emirhanacr7
Kullanıcı
- 16 Aralık 2021
- 2
- 0
- 1

bravo
Bu linkten kırabilirsiniz. Konsolda tarayıcıya giriniz.Beyler hayirli aksamlar,3 gündür ugrasiyorum sonunda Cusa34390 "i indirebildim hem ana oyun hem de backportunu 6.72 2.1.3b hen kullaniyorum 9.50 ye güncelle hatasi aliyorum tükendim gercekten,yardimci olabilecek bir arkadas var mi ne yapmam gerekiyor,goldhen 2.2.4 gibi birsey okudum eger dogru olan oysa nereden nasil yapabilirim birisi bilgilendirebilrse cok memnun olurum
http://karo218.ir/672/index.html
Teşekkür ederim hocam sonraki mesajda goldhen kırma için link vermişsiniz ama detaylı olarak nasıl yapacağımızı anlatabilir misin sana zahmet üstadım @ardaerdurak111Kendi yazdığınız gibi Goldhen 2.2.4 kırması yaparak 6.72 kırık konsolda oynayabilirsiniz. Sorun olmaz.
Rica etsem @ardaerdurak111 kardeşim yardımcı olsun. Biraz meşgulümTeşekkür ederim hocam goldhen kırma rehberi var mı en stabil sen bilirsin kardeşim
Tamamdır abi kolay gelsinRica etsem @ardaerdurak111 kardeşim yardımcı olsun. Biraz meşgulüm
ilk öncelikle konsolda internet tarayıcısına girip options tuşunu basıp çerezleri ve web sitesi verilerini silin ve verdiğim adresi konsolda girin not: linke bilgisayarınızda girin ve yukarıdaki adresi konsolda yazın Karo Host Manual Exploit and Compressed 6.72 FW ve oradan da GoldHenV2.2.4 seçeneğini seçin oyun sorunsuz açılacaktır iyi oyunlar dilerimTeşekkür ederim hocam sonraki mesajda goldhen kırma için link vermişsiniz ama detaylı olarak nasıl yapacağımızı anlatabilir misin sana zahmet üstadım @ardaerdurak111
Hocam bu site artık bende sorun oluyor bir türlü offline cache olmuyor. Çerezleri falan temizledim ama olmuyor bir türlü.Bu linkten kırabilirsiniz.
Kod:http://karo218.ir/672/index.html
Hocam daha bugün Yeni bir Cheat Hile programı çıkmış. Bilgin var mı bunla ilgili farkları nelerdir?Bu linkten kırabilirsiniz.
Kod:http://karo218.ir/672/index.html
EkledimKardeşim sende konsol ve pc bilgilerini buradan ekler misin?
bugün değil çoktandır var bu program hile güncelleyici program olarak bunu tavsiye ederim sadece tek bir tuşla yani update tuşuna basarak tüm yeni çıkmış hileleri anında konsola yükleyebilrsiniz ve sizin gösterdiğiniz eski sürümü yeni sürümü budur Release GoldHEN Cheats Manager v1.0.0 · GoldHEN/GoldHEN_Cheat_ManagerHocam daha bugün Yeni bir Cheat Hile programı çıkmış. Bilgin var mı bunla ilgili farkları nelerdir?
![]()
Release GoldHEN Cheats Manager v1.0.0 · GoldHEN/GoldHEN_Cheat_Manager
Added Support for Game Patches (@illusion0001) List available patches Enable/Disable patches Update latest patches from the Web MC4 cheat format support List available cheats Update .mc4 cheat...github.com
Hocam benim attığımda 1.0 sürümü Senin attığında 1.0 sürümü nasıl yeni sürümü oluyor?bugün değil çoktandır var bu program hile güncelleyici program olarak bunu tavsiye ederim sadece tek bir tuşla yani update tuşuna basarak tüm yeni çıkmış hileleri anında konsola yükleyebilrsiniz ve sizin gösterdiğiniz eski sürümü yeni sürümü budur Release GoldHEN Cheats Manager v1.0.0 · GoldHEN/GoldHEN_Cheat_Manager
Çok güzelmiş hocam. Bu aralar evdekilere bunu göstereyimOyuna başladığımda kullanabileceğim bir resim. Beğendim.
evet orayı yanlış görmüşüm kusura bakmayınHocam benim attığımda 1.0 sürümü Senin attığında 1.0 sürümü nasıl yeni sürümü oluyor?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK