- 4 Haziran 2022
- 24
- 4
- 3

Teşekkürler
OkArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Gelecektir sabırla bekleyinSanırsam yeni update 2.04 olan usa olan cusaya gelmemiş gelecek mi acaba
tşkArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Eline sağlık abiCUSA34390 bölge koduna ait 2.04 backport'lu güncelleme ilk mesaja eklenmiştir.![]()
teşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Oyunu platinlemiş birisi olaraktan söyleyebilirim ki 2.0 güncellemesi aşırı derecede bugluydu. Umarım yeni güncellemeyle buglar giderilmiştirİlk mesaja backportlu 2.04 güncellemesi eklenmiştir.
Başlık
UPDATE 2.04 - BACKPORT (5.05 / 6.72 / 7.XX / 9.00) YENİ
Onu indirmenize gerek yok oyunu ve 2.04 backportlu updateyi yükleyin yeterlimerhaba, oyun ve 2.04 update backport indirdim. fakat birde 18gb büyüklüğünde bi dosya daha var bu nedir ?
EP9000-CUSA34388_00-GOWRAGNAROK00000-A0200-V0100-9.50 bunlardan bahsediyorum ?
tesekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Hata yok ben 2.0.4 e güncelledim bugün oynadım herhangi bir sorun yok hangi hen kullanıyorsunuz bide ps4 ü baştan başlatıp deneyin2.04 güncellemesinde sorun mu var ? ben cusa34388 kodlu oyunu yükledim fakat 2.04 güncellemesini yükleyemiyorum. bir hata oluştu (CE-34706-0) diyor.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK