-
Öne çıkan konu
- 9 Haziran 2020
- 6,987
- 40,322
- 113
MP4 ve MOV dosyalarını USB yada dahili hdd içinden oynatabileceğiniz bir uygulama çıktı yada vardı ve güncellemesi geldi.
Riske atarak derken ne gibi sıkıntılar olabilir abi ?EVET SİZLER İÇİN YENİ GOLDHEN 2.3b1 TESTİNİ KENDİ KONSOLUMU RİSKE ATARAK SİZLERE GÖSTERMEK İÇİN DENEDİM.
RESMİ SÜRÜM ÇIKINCA OYUN CUSA KODU VE VERSİYONU SİMGE ALTINDA YAZACAK VE PS2 OYUNLARI İÇİN DE HİLE YAPILACAK.
Denediğim bu dosya normalde Sistro tarafından beta olarak sadece 3€ bağışlayanlara gönderildi ve bu kişilere özel kalsın sakın paylaşmayın demişlerdi ama 2 kişi bunu dinlemedi ve paylaştı. Sonra hem bu kişilere çıkıştılar hem de dediler ki ne biliyorsunuz bu paylaşan kişilerin dosya içine bir şey eklemediğini veya dosyası değiştirerek konsollarınıza zarar vereceğini bilemezsiniz, yüklemeyin, resmi sürümün çıkmasını bekleyin dediler ama bir çok deneyen de oldu bir çok uyaran da oldu denemeyin diye işte ben de riske atıp deneyenlerdenim.Riske atarak derken ne gibi sıkıntılar olabilir abi ?
Biliyorum 1 saat önce çıktı muhtemelen Emre kardeşim hazırlıyordur şu an.Yeni bir oyun daha backport edilmiş Ekli dosyayı görüntüle 6205
Bilgi vermeye gelmiştim. Senden hızlısı yok abiOPOISSO'DAN YENİ OYUN GELİYOR. SAVAŞ DEVAM EDİYOR.
OYUNUN ORİJİNAL KONSOLLARDA ÇIKIŞ TARİHİ 28.6.2022 YANİ 3 GÜN ÖNCE.
Bir şekilde belli oyunları açmanın yani 32 haneli o şifreyi açmanın yolunu buldular yada "özel bir master key mi var?" diye düşünmeye başladım.Yani demek ki 9.60 vs. fark etmiyor. SDK'dan yada sakladıkları bir açık nedeniyle kolayca backport edebiliyorlar. GOW bu aralar gelseydi keşke kesin yayınlarlardı.
Çilingire kilit dayanmıyor. Böyle giderse yeni versiyon kırmaya kimse uğraşmaz. Ama korsana karşıyız, homebrew app kullanıyoruz diyenler (gizliden korsan kullananlar mı diyelim artık) kırılmayı daha çok destekler gibi. Kırıldığında kırık fw sürümüne kadar çıkan oyunlar oynanırken şuan 3 günlük oyun yayınlanıyor.Bir şekilde belli oyunları açmanın yani 32 haneli o şifreyi açmanın yolunu buldular yada "özel bir master key mi var?" diye düşünmeye başladım.
Last of Us ve Heavy Rain'de kullanıyordum ama ana menü'de hiç dikkatimi çekmemiş. İnce ve güzel bir ayrıntı. Paylaşım için teşekkürler.
Bak bu iyi oldu unuttuğum bir şeyi hatırlatmış oldun. Çünkü illusion programı çalışması için orijinal eboot.bin istiyor yani fake yapılmamış ellenmemiş olan eboot.bin istiyor yoksa uyarıyor orijinal eboot.bin gerekir diye ve UnFSelf programı da bunu yapıyor yani fake eboot.bin dosyasını tekrar orijinal eboot.bin haline çeviriyor yani FSELF dosyasını tekrar ELF haline çeviriyor ve bu işlemi Emre ve ben geçmişte bazı oyunları backport ederken işlemin bir parçası olarak kullanıyorduk işte bunu unutmuşum ben ve videoda görünce hatırladım. Artık illusion 60 fps pro patch'lerini ilgili oyunlarda deneyebilirim. Ben de twitter'da bu patch işlemini yapan adamlardan orijinal eboot.bin istiyordum. Bir tanesi bile gerek yok UnFSelf.exe kullan demedi arkadaş. Hatta illusion sitesindeki rehberde bile bahsedilmemiş bundan. Hatırlatma için sağol.Oyunların resmi olmayan patchlerini yani 30 fps kilidini kaldırmak çözünürlüğü düşürüp daha iyi fps değerleri almamızı sağlayan resmi olmayan güncellemeleri nasıl yapacağınızı anlatan bir video bu video da elden ring oyunu için gösterilmiş ama zaten çoğu oyunda mantık aynı ingilizce bir video ama google çeviri kullanarak neler yapacağınızı anlayabilirsiniz
Bu Horizon olayının suyunu çıkardılar. Horizon 5.05'te çalışmadığı ve CYB1K'ın 5.05 cihazı olduğu için uğraşmıyor. Hatta artık soranları engelleyeceğim demişti belki fikrini değiştirir. Oyunları saldıkça yeni sürüm kırma olayları da güme gitti. Yıl sonuna doğru gelişme olacak galiba yine.EVET BU GECE BEKLEDİĞİMİZ CYB1K OYUNU ARKADAŞLAR.
PLAYSTATION STORE DA OYUN ÇIKIŞ TARİHİ 25 MART 2022
BU OYUNUN UPDATE 1.02 VERSİYONU 9.04 SÜRÜM KONSOL GEREKTİRİYOR.
EN ÜST OYUN UPDATE SÜRÜMÜ İSE 1.08 VE 9.60 SÜRÜM KONSOL GEREKTİRİYOR.
TABİ 5.05 BACKPORTLA BERABER TÜM KIRIK KONSOLLARDA ÇALIŞACAKTIR.
HANGİ UPDATE SÜRÜMLÜ PAYLAŞACAĞINI HENÜZ BİLMİYORUZ.
BİR TARFTAN CYB1K ELİMDE YAPACAK OYUNLAR BİTTİ DEMİŞTİ YANİ BUNDAN CD 'Lİ OYUNLAR BİTTİ DİYE ANLAMIŞTIK ÇÜNKÜ HFW OYUNU İÇİN BENDE BU OYUN YOK DİYİP DURUYORDU HATTA ONA CEVABEN GEREKİRSE BİZ ALALIM DİYEN MESAJLAR YAZILIYORDU.
ELİNDE OYUN BİTTİ İSE O ZAMAN BU OYUN NEREDEN ÇIKTI? ACABA BİRİLERİ Mİ OYUNU TEMİN EDİYOR O'NA YADA PSN LİNKLERİNDEN Mİ İNDİRİYORLAR OYUNLARI, YANİ İNDİRİP SONRA DA AÇABİLİYORLAR MI? BUNLARI BİLEMİYORUZ. NEYSE BU MAGIC OLAYI ONLA YAPIYORLAR.
MESELA KAMELON TARAFINDAN (MUHTEMELEN MAGIC İŞLEMİNİ CYB1K 'YA GÖSTERENLERDEN BİRİ OLABİLİR) BELKİ DAHA FAZLA OYUNLAR GELİR GİBİ TWEETLER ATILIYOR. İŞTE CYB1K 'NIN KALİTELİ OYUNLARI BİZLERE ÇIKARTMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIĞINI VE ONU DESTEKLEMEMİZ GEREKTİĞİNİ LİNKLERİ PAYLAŞTIĞI SERVER VE HOSTLAR İÇİN O'NA BAĞIŞ YAPMAK GEREKTİĞİNİ FALAN YAZIYOR.
Şu Horizon paylaşılmadı gitti. Acaba ne zaman gelecek? Neyse yeni oyun yeni oyundur, gelsin de paylaşalım abi.EVET CYB1K DAN ŞİMDİ BEKLENEN OYUN BUDUR. BİR ÖNCEKİNİ PAYLAŞMADI ONLINE GEREKLİLİĞİNDEN SAVE ÇALIŞMIYORMUŞ ŞİMDİLİK.
BU AŞAĞIDAKİNİ DE SONRA PAYLAŞACAKTIR. İŞE GEÇ KALMIŞ AMA OYUNU FIXLEDİĞİNE YANİ SAYFA HATASI SORUNUNU ÇÖZDÜĞÜNE İNANIYORMUŞ. AMA MUHTEMELEN İŞE YETİŞECEĞİNDEN VE SON DENEMELERİ YAPANA KADAR PAYLAŞAMAYACAKTIR.
İnşallah gelir ama o oyunda bir şey var yani hazırdır ama paylaşamıyorlar yani ya çekiniyorlar yada bir yerlerden izin alamıyorlar sanırım.Şu Horizon paylaşılmadı gitti. Acaba ne zaman gelecek? Neyse yeni oyun yeni oyundur, gelsin de paylaşalım abi.
Seni yavaşlatmak için bunu yapmam gerekiyor abi, yoksa yetişemem sana.İnşallah gelir ama o oyunda bir şey var yani hazırdır ama paylaşamıyorlar yani ya çekiniyorlar yada bir yerlerden izin alamıyorlar sanırım.
Bu arada başka oyunlar gelir gelmez paylaşırız, tüm hazırlıklar tamamlanmış farkındayım.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK