-
Öne çıkan konu
- #2,341
- 9 Haziran 2020
- 6,988
- 40,317
- 113
YESŞirinler soru işareti olan
@baybarsturan hocam bu wolf ps5 de de iyi wolf ile hen yapınca şimdi güncelle sonra güncelle yazısı çıkmıyor ( otomatik dns oldugunda )PSfree kırmasında 9.00 da hala USB gerekiyor videodan kafanız karışmasın.
Wolf hen de otomatik dns olsa bile şimdi güncelle yazısı çıkmadan direk oyuna mı giriyor. O zaman bundan sonra bende bu siteyi kullanayım yalnız ps5 tarafında hala kayda değer oyunlar backport edilmedi en azından Fifa 21 in ps5 versiyonu dump edilebilirdi yada Gta 5 in ps5 versiyonu hatta Uncharted Hırsızlar Mirası Kolleksiyonuda bildiğim kadarıyla 4.51 den yüksek yazılım istemiyordu. Acaba bu oyunlar ellerinde olmadığı için mi dump edemediler yoksa başka bir sebep mi var@baybarsturan hocam bu wolf ps5 de de iyi wolf ile hen yapınca şimdi güncelle sonra güncelle yazısı çıkmıyor ( otomatik dns oldugunda )
sizden bulaşan bir wolf hastalıgı var baya başarılı
bu tam olarak ne işe yarıyor üstat.
Al azif DNs girince benim cihaz hiç nete girmiyor hacı sebebini anlayamadımOlay wolf host ile alakalı değil diye düşünüyorum dns ile alakalı olabilir ben al azif dns kullanmıyorum 2 dns yerinde Nomadic Dns adresini yazınca güncelleme almıyor nete giriş yapılıyor ve oyunlara girince update sormuyor bence bu şekilde bir deneyin isterseniz belki internet sağlayıcıyla alakalıda olabilir
Nomadic Dns 62.210.38.117
PKG-ZONE sitesinden PS5-Xplorer (v1.01) indirip ps5 üzerinden silebilirsin url paylaşmak yasaktır diye site adı yazdım hatta bağlantı ekledim basarsan direk siteye yöndericekAl azif DNs girince benim cihaz hiç nete girmiyor hacı sebebini anlayamadım
Otomatik DNs de wolf dan değilde diğerinden etahen yapınca zırt bırt güncelleme soruyor
Konudan alakasız olacak ama m2ssd deki veriyi silemiyorum ps5 in dosya yoneticisi uygulaması silmiyor veriyi PC üzerinden hangi programla yapıyorduk
@baybarsturan hocam bu wolf ps5 de de iyi wolf ile hen yapınca şimdi güncelle sonra güncelle yazısı çıkmıyor ( otomatik dns oldugunda )
sizden bulaşan bir wolf hastalıgı var baya başarılı
Wolf hen de otomatik dns olsa bile şimdi güncelle yazısı çıkmadan direk oyuna mı giriyor. O zaman bundan sonra bende bu siteyi kullanayım yalnız ps5 tarafında hala kayda değer oyunlar backport edilmedi en azından Fifa 21 in ps5 versiyonu dump edilebilirdi yada Gta 5 in ps5 versiyonu hatta Uncharted Hırsızlar Mirası Kolleksiyonuda bildiğim kadarıyla 4.51 den yüksek yazılım istemiyordu. Acaba bu oyunlar ellerinde olmadığı için mi dump edemediler yoksa başka bir sebep mi var
Koruma etaHEN'in bir özelliğidir.Olay wolf host ile alakalı değil diye düşünüyorum dns ile alakalı olabilir ben al azif dns kullanmıyorum 2 dns yerinde Nomadic Dns adresini yazınca güncelleme almıyor nete giriş yapılıyor ve oyunlara girince update sormuyor bence bu şekilde bir deneyin isterseniz belki internet sağlayıcıyla alakalıda olabilir
Nomadic Dns 62.210.38.117
bugün bu haberler gelince esp32-s2 önceden aldığım boardu geri çıkarttım ve bir host yükleyerek denedim psfree olan bir host değil normal eski webkit açığını kullanan bir host bazen kullanım kılavuzuna giderken wifi bağlantısı yok hatası veriyor bir türlü çözemedim sorunu böyle oluncada host yüklenmiyor kapatıp açınca düzeldi ama bu seferde kırmayı yapmış olsam bile oyun oynarken bağlantı koptu hatası veriyor neden böyle oluyor çözemedim bir fikrin var mı abiPS4 9.00 sürüm konsollarda, ESP board kullanarak (USB otomatik çıkartma ve takma olayı ile) PSfree birleşince güzel bir sonuç çıkıyor gibi ortaya. Yakında buna benzer MW videosu da gelir.
PS5 Xplorer şu an için PS5 sürümünde çok stabil değil yani işlem yaparken konsol kapanabiliyor ama zamanla düzelir.Al azif DNs girince benim cihaz hiç nete girmiyor hacı sebebini anlayamadım
Otomatik DNs de wolf dan değilde diğerinden etahen yapınca zırt bırt güncelleme soruyor
Konudan alakasız olacak ama m2ssd deki veriyi silemiyorum ps5 in dosya yoneticisi uygulaması silmiyor veriyi PC üzerinden hangi programla yapıyorduk
Maalesef (şimdilik) bilgim yok Arda, yani daha ben ESP/S2 boardlarını kullanmadım. Hala paketlerinde duruyorlar.bugün bu haberler gelince esp32-s2 önceden aldığım boardu geri çıkarttım ve bir host yükleyerek denedim psfree olan bir host değil normal eski webkit açığını kullanan bir host bazen kullanım kılavuzuna giderken wifi bağlantısı yok hatası veriyor bir türlü çözemedim sorunu böyle oluncada host yüklenmiyor kapatıp açınca düzeldi ama bu seferde kırmayı yapmış olsam bile oyun oynarken bağlantı koptu hatası veriyor neden böyle oluyor çözemedim bir fikrin var mı abi
Başka forum sitelerini paylaşmak yasaktır. Orası bir forum sitesi olmadığı için serbest.PKG-ZONE sitesinden PS5-Xplorer (v1.01) indirip ps5 üzerinden silebilirsin url paylaşmak yasaktır diye site adı yazdım hatta bağlantı ekledim basarsan direk siteye yöndericek
Genel olarak istediğin bir kısa yolu konsol ana ekranına yerleştirmeye yarıyor atıyorum mesela Ağ ayarları için konsol ayarlar sonra Ağ menüsüne girmek yerine oraya tek tıklamayla gidecek Ağ bağlantısı kısa yolunu ikon olarak konsol ana menüsüne ekliyor işte bu şekilde kendi istediğin yolların kısa yolunu oluşturabilme şansın var.bu tam olarak ne işe yarıyor üstat.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK