-
Öne çıkan konu
- #1,321
- 9 Haziran 2020
- 6,987
- 40,327
- 113
Bu kadar uzun süre beklemektense hiç beklemem daha iyi ve birde benim gpu gt 720m ama bilgiler için teşekkürlerşifresini bilmediğiniz retail pkg dosyalarının şifrelerini bu program ile çözebilirsiniz
GitHub - HoppersPS4/Waste_Ur_Time
Contribute to HoppersPS4/Waste_Ur_Time development by creating an account on GitHub.github.com
--
Örneğin 11.00 için bir oyunun dosyalarını indirdiniz ve backport yapmak için açmanız gerekiyor. Fakat şifreyi bilmiyorsunuz.
Bu program yardımıyla bu şifreyi kırıp dosyaları açabilirsiniz.
Bu program brute force yöntemi ile şifreleri kırabilirsiniz. Brute force yöntemi, herhangi bir şifreyi kırma konusundaki en başarılı yöntemdir. Başarı oranı %100'dür. Olası tüm şifre kombinasyonları deneyerek şifreyi bulma mantığında ilerler.
GPU desteği ile ekran kartınızın tüm gücünden yararlanabilirsiniz.
Evet, bu program retail pkg'lerin şifresini çözer ancak tüm olası kombinasyonları denemek gerekiyor. Bu yöntem de vakit olarak çok uzun zaman alır. Program dediği işi yapıyor ancak bir dosyanın kırılması için 50-60 yıla ihtiyacınız var
Yok yahu o kadar sürmez sadece 100 bin yıl sonra falan benim 32 haneli şifreyi bulur çünkü benim PC canavar.Bu kadar uzun süre beklemektense hiç beklemem daha iyi ve birde benim gpu gt 720m ama bilgiler için teşekkürler
Hayır, her oyun için yeniden backport gerekmeyecektir diye düşünüyorum ancak bazı oyunlarda offset başvurularının yeri değiştiği için güncellenmesi gerekebilir ama çoğu oyun backportsuz çalışacaktır. Bakalım bekleyip testler sonrası göreceğiz. Şu an için PS4 9.00 ile PS5 4.03 sürümleri denk olarak görülüyor ve örneğin yeni paylaşılan bir oyun SDK olarak PS4 ayarında 9.00 dan yüksek bir PKG ise hem PS4 için hem de 4.03 PS5 konsolda çalışması için backport gerekeceğidir. Örneğin şu an yeni paylaşılan FC2024 oyunu backport ile birlikte PS5 konsolda çalışmaktadır. Yani anlayacağınız günümüzde çıkan yeni oyunlar için aynen PS4 9.00 konsolda olduğu gibi PS5 4.03 (3.00-4.51) konsollarda çalışması için backport gerekecek çünkü yeni oyunlar ve SDK 'ları yüksek ama bunun dışında eski oyunlar için zaten PS5 4.03 sürümde backport gerekmeden direk çalışacak yani Fpkg 9.00 ve altında olan oyunlar backport'suz çalışacak.Asıl soru şu: Backport yapanlar eski oyunlara tekrar dönüp fix çıkartmaya uğraşır mı?
Oturup eski oyunları ps5 için fix çıkartmaya kalkarlarsa ps4 scene durma noktasına gelebilir. Adam 10 tane oyuna fix yapmak için uğraşırken yeni gelen ps4 oyununa vakit bulamayacak. Backport Meslek Yüksek okulu açılması lazım. Arkadan gelen backportçu yok
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK