mehmet02
Kullanıcı
- 5 Şubat 2022
- 50
- 2
- 8

Şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar![]()
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 7.55
Alım Yılı: 05.03.2021
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 7.55
Alım Yılı: 05.03.2021
Şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar![]()
Başka başına gelen varmı?Arkadaşlar selamlar 2 tane sorum olacak cihaz 5.05
1.Oyunun USA versiyonunu indirdim bu seferde açılışta sürümünüzü 9 a yükseltin hatası veriyor aynı hata AC valhallada da yaşamıştım 7.50 istemişti onada birşey yapmamıştım 5.05 fixlerini kurmak birşey değiştirmedi.fotoğrafları ekeldim
2.Sonradan eklenen 5.05 fixi de indirdim hataların düzeltildiği ( UPDATE 1.17 - 5.05 BACKPORT FIX (PROPER FIX) fakat oyun kodu EUR sürümü için görünüyor USA için görünmüyor?
Oyunda çeşitli hileler uyguladıysanız bu tür sorunlar olabilir. Çünkü EUR TR altyazılı oyunu bitiren arkadaşımız var. Yine de emin olamıyorum tabi.Arkadaşlar merhaba oyunun ilerleyen bölümlerinde asma keskisi üretimi sırasında oyun donuyor ve ilerlemiyor tam çalışma tezgahına giriş kısmında oluyor bu olay. Ps yi kapatmam gerekiyor başka türlü birşey yapılmıyor bi kaç sefer denedim aynı hatayı aldım akşama eve gidince save mi alıp oyunu tekrar silip yükleyeceğim oyunum opissonun versiyonu üzerine 1.17 uyumlu olan yama kurulu olan, varmı önerisi olan oyunun bitmesine 4 5 bölüm falan kalmıştı bakalım kurtarabilecekmiyim.
Hile yapmışlığım da vardı ondan da olabilir ama oyun devam ediyor çalışma masasına giriş yaptığımda oluyor bakalım temiz bi kurulum yapıp deneyecem akşama savem de sıkıntı yok şuanlık daha önce days gone de başıma gelmişte hile yaptığım için o zaman komple savem gitmişti.Oyunda çeşitli hileler uyguladıysanız bu tür sorunlar olabilir. Çünkü EUR TR altyazılı oyunu bitiren arkadaşımız var. Yine de emin olamıyorum tabi.
Sonucunu bekliyoruz hocam. Ona göre bizde hile yaparızHile yapmışlığım da vardı ondan da olabilir ama oyun devam ediyor çalışma masasına giriş yaptığımda oluyor bakalım temiz bi kurulum yapıp deneyecem akşama savem de sıkıntı yok şuanlık daha önce days gone de başıma gelmişte hile yaptığım için o zaman komple savem gitmişti.
Tamamdır akşama bakacağımSonucunu bekliyoruz hocam. Ona göre bizde hile yaparız![]()
@baybarsturan hocam selamlar bana yardımcı olabilir misinizArkadaşlar selamlar 2 tane sorum olacak cihaz 5.05
1.Oyunun USA versiyonunu indirdim bu seferde açılışta sürümünüzü 9 a yükseltin hatası veriyor aynı hata AC valhallada da yaşamıştım 7.50 istemişti onada birşey yapmamıştım 5.05 fixlerini kurmak birşey değiştirmedi.fotoğrafları ekeldim
2.Sonradan eklenen 5.05 fixi de indirdim hataların düzeltildiği ( UPDATE 1.17 - 5.05 BACKPORT FIX (PROPER FIX) fakat oyun kodu EUR sürümü için görünüyor USA için görünmüyor?
Muhtemelen 5.05 de hala eski 2.1.2 - 2.1.3 - 2.1.4 gibi eski kırmaları yapıyorsunuzdur.Arkadaşlar selamlar 2 tane sorum olacak cihaz 5.05
Sorun çözüldü oyunu silip tekrar kurdum sonra bi önceki save dosyasından başlattım sorun çözüldüSonucunu bekliyoruz hocam. Ona göre bizde hile yaparız![]()
Arkadaşlar oyun CYB1K tarafından bu geceye doğru paylaşılacaktır. Konuyu şimdiden açıp duyurmak istedim. Linklerin eklenmesini de sabırla bekleyin.![]()
Çoook teşekkür ederim sorun çözüldüMuhtemelen 5.05 de hala eski 2.1.2 - 2.1.3 - 2.1.4 gibi eski kırmaları yapıyorsunuzdur.
Goldhen 2.2.2 kırması yapınız sonra o uyarıyı vermeden oyun çalışır.
tarayıcıda
karo218.ir sayfasını açıp orada Goldhen 5.05 içinden Goldhen 2.2.2 kırması yapınız.
Ayrıca benim her kırık konsolun yapması gereken korunma ayarları adlı videomdakileri de hiç yapmadıysanız yapınız.
![]()
PS4 REHBER - TÜM KIRIK SÜRÜMLERİN YAPMASI GEREKEN ÖNEMLİ AYARLAR REHBERİ
NOT: ORİJİNAL SÜRÜMDE OLUP KIRILMA BEKLEYENLER DE BU AŞAĞIDAKİ KISA VİDEODA GÖSTERİLEN DNS RAKAMLARINI KENDİ AĞ AYARLARINA UYGULAYARAK SONY SUNUCULARININ KONSOLARINA ULAŞMASINI ENGELLEYEBİLİR VE SÜREKLİ ÇIKAN KONSOLU GÜNCELLEYİN UYARISINDAN KURTULABİLİRLER KIRIK KONSOL SÜRÜMÜNÜZ KAÇ OLURSA...www.playstationhaber.com
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK