agniruda
Kullanıcı
- 15 Aralık 2021
- 23
- 0
- 1

teşekkürler ..
Türkiye'den indirilemeyen zippyshare linkleri olabilir. Eksik olan 3 dosyayı vpn ile indirebilirsin.Arkadaşlar yeni eklenen linkten oyunu indirmeyi deniyorum, Jdownloader2 üzerinden oyunu indiriyorum fakat 249 adet bağlantı bulması lazım, 246 tane buldu. Ne yapmalıyım eksik bağlantılar var sanırım.
Bahsettiğin 3 partı vpn kullanarak indirebilirsin.3 part bozuk inmiyor zippyshareda bilginiz olsun. ana oyunun part 99, part156, ve 2.paketin 20.part linkleri gümlemiş
opera vpn kullan bozuk değil.3 part bozuk inmiyor zippyshareda bilginiz olsun. ana oyunun part 99, part156, ve 2.paketin 20.part linkleri gümlemiş
evet vpn ile indirdim. tekrardan teşekkürlerBahsettiğin 3 partı vpn kullanarak indirebilirsin.
Bende 249 partı da gördü ve sorunsuz indiriyor şuan tekrar deneyinArkadaşlar zippyshare linki jdownloaderda 101 gb görünüyor hata mı var ?
tesekkur ederız admın yardım edelım arkadaslarArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
99 VE 156 PARTI BIRISI UPLOAD ETMESI LAZIM VEYA KENDINIZ INDIRECEKSINIZ VPN ACIP BU İKİ DOSYA VPN ACILARAK INIYIOR BİLGİNİZ OLSUN..EU SURUMUNDEN BAHSEDIYORUM BU ARADAArkadaşlar özelden yardım edebilecek varmı zippy linkine girdiğimde 249 adet bağlantı görünüyor ama jdownloaderda açtığımda 212 adet bağlantı ve 101 gb boyut görünüyor bunun nedeni nedir ? İndirmeye başlarkende bazı bağlantılar eksik diyor
Vpn ile indirin o bahsettiğiniz partları. Opera vpn ile kolayca indirebilirsiniz3 part bozuk inmiyor zippyshareda bilginiz olsun. ana oyunun part 99, part156, ve 2.paketin 20.part linkleri gümlemiş
Heyecanla bekliyoruz.
[
Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Teşekkürler.Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Abi deme öyle ya bu gidişle hiç indiremeyeceğim o zaman 1fichier hata verdi üstüne zippyshare linki böyleyse çok sıkıntı olur benim için99 VE 156 PARTI BIRISI UPLOAD ETMESI LAZIM VEYA KENDINIZ INDIRECEKSINIZ VPN ACIP BU İKİ DOSYA VPN ACILARAK INIYIOR BİLGİNİZ OLSUN..
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK