themay
Kullanıcı
- 2 Aralık 2020
- 110
- 8
- 18

torrentten gelen 2 dosyası toplam 102,64 GB indirmemiz yeterli mi acaba
Evet. Torrentte karışık dosya yok yani çalışmayacak 9.50 dosyaları yok.torrentten gelen 2 dosyası toplam 102,64 GB indirmemiz yeterli mi acaba
Evet backport ve v2.00 updateli backport.
teşeşkkürArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
9.00 da test ettim çalışıyor ve bu backport tüm kırık sürümler için olduğuna göre alt sürümlerde de çalışır yani torrent dosyasında sorun yok.torrent sürümü bütün sürümlerde çalişiyormu arkadaslar yukleyen oldumu ? (6.72-9.00 )
6.72 için gold hen onerirmisiniz sitede bulamadım9.00 da test ettim çalışıyor ve bu backport tüm kırık sürümler için olduğuna göre alt sürümlerde de çalışır yani torrent dosyasında sorun yok.
Ama konsolu Goldhen ile kırınız.
Bakıyorum kardeşim.Hey partner 123. Partı eklermisiniz rica etsem vpn ile indirmeyi denedim fakat surekli indirmenin ortalarinda hata veriyor
tamam zaten doğru dosyaları indirmişsiniz bunları konsola kurun
6.72 için gold hen onerirmisiniz sitede bulamadım
teşekkür ederimtamam zaten doğru dosyaları indirmişsiniz bunları konsola kurun
Evet 9.50 yazmayanı indireceksiniz9.00 için backport indirmeye gerek var mı ?
Digtal artbook ve soundtrack oyundan bağımsız olduğu için isterse usa sürüm olsun yinede çalışır
CUSA34390 olanını indirdimEvet 9.50 yazmayanı indireceksiniz
EvetCUSA34390 olanını indirdim
UPDATE v2.00 - 5.05 / 6.72 / 7.XX / 9.00 BACKPORT
bu backport'u indireyim değil mi ?
teşekkürler kolay gelsin
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK