENEMELI MIYIM SIZCE
10 denemeden birinde tutuyor diyorlar. Bazı videolar başarısız denemeleri kesiyor, bazıları ilk denemesinde oluyoracigi eternet portundan yakamislar digerlerine gore daha stabil olacak gibi duruyor videolarda
Linux üzerinden sadece stage dosyalarını compile ediyorduk. Ancak github'un action özelliği var. Size her sürümü compile edip verebilir. Linuxa gerek kalmadı.ilk çıktığında linux üzerinden yapılıyordu bugün bir sürü yeni gelişme oldu windows üzerinden de yapılabiliyor artık yani her an her şey olabilir![]()
Yine bol bol bilgi vermişsiniz elinize sağlık.Dün gece 2-3 kere denedim ancak iki cihazda da kernel panic yapıp kapattı. Sonra da uğraşmadım.
Şimdilik acele etmeyin, hala birşeyler geliştiriliyor.
---
9.00 Cihazı olanlar şu an LM'nin reposundaki işlemleri yapıp farklı bir şekilde goldhen yükleyebilir. Ancak bu sadece kendinizi eğlendirmekten öteye gitmez. psfree varken 9.00 için başka bir yola gerek yok. PoC olarak deneyip "haa tamam oldu" dersiniz ve kapatırsınız.
Üst sürümdekiler biraz daha bekleyecek. Sistro güncelleme için çalışıyor. Üst sürümde en fazla debug menu açıp oyun yüklersiniz ancak oynayamazsınz.
LM'nin reposundaki sürüm, ironik şekilde, usb üzerinden payload yüklenecek şekilde geliyor. Ancak gerekirse localden de payload yükleyebilirsiniz. Benim gördüğüm LM'nin reposuna ara sürümlere göre bir güncelleme gelirse, iş sadece sistro'nun goldhen güncellemesine kalır.
Bir kere goldhen'i harddisk içine kopyalarsak sonrasında USB'siz kırma yapılabilir. 9.00 üzeri için bilgisayara ihtiyaç olacak gibi duruyor.
İşlemler gayet basit ayrıca her şey netleşince konudaki ilk mesaja nasıl yapılacağı eklenecektirBiri jb olayi tamamen gerceklestiginde yapilisini gosteren turkce bir video cekip atarsa mukemmel olur sabirsizlikla bekliyorum
9.00 cihazı jailbreak yapıp goldhen'i yükleyebilmek için yapılacakları yazıyorum:Biri jb olayi tamamen gerceklestiginde yapilisini gosteren turkce bir video cekip atarsa mukemmel olur sabirsizlikla bekliyorum
Merak ettiğim bir şey var pcde açık çalışırken ps4 kendi kendini kapattı mı hiç ? şu an konsolun yanında değilim denemedim hiç9.00 cihazı jailbreak yapıp goldhen'i yükleyebilmek için yapılacakları yazıyorum:
Python yükleyin, path'e eklemeyi unutmayın
python için Scrapy modülünü yükleyin
npcap programını yükleyin
GitHub - PSGO/PPPwnGo bu repoyu indirin
Bu repodaki ps4_goldhen_all/PS4-9.00/GoldHENv2.4b16.2/ klasründekü payload.bin dosyasını flashdisk'e atın
Bilgisayarı ve ps4'ü ethernet kablosu ile bağlayın.
PPPwnGo.exe'yi çalıştırın, üstten PS4-9.00'ı seçin. Yanındaki kutudan ethernet kartınızı seçin
Ps4'ü internete bağlamak için ayarlara girin.
Lan kablosu ile bağlantıyı seçerek devam edin.
PPPoE üzerinden bağlantıyı seçin, rastgele user/pass girin.
Diğer herşeye otomatik seçerek ilerleyin.
Proxy kullanma yazanı seçip sona ulaşın.
İnternet bağlantısını denetle butonuna basın.
PS4 bağlantıyı denetlerken bilgisayar üzerinden işlemler yapmaya çalışacak. Bu sırada exploit devreye girip kod çalıştırmaya başlayacak.
Bu çalıştırılan kod usb sürücüdeki payload.bin dosyasını çalıştıracak. böylece goldhen yüklenecek.
İşlem tamam.
Exploti sırasında bazı yerlerde takılabilir. Böyle birşey olursa pc'deki programı tekrar çalıştırıp ps4 üzerinden internet bağlantısını denetle bölümüne girip olana kadar tekrar deneyin
exploit sırasında ps4'ün kernel panic yapıp kapattığı oldu. Stabilitesi çok iyi değil henüz.Merak ettiğim bir şey var pcde açık çalışırken ps4 kendi kendini kapattı mı hiç ? şu an konsolun yanında değilim denemedim hiç
ps4 konsolda takılı olacak@nearbypiece, flasbellek PC demi takılı olacak PS4 demi
PS4 üzerinde takılı olmalı@nearbypiece, flasbellek PC demi takılı olacak PS4 demi
Tamda 7.55 cihazımı 9.0'a güncellemek için esp32 s2 mini almıştım. USB'siz böyle bir yöntem varsa klavuz/video var mıdır ? En iyi yöntemi esp32 biliyordum.9.00 sürümde olan arkadaşlar ftp ile konsola bağlanıp data klasörüne goldheni atabilir böylece usb gerekmez ama 9.00 üstü için şuanlık olmuyor çünkü hem goldhen hem ftp yok ama sadece şuanlık
9.00 usb siz olursa süper olur detaylı anlatırmısnız rica etsem kardeşim9.00 sürümde olan arkadaşlar ftp ile konsola bağlanıp data klasörüne goldheni atabilir böylece usb gerekmez ama 9.00 üstü için şuanlık olmuyor çünkü hem goldhen hem ftp yok ama sadece şuanlık
Eğer usb yada esp32 kullanmamak için pppwn exploit'ini tercih etmek istiyorsanız bence bekleyin. 9.0'da olsa, pppwn için bilgisayar gerekiyor şimdilik.Tamda 7.55 cihazımı 9.0'a güncellemek için esp32 s2 mini almıştım. USB'siz böyle bir yöntem varsa klavuz/video var mıdır ? En iyi yöntemi esp32 biliyordum.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK