SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN 👨‍👩‍👧‍👦 Oyun ve Yama Konuları İçin 💭 Soru-Cevap 💬 Sohbet ve Etkileşim Konusu

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113

1.jpg

BU KONU BAŞLIĞI ALTINDA ÜYELER OYUNLAR VE YAMALAR HAKKINDA
ETKİLEŞİMDE BULUNUP SOHBET EDEBİLİR AYRICA MERAK ETTİKLERİ
KONULAR İÇİN SORU-CEVAP ŞEKLİNDE KULLANABİLİRLER

Bu konunun açılma sebebi, özellikle linklerin olduğu oyun, yama ve program türü paylaşım yapılan konularda,
paylaşılan linklerin kalıcı olması yani kısa sürede silinmemesi için, gizlenerek paylaşılması kaynaklı ilgili konularda
beğen ve/veya cevap yaz gerekliliği sebebiyle, genellikle bu konularda yaşanan ve linklerin açmak için sürekli
tekrarlanan teşekkür mesajları bu konularda çok fazla sayfa birikmesine ve o konuyla ilgili sorulan soruların yada yazılan mesajların diğer alt/üst sayfalarda kalarak çoğunlukla gözden kaçması sonucu çeşitli olumsuzluklar, eleştiriler ve şikayetler gibi durumlar sıklıkla yaşanmaktadır.

Yaşanan sorunu giderebilmek için bu konu açılmıştır. Bu konumuzda sürekli yenilenen teşekkür mesajları olmayacağından özellikle oyun ve yama konuları hakkında merak ettiklerinizi yada soru/cevap paylaşımını buradan yapabilirsiniz. Yine oyunlar ve yamalar hakkında bu konu üzerinden sohbet edebilir ve etkileşimde bulunabilirsiniz.

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,735
113
Eline sağlık abi. çok güzel düşünmüşsün bu konunun açılması iyi oldu.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113
Eline sağlık abi. çok güzel düşünmüşsün bu konunun açılması iyi oldu.
Sağol kardeşim. Bu sorun normalde bütün forumların yaşadığı bir olay ve sitemizde geçmişten günümüze farklı zamanlarda bazı üyelerimizden gelen öneri ve şikayetler üzerine böyle bir konu başlığımızın da forumumuzda olmasının iyi olacağını düşündüm. Hayırlısı olsun. 😎

Türk Deadpool

Kullanıcı
6 Ağustos 2020
115
34
28
Ellerinize sağlık hocam iyi düşünmüşsünüz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2018

ysnyny

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
71
12
8
Merhaba arkadaşlar,
Söyle bir sorunum var. Kırık ps4 kullanıyorum 9.00 sürüm. Guncelleme almamasi icin Al Azif DNS ayarlı. Netflix e girince dns dolayısıyla yurt dışında sanıyor program, sürekli telefondan onay yapmam gerekiyor. Filmin ortasında yine doğrulama talep ediyor falan tadı kaçıyor yani.

Bunu cozmemin bir yolu var mı? Salliyorum Netflix kullanırken otomatik dns alsın mesela Harici al azifi kullansın gibi.

Aklıma bir çözümde gelmiyor açıkçası. Değerli görüşleriniz için şimdiden tsk.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216b
Alım Yılı: 04.09.2021

davetsiz57

Kullanıcı
23 Ekim 2020
408
593
93
Arkadaşlar, burası yeri midir bilmiyorum ama uzun zamandır vakit bulup siteye giremedim kusura bakmayın. Ps4 ten sonra Nintendo Switch alayım dedim. Elimde çipli Nintendo switch Lite mevcut. Nintendo bölümünün malum sebeplerden dolayı kaldırıldığını biliyorum fakat Rica etsem Nintendo Switch oyunlarının Türkçe yamaları elinde olan varsa bana özelden atabilir mi? Sadece Türkçe Yama lazım. Özellikle de The Elder Scrols V Skyrim oyunu için elinde Türkçe Yama olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Her yerde aradım zamanında paylaşılmış ama sonra sitelerden kaldırılmış. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum..

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı:
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: Lite
Kapasite: 32 GB
Versiyon: 18.0.1
CFW: SXOS
Alım Yılı:

demhat21

Kullanıcı
30 Ağustos 2023
31
1
8
Merhaba arkadaşlar,benim kırık ps4 slimim var bu siteden oyun yüklüyorum sürekli oyunların bazılarında filecyrt var bilirsiniz oradan part 1 part 2 şeklinde downlanda basıncada mega.nz sitesine atıyor o sitede mesela 2gb yükleniyor ondan sonra site diyorki 5 saat sonra tekrar indir diyor satın alma gerekli peki mesela ben o dosyayı IDM den yüklemek istiuorum nasıl yapabilirim yada başka bir çözümü var mı

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2016B
Kapasite: 500 GB
Alım Yılı: 2022

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113
Merhaba arkadaşlar,benim kırık ps4 slimim var bu siteden oyun yüklüyorum sürekli oyunların bazılarında filecyrt var bilirsiniz oradan part 1 part 2 şeklinde downlanda basıncada mega.nz sitesine atıyor o sitede mesela 2gb yükleniyor ondan sonra site diyorki 5 saat sonra tekrar indir diyor satın alma gerekli peki mesela ben o dosyayı IDM den yüklemek istiuorum nasıl yapabilirim yada başka bir çözümü var mı
ALLDEBRID SİTESİ PREMIUM HESAP SATIN ALARAK BİLİNEN TÜM BÜYÜK LİNKLERDEN İNDİREBİLME HAKKINDA MİNİ REHBER:

Tek gerçek çözümü ücretli hesap almaktır. Diğer bulacağınız ücretsiz çözümler gerçekten çok sıkıntılıdır veya bu ücretsiz alternatifler bilgisayarınıza virus-trojan vb. zararlıları yükleyebilir. Tabi benim önerim sadece mega için hesap almak yerine internette bilinen bütün büyük linklerden IDM kullanarak internet hızınızın son hızında indirebilmek için yani bütün linklerden premium son hız indirme sağlayan alldebrid sitesinden bir hesap almak daha mantıklıdır. Oradan alınan hesapla bilinen büyük indirme bağlantılarının hepsinden son hız indirilebilir.
Mesela konsol korsan oyun pkg linklerinin çoğunlukla paylaşıldığı 1fichier ve mega bunlardan ikisi ve toplam 65 farklı indirme sitesinden premium indirilebiliyor. Bunun haricinde; uptobox, turbobit, rapidgator, 4shared, filefactory, googledrive, mediafire, userclouds vb. daha nicesi var. Anlayacağınız para vereceksiniz ama karşılığını alacaksınız. Ayrıca 1495 video stream sitesinden videoları indirebiliyorsunuz yani video indirmeye izin vermeyen sitelerden de video indirebiliyorsunuz ve bunların listesi sitede var. bunların haricinde de çok güzel tarayıcı eklentileri var ve indirmek istediğiniz linklerin olduğu yerlerde linkleri otomatik olarak bulup hemen IDM / Jdownloader vb. başka indirme yöneticilerine tek tık ile aktarıp indirebiliyorsunuz. Ayrıca torrent linklerini de çözümleyip indirebiliyor, daha ne olsun. Başka özellikler de var onları da kendiniz siteye bakarak öğrenebilirsiniz.

Aylık fiyat 3 €
Bunun haricinde 180 gün 16 € ve 300 gün 25 € olarak toplamda biraz daha indirimli oluyor ve uzun alımlarda sadakat puanı veriliyor yani 300 gün alan yaklaşık 30 gün daha ek süre kazanabiliyor ama bu paraları herkes veremez belki ama aylık 3 € olan bence genel için uygun yani önceden planlayarak indireceğiniz linkleri ve yerleri hazır edersiniz ve 30 günlük alıp hepsini son hızınız ne ise o hızda indirebilirsiniz.

İndirme hızınız genellikle ortalama olarak aldığınız hizmetin 10 da biri hızındadır yani 100 Mbit / 10 = 10 Mb/sn ve 1000 Mbit / 10 = 100 Mb/sn indirme(download) hızı alınır. Yani ortalama hızınızı bulmak için internet bağlantı hızınızı 10'a bölün ve eğer (evinize ulaşan sinyal çok iyi ise) bağlantınız kaliteli olduğunda maksimum hızınızı bağlantı hızınızı 8'e bölerek bulabilirsiniz. Mesela ben 1000 Mbps / 8 = 125 Mb/sn hızlarını çoğunlukla görebiliyorum ama ortalama sürekli 105 Mb/sn hızlarında alıyorum. Geçen yıl hep sabit 125 hızını görüyordum ama bu sene hız düştü, muhtemelen bölgedeki altyapı ya sorunlu olmaya başladı yada bölgede kullanıcı sayısı arttı diyebilirim ama dediğim gibi 100 Mb/s ve üstü zaten oldukça hızlı oluyor.

Anlayacağınız ben bu siteyi herkese öneriyorum.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113
Merhaba arkadaşlar,
Söyle bir sorunum var. Kırık ps4 kullanıyorum 9.00 sürüm. Guncelleme almamasi icin Al Azif DNS ayarlı. Netflix e girince dns dolayısıyla yurt dışında sanıyor program, sürekli telefondan onay yapmam gerekiyor. Filmin ortasında yine doğrulama talep ediyor falan tadı kaçıyor yani.

Bunu cozmemin bir yolu var mı? Salliyorum Netflix kullanırken otomatik dns alsın mesela Harici al azifi kullansın gibi.

Şöyle bir çözüm önerim olabilir. Normalde Al azif DNS 'leri PSN bağlantısını keserek konsolunuzu koruduğu için kullanıyoruz ve bunun alternatif çözümü de var yani rehberini yapmıştım ve basit bir işlem. Yapmanız gereken konsol Ağ ayalarını otomatik yapmak yani DNS kodlarını kaldırmak ve sonra videodaki gibi debug settings de gösterilen yeri değiştirmek. Böylece sorununuz çözülecektir. Bu ayar Al azif koruması ile aynı şeyi yapıyor yani PSN erişimini kapatıyor. Detaylar rehberde var.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113
Arkadaşlar, burası yeri midir bilmiyorum ama uzun zamandır vakit bulup siteye giremedim kusura bakmayın. Ps4 ten sonra Nintendo Switch alayım dedim. Elimde çipli Nintendo switch Lite mevcut. Nintendo bölümünün malum sebeplerden dolayı kaldırıldığını biliyorum fakat Rica etsem Nintendo Switch oyunlarının Türkçe yamaları elinde olan varsa bana özelden atabilir mi? Sadece Türkçe Yama lazım. Özellikle de The Elder Scrols V Skyrim oyunu için elinde Türkçe Yama olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Her yerde aradım zamanında paylaşılmış ama sonra sitelerden kaldırılmış. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum..
Bende hiç yok, bilgilendireyim dedim.

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
795
93
Merhaba arkadaşlar,

- Hesabınızı yurtdışında yada yurtiçinde başka biri ile paylaşımlı kullanıyor musunuz?

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113
- Hesabınızı yurtdışında yada yurtiçinde başka biri ile paylaşımlı kullanıyor musunuz?
İlgili arkadaş konsolu güncelleme yapmasın diye konsola Al azif DNS numaralarını girmiş ve bu numaralar Al azif'in yurtdışı serverına ait tabi Netflix bağlanılan yeri kontrol ettiği için ve arkadaş Netflix'i PS4 konsol üzerinden kullanmak istediği için ve konsolda dns 'den dolayı kendini asıl ülke dışında bir yerden bağlandığını düşündürdüğü için Netflix hesabın yurtdışında kullanıldığına dair üyenin telefonuna hatalı bir onay bildirimi atıyor ve onu "Evet, bu benim" gibi onay vermek durumunda kalıyor. Yani hesabını birileri ile paylaşmakla ilgili bir sorun değil ve benim önceki mesajımda anlattığım yol ile sorununu çözebilir.

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
795
93
İlgili arkadaş konsolu güncelleme yapmasın diye konsola Al azif DNS numaralarını girmiş ve bu numaralar Al azif'in yurtdışı serverına ait tabi Netflix bağlanılan yeri kontrol ettiği için ve arkadaş Netflix'i PS4 konsol üzerinden kullanmak istediği için ve konsol dns 'den dolayı kendini asıl ülke dışında bir yerden bağlandığını düşündürdüğü için hesabın yurtdışında kullanıldığına dair telefonuna bildirim alıyor ve onu "Evet, bu benim" gibi onay vermek durumunda kalıyor. Yani hesabını paylaşmakla ilgili bir sorun değil ve benim önceki mesajımda anlattığım yol ile sorununu çözebilir.
AlAzif'in DNS'i sadece playstation sunucusu ile ilgili isteklere boş yanıt vermek üzerine ayarlı. Diğer adres sorgulamalarına Cloudflare'in DNS'ine sorup, gelen cevabı gönderiyor.
Kaynak: FakeDns/fakedns.py at 4cb2171490bdcc0b69c94491fea1e73a3d67ff0d · Al-Azif/FakeDns

Aynı adresleri engelleyen dns kullanıyorum, netflix de yüklü. Böyle bir durum sözkonusu değil bende. Hesap paylaşım yapıyorsa, Netflix diğer hesabın yurtdışı bağlantısını görüp bu doğrulamayı istiyor olabilir diyorum.

DNS, doğası gereği kendini yurtdışında gösterme gibi bir özelliğe sahip değil.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113
AlAzif'in DNS'i sadece playstation sunucusu ile ilgili isteklere boş yanıt vermek üzerine ayarlı. Diğer adres sorgulamalarına Cloudflare'in DNS'ine sorup, gelen cevabı gönderiyor.
Kaynak: FakeDns/fakedns.py at 4cb2171490bdcc0b69c94491fea1e73a3d67ff0d · Al-Azif/FakeDns

Aynı adresleri engelleyen dns kullanıyorum, netflix de yüklü. Böyle bir durum sözkonusu değil bende. Hesap paylaşım yapıyorsa, Netflix diğer hesabın yurtdışı bağlantısını görüp bu doğrulamayı istiyor olabilir diyorum.

DNS, doğası gereği kendini yurtdışında gösterme gibi bir özelliğe sahip değil.
Olabilir, arkadaş sorunuza cevap versin anlaşılır ama birileri ile paylaşım yapmıyor ise yada zaten kendisi başkasının Netflix hesabını kullanmıyor ise bu yaşadığı sorunu önceki mesajımda dediğim şekilde kolayca çözebilir çünkü bu şekilde DNS kullanmamış ve internet ayarları da otomatik ayarda olacak. Ama ben yine de sorunun bu DNS 'lerden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Kendim deneme şansım olmadı tabi bu yüzden emin olamam.

Bu arada siz de bu şekilde kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla ve Al azif DNS 'leri sizin konsolda da ayarlı ise ve siz de konsoldan Netflix kullanırken bu tür bir sorun yaşamıyorsanız o zaman sorun dediğiniz gibi olabilir.
Tabi anlamak için arkadaşın bilgi vermesi ve bu yazılanları denemesi lazım. Tabi siz eğer Al azif değil de başka DNS 'ler kullanıyorsanız, Al azif DNS kullanarak siz de bu durumu test edebilir ve sonucu paylaşabilirsiniz. Bu şekilde sorun Al azif DNS den mi kaynaklı, yoksa değil mi? anlamış oluruz. Ama zaten sizin konsolda da Al azif DNS 'leri var ise arkadaşın kendi durumunu bildirmesini bekleriz. Kolay gelsin.

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
795
93
Olabilir, arkadaş sorunuza cevap versin anlaşılır ama birileri ile paylaşım yapmıyor ise yada zaten kendisi başkasının Netflix hesabını kullanmıyor ise bu yaşadığı sorunu önceki mesajımda dediğim şekilde kolayca çözebilir çünkü bu şekilde DNS kullanmamış ve internet ayarları da otomatik ayarda olacak. Ama ben yine de sorunun bu DNS 'lerden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Kendim deneme şansım olmadı tabi bu yüzden emin olamam.

Bu arada siz de bu şekilde kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla ve Al azif DNS 'leri sizin konsolda da ayarlı ise ve siz de konsoldan Netflix kullanırken bu tür bir sorun yaşamıyorsanız o zaman sorun dediğiniz gibi olabilir.
Tabi anlamak için arkadaşın bilgi vermesi ve bu yazılanları denemesi lazım. Tabi siz eğer Al azif değil de başka DNS 'ler kullanıyorsanız, Al azif DNS kullanarak siz de bu durumu test edebilir ve sonucu paylaşabilirsiniz. Bu şekilde sorun Al azif DNS den mi kaynaklı, yoksa değil mi? anlamış oluruz. Ama zaten sizin konsolda da Al azif DNS 'leri var ise arkadaşın kendi durumunu bildirmesini bekleriz. Kolay gelsin.
Ben Raspberry üzerinde self-host olarak kullanıyorum. Ancak AlAzif'in DNS sunucusunda engellenen adresleri, kendi kullandığım DNS kuralları ile kontrol ettim. İkisi de aynı adresleri engelliyor. Engellenmeyen isteklere AlAzif Cloduflare'in cevabını döndürüyor, benimki Google'ın cevabını döndürüyor. Yine de bu durum; DNS kaynaklı bir sebepten yurtdışı doğrulaması sordurmamalı.

Akşam AlAzif dns'leri ile bir deneme yapayım..

Debug Settings -> Playstation Network -> NP Environment bölümünü farklı bir değer ile değiştirmek en son çare bence.

ysnyny

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
71
12
8
@baybarsturan @nearbypiece Merhaba, Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Netflix hesabı 4 kullanıcı üzerinde, herkes kendi hesabı ile giriş yapıyor. Diğer kullanıcılar da yurt içinde ve onlar benzer bir problem yaşamıyor.

Bende ise neredeyse her kullanımda doğrulama istiyor, "seyahat ediyorum" gibi seçenekler çıkıyor. Bu durumdan çıkardığım sonuç, seyahat vs uyarıları geldiği için DNS kaynaklı olduğu yönünde.

Baybarsturan abi, dediğin yöntemi akşam inceleyip bir kaç gün test eder, sonucu paylaşırım. DNS olmadığı için BAN olayı olmaz değil mi? gerçi bu saatten sonra delux uyelik falan hayal gibi :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113
Ben Raspberry üzerinde self-host olarak kullanıyorum. Ancak AlAzif'in DNS sunucusunda engellenen adresleri, kendi kullandığım DNS kuralları ile kontrol ettim. İkisi de aynı adresleri engelliyor. Engellenmeyen isteklere AlAzif Cloduflare'in cevabını döndürüyor, benimki Google'ın cevabını döndürüyor. Yine de bu durum; DNS kaynaklı bir sebepten yurtdışı doğrulaması sordurmamalı.

Akşam AlAzif dns'leri ile bir deneme yapayım..

Debug Settings -> Playstation Network -> NP Environment bölümünü farklı bir değer ile değiştirmek en son çare bence.
Kısa bir araştırma yaptım ve zaten bildiğim Netflix'in coğrafi olarak bağlanılan cihazın hem IP hem DNS bilgilerine bakarak ilgili içerikleri bağlanılan ülkeye göre yani oranın dilinde ve oraya özel içeriklerle gösterdiğini okudum. Aynen VPN kullanarak Amerika Netflix hesabını kullanmak gibi tabi Netflix bu şekilde kullanım istemediğinden bunu engelleyerek bir çok VPN hizmetinin de artık bu şekilde çalışmayacak hale getirdiğini ve çok az sayıda kaliteli ücretli VPN 'lerin çalıştığı yazılmış internette. Yani Netflix'in IP adresi yanında DNS 'yi de kontrol ederek içerik gösterdiği yazılı ve dediğim gibi Al azif DNS 'leri sonuç itibari yurt dışına ait bir IP çözücü olduğundan ve sadece konsola erişimi engelleyen şekilde ayarlandığından bu durum Netflix de sorun olmasına sebep veriyor olabilir kanaatindeyim. Anladığım, siz direk Al azif DNS 'leri kullanmıyorsunuz ve alternatif başka bir DNS kullanıyorsunuz ve sizin kullandığınız DNS 'ler IP 'leri çözümleyebiliyordur yani hem konsolda PSN erişimini engelleyip hem de internet erişiminde sıkıntı yaratmıyor ve Netflix de sorunsuz çalışıyordur. Tahminim Al azif DNS 'leri sizin kullandığınız DNS 'den farklı bir yol kullanıyor olabilir yani Al azif DSN 'lerinin tek amacı PSN erişimini engellemek olabilir. Dediğim gibi bunu denediğinizde anlayabiliriz. Ve zaten sizin de şu an yazdığınız Debug Settings -> Playstation Network -> NP Environment çözümünü en baştan beri arkadaşa öneriyorum ve bunun rehberini hazırlamış ve arkadaşa bunun kesin çözüm olacağını bir kaç mesajdır yazmıştım.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113
@baybarsturan @nearbypiece Merhaba, Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Netflix hesabı 4 kullanıcı üzerinde, herkes kendi hesabı ile giriş yapıyor. Diğer kullanıcılar da yurt içinde ve onlar benzer bir problem yaşamıyor.

Bende ise neredeyse her kullanımda doğrulama istiyor, "seyahat ediyorum" gibi seçenekler çıkıyor. Bu durumdan çıkardığım sonuç, seyahat vs uyarıları geldiği için DNS kaynaklı olduğu yönünde.

Baybarsturan abi, dediğin yöntemi akşam inceleyip bir kaç gün test eder, sonucu paylaşırım. DNS olmadığı için BAN olayı olmaz değil mi? gerçi bu saatten sonra delux uyelik falan hayal gibi :)
Yok merak etme. Eğer sorun, hesap paylaşımından kaynaklı değil de Al azif DNS'leri kaynaklı ise bu dediğim ayar ile sorunun çözülür ve Al azif ile birebir aynı korumayı sağlar yani PSN erişimini engeller. Detaylar rehberde var. Tek eksi tarafı USB içine bu ayar açık iken oyunlara ait save yedeği alamıyorsun ve almak için normale döndürmen gerekir. O da çok basit yazıyı tekrar np yapıp konsolu kapatıp açıyorsunuz o kadar.

ysnyny

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
71
12
8
Yok merak etme. Eğer sorun, hesap paylaşımından kaynaklı değil de Al azif DNS'leri kaynaklı ise bu dediğim ayar ile sorunun çözülür ve Al azif ile birebir aynı korumayı sağlar yani PSN erişimini engeller. Detaylar rehberde var. Tek eksi tarafı USB içine bu ayar açık iken oyunlara ait save yedeği alamıyorsun ve almak için normale döndürmen gerekir. O da çok basit yazıyı tekrar np yapıp konsolu kapatıp açıyorsunuz o kadar.

Tsk @baybarsturan abi. Emre başkanın emek hırsızlarını engellemek amacı ile uyguladığı politika gereği rehbere ulaşamıyorum o yüzden değişiklik yapamadım. Yinede desteğin için çok tsk.👏👏👏👏

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,735
113
Tsk @baybarsturan abi. Emre başkanın emek hırsızlarını engellemek amacı ile uyguladığı politika gereği rehbere ulaşamıyorum o yüzden değişiklik yapamadım. Yinede desteğin için çok tsk.👏👏👏👏
İşlem çok basit eğer ayarlar kısmında debug settings ayarını göremiyorsanız goldhen kısmına girin debug settings kısmına girin oradan enable debug settings ayarının üzerine gelip full seçeneğini seçin sonra 2 kere geri çıkma tuşuna basın debug settings içine girin oradan playstation network içerisine girin oradaki NP Environment ayarına gelip x tuşuna basın ve np yazan yere np1 yazın sonra sizden konsolu yeniden başlatmanızı isteyecektir tamam deyin ve tekrar deneyin bakalım sıkıntı olacak mı tekrar eski haline geri dönmek için np1 yaptığımız yeri tekrardan np haline getirin bu kadar basit

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ysnyny

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
71
12
8
İşlem çok basit eğer ayarlar kısmında debug settings ayarını göremiyorsanız goldhen kısmına girin debug settings kısmına girin oradan enable debug settings ayarının üzerine gelip full seçeneğini seçin sonra 2 kere geri çıkma tuşuna basın debug settings içine girin oradan playstation network içerisine girin oradaki NP Environment ayarına gelip x tuşuna basın ve np yazan yere np1 yazın sonra sizden konsolu yeniden başlatmanızı isteyecektir tamam deyin ve tekrar deneyin bakalım sıkıntı olacak mı tekrar eski haline geri dönmek için np1 yaptığımız yeri tekrardan np haline getirin bu kadar basit
@ardaerdurak111 dediğiniz şekilde yaptım. Reçeteyi istedi attım. Açılınca konsolu kırıp ağ ayarlarını yeniden düzenledim. Yazılım güncellemeye girince 10.71 i gördü otomatik indirmeden kapalı olmasına rağmen indirmeye çalıştı ve hata verip indirmeyi tamamlamadi. Sanırım bundan sonra indirmez demi. Güncellemesi çok kötü olur malum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,735
113
@ardaerdurak111 dediğiniz şekilde yaptım. Reçeteyi istedi attım. Açılınca konsolu kırıp ağ ayarlarını yeniden düzenledim. Yazılım güncellemeye girince 10.71 i gördü otomatik indirmeden kapalı olmasına rağmen indirmeye çalıştı ve hata verip indirmeyi tamamlamadi. Sanırım bundan sonra indirmez demi. Güncellemesi çok kötü olur malum.
yine de indirmeyi deneyebilir herhangi bir kırma sitesinden yapmadıysanız disable updates işlemini yapın

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
795
93
Hogwarts Legacy'nin düzgün çalışan linki yok mu? Piyasadaki tüm mediafire linklerinden hatalı çıkıyor dosya.
Konsola yüklerken 13,5GB'da hata verip kalıyor.
--
Edit:
1fishier'dan indiriyorum. Deneyelim bakalım..
--
Edit: Merged versiyonu indirdim. Yine hatalı.. Başka bir sürüm indiriyorum.

Son düzenleme:

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
269
795
93
ALLDEBRID SİTESİ PREMIUM HESAP SATIN ALARAK BİLİNEN TÜM BÜYÜK LİNKLERDEN İNDİREBİLME HAKKINDA MİNİ REHBER:

Tek gerçek çözümü ücretli hesap almaktır. Diğer bulacağınız ücretsiz çözümler gerçekten çok sıkıntılıdır veya bu ücretsiz alternatifler bilgisayarınıza virus-trojan vb. zararlıları yükleyebilir. Tabi benim önerim sadece mega için hesap almak yerine internette bilinen bütün büyük linklerden IDM kullanarak internet hızınızın son hızında indirebilmek için yani bütün linklerden premium son hız indirme sağlayan alldebrid sitesinden bir hesap almak daha mantıklıdır. Oradan alınan hesapla bilinen büyük indirme bağlantılarının hepsinden son hız indirilebilir.
Mesela konsol korsan oyun pkg linklerinin çoğunlukla paylaşıldığı 1fichier ve mega bunlardan ikisi ve toplam 65 farklı indirme sitesinden premium indirilebiliyor. Bunun haricinde; uptobox, turbobit, rapidgator, 4shared, filefactory, googledrive, mediafire, userclouds vb. daha nicesi var. Anlayacağınız para vereceksiniz ama karşılığını alacaksınız. Ayrıca 1495 video stream sitesinden videoları indirebiliyorsunuz yani video indirmeye izin vermeyen sitelerden de video indirebiliyorsunuz ve bunların listesi sitede var. bunların haricinde de çok güzel tarayıcı eklentileri var ve indirmek istediğiniz linklerin olduğu yerlerde linkleri otomatik olarak bulup hemen IDM / Jdownloader vb. başka indirme yöneticilerine tek tık ile aktarıp indirebiliyorsunuz. Ayrıca torrent linklerini de çözümleyip indirebiliyor, daha ne olsun. Başka özellikler de var onları da kendiniz siteye bakarak öğrenebilirsiniz.

Aylık fiyat 3 €
Bunun haricinde 180 gün 16 € ve 300 gün 25 € olarak toplamda biraz daha indirimli oluyor ve uzun alımlarda sadakat puanı veriliyor yani 300 gün alan yaklaşık 30 gün daha ek süre kazanabiliyor ama bu paraları herkes veremez belki ama aylık 3 € olan bence genel için uygun yani önceden planlayarak indireceğiniz linkleri ve yerleri hazır edersiniz ve 30 günlük alıp hepsini son hızınız ne ise o hızda indirebilirsiniz.

Anlayacağınız ben bu siteyi herkese öneriyorum.

Ufak bir bonus not:

Alldebrid alırsanız linkleri pc'ye indirmenize gerek kalmadan direk ps4'e indirebilirsiniz.
1fishier'daki bir linki alldebrid hesabınıza ekliyorsunuz. Sonra konsoldan girip direkt pkg dosyasını indirebilirsiniz.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113
Normalde rehberim normal bölümde yani herkes görebilir diye düşünmüştüm ama anladığım sen giremiyorsun herhalde
ve benim bu konuda bir bilgim yok. Neyse arda kardeşim anlatmış sana işlemi zaten çok basit bir işlem ve sende yapmışsın sanırım.

Artık konsolda internet açık olarak kullandığın için kendin elle sistem güncelleme adımına girdiğinde yeni yazılımı bulur bu normaldir ama disable update işlemini önceden yapmışsın bu yüzden yüklemez ve hata verir. Otomatik indirmelerden kapalı olması doğru olan ama elle indirmek istersen yazılımı bulur ama disable update işlemi onu engeller. Rehberimde bu detayların hepsi ayrıntılı olarak yazıyordu ama sen anladığım kadarıyla rehber konusuna giriş yapamadın. Neyse sorun yok ama yine de benim aşağıdaki korunma videomdaki gibi işlemleri yaptığını tekrar bir kontrol et yani sistem ayarlarından sistem güncellemelerini kapalı olduğuna tekrar bak ve disable update işlemini istersen yeniden yap yani tekrar o düğmeye basabilirsin ama videoda sonda gösterilen Al azif DNS rakamlarını artık girme çünkü şu an PSN engellemek için bu yeni alternatif yolu kullanıyorsun ve şu an Netflix sorunun da çözülmüş olmalı diye düşünüyorum. Bundan sonra sorun yaşamazsın. Kolay gelsin.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,331
113
Beğendim!

adige_gkhn

Kullanıcı
6 Ekim 2023
5
0
1
Arkadaşlar god of war ragnarok da bolum 42 de terk edilmis koy bölümünde kratosu atlaması gereken Bi yere atlatamiyorum başka biseyde yok başına böyle bise gelen oldu mü? Varsa çözümü nedir ?

adige_gkhn

Kullanıcı
6 Ekim 2023
5
0
1
@baybarsturan, adamın bana bi yardımcı olur musun? God of war ragnarok da sorunum var

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Arkadaşlar selam, bir dosya var da 35 gb sadece 1ficher'da var sanırım o da Türkiyeye kapalı, bunu para ödemeden tek seferlik çekmenin bir yolu var mıdır sizce ?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım