murataga25
Kullanıcı
- 6 Aralık 2020
- 132
- 3
- 18

super
Yok sabaha inşallahsenin ki indirmeyi bitirdi mi reis ben de yüzde 19
diğerini indirsek ne olur reis yeni eklenenden bahsediyorumYok sabaha inşallah![]()
Cusa 34388 kodlu oyun türkçe altyazı mı hocam siz bir şey öğrenebildiniz miYok sabaha inşallah![]()
hızlı mı yani diğeri biliyor musunYok sabaha inşallah![]()
Bende şuan cusa 34388 indiriyorum daYok sabaha inşallah![]()
hızlı mı reis biliyor msnBende şuan cusa 34388 indiriyorum da
Amici, è stato condiviso da Cyber che il gioco funziona su console rotte. Considerando che sta usando la console 5.07, sembra che abbia fatto anche un backport. Di conseguenza, stiamo aspettando che carichi il gioco e aggiunga i collegamenti. Tieni presente che ci vorranno alcune ore o alcuni giorni.
Inoltre, sto aspettando il vostro supporto, amici, sul supporto del monitor, che ho aggiunto all'inizio dell'argomento.
[/CITAZIONE]![]()
grazie
Şuan ben zippyshare den indiriyorum jdownloader 2 ile hepsini bir araya getirdim tr sitesi olduğu için cusa 34390 için paylaşılan oyundan çok daha hızlıhızlı mı reis biliyor msn
tr altyazı varsa bende mi indirsem acep ama şuan acamıyorum yaŞuan ben zippyshare den indiriyorum jdownloader 2 ile hepsini bir araya getirdim tr sitesi olduğu için cusa 34390 için paylaşılan oyundan çok daha hızlı
Tr altyazı var mı yok mu bilmiyorum ama bu sürümde eu olarak gözüküyor inşallah vardır diyorum yabancı siteden indiremedim mecburen cusa 34388 olanı indiriyorum o yüzdentr altyazı varsa bende mi indirsem acep ama şuan acamıyorum ya
bozuk değil cok yoğunluk varzippyshare linki açılmıyor yönlendimeniz bozuk
yüzde kaçta senin oyun seni beklicem AajdfhsdfkgjahdfkjaTr altyazı var mı yok mu bilmiyorum ama bu sürümde eu olarak gözüküyor inşallah vardır diyorum yabancı siteden indiremedim mecburen cusa 34388 olanı indiriyorum o yüzden
benim 4 saat %19Ben daha yeni başlattım yarım saat oldu %7 benimki sabah 6 gibi iner
Friends, it was shared by Cyber that the game works on broken consoles. Considering that he is using 5.07 console, it seems that he did a backport as well. As a result, we are waiting for him to upload the game and add the links. Note that it will take a few hours or a few days.
In addition, I am waiting for your support, friends, about the monitor support, which I added to the beginning of the topic.
![]()
bu indirme hızı ne zaman düzelir sence iptal etcem ya yarın veya cumaya kadar düzelir mi tahmini?Ben daha yeni başlattım yarım saat oldu %7 benimki sabah 6 gibi iner
Bozuk değil yoğunluk var sabaha kadar serverlar yanar herhaldezippyshare linki açılmıyor yönlendimeniz bozuk
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK