weyseal
Kullanıcı
- 15 Kasım 2020
- 59
- 4
- 8

DLC ler de aktif olursa tadından yenmez elinize sağlık
Cevap icin teşekkür ederim dostumOyunda ara sahne olmadığı için konuşmaları atlama gereksinimi duymuyorsunuz. Sindri ile konuşurken bazı yerlerde X'ile geçilebiliyor ama oyun genelinde değil. Oynayınca ne demek istediğimi anlarsınız.
bunu nasıl yapabileceğimizle ilgili bir bilgi var mı abi ?
Oyunda ki hata değil mi bazen oyunda böyle görselik hataları olabiliyorbunu nasıl yapabileceğimizle ilgili bir bilgi var mı abi ?
yok abi öyle bir şey değil free cam deniliyor böyle şeylere oyunların debug menülerinde de oluyor böyle şeylerOyunda ki hata değil mi bazen oyunda böyle görselik hataları olabiliyor
Farklı birşey olmuş genelde filmlerde olur böyle ileri geri kamera görüntüleriyok abi öyle bir şey değil free cam deniliyor böyle şeylere oyunların debug menülerinde de oluyor böyle şeyler
fszghfdahArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
fszghfdah
tşkArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
DLC ler de aktif olursa tadından yenmez elinize sağlık
Sorun yok DLC 'ler aktiftir ve öyle görünecek. DLC 'ler oyun içinde ne zaman açılacak ilk sayfada yazmaktadır.dlc leri indirdim. ama görüntüle dediğimde ? işareti yer almaktadır. acaba Dlc aktif değilmi ?
bilgilendirme için çok teşekkürlerSorun yok DLC 'ler aktiftir ve öyle görünecek. DLC 'ler oyun içinde ne zaman açılacak ilk sayfada yazmaktadır.
ce-36244-9 hatası alıyorum. CUSA34388 ve CUSA34390 ikisinide kurdum ama oyunun pkg'sini kurarken hata alıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. 9.00 cihaz
O zaman muhtemelen kullandığınız USB flash bellek sorunludur yani flash bellek ile atarken hata alıyorsanız diyorum.Arkadaşlar bu sorunu:
1. Winrar son sürüm yükledim
2. Filezilla ile oyunu ps4'e atarak çözdüm(baya yavaş 2saat sürdü atması) eğer bu tarz sorun yaşayan olursa inşallah faydalı olur.
NOT: IPI ile mavi ekran hatası olan olursa PKGnin adını değiştirirse sorun düzeliyor.
Zaten böyle olması gerekiyor dlcnin çalışıyor olması gerekdlc kurulumu yaptığımda kuruyor ama görüntüle dediğimde ? işareti uyarısı yer almaktadır. 34388 ile biten oyunu indirdim. dlc ise 3486 cusa koduna göre yer almaktadır. bu konuda ne yapabilirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İlk mesajda bu yazıyor ama görmüyorlar. En başa da koca koca ekleyeyim bari.Zaten böyle olması gerekiyor dlcnin çalışıyor olması gerek
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK