HaYaTo
Kullanıcı
- 11 Kasım 2022
- 1
- 0
- 1

Thank you !!
Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Exploit hostubuzu değiştirin. Tarayıcıya girin çerezler ve önbelleği silip çıkın. Sonra cihazı kapatıp açın ve başka bir hosta üzerinden kırma işlemi yapın. Alazif, karo, gamerhack olabilir. Sitemizde araştırın. Goldhen 2.2.7 sürümüne yükseltilmiş olup oyun çalışacak. Bilmediğiniz birşeye tıklamayın. Yardım lazım olursa yazarsınız. Yanlışlıkla sistemi güncellemeyin tüm sorumluluk size ait.Tam olarak nereden görebilirim onu ? JB işlemi ekranında Mira+HEN'e about dediğim zaman versiyon 1.0 diyor. Genel olarak istediğim oyunların hepsi açılıyor, ama ragnarök'ü açamadım bir türlü
Ek olarak oyunu kaldırıp tekrar kurdum şöyle bir hata verdi ilk seferinde dikkat etmemiştim. Oyunu kurduktan sonra genişletilmiş depolamayı kullanmak için sistem yazılımını güncelleyin. Sol üstte kullanılamıyor tarzında bir uyarı geldi. Backportu kurmaya başladım bitimine doğru hiçbir uyarı vermeden kapandı ve sol üstte bir uyarı gelmedi. Yüklenmedi sandım tekrar kurayım dedim paket zaten yüklü uyarısı veriyor. Sonuç olarak god of war ana ekranımda var ama açamıyorum. Mevcut sürüm 5.05, sistemi yazılımını 9.50 ya da sonraki sürüme güncellemeniz gerekir diyor.
Dosya adında 9.50 geçen ve geçmeyen 18er gblık güncelleme dosyaları var. Size 9.50 yazmayan lazım. Sadece onu indirip kullanın.CUSA34388 ana oyunu indirdim, "Dipnot: A0200-V0100-9.50 ile başlayan partları indirmeyin çalışmaz !" yazılmış. Cihaz versiyonum 9.00 . şimdi CUSA34388 sürüm hangi update linkini indirmem gerekiyor.
Dosya boyutu kaç gb? Winrar yüklü mü? Rardan doğru çıkartıysanız adını değiştirip .part yazan kısmı silin. '.pkg' kalacak. Eksik çıktıysa kontrol edin tekrar .part çıkmaması gerek. Hangi linkten indirdiniz bilmiyorum ama Cusa34390 pkg olması gerek part yazmamalı normalde. Bir yerde yanlışınız var.JDownloader God of War: Ragnarök CUSA34390 oyunu pkg olarak indirdim ama ps4 de oyun gözükmüyor oyun uzantısı pkg.part yazıyor
1. sayfada var oradan indirebilirsinizTorrent linki var mı?
Digtal artbook ve soundtrack oyundan bağımsız olduğu için isterse usa sürüm olsun yinede çalışırCUSA34390 (EUR) sürümünde Digital ArtBook & Soundtrack çalışırmı ?
teşekkür ederimDosya adında 9.50 geçen ve geçmeyen 18er gblık güncelleme dosyaları var. Size 9.50 yazmayan lazım. Sadece onu indirip kullanın.
haklısınBu günden sonra artık bu konuda yardım cevapları vermeyeceğim. Geriye dönüp sayfaları okuyunuz. Okuduğunuz taktirde tüm sorunların, soruların cevapları mevcut. Biraz araştırın lütfen herkese yetişmek mümkün değil.
Elinize sağlık emeklerinize sağlıkArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Tam 1.5 saatte bitmiş benimki. Boşu boşuna PC yi açık bırakıp yatmışım ben de.evet benimkide hızlanmış en geç son 5 saat kaldı çok şükür
Goldhen 2.1.2 ve üstü kırması yapınız. Zaten şu anda Goldhen sayfası kırmalarında en düşük bunlar ve en yüksekleri vardır.Tam olarak nereden görebilirim onu ? JB işlemi ekranında Mira+HEN'e about dediğim zaman versiyon 1.0 diyor. Genel olarak istediğim oyunların hepsi açılıyor, ama ragnarök'ü açamadım bir türlü
Ek olarak oyunu kaldırıp tekrar kurdum şöyle bir hata verdi ilk seferinde dikkat etmemiştim. Oyunu kurduktan sonra genişletilmiş depolamayı kullanmak için sistem yazılımını güncelleyin. Sol üstte kullanılamıyor tarzında bir uyarı geldi. Backportu kurmaya başladım bitimine doğru hiçbir uyarı vermeden kapandı ve sol üstte bir uyarı gelmedi. Yüklenmedi sandım tekrar kurayım dedim paket zaten yüklü uyarısı veriyor. Sonuç olarak god of war ana ekranımda var ama açamıyorum. Mevcut sürüm 5.05, sistemi yazılımını 9.50 ya da sonraki sürüme güncellemeniz gerekir diyor.
nedense bende düşük biraz 50 mbps internetim olmasına rağmenTam 1.5 saatte bitmiş benimki. Boşu boşuna PC yi açık bırakıp yatmışım ben de.
Bu arada torrent indirmesi hakkında bazı bilgiler vereyim. Öyle videolarla falan yapabileceğiniz fazla bir şey yok yani etkisi çok az ama doğrudur.
Öncelikle ister torrent olsun ister normal link olsun isterseniz paralı premium link (yani son hız indirilebilecek linkler) satın alın fark etmez.
İnternet hızınız kaç ise onu 8 'e bölerek maksimum kaç MB/sn alabileceğinizi teorik olarak hesaplayabilirsiniz ve bu hız maksimum görebileceğiniz en yüksek hızdır. Daha çok alacağınız hız o da bağlantınız iyi ise %10 dur yani 10 'a bölerek hesaplayabilirsiniz.
Örnekler:
100 Mbit interneti olan maksimum 100/8=12.5 MB/sn hızını görür ve ortalama olarak 100/10= 10 MB/sn civarlarında hız alırsınız.
50 Mbit interneti olan maksimum 50/8=6.25 MB/sn hızını görür ve ortalama olarak 50/10= 5 MB/sn civarlarında hız alırsınız.
35 Mbit interneti olan maksimum 35/8=4.38 MB/sn hızını görür ve ortalama olarak 35/10= 3.5 MB/sn civarlarında hız alırsınız.
Daha yüksek yada daha düşük hızlarınız var ise onu da bu şekilde hesaplayabilirsiniz.
Yani 35 Mbps hızı olan biri 10 MB/sn hızını torrent indiriyor diye göremez zaten alacağı en yüksek hız 4 MB civarlarındadır. Bilginiz olsun.
Dosya adında sonunda 9.50 yazmayanları. Bu kadar basit aslında.CUSA34388 ana oyunu indirdim, "Dipnot: A0200-V0100-9.50 ile başlayan partları indirmeyin çalışmaz !" yazılmış. Cihaz versiyonum 9.00 . şimdi CUSA34388 sürüm hangi update linkini indirmem gerekiyor.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK