algintrading
Kullanıcı
- 16 Kasım 2022
- 6
- 0
- 1

teşekkürler emeğinize sağlık
kardeşim benim indirdiğim sürüm de denenmiş sürüm zaten. Habire dosyayı baştan indiremem ki 2gblık dosya değil sonuçta. Oyun ve güncelleme dosyası zaten elimde.Konudaki turan abinin denenmis eu 390 surumu nu indirdiniz.
Özelden mesaj attım. Yüklemiş olduğun dosyaları kontrol edelim. Mesaj atarsın.kardeşim benim indirdiğim sürüm de denenmiş sürüm zaten. Habire dosyayı baştan indiremem ki 2gblık dosya değil sonuçta. Oyun ve güncelleme dosyası zaten elimde.
Ben 3 defa indirdim. Sorunun neden kaynaklandigi bulunamazsa mecburen farkli surumleri indirip denemiz gerekecek.kardeşim benim indirdiğim sürüm de denenmiş sürüm zaten. Habire dosyayı baştan indiremem ki 2gblık dosya değil sonuçta. Oyun ve güncelleme dosyası zaten elimde.
İnen dosyalarda hata yok ise, tekrar indirmek çözüm olmaz. Hatanın kaynağını bulmak gerek.Ben 3 defa indirdim. Sorunun neden kaynaklandigi bulunamazsa mecburen farkli surumleri indirip denemiz gerekecek.
Hakan kardeşim sorunu çözdü yardımcı oldu. Teşekkür ederimArkadaşlar, oyunda hata alanlar kendilerini kontrol etsinler. Oyun sorunsuz şekilde çalışmakta. Oyun+update dosyasını yükleyeceksiniz. 9.50+ yazan dosyayı indiren varsa silsin. O dosya ile işiniz yok. Karışıklıklar burdan kaynaklanıyor.
elinixe kolunuza sağlık teşekkür ediyorumArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK