- 15 Ocak 2022
- 37
- 5
- 8

teşekkürler
Hocam 6.72 Backport varmı bunda? Halbu ki 6.72 ye kadar backport yaptım demişti.OPOISSO ALEL ACELE OYUNUN 9.03 İSTEYEN v1.04 VERSİYONUNU YAYINLADI
SANIRIM CYBERDAN ÖNCE YAYINLAMALAYIM YOKSA ELİNE PATLAYACAK DİYE DÜŞÜNDÜ
AYRICA OPOISSO EUR SÜRÜM PAYLAŞTIĞINDAN İÇİNDE TR DİL VARDIR MUHTEMELEN
CUSA24705 v1.00 [9.00] + CUSA24705 v1.04 [9.00]
80.99 GB + 1.80 GB
@dila2011 tamamen Opoisso893 sağ gösterip sol vurdu yine boş olmadığını gösterip burun farkıyla cyb1k geride bıraktı herkes ters köşe olduFlash lar patlasınsonunda beklediğin oyun geldi @fıro hadi bakalım..Ama herkesi şaşırtacak bir paylaşım opoisso893 değilde cyb1k paylaştı oyunu sana dediğim gibi opoisso893 paylaşmicak demiştim emindim buna..
teşekürlerArkadaşlar oyun CYB1K tarafından bu geceye doğru paylaşılacaktır. Konuyu şimdiden açıp duyurmak istedim. Linklerin eklenmesini de sabırla bekleyin.![]()
tşkArkadaşlar oyun CYB1K tarafından bu geceye doğru paylaşılacaktır. Konuyu şimdiden açıp duyurmak istedim. Linklerin eklenmesini de sabırla bekleyin.![]()
@erkangunes Mesajımı görmediniz mi?
silmiş tweet'i. Elinde patladı oyunOPOISSO ALEL ACELE OYUNUN 9.03 İSTEYEN v1.04 VERSİYONUNU YAYINLADI
SANIRIM CYBERDAN ÖNCE YAYINLAMALAYIM YOKSA ELİNE PATLAYACAK DİYE DÜŞÜNDÜ
AYRICA OPOISSO EUR SÜRÜM PAYLAŞTIĞINDAN İÇİNDE TR DİL VARDIR MUHTEMELEN
CUSA24705 v1.00 [9.00] + CUSA24705 v1.04 [9.00]
80.99 GB + 1.80 GB
@leoksa Size attığım mesajı gördünüz mü?tşk ler
Hayır silmesinin sebebini kısa süre linkleri yakalayan yakaladı silinme geri sayımı başladı diye not yazdı.silmiş tweet'i. Elinde patladı oyun![]()
@klavye19 Kardeşim neden cevap vermiyorsunuz mesajlarıma? Küfür mü ettim sizlere de böyle yapıyorsunuz. Ayıp ediyorsunuz gerçekten.ELİNİZE SAĞLIK
Hani nerde abi oyun sahte fake inanma opoisso893 elinde olsa yayınlardı şimdiye ama ilerde çıkarır şuan için cyb1k artık yayınladı@dila2011 tamamen Opoisso893 sağ gösterip sol vurdu yine boş olmadığını gösterip burun farkıyla cyb1k geride bıraktı herkes ters köşe oldu
Cyb1k 1.17' yapacak. Gün içinde linkleri bekliyordum. İçinde TR dil var dediler yoksa bile Oppoisso'dan portlanır. Oppoisso 1.17'yi bugün yayınladı yayınladı yoksa krallık elden gittiHayır silmesinin sebebini kısa süre linkleri yakalayan yakaladı silinme geri sayımı başladı diye not yazdı.
Yani bende var işte gören görsün yakalayan yakalasın diye bir oyun oynuyor yani paylaştı oyunu ve v1.04'ü ama hala son versiyon v1.17 yok ortada bence her ikisi de cyber ve opo v1.17 için şimdi yarışacaklar.
41 - 26 - 13 - 12 - 4 - 1 diye kalan saniyeleri yazıp tweet postunu yani linkleri sildi. Ama alan aldı tabi linkleri işte biz sizlerle paylaştık.
Ekli dosyayı görüntüle 6644
Henüz yok ama gün içi en son sürüm cyber dan 5.05 backportlu yani hepsini kapsayan da gelebilir.Hocam 6.72 Backport varmı bunda? Halbu ki 6.72 ye kadar backport yaptım demişti.
Opo yayınladı ve sildi mesajını geri sayım yaptı. Biz yakaladık ve paylaştık bile linkleri. İndirebilirsiniz.Hani nerde abi oyun sahte fake inanma opoisso893 elinde olsa yayınlardı şimdiye ama ilerde çıkarır şuan için cyb1k artık yayınladı
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK