SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
edit: Arkadaşlar gelen malzeme çok kaliteliydi ps5’e yapıştırma yaptıktan sonra arda kalan malzemeyi atmak yerine sakladım ve dualshock4’ün ışıklı yerine yapıştırdım ve sonuç harika oldu bir taşta iki kuş dualshock4’ün ışık veren yeri komple kapandı artık karanlıkta oyun oynarken beni eskisi kadar rahatsız etmiyor fotoğrafını çekip atacağım bir kaç dakika içinde.

64019CCE-8569-4830-8504-739A91CAF54F.jpeg
aslında yeterli sticker vardı ama ben tam ışık şeklinde yapayım derken biraz yamuk kestim bu haliyle bile ışığı komple tuttuğunu görünce tekrar malzeme harcamamak için böyle bıraktım, karanlıkta görülen nokta kadar ışık benim yüzümden çünkü orayı fazla kesmişim ama işimi de gördüğü için tekrar ziyan etmek istemedim.
42A00272-57D6-412A-875D-90471322C038.jpeg
Sanırım 34 liradan alınabilecek maksimum verim budur :D

Arkadaşlar bu bir reklam değildir, arkadaşlar sordu bende aydınlatma amaçlı Aldığım ürünü koyuyorum.

@vdtycl4

Ps5 için çizilme önleyici ara şerit aldım 27 lira tuttu indirimle kargo dahil. 24 ocakta şipariş verdim 19 şubatta PTT tarafından 34 lira gümrük vergisi ile teslim edildi rengini beğenmedim mat istiyordum karbon fiber geldi itiraz ettim tam para iadesi aldım(27 lira vergi dahil değil). Ürün güzel ve tavsiye ediyorum maalesef Türkiye’de bulamadım dbrand’de çok pahalı buna göre:

TRY 86.81 50% İndirim | Koruyucu Sticker cilt için PS5 standart Disk Disk versiyon sürümü etiket oyun konsolu aksesuarları toz geçirmez çıkartmaları gitmek

7A92A588-CDCB-4F33-8D98-D5C981B565D7.jpeg
68F9D6AD-7511-421C-B428-C4D146C9EDB8.jpeg
83A7AE58-ED72-4C8F-9565-33FADA3FC541.jpeg

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
edit: Arkadaşlar gelen malzeme çok kaliteliydi ps5’e yapıştırma yaptıktan sonra arda kalan malzemeyi atmak yerine sakladım ve dualshock4’ün ışıklı yerine yapıştırdım ve sonuç harika oldu bir taşta iki kuş dualshock4’ün ışık veren yeri komple kapandı artık karanlıkta oyun oynarken beni eskisi kadar rahatsız etmiyor fotoğrafını çekip atacağım bir kaç dakika içinde.

Ekli dosyayı görüntüle 5155
aslında yeterli sticker vardı ama ben tam ışık şeklinde yapayım derken biraz yamuk kestim bu haliyle bile ışığı komple tuttuğunu görünce tekrar malzeme harcamamak için böyle bıraktım, karanlıkta görülen nokta kadar ışık benim yüzümden çünkü orayı fazla kesmişim ama işimi de gördüğü için tekrar ziyan etmek istemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 5156
Sanırım 34 liradan alınabilecek maksimum verim budur :D

Arkadaşlar bu bir reklam değildir, arkadaşlar sordu bende aydınlatma amaçlı Aldığım ürünü koyuyorum.

@vdtycl4

Ps5 için çizilme önleyici ara şerit aldım 27 lira tuttu indirimle kargo dahil. 24 ocakta şipariş verdim 19 şubatta PTT tarafından 34 lira gümrük vergisi ile teslim edildi rengini beğenmedim mat istiyordum karbon fiber geldi itiraz ettim tam para iadesi aldım(27 lira vergi dahil değil). Ürün güzel ve tavsiye ediyorum maalesef Türkiye’de bulamadım dbrand’de çok pahalı buna göre:

TRY 86.81 50% İndirim | Koruyucu Sticker cilt için PS5 standart Disk Disk versiyon sürümü etiket oyun konsolu aksesuarları toz geçirmez çıkartmaları gitmek

Ekli dosyayı görüntüle 5151
Ekli dosyayı görüntüle 5153
Ekli dosyayı görüntüle 5154
Bu sticker sayesinde en azından Ps5 in orta kısmında piyano parlak kasanın çizilmesine engel olmuş oluruz. Malum piyano kasa cihazlar ne kadar itinalı kullansak ta zamanla çiziliyor ve leke alıyor.

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28
Arkadaşlar PS4 9.00 sürümde. Cihazda orjinal olarak indirdiğim Skyrim var. Ben guncellemeden skyrime mod kurabilir miyim ? Önceden kurduğum Türkçe yama interneti açınca kayboldu tekrar yüklemenin bir yolu var midir ?

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,466
113
Nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz. Kusura bakmayın anlamıyorum bu işlerden pek
Bu konudaki işlemleri yap. Videodakileri uygula.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,466
113
ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE YAPTIĞIM HIZ TESTİNDE YENİ TAZE HIZIMI GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM. SİZİNLE DE PAYLAŞAYIM İSTEDİM.

25 GB BOYUTUNDA PKG DOSYASI 4 DAKİKADA İNDİ. MAŞALLAH DİYELİM. UPLOAD İSE ÇOŞTU MÜBAREK. :)

[ TABİKİ GERÇEK HIZIM BU OLMAMALIYDI :) ]

VİDEO ARKA PLANINDA GALATSARAY (2) - BEŞİKTAŞ (1) MAÇI SESİNİ DE ALMIŞ. BU ARADA MAÇ BU SKORLA BİTTİ.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE YAPTIĞIM HIZ TESTİNDE YENİ TAZE HIZIMI GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM. SİZİNLE DE PAYLAŞAYIM İSTEDİM.

25 GB BOYUTUNDA PKG DOSYASI 4 DAKİKADA İNDİ. MAŞALLAH DİYELİM. UPLOAD İSE ÇOŞTU MÜBAREK. :)

VİDEO ARKA PLANINDA GALATSARAY (2) - BEŞİKTAŞ (1) MAÇI SESİNİ DE ALMIŞ. BU ARADA MAÇ BU SKORLA BİTTİ.

Vaaay 25gb lık dosyayı 4 dakika da netten indirmek çok büyük bir nimet. Ben 25gb tı 3 saatte ancak indiririm 😂

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,515
73,982
113

Bu nasıl hız abi, hayran kaldım resmen. :eek: Artık download-upload işi senden sorulur. 😅

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,466
113

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28

Tesekkurler

Kayzer-söze

Kullanıcı
19 Şubat 2022
13
6
3

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Bende bekliyorum bir Umut Türkçe altyazı oyun oynarım diye
Zamanında Xbox 360 döneminde konsol çıktığı gibi kırılmıştı. Fakat microsoft bu gamepass sistemini çıkardığı için mi yoksa başka bir sebepten mi bilemiyorum. Artık Xbox konsollar kırılmıyor. Yani kırılsa konsol satışında Sony i geçebilir. Fakat o zaman da oyun satışlarından para kazanamaz.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,466
113
Zamanında Xbox 360 döneminde konsol çıktığı gibi kırılmıştı. Fakat microsoft bu gamepass sistemini çıkardığı için mi yoksa başka bir sebepten mi bilemiyorum. Artık Xbox konsollar kırılmıyor. Yani kırılsa konsol satışında Sony i geçebilir. Fakat o zaman da oyun satışlarından para kazanamaz.
Gamepass sistemi çoğunluğu tatmin ettiği için kırmak için çok uğraşan yok.

Aslında Sony 'de de var. Playstation Now gelse Türkiye'ye (ve gelecektir artık bu yıllar içinde) yine çoğu kullanıcı tatmin olacaktır.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28

Dediğiniz işlemleri yaptım fakat oyun başlarken "this save relies on content that is no longer present.some objects may no longer be available. continue loading" uyarısı veriyor evete basıyorum oyun ingilizce kalıyor. Sanırım bir çözüm yolu yok.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,466
113
Dediğiniz işlemleri yaptım fakat oyun başlarken "this save relies on content that is no longer present.some objects may no longer be available. continue loading" uyarısı veriyor evete basıyorum oyun ingilizce kalıyor. Sanırım bir çözüm yolu yok.
Ben size dns ayarı ile oyun updateleri almamanın yolunu gösterdim. Sizin sorunuz nedir bilmiyorum. Geçmiş mesajınıza bakınca oyun ile ilgili bir şey sormuşsunuz. Oyun eskiden satın alınmış orijinal oyun mu? Orijinal ise nasıl TR yama yüklediniz? Korsan oyundan bahsediyorsanız şimdi yeniden korsan oyunu ve tr yamayı korsan oyuna yükleyin. Artık güncelleme alamayacağı için TR yama kalıcı olacaktır yada modlar. Ama dediğim gibi probleminiz nedir bunları bilmeden tahmini cevaplıyorum.

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28
Ben size dns ayarı ile oyun updateleri almamanın yolunu gösterdim. Sizin sorunuz nedir bilmiyorum. Geçmiş mesajınıza bakınca oyun ile ilgili bir şey sormuşsunuz. Oyun eskiden satın alınmış orijinal oyun mu? Orijinal ise nasıl TR yama yüklediniz? Korsan oyundan bahsediyorsanız şimdi yeniden korsan oyunu ve tr yamayı korsan oyuna yükleyin. Artık güncelleme alamayacağı için TR yama kalıcı olacaktır yada modlar. Ama dediğim gibi probleminiz nedir bunları bilmeden tahmini cevaplıyorum.
Oyunum orjinal. Türkçe yama yapmıştım çok eskiden arada girip oynuyordum. Geçenlerde interneti açınca gucnelleme istedi sonra oyuna girdiğimde ingilizce olduğunu fark ettim.versiyon 9.00 yükseltmek istemediğim için cihazı guncellemiyorum, guncellemedigim içinde bethesda hesabına giriş yapamıyorum. Sanırım bu yüzden Türkçe yama gitti. Sizide ugrastirdim kusura bakmayın.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Oyunum orjinal. Türkçe yama yapmıştım çok eskiden arada girip oynuyordum. Geçenlerde interneti açınca gucnelleme istedi sonra oyuna girdiğimde ingilizce olduğunu fark ettim.versiyon 9.00 yükseltmek istemediğim için cihazı guncellemiyorum, guncellemedigim içinde bethesda hesabına giriş yapamıyorum. Sanırım bu yüzden Türkçe yama gitti. Sizide ugrastirdim kusura bakmayın.
Hocam o olay bir miktar sıkıntıymış. Bethesda workshop üzerinden indirdiysen oraya bir daha erişme şansın olmayabilir buna karşı oyunun korsan sürümü + Türkçe yaması şeklinde deneyebilirsin.

oyunun cusa kodu aynı ise save dosyalarını kullanabilirsin silinmezler,

cusa koduna bakmak için debug settings>game>add content manager>entitlement control kısmına gideceksin oyunun cusa kodunu burada görebilmelisin bu adımdan sonra aynı cusa kodlu oyunu yükleyip + tr yama yaparsan kayıtlı save dosyalarını kaybetmeden Türkçe yamaya kavuşabilirsin

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28
Hocam o olay bir miktar sıkıntıymış. Bethesda workshop üzerinden indirdiysen oraya bir daha erişme şansın olmayabilir buna karşı oyunun korsan sürümü + Türkçe yaması şeklinde deneyebilirsin.

oyunun cusa kodu aynı ise save dosyalarını kullanabilirsin silinmezler,

cusa koduna bakmak için debug settings>game>add content manager>entitlement control kısmına gideceksin oyunun cusa kodunu burada görebilmelisin bu adımdan sonra aynı cusa kodlu oyunu yükleyip + tr yama yaparsan kayıtlı save dosyalarını kaybetmeden Türkçe yamaya kavuşabilirsin
ilginiz için çok teşekkür ederim :)

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,843
113
Webkit exploit 9.03 ve 9.04 de çalışıyormuş ama 9.50 sürümünde fixlenmiş

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
4.03 deyken psne bağlanabilir miyiz önceden hata verdirerek yapabiliyorduk. Şimdi olmuyor. Plus bitti oyunsuz kaldım dijital versiyon konsol.

@elturco

Ps5 ne zaman kırılacak konusunda insanlar tepki vermesin diye buradan cevap yazıyorum. Maalesef 4,03 yazılımla artık psn hesabınıza erişemezsiniz. Keşke oyunları önceden Ps5 in dahili hdd sine indirseydiniz en azından Psn ye bağlanmadan oyunlarınızı oynardınız. Yapacak birşey yok ya sonuna kadar kırılma işlemini bekleyeceksiniz yada cihazı güncelleyip psn den orjinal takılmaya devam edeceksiniz. Fakat konsolun da ne zaman kırılacağı belli değil belki yıl sonuna kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz. İşin kötü yanı konsol dijital modelmiş o yüzden ikinci el oyun cd si alıp takma şansınızda yok yani karar sizin isterseniz sonuna kadar kırılmayı bekleyin isterseniz de psn den orjinal takılmaya devam edin artık size kalmış birşey

elturco

Kullanıcı
12 Ocak 2022
6
8
3
4.03 deyken psne bağlanabilir miyiz önceden hata verdirerek yapabiliyorduk. Şimdi olmuyor. Plus bitti oyunsuz kaldım dijital versiyon konsol.

@elturco

Ps5 ne zaman kırılacak konusunda insanlar tepki vermesin diye buradan cevap yazıyorum. Maalesef 4,03 yazılımla artık psn hesabınıza erişemezsiniz. Keşke oyunları önceden Ps5 in dahili hdd sine indirseydiniz en azından Psn ye bağlanmadan oyunlarınızı oynardınız. Yapacak birşey yok ya sonuna kadar kırılma işlemini bekleyeceksiniz yada cihazı güncelleyip psn den orjinal takılmaya devam edeceksiniz. Fakat konsolun da ne zaman kırılacağı belli değil belki yıl sonuna kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz. İşin kötü yanı konsol dijital modelmiş o yüzden ikinci el oyun cd si alıp takma şansınızda yok yani karar sizin isterseniz sonuna kadar kırılmayı bekleyin isterseniz de psn den orjinal takılmaya devam edin artık size kalmış birşey
O konuda önceden görmüştüm PSN girmeyi denerken PSN bir hata veriyordu. Sonra bağlanıyordu. Simdi denedim olmuyor. Hemen kırılacagina artık inanmıyorum. Anca twit atıp forumlardaki insanları umutlandiriyorlar. Yaza kadar beklerim kirilmazsa plus alıp devam ederim.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
O konuda önceden görmüştüm PSN girmeyi denerken PSN bir hata veriyordu. Sonra bağlanıyordu. Simdi denedim olmuyor. Hemen kırılacagina artık inanmıyorum. Anca twit atıp forumlardaki insanları umutlandiriyorlar. Yaza kadar beklerim kirilmazsa plus alıp devam ederim.
Açıkçası bende 1 yada 2 ay içinde kırılacağını pek sanmıyorum. Yıl sonuna kadar ancak kırılır. Siz dediğiniz gibi haziran ayına kadar bekleyin olmadı cihazı günceller psn plus üyeliği ile oyunlarınızı oynamaya devam edersiniz. Psn plus üyeliğinde bildiğim kadarıyla 15-16 civarında kayda değer oyunlar mevcut onlarda epey işinizi görür diye tahmin ediyorum.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Bu arada ps5 pro’nun çıkacağını söyleyen haberler var ve bazıları külliyen yalan, DH’deki cahil editör haberi bilerek ve isteyerek yanlış çevirip infial yaratmış halbuki haberde 2023’ün sonuna kadar kesinlikle ps5 pro beklemeyin deniyor.

haberiniz olsun, henüz daha bir tarih yok ama 2024’den önce bir hareket olmayacağını biliyoruz rahat olun.
@Croesus

Dostum Ps5 slim ve pro modeli 2023 kasımda ancak çıkar. Ps4 mesela fat kasası 2013 kasımda çıkmıştı. Slim ve Pro modelleri ise kasım 2016 da çıktı. Demek ki Sony her yeni çıkardı fat kasanın slim kasasını 3 yıl sonra çıkarıyor. Dolayısıyla bu yıl sonuna doğru çıkmaz. Bu yıl sonuna doğru en fazla şuan elimizde bulunan fat kasaların orta siyah kısmının mat olanı çıkabilir. Belki ssd kapasitesi flan yüksek olur. 1.5 TB olarak çıkarabilirler.

Son düzenleme:

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,843
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
974
1,090
93

kulaklarıma inanamıyorum o seviye şaşırdım :)

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım