emrebezik
Kullanıcı
- 24 Ocak 2021
- 38
- 1
- 8

Teşekkürler
eline sağlık abi 9.00 konsolda olmak ne rahatmış yaSİZLER İÇİN CYBER'IN USA - CUSA28561 v1.17 SÜRÜMÜNE AİT 5.05 BACKPORTUNUN BÖLGESİNİ DEĞİŞTİREREK,
OPOISSO'NUN EUR - CUSA24705 v1.17 SÜRÜMÜ 5.05 BACKPORTU OLACAK ŞEKİLDE DÜZENLEDİM.
SONRADAN AKTİF HESAP YAZPILMIŞ OLAN KENDİ 5.05 KONSOLUMDAKİ BİR KULLANICIDA OYUNU TEST ETTİM.
BAZI KİŞİLERDE HATA UYARISI VERDİĞİ İÇİN HİÇ AKTİF EDİLMEMİŞ ESKİ BİR HESAP YADA YENİ BİR KULLANICIDA OYNANMASI
TAVSİYE EDİLİYOR KARAR SİZİN TABİ BU DEDİĞİM SADECE 5.05/6.72 BACKPORTLARI İÇİN GEÇERLİ. 9.00 SÜRÜMDE SORUN YOK.
TEST SIRASINDA OYUN SORUNSUZ ŞEKİLDE TÜRKÇE ALTYAZILI OLARAK AÇILDI VE BİR KAÇ DAKİKA TEST EDEBİLDİM.
GENİŞ BOYUTLU TEST SİZLERE AİT ARKADAŞLAR. ARTIK DENEYİP SONUCU BİLGİ OLARAK BURADAN BİZLERLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.
ŞİMDİ SIRADA 6.72 BACKPORTUNU DA USA 'DEN EUR SÜRÜME ÇEVİRMEK KALDI. ONU DA AKŞAMA KADAR YAPARIM SANIRIM.
HER ŞEY SIKINTISIZ İSE BU LİNKİ İLK MESAJA DA EKLERİM. ZATEN DÜZELENLERİ İLK MESAJA EKLİYORUZ. ARA AREA KONTORL EDİNİZ.
OPOISSO EUR - CUSA24705 v1.17 SÜRÜMÜ 5.05 BACKPORT
PASS: playstationhaber.com
[Gizli içerik]
OPOISSO'NUN BU OYUN İÇİN BACKPORT YAPACAĞI YOKTU, CYBER İSE USA SÜRÜMÜNE YAPTI, BİZ DE SİZLER İÇİN EUR SÜRÜMÜNE ÇEVİRDİK.
Adam king ya helal magice nezaman geçecen abi türkiyeninde gururu sensin bizim içinSİZLER İÇİN CYBER'IN USA - CUSA28561 v1.17 SÜRÜMÜNE AİT 5.05 BACKPORTUNUN BÖLGESİNİ DEĞİŞTİREREK,
OPOISSO'NUN EUR - CUSA24705 v1.17 SÜRÜMÜ 5.05 BACKPORTU OLACAK ŞEKİLDE DÜZENLEDİM.
SONRADAN AKTİF HESAP YAZPILMIŞ OLAN KENDİ 5.05 KONSOLUMDAKİ BİR KULLANICIDA OYUNU TEST ETTİM.
BAZI KİŞİLERDE HATA UYARISI VERDİĞİ İÇİN HİÇ AKTİF EDİLMEMİŞ ESKİ BİR HESAP YADA YENİ BİR KULLANICIDA OYNANMASI
TAVSİYE EDİLİYOR KARAR SİZİN TABİ BU DEDİĞİM SADECE 5.05/6.72 BACKPORTLARI İÇİN GEÇERLİ. 9.00 SÜRÜMDE SORUN YOK.
TEST SIRASINDA OYUN SORUNSUZ ŞEKİLDE TÜRKÇE ALTYAZILI OLARAK AÇILDI VE BİR KAÇ DAKİKA TEST EDEBİLDİM.
GENİŞ BOYUTLU TEST SİZLERE AİT ARKADAŞLAR. ARTIK DENEYİP SONUCU BİLGİ OLARAK BURADAN BİZLERLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.
ŞİMDİ SIRADA 6.72 BACKPORTUNU DA USA 'DEN EUR SÜRÜME ÇEVİRMEK KALDI. ONU DA AKŞAMA KADAR YAPARIM SANIRIM.
HER ŞEY SIKINTISIZ İSE BU LİNKİ İLK MESAJA DA EKLERİM. ZATEN DÜZELENLERİ İLK MESAJA EKLİYORUZ. ARA AREA KONTORL EDİNİZ.
[Gizli içerik]
OPOISSO'NUN BU OYUN İÇİN BACKPORT YAPACAĞI YOKTU, CYBER İSE USA SÜRÜMÜNE YAPTI, BİZ DE SİZLER İÇİN EUR SÜRÜMÜNE ÇEVİRDİK.
İlk mesaja ben eklemiştim.Dostum cyb1k dan çevirilen 1.17 update yi nerden indirdin link atabilir misin sana zahmet
Yok, ben emekli olacam.Adam king ya helal magice nezaman geçecen abi türkiyeninde gururu sensin bizim için![]()
Pardon hocam ben EUR sürümü için 1.17 update varmı 6.72 için demek istedimİlk mesaja ben eklemiştim.
Akşama hazır, yapacağım.Pardon hocam ben EUR sürümü için 1.17 update varmı 6.72 için demek istedim
Abi seni bırakmayız ön kapıda @fıro var arka kapıda @ardaerdurak111 var nereye gidecen güvenlimizi aldık çoktan aşağıdada scofield var kaçışın yok yani..Yok, ben emekli olacam.![]()
![]()
Üstten kaçarım artık.Abi seni bırakmayız ön kapıda @fıro var arka kapıda @ardaerdurak111 var nereye gidecen güvenlimizi aldık çoktan aşağıdada scofield var kaçışın yok yani..![]()
Gerçekten @baybarsturan abi ellerine emeklerine sağlık paylaşım için teşekkür ederim öncelikle kendim ve buradaki üye arkadaşlar bu sitede senin gibi bir Adminleri olduğu için çok şanslı olduğunu düşünüyorum bu emekleri ve değeri bilmek lazım diğer Adminlerimiz @Scofield ve @dila2011 da öyleler kendilerinden değerli zamanlarının bir çoğunu burada harcıyor biz üyeler için Türkiyede tek site illaki bunun gibi siteler var ama böyle bir duyarlılık hizmet düşünce ne yazık ki burada görüyorum değerini kesinlikle bilmek gerekirSİZLER İÇİN CYBER'IN USA - CUSA28561 v1.17 SÜRÜMÜNE AİT 5.05 BACKPORTUNUN BÖLGESİNİ DEĞİŞTİREREK,
HER ŞEY SIKINTISIZ İSE BU LİNKİ İLK MESAJA DA EKLERİM. ZATEN DÜZELENLERİ İLK MESAJA EKLİYORUZ. ARA ARA KONTROL EDİNİZ.
[Gizli içerik]
üst kat tadilat da abi oradan geçiş kapalıÜstten kaçarım artık.![]()
Işınlanmayı icat eder öyle de kaçabilirim. Bakalım hayırlısı şimdilik dayanıyorum ama nereye kadar bilemiyorum.üst kat tadilat da abi oradan geçiş kapalı
Emeklerine sağlık @baybarsturan abi her sürüme göre emek var hizmet var @yhanova 6.72 yi kaçırma gör bunuEVET BU DA OPOISSO EUR CUSA24705 İÇİN v1.17 BACKPORT 6.72 KONSOLLAR İÇİN.
SİZİN BU KONUDA PAYLAŞTIĞINIZ CYBER'IN USA v1.17 BACKPORTU 6.72 v2 OLAN VERSİYONUNU ÇEVİRDİM.
KENDİMDE ARTIK 6.72 SÜRÜM KONSOL BULUNMADIĞI İÇİN TEST EDEMİYORUM. TEST SİZLERE KALIYOR ARKADAŞLAR.
OPOISSO EUR - CUSA24705 v1.17 SÜRÜMÜ 6.72 BACKPORT
[Gizli içerik]
Çıktıya baybarsturan 1.17 fix 5.05 yayınladı az evel eu herzaman iyidir sen eu yu indirteşekkürler euro 5.05 çıkacakmı acaba yoksa diğeriyle farkı yok onumu indiriyim
teşekkür ederim mahmut kardeşimÇıktıya baybarsturan 1.17 fix 5.05 yayınladı az evel eu herzaman iyidir sen eu yu indir
Önceki mesajlara bakınız. Paylaştım onu.teşekkürler euro 5.05 çıkacakmı acaba yoksa diğeriyle farkı yok onumu indiriyim
şimdik gördüm 6.72 paylaşılmış 5.05 göremedimteşekkür ederim mahmut kardeşim
5.05 için de paylaşıldı geçmiş sayfalara bakınşimdik gördüm 6.72 paylaşılmış 5.05 göremedim
Kapıları tutuyorsun dimi arda sinek dahi uçmasın ona göre5.05 için de paylaşıldı geçmiş sayfalara bakın
beam me up scotty - IŞINLA BENİ SKATİKapıları tutuyorsun dimi arda sinek dahi uçmasın ona göre![]()
tutuyorum abi merak etme o iş bendeKapıları tutuyorsun dimi arda sinek dahi uçmasın ona göre![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK