efadsadsad
Kullanıcı
- 3 Temmuz 2022
- 19
- 1
- 1

teşekkürler
7.55ten kurtul dostum. Çok sıkıntılı. 9.00 yukseltmeni tavsiye ederim. Cihazın surekli kapanması can sıkıcı çünkümerhaba
Torrentten indirdiğim taktirde 7.55 kırık cihazda oynayabilir miyim bilgi lütfen ?
Selamlar elinize emyinize salık. Arkadaşlar uğraşmışlar hepsine teşekkürler. bir niban kodu felan olsaydı ben kendi çapımda yardım etmeye hazırım ama nerden edeceyimi bilemiyorum.Siteni zirvede saklayalım. arkadaşlar siteye destek olalım. Azerbaycandan selamlar sayqılar teşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
GoldHEN dene belki işe yarar pek bilgim yokOyunu ve uygun update fixi kurmama ve iki kez sil yükle yapmama rağmen CE-34878-0 hatası alıyorum anlamadim. Yardımcı olabilir misiniz oyunu pkg senderden yüklüyorum orası ayrı bir dert zaten. (Hen olarak 2.2.4 kullanıyorum diğerlerini de denedim)
Goldhen zaten dediğim gibi , sürümü de 2.2.4 ama değişen yok.GoldHEN dene belki işe yarar pek bilgim yok
SaolunArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
saolunteşekkürler
![]()
Yeni bir kullanıcı açıp, diğer hesapların oturumunu kapat. Oyuna o hesaptan gir, açılacak mı?Oyunu ve uygun update fixi kurmama ve iki kez sil yükle yapmama rağmen CE-34878-0 hatası alıyorum anlamadim. Yardımcı olabilir misiniz oyunu pkg senderden yüklüyorum orası ayrı bir dert zaten. (Hen olarak 2.2.4 kullanıyorum diğerlerini de denedim)
TEŞEKKÜRLERArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
.........Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
teşekkrülerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK