emre19077
Kullanıcı
- 6 Ocak 2022
- 65
- 4
- 8

tşk
Hocam ne yaptın işe yaradımı?Kuruluyor...![]()
Sanırım ftp yolu ile ağ bağlantısı olarak ya wifi ile, yada 100Mbps lik bir swich ile oyunu atıyorsunuz.Sonunda oyunu indirebildim 1 part eksikti baybars abinin anlattığı 2. yöntemle eksik partı indirip mahmut abinin anlattığı yöntem ile de oyunu rardan çıkarttım şimdi ftp yoluyla oyunu atıyorum 4 saate bitecek
50 Mbps internetim var büyük boyutlu usb belleğim ya da harddiskim olmadığından bu yöntemle oyunları atıyorum ftp ile oyunu attıktan sonra ınternal pkg ınstaller programı ile oyunu kuruyorum bunun için bir rehber hazırlamıştım merak ettiyseniz bakabilirsinizSanırım ftp yolu ile ağ bağlantısı olarak ya wifi ile, yada 100Mbps lik bir swich ile oyunu atıyorsunuz.
Yoksa bu boyuttaki bir oyun 4 dakika da kopyalama oluyor.
Benim kullandığım iMac de 50 saniye sürüyor.
Çalışmadı defalrca kaldırıp kurdum, dosyada sıkıntı yok. Tekrar kontrol ettim. Tekrar bakınca mesaj atarım.Hocam ne yaptın işe yaradımı?
@hakan_710 senin cihaz 6.72 mi yoksa 5.05 mi ayrıca sanırım @baybarsturan usa versiyonda ki 1.17 updateyi Eur versiyonuna 1.17 update 5.05 Fix uyarlıyacaktı uyarladı mı acaba sayfanın başında en altında var onu deneme imkanın oldumuEvet arkadaşlar oyun açıldı sonunda![]()
Benim cihazım 6.72 abi. USA sürümü indirdim ben.@hakan_710 senin cihaz 6.72 mi yoksa 5.05 mi ayrıca sanırım @baybarsturan usa versiyonda ki 1.17 updateyi Eur versiyonuna 1.17 update 5.05 Fix uyarlıyacaktı uyarladı mı acaba sayfanın başında en altında var onu deneme imkanın oldumu
Tebrikler kardeşim. Çalışmasına çok sevindim.Benim cihazım 6.72 abi. USA sürümü indirdim ben.
sonuncu ben oldum neyse artık geç olsun güç olmasınTebrikler kardeşim. Çalışmasına çok sevindim.Gerçi Baybars abiyi geçemedik ama yenilen pehlivan güreşe doymaz misali biz pes etmedik tabii.
![]()
Ben daha oyunu indirmedim en azından buna sevinebilirsinsonuncu ben oldum neyse artık geç olsun güç olmasın![]()
Yok yanlış anlaşıldı.50 Mbps internetim var büyük boyutlu usb belleğim ya da harddiskim olmadığından bu yöntemle oyunları atıyorum ftp ile oyunu attıktan sonra ınternal pkg ınstaller programı ile oyunu kuruyorum bunun için bir rehber hazırlamıştım merak ettiyseniz bakabilirsiniz
Dostum cyb1k dan çevirilen 1.17 update yi nerden indirdin link atabilir misin sana zahmet9.00 Makineye oyunun Oppoiso 1.04 sürümünü indirdim sonrasında Cyb1k'dan çevrilen 1.17 sürümünüde üzerine kurdum tek seferde çalıştı, 1 saatten fazla oynadım herhangi bir hata ya da takılma olmadı. Türkçe altyazısı da içindeydi
Sabah göndermiştim link. Oyunu çalıştırdım. Biraz baktım. Gece deneyeceğimUpdate 1.17 (Fix 6.72+) (V2) Linki arkadaşlar sizden ses çıkmayınca ben aradım buldumYalnız akşama anca deneyebilirim. İşteyim şuan.
Filecrypt
filecrypt.co
Bu update hangi sürüm için geçerli EUR mi US miUpdate 1.17 (Fix 6.72+) (V2) Linki arkadaşlar sizden ses çıkmayınca ben aradım buldumYalnız akşama anca deneyebilirim. İşteyim şuan.
Filecrypt
filecrypt.co
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK