SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Kırık Sürüm Konsollar için Haberler - Gelişmeler - Duyurular - Yardımlaşma ve Paylaşım Konusu

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Son düzenleme:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
267
751
93
şifresini bilmediğiniz retail pkg dosyalarının şifrelerini bu program ile çözebilirsiniz

--
Örneğin 11.00 için bir oyunun dosyalarını indirdiniz ve backport yapmak için açmanız gerekiyor. Fakat şifreyi bilmiyorsunuz.
Bu program yardımıyla bu şifreyi kırıp dosyaları açabilirsiniz.

Bu program brute force yöntemi ile şifreleri kırabilirsiniz. Brute force yöntemi, herhangi bir şifreyi kırma konusundaki en başarılı yöntemdir. Başarı oranı %100'dür. Olası tüm şifre kombinasyonları deneyerek şifreyi bulma mantığında ilerler.
GPU desteği ile ekran kartınızın tüm gücünden yararlanabilirsiniz.

Evet, bu program retail pkg'lerin şifresini çözer ancak tüm olası kombinasyonları denemek gerekiyor. Bu yöntem de vakit olarak çok uzun zaman alır. Program dediği işi yapıyor ancak bir dosyanın kırılması için 50-60 yıla ihtiyacınız var :)

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,018
11,892
113
şifresini bilmediğiniz retail pkg dosyalarının şifrelerini bu program ile çözebilirsiniz

--
Örneğin 11.00 için bir oyunun dosyalarını indirdiniz ve backport yapmak için açmanız gerekiyor. Fakat şifreyi bilmiyorsunuz.
Bu program yardımıyla bu şifreyi kırıp dosyaları açabilirsiniz.

Bu program brute force yöntemi ile şifreleri kırabilirsiniz. Brute force yöntemi, herhangi bir şifreyi kırma konusundaki en başarılı yöntemdir. Başarı oranı %100'dür. Olası tüm şifre kombinasyonları deneyerek şifreyi bulma mantığında ilerler.
GPU desteği ile ekran kartınızın tüm gücünden yararlanabilirsiniz.

Evet, bu program retail pkg'lerin şifresini çözer ancak tüm olası kombinasyonları denemek gerekiyor. Bu yöntem de vakit olarak çok uzun zaman alır. Program dediği işi yapıyor ancak bir dosyanın kırılması için 50-60 yıla ihtiyacınız var :)
Bu kadar uzun süre beklemektense hiç beklemem daha iyi 🙃 ve birde benim gpu gt 720m ama bilgiler için teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Bu kadar uzun süre beklemektense hiç beklemem daha iyi 🙃 ve birde benim gpu gt 720m ama bilgiler için teşekkürler
Yok yahu o kadar sürmez sadece 100 bin yıl sonra falan benim 32 haneli şifreyi bulur çünkü benim PC canavar. :)

İşin şakası zaten programın adıda "Zamanını Boşa Harca" konmuş ve Cyber bu konuda tweet'ler atarak öncesinde çok dalga geçmişti. İşte "2 milyon yıla benim şifremi bulur" veya "lotoyu kazanma şansı trilyon defa daha çok ihtimal" yazmıştı. Başka biri -benim 250 saatte 1 tane şifremi buldu yazmış, diğeri ise -benim 000000-sıfırlardan oluşan şifremi bile hala bulamadı yazmış. :)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

cetinodinson

Kullanıcı
27 Kasım 2022
68
52
18
sanirim ps4 oyunlarini ps5te oynatmaya cok cok yakinlar. bunun gerceklesmesi bile buyuk adim olacaktir diye dusunuyorum))

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Henüz daha çok yeni ve şu an sadece 4.03 konsollar için payload.bin dosyası var ama önümüzdeki günlerde kırılıabilir sürümde olan 3.00 - 4.51 arası sürümler için de payload.bin gelecektir. Bu arada 4.03 den düşük versiyonda olanlar sakın yükseltme yapmasın ve beklesinler. Şu an bir kaç oyun da denendiği ve çalıştığına dair mesajlar okudum ama bunların teyide ihtiyacı var ve söylenen şu anda minecraft oyunu çalışıyor ama oyun başladığında çöküyor denmekte. Yani artık sadece geliştirilmesi ve diğer kırılabilir sürümler için de uyarlanması gerekiyor. Şu an için 4.03 dekiler kırmayı aşağıdaki videodaki gibi yapabilirsiniz. Kırma stabil değil yani çok kez deneme yapmanız gerekebilir. Zamanla hepsi düzelecektir. Ve tabi bu başarılan PS5 konsolda PS4 korsan oyun çalıştırma işlemidir yani henüz PS5 oyunları için geçerli değildir. Tavsiyem bir süre beklemeniz ve paylaşacağımız yeni bilgileri takip etmeniz olacaktır.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Bir video daha. 4.03 kırma ve Quake II oyunu yükleme ve çalıştırma.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Modded Warfare de attığı tweette PS5 konsolunda PS4 - PS2 ve PS1 oyunlarını çalıştırabildiğini yazdı. Ama çoğu özel uygulama henüz sorunlu ve uyumlu hale getirilmeleri gerekiyor dedi. Hayırlı olsun diyelim. :)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Ben artık yatar nöbeti gündüz için @Scofield kardeşime bırakıyorum.
Görüşmek üzere arkadaşlar ve ayaktakilere de iyi uykular. :)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
MERHABA ARKADAŞLAR. YATTIM, KALKTIM, GELDİM VE SİZLER İÇİN GECEDEN SABAHA DISCORD SUNUCULARINDA YAZILANLARDAN BAZILARINI AKTARAYIM DEDİM. :)
3-Send payload
4-quickly go to the main screen do not wait for other things. And it will work.

Kırma İşlemi
1-Sleir kırma sayfasından PS5 konsolu kırınız, (birden çok deneme yapmanız gerekebilir)
2-Payload yükleyin uyarısı çıkana kadar bekleyin
3-İlgili payload.bin dosyasını bilgisayardan mini program işle konsola gönderin.
4-Payload gönderdikten sonra hızlıca ana ekran dönün yani orada fazla beklemeyin, hepsi bu.

Rest mode working...

Dinlenme modu çalışıyor...

yea dont update
its does crash mid game . wait for it to become more stable
its still amazing he got it working and im sure everyone will jump in and make it more stable

Versiyonu 4.03 olanlar şu an için konsollarınızı 4.03'e güncellemeyin
Çünkü oyunlar çalışıyor ama oynarken her an çökebiliyor. İşlemin daha stabil olmasını bekleyin.
Tabi ki bu bile harika (sleir) oyunların çalışmasını sağladı ve eminim ki bilgili herkes devreye girecek ve bunu daha kararlı hale getirecek

Yes newer Games not work,can install it but backport 9.00 not install yet

Evet 9.00 üstü isteyen daha yeni Oyunlar çalışmıyor, yüklenebiliyor ancak 9.00 backport olmadan çalışmıyor. (O da yakında yapılır. Opoisso & Cyber & Fugazi'nin işi çok!)

Backports work fine, I have EA FC 24 running

Backport'u olan oyunlarda çalışıyor, EA FC 24'ü çalışıyor

There is a lot of crashing in that it doesn't support full jailbreak and you can't play big games like God of War PS4 you can play only small games
This is a fact but it is true that there is a need for a lot of improvement going forward.

Tam jailbreak'i desteklemediğinden çok fazla çökme var ve God of War PS4 gibi büyük oyunları oynayamazsınız, yalnızca küçük oyunları oynayabilirsiniz
Bu bir gerçek ama ileriye yönelik pek çok iyileştirmeye ihtiyaç olduğu da bir gerçek.

Tested Last of Us 2 and works fine

Last of Us 2'yi test ettim ve iyi çalışıyor

Hi. We can't run PS4 fpkg games on version 4.02, can we? There will be an update.

Merhaba. PS4 fpkg oyunlarını 4.02 sürümde çalıştıramıyoruz, değil mi? Bir güncelleme olacak (mı?)

4.03 'e güncelleyebilirsiniz tavsiyesi verilmiş kendisine. :) (Ama kimse bulunduğu versiyonu şu an için yükseltmesin, bu da benim tavsiyem.)

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
267
751
93
Asıl soru şu: Backport yapanlar eski oyunlara tekrar dönüp fix çıkartmaya uğraşır mı?

Oturup eski oyunları ps5 için fix çıkartmaya kalkarlarsa ps4 scene durma noktasına gelebilir. Adam 10 tane oyuna fix yapmak için uğraşırken yeni gelen ps4 oyununa vakit bulamayacak. Backport Meslek Yüksek okulu açılması lazım. Arkadan gelen backportçu yok :D

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Asıl soru şu: Backport yapanlar eski oyunlara tekrar dönüp fix çıkartmaya uğraşır mı?

Oturup eski oyunları ps5 için fix çıkartmaya kalkarlarsa ps4 scene durma noktasına gelebilir. Adam 10 tane oyuna fix yapmak için uğraşırken yeni gelen ps4 oyununa vakit bulamayacak. Backport Meslek Yüksek okulu açılması lazım. Arkadan gelen backportçu yok :D
Hayır, her oyun için yeniden backport gerekmeyecektir diye düşünüyorum ancak bazı oyunlarda offset başvurularının yeri değiştiği için güncellenmesi gerekebilir ama çoğu oyun backportsuz çalışacaktır. Bakalım bekleyip testler sonrası göreceğiz. Şu an için PS4 9.00 ile PS5 4.03 sürümleri denk olarak görülüyor ve örneğin yeni paylaşılan bir oyun SDK olarak PS4 ayarında 9.00 dan yüksek bir PKG ise hem PS4 için hem de 4.03 PS5 konsolda çalışması için backport gerekeceğidir. Örneğin şu an yeni paylaşılan FC2024 oyunu backport ile birlikte PS5 konsolda çalışmaktadır. Yani anlayacağınız günümüzde çıkan yeni oyunlar için aynen PS4 9.00 konsolda olduğu gibi PS5 4.03 (3.00-4.51) konsollarda çalışması için backport gerekecek çünkü yeni oyunlar ve SDK 'ları yüksek ama bunun dışında eski oyunlar için zaten PS5 4.03 sürümde backport gerekmeden direk çalışacak yani Fpkg 9.00 ve altında olan oyunlar backport'suz çalışacak.
PS4 9.00 = 4.03 PS5 olarak düşünün. ama tabi atıyorum sizin PS5 konsol 3.00 da ise o zaman backport eski oyunlarda da bir yere kadar gerekebilir yani oyun SDK 'sına bakmak gerekir.

Özetle PS5 4.03 sürüm kullanacaklar için sanki konsolları PS4 9.00 'mış gibi düşünün ve 9.00 sürüme kadar olan PS4 fpkg dosyaları backport'suz çalışacak ama yeni oyunlar için tabi ki yeni backport gerekecek ve bu oyunların sayısı azdır yada az olacaktır yani 2022 den günümüze yeni çıkan (SDK'sı yüksek) oyunlar için hem PS4 hem PS5 konsollara yeni backportlar gerekecektir.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Son gelişmeler şu şekilde;
PS4 ve PS5 konsollardaki yazılım sürümü denkliği olarak şu ifade ediliyor.
PS4 9.00 = 4.03 PS5
PS4 9.03 = 4.50 PS5
gibi eşleşiyorlar ve bu şekilde ilerleyerek devam ediyor.
Yani bu durum direk olarak konsolda çalıştırılacak oyunun istediği firmware ile alakalı yani temel olarak SDK sürümü ile ilişkili oluyor ve oyun için backport gerekip gerekmeyeceği buna göre belirleniyor.

PS4 9.00 sürüm kırık bir konsola 9.00 üstünde bir SDK da yapılmış bir oyun yüklendiğinde ve çalıştırıldığında CE-40740 mavi ekran hata kodu alırız yani çalışması için backport gerektirir çünkü oyunun binary ve library dosyalarının patch edilmesi ve düşük sürümde çalışması için ayarlanması gerekir. Aynı mantık ile 5.05 konsolda 9.00 isteyen bir oyun çalıştırılmak istenirse de aynı şey olur yani backport edilmesi gerekir. İşte bu durumun aynısı şu an PS5 konsolda çalıştıracağımız PS4 Fpkg oyunlar içinde geçerli ama PS5 konsolda bir fark var. O da PS5 konsolda şu an sistem yazılımının üstünde bir SDK içeren oyunu yükleyemiyoruz bile yani yüklerken CE-107520 hatasını alıyoruz ve PKG dosyası yüklenmeden hata vererek işlemi durduruyor ve PS5 ana menüsünde oyun simgesi altını kırmızı ile çizerek yüklenemediğini veya hata aldığını gösteriyor. Yani PS4 konsolda yükleniyor ama çalıştırdığımızda hata uyarısı alırken, PS5 konsolda daha yüklenmeden bir hata kodu veriyor. Daha basit örneklersem. 4.03 bir PS5 konsol 9.00 sürüme denk olduğunu yazmıştım ve biz 9.03 ve üstü firmware isteyen bir oyun yüklemek istediğimizde daha yükleme adımında kalıyoruz yani hata veriyor ve yüklenmiyor. Diyelim ki elimizde bu oyuna ait patch yapacak backport var ve onu önce yükledik diyelim, evet backport yükleniyor ama ondan önce oyunu yükleyemediğimiz için backport dosyası boşa çıkıyor yani oyunu göremiyor. İşte bu sorunu çözebiilmenin yolu olarak ana oyun ile bacport patch dosyasını birleştirerek tek bir paket haline çevirmek yani remastered sürüm yapmak. Evet, bu şekilde işe yarıyor ve yamalı-backportu içine dahil edilmiş oyun konsola yükleniyor ve çalışıyor da ama bazı sorunlar da yaşanabiliyor. Mesela RE4 oyununda bunu MW denemiş ve oyunun sesinde cızırtılar meydana gelmiş ve başka sorunlarda olabilir.
Anlayacağınız hala bazı geliştirmeler yapılmasına ve yeni çözümler üretilmesine ihtiyaç var ama her geçen gün bu sorunlar tek tek aşılacaktır. Mesela şu an okuduklarım arasında bu sorunu atlatmak için PS5 spoofer yapmayı düşünüyorlar yani bunu deneyecekler. Nedir bu derseniz versiyonunuz olduğundan yüksek gösterme diyebiliriz işte sizin versiyon gerçekte 4.03 iken bunu 99.99 sürüm olarak bile gösterip sistemi kandırabilirsiniz. Bunu deneyeceklermiş. Şimdilik bilgiler bu kadar arkadaşlar. Gelişmeler oldukça anlatırım.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Son düzenleme:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Sleir kendi 4.03 versiyonda offsetleri nasıl bulduğunu detaylı olarak paylaştı ve bu diğer versiyonların offsetlerini bulmak için bir rehber olacaktır.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Ana oyun dosyaları backport edilirse PS5 'te yaşanan sorunlar düzeliyor, fakat ana oyun yapısı değiştiği için her update yeniden oluşturulmalı yani remarry-eşleştirilmelidir. Diğer taraftan da ana oyun ve update birleştirilebilir. Her iki yol da çok iyi bir çözüm sunmuyor. En iyi çözüm payload ile HEN yada Goldhen üzerinden spoofer yapmaktır. (konsol versiyonunu yüksek gösterme)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,987
40,327
113
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım