Emirx6
Kullanıcı
- 20 Kasım 2022
- 1
- 0
- 1

inşallah bu sene portekiz kazanır süüüüü
Eklenir, dlc görsel olarak birkaç zırh ekliyor sadece.Beyler selam,bu dlc yi indirmeyi unuttum ben oyunda %20 ilerledim diyebilirim indirip kursam yine de bu zirhlar vs eklenir mi,nasil yapilabilir bilgisi olan var mi acaba
bende de 1 kez hata verdi. Tekrar açıp devam edebildim sıkıntı olmadı. Oyuna girebiliyorsanız sorun teşkil etmez devam edebilirsiniz. Her ihtimale karşı save dosyanızı yedek alın. Giremiyorsanız yeni güncellemenin backport edilmesini bekleyebilirsiniz veya farklı çözümlere bakmak gerekir.Merhaba. Cihazım 9.00 goldhen 2.2.5b.7 yüklü CUSA-34388 yüklemiştim. Oyunun ortasında CE-34878-0 hatası verdi. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
34888 surumu bende acilirken hata verdi konudaki denemis olan eu 390 surumu indirip kurdum sorunsuz oynuyorum. Surumle alakali da bir sorun olabilir. Goldhenin kararli surumu 2.2.4du denediniz mi belki henle de alakali olabilir.Merhaba. Cihazım 9.00 goldhen 2.2.5b.7 yüklü CUSA-34388 yüklemiştim. Oyunun ortasında CE-34878-0 hatası verdi. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
cihazı yeniden başlatıp hen 2.2.4 ile yeniden a.çtım ama değişen bir şey olmadı, galiba oyunun sürümüyle ilgili bir sorun.34888 surumu bende acilirken hata verdi konudaki denemis olan eu 390 surumu indirip kurdum sorunsuz oynuyorum. Surumle alakali da bir sorun olabilir. Goldhenin kararli surumu 2.2.4du denediniz mi belki henle de alakali olabilir.
Muhtemelen surumdendir.Konuda denenmis eu 390 surumundeki 1ficher linklerini vpn ve jdownloader ile indirebilirsiniz. Biraz uzun surebilir netinizde yavas ise.cihazı yeniden başlatıp hen 2.2.4 ile yeniden a.çtım ama değişen bir şey olmadı, galiba oyunun sürümüyle ilgili bir sorun.
teşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Teşekkürler. Dün eu 390 sürümünü indirip bugün kurdum. Bu sürümü için hile yoktu ama onu da yaptım. bakalım onuyoruz. İnşallah bir sorun olmaz.Muhtemelen surumdendir.Konuda denenmis eu 390 surumundeki 1ficher linklerini vpn ve jdownloader ile indirebilirsiniz. Biraz uzun surebilir netinizde yavas ise.
Güncelleme dosyasını kurdun mu? Cihazın hangi sürüm? Hata kodu vs. yazmıyor mu?Oyunu açamıyorum…4390 olan kodlu oyunu indirdim kurdum ancak oyun çalışmıyor arkadaşlar lütfen yardım edin
Güncelleme dosyasını da kurdum. Cihazım fat kasa 9.0 sürümü hata kodum da ce-40740-5 (Uygulama başlatılamıyor hatası)Güncelleme dosyasını kurdun mu? Cihazın hangi sürüm? Hata kodu vs. yazmıyor mu?
Konudaki turan abinin denenmis eu 390 surumu nu indirdiniz.Güncelleme dosyasını da kurdum. Cihazım fat kasa 9.0 sürümü hata kodum da ce-40740-5 (Uygulama başlatılamıyor hatası)
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK