yhoruz1
Kullanıcı
- 3 Temmuz 2022
- 25
- 0
- 1

teşekkürler
Selamlar hocam.arkadaşlar merhaba. çok jailbreak işlerinden anlamıyorum. CUSA34390 indirme işlemi birazdan bitmek üzere bunların rardan çıkan pkgları direk ps4 açsam çalışır mı ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu? cihazım 9.00.
cevabınız için teşekkür ederim. indirdiğim klasörde 3 adet pkg var bunların hepsini kurmam gerekiyor mu peki?Selamlar hocam.
Doğrudan PS4'e atamazsınız. İlk olarak exFAT formatında hdd'in ana dizinine pkg dosyalarını atın. Sonra PS4'ünüzü kırma işlemi yapıp, hdd'i PS4'e bağlayın. Sonra PS4 ayarlarından DEBUG SETTINGS > GAME > PACKAGE INSTALLER kısmından oyununuzu kurmaya başlayın. İyi oyunlar dilerim.![]()
əlaArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
thrxArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Oyunu 2 kere indirdim bunun çözümü yok mu arkadaşlar ?ce-36244-9 hatası alıyorum. CUSA34388 ve CUSA34390 ikisinide kurdum ama oyunun pkg'sini kurarken hata alıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. 9.00 cihaz
Oyunda ara sahne olmadığı için konuşmaları atlama gereksinimi duymuyorsunuz. Sindri ile konuşurken bazı yerlerde X'ile geçilebiliyor ama oyun genelinde değil. Oynayınca ne demek istediğimi anlarsınız.Arkadaşlar ara sinamatiklerdeki konuşmaları atlama var mı mesela assassin's creed valhalla da x'e bastıkça konuşmayı atılıyordu örneğin
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK