Sast
Kullanıcı
- 9 Ekim 2020
- 16
- 2
- 3

teşekkür ederim elinize sağlık Allah razı olsun
Model: Fat
CUH Kodu:
Kapasite: 500
Versiyon:
Alım Yılı: 2013
CUH Kodu:
Kapasite: 500
Versiyon:
Alım Yılı: 2013
Abi bileti aldım antalyaya geliyorum biraz ps4 proda oynarım oyun inince eve gelirim olur muTek başına oyun 9.50 SDK 'lıdır. Bu yüzden backportu da yükleyeceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 9267
Önceki sayfalara bakın torrent linki verdimJdownloader de Linkler hata veriyor direk torrent ten indireceğimiz bir link varmı acaba 30 gb indirdi bitirdi![]()
kafana takma kardeşim onlar bence daha küçük kanları deli akıyor sen bence hiç kafana takma kendi doğrularında yürü kimse için moralini sağlığını bozma ama çoluğa çocuğa küfretmeri yanlış herkez namusu için yaşar ve bunun kanunen suç olduğunu bilmeleri lazım onu söyleyimHAZIR GÜNCEL TAKİP EDİLEN BİR KONU İKEN DUYURUMU BURADAN YAPAYIM. ELİMDEN GELDİĞİNCE DE AZ YAZAYIM ÇÜNKÜ OKUNMUYOR VE KİMSE DE TAKMIYOR GİBİ GELİYOR BANA. O YÜZDEN BÜYÜK BÜYÜK DUYURMAMADA GEREK YOK. BİLEN BİLSİN YETER.
Benden bu kadar arkadaşlar hazır yeri gelmişken söyleyeyim. Bundan sonra bir süre paylaşım ve yardımlarımı da kesiyorum çünkü değeri (Nadir çok az sayıda arkadaş harici) hiç bilinmiyor. Ne özel mesajlardan ne de site üzerinden artık paylaşımlar, yardım ve youtube rehberleri gibi şeyleri, kendimin de henüz bilemediğim bir süre için artık yapmayacağım. İnanın sitedeki bazı kişiliksizler yüzünden bu kararı aldım. Daha öncede çok kararlar aldım ama hep iyi niyetimden dönerek yardımlarıma devam ettim ama artık gerçekten yetti, hele sizin bilmediğiniz özel mesajlardan falan edilen hakaretlerin haddi hesabı yok ve çoluk, çocuk, eş onları bile katıyorlar işin içine yani bildiğiniz gibi değil. Tabi yine usulünce cevaplarını da verdim ve ben bu şerefsizleri Allah'a havale ettim. Şu andan itibaren ben de sizler gibi normal bir üye gibi takılacağım yada arka planda kalacağım. Tabi ki bugüne kadar ki bütün uyarılarım ve duyurular ve kurallar bölümündeki her şey geçerliliğini koruyor yani bunlara uymayanları gerekirse uyarmadan BAN 'larım diye düşünüyorum daha karar vermedim ama kimse kırılmasın, gücenmesin yada isterse kırılsın zaten kalan ömrüme yetecek kadar bu sitedeyken hakaret duydum ve misliyle de o kişilere iade ediyorum. Allah'a inananlar ile öbür tarafta hesaplaşacağımıza inanıyorum ben. Şu andan itibaren kafama göre canım isterse yardımcı olurum ama onun haricinde benden bir şey beklemeyin. Teşekkürler. Bu konu aracılığı ile de duyurmuş olayım. Merak etmeyin bir yere gitmiyorum ama gitmişim gibi görünebilir. Yani kurallara uymanızı tavsiye ederim. Sanırım bu yazıyı okuyabileceğiniz kadar kadar az yazmışımdır.
Şimdiden itibaren diğer üyeler birbirlerine yardımcı olursa sevinirim. Ne de olsa bizler bildiğimiz şeylerin çoğunu sizlere öğrettik. Bilenler bilmeyenlere göstersinler.
Onu gördümde nasıl yapılacağını anlayamadımÖnceki sayfalara bakın torrent linki verdim
Onu gördümde nasıl yapılacağını anlayamadım
İşte moralimi ve sağlığımı daha da bozmamak için en doğru kararı aldığımı düşünüyorum çünkü uzun zamandır böyle. Biri gitse sonra diğeri geliyor yani yapacak bir şey yok. Adamı BAN etsen özellikle küfür etmek için yeni hesap alıp geliyor. Bu yüzden en doğrusu bu olacak. Ne kadar az bu sitedeki şeylere karışırsam, o kadar az zarar görürüm. Tabi ki asıl kaybeden inanın sitedeki diğer aklı başında üyeler olacaktır ama elimden daha fazlası gelmiyor. Şerefsizler bitmeyeceğine göre, ben geri çekiliyorum. Zaten PS4 tarafında yeterince bilgi paylaştık ve çoğu kişiyi eğittik diye de düşünüyorum. Biz de sizlere öğretirken öğrendik zaten. Okuduk, araştırdık, denedik, öğrendik ve paylaştık. Ama artık kendi zamanımı bu tür şeyler için harcamayacağım en azından kendim için öğrenip, bunu kendi yararıma kullanacağım ve çok önemli olmadıkça paylaşmayacağım. Olay budur. O şahsiyetsizler de bir taraflarına kına yaksınlar, bir şeyler yapamadıklarında ve soru sorduklarında, bu sorunu çözebilecek biri vardı diye hatırlarlar.kafana takma kardeşim onlar bence daha küçük kanları deli akıyor sen bence hiç kafana takma kendi doğrularında yürü kimse için moralini sağlığını bozma
tşkLütfen destek içinde bu kadar istekli olalım inanın adamı bende tanımıyorum adı scofield sadece paylaşımlarını takip ediyorum mesaj attım konuştuk biraz şu paylaştığı şeyi alması gerekiyormuş hep beraber destek olalım alsın daha fazla zam gelmeden lütfen destek olalım arkadaşlar
En önemlisi sağlık o gittikten sonra hiç birşeyin önemi yok. Karar senin kardeşim saygı duyuyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Hakkını helal et hayırlısı olsun.İşte moralimi ve sağlığımı daha da bozmamak için en doğru kararı aldığımı düşünüyorum çünkü uzun zamandır böyle. Biri gitse sonra diğeri geliyor yani yapacak bir şey yok. Adamı BAN etsen özellikle küfür etmek için yeni hesap alıp geliyor. Bu yüzden en doğrusu bu olacak. Ne kadar az bu sitedeki şeylere karışırsam, o kadar az zarar görürüm. Tabi ki asıl kaybeden inanın sitedeki diğer aklı başında üyeler olacaktır ama elimden daha fazlası gelmiyor. Şerefsizler bitmeyeceğine göre, ben geri çekiliyorum. Zaten PS4 tarafında yeterince bilgi paylaştık ve çoğu kişiyi eğittik diye de düşünüyorum. Biz de sizlere öğretirken öğrendik zaten. Okuduk, araştırdık, denedik, öğrendik ve paylaştık. Ama artık kendi zamanımı bu tür şeyler için harcamayacağım en azından kendim için öğrenip, bunu kendi yararıma kullanacağım ve çok önemli olmadıkça paylaşmayacağım. Olay budur. O şahsiyetsizler de bir taraflarına kına yaksınlar, bir şeyler yapamadıklarında ve soru sorduklarında, bu sorunu çözebilecek biri vardı diye hatırlarlar.
İşte moralimi ve sağlığımı daha da bozmamak için en doğru kararı aldığımı düşünüyorum çünkü uzun zamandır böyle. Biri gitse sonra diğeri geliyor yani yapacak bir şey yok. Adamı BAN etsen özellikle küfür etmek için yeni hesap alıp geliyor. Bu yüzden en doğrusu bu olacak. Ne kadar az bu sitedeki şeylere karışırsam, o kadar az zarar görürüm. Tabi ki asıl kaybeden inanın sitedeki diğer aklı başında üyeler olacaktır ama elimden daha fazlası gelmiyor. Şerefsizler bitmeyeceğine göre, ben geri çekiliyorum. Zaten PS4 tarafında yeterince bilgi paylaştık ve çoğu kişiyi eğittik diye de düşünüyorum. Biz de sizlere öğretirken öğrendik zaten. Okuduk, araştırdık, denedik, öğrendik ve paylaştık. Ama artık kendi zamanımı bu tür şeyler için harcamayacağım en azından kendim için öğrenip, bunu kendi yararıma kullanacağım ve çok önemli olmadıkça paylaşmayacağım. Olay budur. O şahsiyetsizler de bir taraflarına kına yaksınlar, bir şeyler yapamadıklarında ve soru sorduklarında, bu sorunu çözebilecek biri vardı diye hatırlarlar.
TskArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
TskYerimizi alalım, beklemedeyiz![]()
Cyber, dünkü tweet mesajında o oyunun backportu ile uğraştığını yazdı ve her zamanki gibi zorlayıcı olduğunu belirtmişti. O da gelir kısa süre sonra.Sırada COD var gibi ama zor gibi. Olsa şimdiye kadar çok dedikodu çıktı gow bekliyor falan dendi. Bence COD da ayrı bir güvenlik önlemi var herhalde. Son zamanlarda COD da gelişme varmı.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK