necati
Kullanıcı
- 8 Aralık 2020
- 183
- 30
- 18

teşekkürler
VAY VAY VAY DÜNYADA 82 GB 'Yİ HEMEN UPLOAD EDECEK BİR SÜRÜ ADAM VAR DEMEK Kİ. MAŞALLAH DİYELİM.İlk mesaja hızlı zippyshare linkleri eklenmiştir.![]()
@necati Peki ya siz neden dönmediniz mesajıma?teşekkürler
Onlardan birisi de türk abi. Ama yurtdışında yaşıyor Dorukhan ismi.VAY VAY VAY DÜNYADA 82 GB 'Yİ HEMEN UPLOAD EDECEK BİR SÜRÜ ADAM VAR DEMEK Kİ. MAŞALLAH DİYELİM.
Bu Dorukhan'ın interneti gayet hızlı Türkiye'de değil galibaİlk mesaja hızlı zippyshare linkleri eklenmiştir.![]()
Sürekli upload yapıyor demek ki sınırlı değil. Baybars abiyi geçti nolacak şimdiOnlardan birisi de türk abi. Ama yurtdışında yaşıyor Dorukhan ismi.![]()
Speedtest'leri görmek isterim.Bu Dorukhan'ın interneti gayet hızlı Türkiye'de değil galiba
Sürekli upload yapıyor demek ki sınırlı değil. Baybars abiyi geçti nolacak şimdi![]()
Yapacak bir şey yok, biz tüm üyelere hizmet etmeye çalışıyoruz. Keşke yararlanan kişiler de bizim bu özverili paylaşımlarımıza karşı aynı şekilde destek vererek bize yani aslında kendi sitelerine yardımda bulunsa ve bu insaniyetliği gösterse diyoruz ama neyse diyorum şimdilik ve susuyorum.Adam bu oyun için üye oldu gördünmü burak hocam linkleri alıp kaybolacak.![]()
110/8Speedtest'leri görmek isterim.![]()
@Lyn-PSX O da gelecek kardeşim. Yalnız sormak istediğim bir soru var sana. Attığım mesajlara neden cevap vermiyorsun?Gitti 1.17
Teşekkürler emeğinize sağlık
Bu Dorukhan'ın interneti gayet hızlı Türkiye'de değil galiba
Sürekli upload yapıyor demek ki sınırlı değil. Baybars abiyi geçti nolacak şimdi![]()
Kim demiş geçti diye, muhtemelen hızlarımız aynıdır.Speedtest'leri görmek isterim.![]()
Sakın sesini çıkarma abi. Senin hızı düşürmesinler. Baktılar ay içerisinde terabaytlar iniyor, dokunmayalım dediler demek ki.Kim demiş geçti diye, muhtemelen hızlarımız aynıdır.
Hesap yaptım 25 dakika da upload etmem gerekiyor. Bakarsak O da 25 dakikadan daha erken bir sürede paylaşamadığına göre demek ki
Winner is; me
Benim upload bir garip takılıyor normalde 20 Mbps upload almam gerek ama bazen bir bakıyorum 600 Mbps de zaten videolarda paylaştım sizlerle daha önceden. Mesela benim kardeş de 1000 lik aldı onda 1000 download 20 upload hızı var aynı ISS den. Zaten sözleşme hızı da bu.
@Lyn-PSXNe gibi bir cevap bekliyosun Güzel kardeşim
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK