angelus06
Kullanıcı
- 15 Mart 2021
- 23
- 1
- 3

teşekkürler
Çok teşekkür ederim ilginiz için, herşey gönlünce olsun.hayır hayır direkt torentteki 2 dosyayı kurup oyunu oynayabilirsiniz
Torrent 6,72 ile uyumlu muEline sağlık çok şükür indirme bitti birazdan bu çok zor 3 günün hikayesini anlatacağım![]()
EvetTorrent 6,72 ile uyumlu mu
- KONUYA YANİ İLK MESAJA 2 TANE DAHA ALTERNATİF TORRENT EKLEDİM. BU LİNKLERİ DE DENEYEBİLİRSİNİZ. (TEST ETMEDİM)
- AYRICA DLC'LERİN İÇERİĞİNİ ELKLEYEREK BU DLC'LER OYNARKEN NASIL AÇILACAK ONUN HAKKINDA BİLGİ VERDİM.
Evet sanırım çökmüş bende de backportun son 3 partı kaldı indiremiyorumJDOWNLOADER LİNKLERİ ÇÖKTÜMÜ HİÇ BİR LİNK AÇILMIYO
Linkler sürekli gidiyor geliyor çünkü bu oyunu oynamak isteyen yerli yabancı herkes aynı linklerden indirmeye çalışıyor. Ya sabredin birkaç güne kadar normale girer yada sizde sürekli linkleri geldi mi diye kontrol edin. Tabi alternatif olarak yeni eklediğim torrentlerden de indirmeyi deneyebilirsiniz.JDOWNLOADER LİNKLERİ ÇÖKTÜMÜ HİÇ BİR LİNK AÇILMIYO
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK