SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN God of War: Ragnarök PS4 Oyun Çıktı ! - CUSA34390 (EUR) / CUSA34388 (EUR) - TÜRKÇE + Backport 5.05 / 6.72 / 7.XX / 9.00

Sast

Kullanıcı
9 Ekim 2020
16
2
3
teşekkür ederim elinize sağlık Allah razı olsun

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Fat
CUH Kodu:
Kapasite: 500
Versiyon:
Alım Yılı: 2013

yusufxkm

Kullanıcı
3 Kasım 2022
65
6
8
teşekkürler.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: fat
CUH Kodu:
Kapasite: 500
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:

klak07

Kullanıcı
10 Kasım 2022
17
1
3
Teşekkürler

sayko

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
39
4
8
Çok sağol 👍

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

14serhat14

Kullanıcı
26 Ocak 2022
106
9
18
teşekkürler

Comandante

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
2 Eylül 2020
199
71
28
Jdownloader de Linkler hata veriyor direk torrent ten indireceğimiz bir link varmı acaba 30 gb indirdi bitirdi😅

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
HAZIR GÜNCEL TAKİP EDİLEN BİR KONU İKEN DUYURUMU BURADAN YAPAYIM. ELİMDEN GELDİĞİNCE DE AZ YAZAYIM ÇÜNKÜ OKUNMUYOR VE KİMSE DE TAKMIYOR GİBİ GELİYOR BANA. O YÜZDEN BÜYÜK BÜYÜK DUYURMAMADA GEREK YOK. BİLEN BİLSİN YETER.
Benden bu kadar arkadaşlar hazır yeri gelmişken söyleyeyim. Bundan sonra bir süre paylaşım ve yardımlarımı da kesiyorum çünkü değeri (Nadir çok az sayıda arkadaş harici) hiç bilinmiyor. Ne özel mesajlardan ne de site üzerinden artık paylaşımlar, yardım ve youtube rehberleri gibi şeyleri, kendimin de henüz bilemediğim bir süre için artık yapmayacağım. Yani siteden, özel mesajdan, konulardan ve youtube üzerinden mesajlarınıza dönüş yapmayabilirim bilin diye söylüyorum. İnanın sitedeki bazı kişiliksizler yüzünden bu kararı aldım. Daha öncede çok kararlar aldım ama hep iyi niyetimden dönerek yardımlarıma devam ettim ama artık gerçekten yetti, hele sizin bilmediğiniz özel mesajlardan falan edilen hakaretlerin haddi hesabı yok ve çoluk, çocuk, eş onları bile katıyorlar işin içine yani bildiğiniz gibi değil. Tabi yine usulünce cevaplarını da verdim ve ben bu şerefsizleri Allah'a havale ettim. Şu andan itibaren ben de sizler gibi normal bir üye gibi takılacağım yada arka planda kalacağım. Tabi ki bugüne kadar ki bütün uyarılarım ve duyurular ve kurallar bölümündeki her şey geçerliliğini koruyor yani bunlara uymayanları gerekirse uyarmadan BAN 'larım diye düşünüyorum daha karar vermedim ama kimse kırılmasın, gücenmesin yada isterse kırılsın zaten kalan ömrüme yetecek kadar bu sitedeyken hakaret duydum ve misliyle de o kişilere iade ediyorum. Ben, Allah'a inananlar ile öbür tarafta hesaplaşacağımıza inanıyorum. Şu andan itibaren kafama göre canım isterse yardımcı olurum ama onun haricinde benden bir şey beklemeyin. Bu konu aracılığı ile de duyurmuş olayım. Merak etmeyin bir yere gitmiyorum ama gitmişim gibi görünebilir. Yani kurallara uymanızı tavsiye ederim. Sanırım bu yazıyı okuyabileceğiniz kadar kadar az yazmışımdır. Teşekkürler.

Şimdiden itibaren diğer üyeler birbirlerine yardımcı olursa sevinirim. Ne de olsa bizler bildiğimiz şeylerin çoğunu sizlere öğrettik. Bilenler bilmeyenlere göstersinler.

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Karaa

Kullanıcı
13 Aralık 2021
130
41
28
HAZIR GÜNCEL TAKİP EDİLEN BİR KONU İKEN DUYURUMU BURADAN YAPAYIM. ELİMDEN GELDİĞİNCE DE AZ YAZAYIM ÇÜNKÜ OKUNMUYOR VE KİMSE DE TAKMIYOR GİBİ GELİYOR BANA. O YÜZDEN BÜYÜK BÜYÜK DUYURMAMADA GEREK YOK. BİLEN BİLSİN YETER.
Benden bu kadar arkadaşlar hazır yeri gelmişken söyleyeyim. Bundan sonra bir süre paylaşım ve yardımlarımı da kesiyorum çünkü değeri (Nadir çok az sayıda arkadaş harici) hiç bilinmiyor. Ne özel mesajlardan ne de site üzerinden artık paylaşımlar, yardım ve youtube rehberleri gibi şeyleri, kendimin de henüz bilemediğim bir süre için artık yapmayacağım. İnanın sitedeki bazı kişiliksizler yüzünden bu kararı aldım. Daha öncede çok kararlar aldım ama hep iyi niyetimden dönerek yardımlarıma devam ettim ama artık gerçekten yetti, hele sizin bilmediğiniz özel mesajlardan falan edilen hakaretlerin haddi hesabı yok ve çoluk, çocuk, eş onları bile katıyorlar işin içine yani bildiğiniz gibi değil. Tabi yine usulünce cevaplarını da verdim ve ben bu şerefsizleri Allah'a havale ettim. Şu andan itibaren ben de sizler gibi normal bir üye gibi takılacağım yada arka planda kalacağım. Tabi ki bugüne kadar ki bütün uyarılarım ve duyurular ve kurallar bölümündeki her şey geçerliliğini koruyor yani bunlara uymayanları gerekirse uyarmadan BAN 'larım diye düşünüyorum daha karar vermedim ama kimse kırılmasın, gücenmesin yada isterse kırılsın zaten kalan ömrüme yetecek kadar bu sitedeyken hakaret duydum ve misliyle de o kişilere iade ediyorum. Allah'a inananlar ile öbür tarafta hesaplaşacağımıza inanıyorum ben. Şu andan itibaren kafama göre canım isterse yardımcı olurum ama onun haricinde benden bir şey beklemeyin. Teşekkürler. Bu konu aracılığı ile de duyurmuş olayım. Merak etmeyin bir yere gitmiyorum ama gitmişim gibi görünebilir. Yani kurallara uymanızı tavsiye ederim. Sanırım bu yazıyı okuyabileceğiniz kadar kadar az yazmışımdır.

Şimdiden itibaren diğer üyeler birbirlerine yardımcı olursa sevinirim. Ne de olsa bizler bildiğimiz şeylerin çoğunu sizlere öğrettik. Bilenler bilmeyenlere göstersinler.
kafana takma kardeşim onlar bence daha küçük kanları deli akıyor sen bence hiç kafana takma kendi doğrularında yürü kimse için moralini sağlığını bozma ama çoluğa çocuğa küfretmeri yanlış herkez namusu için yaşar ve bunun kanunen suç olduğunu bilmeleri lazım onu söyleyim

Comandante

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
2 Eylül 2020
199
71
28

rustu_yilmaz

Kullanıcı
21 Haziran 2022
35
2
6
Teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 9.0
Alım Yılı: 2020

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
kafana takma kardeşim onlar bence daha küçük kanları deli akıyor sen bence hiç kafana takma kendi doğrularında yürü kimse için moralini sağlığını bozma
İşte moralimi ve sağlığımı daha da bozmamak için en doğru kararı aldığımı düşünüyorum çünkü uzun zamandır böyle. Biri gitse sonra diğeri geliyor yani yapacak bir şey yok. Adamı BAN etsen özellikle küfür etmek için yeni hesap alıp geliyor. Bu yüzden en doğrusu bu olacak. Ne kadar az bu sitedeki şeylere karışırsam, o kadar az zarar görürüm. Tabi ki asıl kaybeden inanın sitedeki diğer aklı başında üyeler olacaktır ama elimden daha fazlası gelmiyor. Şerefsizler bitmeyeceğine göre, ben geri çekiliyorum. Zaten PS4 tarafında yeterince bilgi paylaştık ve çoğu kişiyi eğittik diye de düşünüyorum. Biz de sizlere öğretirken öğrendik zaten. Okuduk, araştırdık, denedik, öğrendik ve paylaştık. Ama artık kendi zamanımı bu tür şeyler için harcamayacağım en azından kendim için öğrenip, bunu kendi yararıma kullanacağım ve çok önemli olmadıkça paylaşmayacağım. Olay budur. O şahsiyetsizler de bir taraflarına kına yaksınlar, bir şeyler yapamadıklarında ve soru sorduklarında, bu sorunu çözebilecek biri vardı diye hatırlarlar.

barış aksu

Kullanıcı
16 Mart 2021
20
0
1

TILSIMTR

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Ekim 2020
417
472
63
İşte moralimi ve sağlığımı daha da bozmamak için en doğru kararı aldığımı düşünüyorum çünkü uzun zamandır böyle. Biri gitse sonra diğeri geliyor yani yapacak bir şey yok. Adamı BAN etsen özellikle küfür etmek için yeni hesap alıp geliyor. Bu yüzden en doğrusu bu olacak. Ne kadar az bu sitedeki şeylere karışırsam, o kadar az zarar görürüm. Tabi ki asıl kaybeden inanın sitedeki diğer aklı başında üyeler olacaktır ama elimden daha fazlası gelmiyor. Şerefsizler bitmeyeceğine göre, ben geri çekiliyorum. Zaten PS4 tarafında yeterince bilgi paylaştık ve çoğu kişiyi eğittik diye de düşünüyorum. Biz de sizlere öğretirken öğrendik zaten. Okuduk, araştırdık, denedik, öğrendik ve paylaştık. Ama artık kendi zamanımı bu tür şeyler için harcamayacağım en azından kendim için öğrenip, bunu kendi yararıma kullanacağım ve çok önemli olmadıkça paylaşmayacağım. Olay budur. O şahsiyetsizler de bir taraflarına kına yaksınlar, bir şeyler yapamadıklarında ve soru sorduklarında, bu sorunu çözebilecek biri vardı diye hatırlarlar.
En önemlisi sağlık o gittikten sonra hiç birşeyin önemi yok. Karar senin kardeşim saygı duyuyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Hakkını helal et hayırlısı olsun.

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 2 TB
Versiyon:
Alım Yılı: Mayıs 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5
Ram: 16
HDD: 1 tb
Ekran Kartı: 4 gb
İşletim Sistemi: Win 10

dila2011

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,892
15,230
113
@baybarsturan paylaşımlarını yap geç bende öyle yapıyorum 1yıldır taş atsalarda görme bitti gitti bukadar

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

Karaa

Kullanıcı
13 Aralık 2021
130
41
28

kafana takma haklısın herkezi eğitemezsin dinlen çoluğun çocuğunla ilgilen en güzeli

Abdul bey

Kullanıcı
16 Mart 2021
77
5
8
Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın. 🙋‍♂️

Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar. (y)

Tsk

Abdul bey

Kullanıcı
16 Mart 2021
77
5
8

yabadabaduuu

Kullanıcı
3 Eylül 2020
82
3
8
tesekkurler

Supba

Kullanıcı
18 Ocak 2022
5
0
1
Teşekkürler

varooll

Kullanıcı
24 Mart 2021
44
5
8
teşekürler dostlar

Enes_GLK

Kullanıcı
30 Ağustos 2020
17
1
3
teşekkürler

eraslan06

Kullanıcı
6 Aralık 2020
64
5
8
teşekkürler

yurimcdanwel

Kullanıcı
8 Ağustos 2022
3
0
1
Wow awesome thanks!

Razor_01

Kullanıcı
26 Ağustos 2021
67
8
8
tşk

DarkAngel

Kullanıcı
9 Kasım 2022
23
1
3
hocam part 91 açılmıyor yardım edecek varmı?

TILSIMTR

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Ekim 2020
417
472
63
Sırada COD var gibi ama zor gibi. Olsa şimdiye kadar çok dedikodu çıktı gow bekliyor falan dendi. Bence COD da ayrı bir güvenlik önlemi var herhalde. Son zamanlarda COD da gelişme varmı.

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 2 TB
Versiyon:
Alım Yılı: Mayıs 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5
Ram: 16
HDD: 1 tb
Ekran Kartı: 4 gb
İşletim Sistemi: Win 10

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,957
113
Sırada COD var gibi ama zor gibi. Olsa şimdiye kadar çok dedikodu çıktı gow bekliyor falan dendi. Bence COD da ayrı bir güvenlik önlemi var herhalde. Son zamanlarda COD da gelişme varmı.
Cyber, dünkü tweet mesajında o oyunun backportu ile uğraştığını yazdı ve her zamanki gibi zorlayıcı olduğunu belirtmişti. O da gelir kısa süre sonra.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım