çınar
Kullanıcı
- 22 Ağustos 2021
- 192
- 11
- 18

Tşk
teşekkür ederimLinkler sürekli gidiyor geliyor çünkü bu oyunu oynamak isteyen yerli yabancı herkes aynı linklerden indirmeye çalışıyor. Ya sabredin birkaç güne kadar normale girer yada sizde sürekli linkleri geldi mi diye kontrol edin. Tabi alternatif olarak yeni eklediğim torrentlerden de indirmeyi deneyebilirsiniz.
teşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Goldhen kırması yapmalısınız. Eğer zaten Goldhen kırması yapıyorsanız o zaman yanlış backport dosyasını yani dosya adlarında sonunda 9.50 ibaresi var ise onu yüklemişsinizdir. Onu yüklemeyeceksiniz. Diğer sonunda 9.50 yazmayan backport dosyalarını yüklemeniz gerekir.CUSA34390 olanı indirdim, kurdum, bacport unu da kurdum. Fakat CE-40740-5 kodu hatası aldım. cihazım 9.00. Yorumlarda kullanıcı değiştir önerisi vardı onu da denedim olmadı. Yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekir?
Evet abi 3 gün uğraştım keyfini çıkarayım dedim oyun çok keyifli
teşekkür ederim ilginiz için ilk çıktığı gece indirmiştim o vardı backport olarak 9.50 yazılı bir backport olması demek 9.50 sürümleride kırıldı mı demektir?Goldhen kırması yapmalısınız. Eğer zaten Goldhen kırması yapıyorsanız o zaman yanlış backport dosyasını yani dosya adlarında sonunda 9.50 ibaresi var ise onu yüklemişsinizdir. Onu yüklemeyeceksiniz. Diğer sonunda 9.50 yazmayan backport dosyalarını yüklemeniz gerekir.
Evt bendede aynı linkler patlamışoyunu j downlader ile indiremiyorum sayfa açılıyor j donlader de partlar var çevrimdışı bağlantı yazıyor bu durumla karşılaşan var mı
Olabilir ama bilgi vermiyorlar. Neden 9.50 orijinal backportsuz dosya paylaştınız diye sorulan soruya bazıları arşiv yapıyor dosyaları onlar için paylaştık dendi. Tabi çok inandırıcı gelmiyor ama bilemeyiz.teşekkür ederim ilginiz için ilk çıktığı gece indirmiştim o vardı backport olarak 9.50 yazılı bir backport olması demek 9.50 sürümleride kırıldı mı demektir?
Goldhen kırması yapmalısınız. Eğer zaten Goldhen kırması yapıyorsanız o zaman yanlış backport dosyasını yani dosya adlarında sonunda 9.50 ibaresi var ise onu yüklemişsinizdir. Onu yüklemeyeceksiniz. Diğer sonunda 9.50 yazmayan backport dosyalarını yüklemeniz gerekir.
Sondaki 2.2.4 yapın daha iyi.Ekli dosyayı görüntüle 9302
resimde işaretli kısımdan kırma işlemini yapıyorum doğrudur demi
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK