-
Öne çıkan konu
- 9 Haziran 2020
- 6,987
- 40,322
- 113
CUSA14683 v1.04 (9.50) yayınlandı. Arkadaşlarımız konusunu açar.EVET CYB1K DAN ŞİMDİ BEKLENEN OYUN BUDUR. BİR ÖNCEKİNİ PAYLAŞMADI ONLINE GEREKLİLİĞİNDEN SAVE ÇALIŞMIYORMUŞ ŞİMDİLİK.
BU AŞAĞIDAKİNİ DE SONRA PAYLAŞACAKTIR. İŞE GEÇ KALMIŞ AMA OYUNU FIXLEDİĞİNE YANİ SAYFA HATASI SORUNUNU ÇÖZDÜĞÜNE İNANIYORMUŞ. AMA MUHTEMELEN İŞE YETİŞECEĞİNDEN VE SON DENEMELERİ YAPANA KADAR PAYLAŞAMAYACAKTIR.
Ohooo geç kaldın. Ben konusunu güncelledim ek bilgiler verdim hatta program içinden hile ve uygulama güncellemesi hakkında video bile çekerek ana konusuna ekledim.Goldhen Cheats Manager uygulamasının yeni sürümü çıktı
Hızına yetişilemiyor abi eline sağlıkOhooo geç kaldın. Ben konusunu güncelledim ek bilgiler verdim hatta program içinden hile ve uygulama güncellemesi hakkında video bile çekerek ana konusuna ekledim.
PS4 REHBER - GOLDHEN Playstation 4 Cheats Manager [ Hile Yöneticisi ] v0.7.0
BU PROGRAM EN GÜNCEL HİLELERİ İNTERNETTEN İNDİREREK DOĞRUDAN KONSOLUNUZDA UYGUN KLASÖRLER İÇİNE OTOMATİK KOPYALAYAR VE BU HİLELERİ KULLANIMINIZA SUNAR. BU PROGRAM HİLE YAPMAZ. HİLELERİ KONSOLA İNDİRİR. HİLELERİ ZATEN GOLDHEN 2.2.2 VE ÜSTÜ KIRMASI YAPTIĞINIZDA OYUNU ÇALIŞTIRIP KUMANDANIN SHARE...www.playstationhaber.com
Lappy de Horizon Forbidden West oyununun kendi konsolunda yüklü olduğunu PKG xplorer ile gösteriyor. (Tabi kendi konsolu ise)eFootball (PES) 2022 v1.06 (Oppoisso)
Lawn simulator (Cyb1k) geliyor.
@hakan_710 Hemen bakıyorum kardeşim.Grid Legends CUSA28261 v3.11 (9.60) çıktı. @Scofield
Paylaşacağız elbette, hatta aylar öncesinde ana sayfaya koyacağım banner'ı bile hazırlamıştım.Arkadaşlar bir günde Horizon çıktı diye paylaşacak mısınız?
Şu backport işini öğretseler de onlara gerek kalmadan bizler yapsak. Kübalı olanların birçoğu işe paylaşmışlar. Hayır yani tüm oyunları paylaşıyorsunuz bunda mı sorun oluyor. İyiden iyiye Guerilla Games bunlara para vermiş diye düşünmeye başladım. Ya da bunlar Kemal Sunal misali 'yayınlaram haa parayi veriy misen?"diyor galiba.VİDEONUN 2:45 DAKİKASINA BAKARSANIZ HORIZON FORBIDDEN WEST SİMGESİNİ GÖREBİLİRSİNİZ.
GERÇİ GOLDHEN 2.3B2 TANITIMI YAPIYOR SÖZDE AMA AMAÇ BENCE FARKLI BU OYUNU DA GÖSTERMEK İSTİYOR BİR TARAFTAN.
TABİ İSTERSEK BİZ DE BU ŞEKİLDE ANA EKRANDA BAŞKA BİR OYUNUN BÖYLE GÖRÜNMESİNİ SAĞLAYABİLİRİZ. MÜHİM OLUP ÇALIŞTIRIP GÖSTERMEK. YANİ BU OYUN BACKPORT EDİLDİ YANİ VAR AMA PAYLAŞMIYORLAR ÇÜNKÜ SONY 'DEN ÇEKİNİYORLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BİR TARAFTAN DA GERÇEKTEN ELİNDE OLMAYIP ŞAKA YAPMAK MAKSADIYLA İNSNALARIN DUYGULARI İLE ÇOK OYNAYAN KİŞİLER DE VAR.
Guerrilla Games, Sony Studio bir parçası olduğundan kısaca Sony'nin kendi çıkarttığı oyunlardan olduğu için çekiniyorlar ve yayınlamıyorlar yada işte nabız yokluyorlar diye düşünüyorum.Şu backport işini öğretseler de onlara gerek kalmadan bizler yapsak. Kübalı olanların birçoğu işe paylaşmışlar. Hayır yani tüm oyunları paylaşıyorsunuz bunda mı sorun oluyor. İyiden iyiye Guerilla Games bunlara para vermiş diye düşünmeye başladım. Ya da bunlar Kemal Sunal misali 'yayınlaram haa parayi veriy misen?"diyor galiba.
abi o horizon oyunu lapynin 1 nisan şakası için hazırladığı oyun 300 mb lık bir şeydi sanırım hatta bendede onun pkg dosyası var ama dediğim gibi gerçek oyun değil benim bildiklerim bunlar yanlışta biliyor olabilirim belki full oyundutVİDEONUN 2:45 DAKİKASINA BAKARSANIZ HORIZON FORBIDDEN WEST SİMGESİNİ GÖREBİLİRSİNİZ.
GERÇİ GOLDHEN 2.3B2 TANITIMI YAPIYOR SÖZDE AMA AMAÇ BENCE FARKLI BU OYUNU DA GÖSTERMEK İSTİYOR BİR TARAFTAN.
TABİ İSTERSEK BİZ DE BU ŞEKİLDE ANA EKRANDA BAŞKA BİR OYUNUN BÖYLE GÖRÜNMESİNİ SAĞLAYABİLİRİZ. MÜHİM OLUP ÇALIŞTIRIP GÖSTERMEK. YANİ BU OYUN BACKPORT EDİLDİ YANİ VAR AMA PAYLAŞMIYORLAR ÇÜNKÜ SONY 'DEN ÇEKİNİYORLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BİR TARAFTAN DA GERÇEKTEN ELİNDE OLMAYIP ŞAKA YAPMAK MAKSADIYLA İNSNALARIN DUYGULARI İLE ÇOK OYNAYAN KİŞİLER DE VAR.
Dediğin doğru fakat bu farklı. Bu sefer gerçek oyun.abi o horizon oyunu lapynin 1 nisan şakası için hazırladığı oyun 300 mb lık bir şeydi sanırım hatta bendede onun pkg dosyası var ama dediğim gibi gerçek oyun değil benim bildiklerim bunlar yanlışta biliyor olabilirim belki full oyundut
Bilemiyorum işte dedim ya artık hangisi gerçek hangisi yalan ortamı karıştırdılar.abi o horizon oyunu lapynin 1 nisan şakası için hazırladığı oyun 300 mb lık bir şeydi sanırım hatta bendede onun pkg dosyası var ama dediğim gibi gerçek oyun değil benim bildiklerim bunlar yanlışta biliyor olabilirim belki full oyundut
O resim de sahte. Kamelon da şaka diyor önce. Zaten resmin altındaki System 4.70 diyor yani 5.05 ve altına backport edilmiş bile olsa ana oyun dosyasının 4.70 göstermemesi gerekir. 8.00 - 8.50 - 9.00 gibi görünmesi lazım.Dediğin doğru fakat bu farklı. Bu sefer gerçek oyun.
Daha başka bir şey geliyor gibi Magic değil de başka bir şey. Yine umutlandırmayalım kimseyi tabi sonra altından alakasız bir şey çıkartıyorlar.
Yoksa bu magic işini PS5 ile yapıyorlar. Esrarengiz bişeyler dönüyor etrafta. Yalnız cyb1k'ın PS5'i yok henüz.
Olayın ne olduğunu anladım. Birazdan analizlerimi paylaşacağım.
Yoksa bu magic işini PS5 ile yapıyorlar. Esrarengiz bişeyler dönüyor etrafta. Yalnız cyb1k'ın PS5'i yok henüz.
Merakla bekliyoruz.Olayın ne olduğunu anladım. Birazdan analizlerimi paylaşacağım.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK