sandman81
Kullanıcı
- 10 Şubat 2021
- 51
- 16
- 8

teşekkürler
Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
elinize sağlıkArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
@Scofield'a mesaj atabilirsiniz. 173. partı tekrar indirip deneyiniz.Para yardımı için nereye tıklamalıyım sitede yeniyim birde CUSA34388 tüm partlar indirdim açarken part 173 hatası alıyorum ne yapmalıyım yardım
@Scofield'a mesaj atın iban için. Kurulum ilerlemiyor ise cihazı yeniden başlatıp dener misiniz? Bir de harici hdd'den mi yoksa başka yöntemlerle mi yüklüyorsunuz?Tesekkurler ,
Elinize Saglık
Ayrıca dm den İBAN gonderirmisiniz
Birde bir sorum olcak ben herseyı ındırdım cıkardım flahbelleke yukledım ps4 ün basına gectim
Hatta aynı flashbellege fifa23 ün guncellemesinide attım
Ps4 e yukledım fifa23 guncellemeyi sıkıntı yok
Ancak bu RAGNAROK un ana oyun PKG sına bastım hiç ilerlemiyor yuzde 1 bile yazmadı tam 2 saat bekledim sonra kapadım yattım
Bunu neden yapar acaba ?? Basına gelen varmı
Kurulum baslamıyor yani PKG dosyasından ilk defa basıma geldi o kadar oyun yukledım.
Ps4 6,72 sürüm benımkı 1 senedir aldıgımdan beri dir belki 30 oyun yukledım kaldırdım@Scofield'a mesaj atın iban için. Kurulum ilerlemiyor ise cihazı yeniden başlatıp dener misiniz? Bir de harici hdd'den mi yoksa başka yöntemlerle mi yüklüyorsunuz?
Tekrar deneyin flash diske kopyalarken hatalı kopyalanmış olabilir. Benim cihazım da 6.72. Sıkıntı olursa yardımcı oluruz.Ps4 6,72 sürüm benımkı 1 senedir aldıgımdan beri dir belki 30 oyun yukledım kaldırdım
128 gb flash belleğim onunla yapıyorum genelde yuklemelerı
Ps4 un dahili HDD sinden oyun sildim yer actım 200 gb ragnaroku yuklemek icin
Ancak dediğim gibi goldhen yaptıktan sonra PKG INSTALL dan flashbellegin ıcını goruyorum basıyorum ilk sürüm ana oyuna kuruluyor diyor ancak 2 saat gecti tam daha yuzde 1 bile olmadı aksam tekrar deneyecegim
Flashdiske atarken şu şekilde attım PC ye inen winrar dosyalarını çıkarırken direk flashbelleğin içine cıkardım bir daha cıkar kopyala yapmamak icin garanti olsun diyeTekrar deneyin flash diske kopyalarken hatalı kopyalanmış olabilir. Benim cihazım da 6.72. Sıkıntı olursa yardımcı oluruz.
Burada belki hatalı kopyalanmıştır. Bu şekilde yapmadan bilgisayara çıkardıktan sonra tekrar deneyin lütfen.Flashdiske atarken şu şekilde attım PC ye inen winrar dosyalarını çıkarırken direk flashbelleğin içine cıkardım bir daha cıkar kopyala yapmamak icin garanti olsun diye![]()
Ama hatalı cıksa PKG dosyası olusmaz degilmi fifayıda oyle yaptım onu sorunsuz yukledımBurada belki hatalı kopyalanmıştır. Bu şekilde yapmadan bilgisayara çıkardıktan sonra tekrar deneyin lütfen.
HAYIRLI OLSUNHaydee hayırlı olsun şimdiden
Dosya hatalı çıkmamıştır. Rardan çıkartma işlemi bitince Temp klasöründen flash diske kopyalanırken boyutu büyük olduğu için hata oluşmuş olabilir.Ama hatalı cıksa PKG dosyası olusmaz degilmi fifayıda oyle yaptım onu sorunsuz yukledım
Neyse aksam denerim yazarım yine
Tesekkur ederim kardeşim aksam bi deneyeyim tekrarDosya hatalı çıkmamıştır. Rardan çıkartma işlemi bitince Temp klasöründen flash diske kopyalanırken boyutu büyük olduğu için hata oluşmuş olabilir.
teşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Oyuna hiç girebilmiş miydin daha önce? Save dosyasını silmeyi dener misin? Oynamışsan daha önceleri ilerlemeni kaybedeceksin bilgin olsun.yaa ben indirdim ama ce-36244-9 hatası alıyorum veriler bozuk diyor ne yapabilirim eskidem çözmüştüm ama şimdi aynı çözümü uyguladığımda olmuyor benim çözümüm şu hatayı aldıktan sonra uyku moduna alıp tekarar açtığımda çözülüyordu normalde ama çözülmüyor başka bi çözümü varmı ?
tesekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
yok oyunu ilk defa indiriyom save dosyalarının hespisini sildim sadece oynadğım 2 3 tane oyunun save sini bıraktım artı god of war ı oynamıştım daha önce raknorku değil ama onun save de yokOyuna hiç girebilmiş miydin daha önce? Save dosyasını silmeyi dener misin? Oynamışsan daha önceleri ilerlemeni kaybedeceksin bilgin olsun.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK