cemlcy
Kullanıcı
- 4 Ekim 2020
- 19
- 5
- 3

adammmmnmn
Bende yeni çıkan Stray oyununu bekliyorum. Kedi kontrol ediyoruz.Artık yeni gelecek oyunlara odaklanabilirizQuarry bekliyorum ben bu ay olmasa da
![]()
Eline emeğine sağlık sizin gibi dostlar sayesinde hem hızlı bir şeklide hem türkçe olarak oyunlarımızı oynuyoruz tekrar tekrar teşekkür ederimSİZ ÜYELERE VERDİĞİMİZ DEĞERİN FARKINDASINIZDIR UMARIM.
OPOISSO EUR SÜRÜMDE v1.17 İÇİN BACKPORT 5.05 VE 6.72 'NİN SADECE BİZİM SİTEDE OLDUĞUNU ÇÜNKÜ USA - EUR DÖNÜŞÜMÜNÜ BİZZAT BEN KENDİM YAPTIĞIMI (TABİKİ BACKPORT BEN YAPMADIM VE BEN SADECE DÖNÜŞTÜRDÜM. BU AÇIKLAMAYI DA CİNS OLAN ÜYELERİMİZ İÇİN YAZIYORUM YANİ HERŞEYİ ELEŞTİRMEYİ SEVEN VE DESTEK DEĞİL KÖSTEK OLMA AMACINDA KİŞİLERE NOTUMDUR)
VE YAKINDA BAŞKA SİTELERDE DE BURADAN ALINIP PAYLAŞILACAĞINI BİLİYORSUNUZ DEĞİL Mİ?
YANİ; BU DÖNÜŞÜMÜ CYBER YAPMADI, OPOISSO YAPMADI, BAYBARS SİZLER İÇİN YAPTI. BİLİN DİYE YAZIYORUM.
Önceki sayfalara bakın önceki sayfalarda bu konudan bahsedildi zatenBAĞLANTILARI EKSİK YAZIYOR O YÜZDEN OYUN İNMMİYOR
1.oyunu bitiriyim sonra indirecem abiEmeklerine sağlık @baybarsturan abi her sürüme göre emek var hizmet var @yhanova 6.72 yi kaçırma gör bunu![]()
Oyunu indirdikten sonra RAR dosyalarını çıkartırken part dosyalarından eksik olan oldu mu sende de olduysa nasıl çözdüm bu durumuişlem tamam.
Sistem V9 Avrupa versiyonunu indirdim. iki ayrı update i yaptım sorunsuz.
Ekli dosyayı görüntüle 6699Ekli dosyayı görüntüle 6700
4 tane eksik part vardı bende.Oyunu indirdikten sonra RAR dosyalarını çıkartırken part dosyalarından eksik olan oldu mu sende de olduysa nasıl çözdüm bu durumu
bende yarısını indirdim sen öyle deyince partları kontrol ettim 43. partı indirmemiş onu normal indireceksinÖncelikle teşekkürler fakat jdonlader 2 ile indirmeme rağmen oyunun bazı partları çalışmıyor ya da ben yapamadım mesela 43 part inmesine rağmen oyunu çıkarmak istediğimde 43 part hatası veriyor bu tür sorunla karşılaşan var mı ya da bu konu hakkında yardım edebilecek olan var mı şimdiden herkese teşekkürler
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK