-
Öne çıkan konu
- #1,021
unloser
Kullanıcı
- 8 Ağustos 2020
- 239
- 154
- 43

böyle kontrol edersin. Cfw online gırdıgın an ban
Dlc patch bunları dedıgım programdan zaten ındırebılırsın banlı bansız farketmez. Bak shop böyle sol tarafda o bölümlerde yeni patch dlc gelıyor ayrı olarak
Sağolasın teşekkür ederim
Ekli dosyayı görüntüle 4272
Bu sorunun cevabı hem evet hem hayır, forbidden west’in CD’si 9.00’da çalışmıyormuş fakat 4.03 yani aynı açıktan etkilenen ps5 üzerinde açılıyormuş özetle ps5 kırılırsa oynarsınızforbiden west'i 9.0 jb yapanlar oynayabilicek mi ?
Güzel bir gelişme elinde switch konsolu olanların işine yarar. Ps5 i de artık 4,03 yazılımı kırılsa da bizde konsolun tadını doya doya çıkarsak. 1 aydır aldı bir sessizlik başını gidiyor. Ya kırma işi son aşamadadır hani adamlar belki stabil hale getirmeye çalışıyordur. Yada Sony nin yeni bir güncelleme yayınlamasını bekliyor olabilirler.Nintendo switch için harika bir gelişme oldu
![]()
PlayStation Vita oyunları NATİVE olarak Switche geliyor 🤯
Gelen son bilgilere göre yazılım sektörüne dünya kadar katkısı bulunan geliştirici xerpi vita2hos yani vita işletim sistemi kodunu switch işletim sistemi koduna çeviren bir uygulama geliştirdi. İki cihaz da benzer işlemcilere sahip olduğundan EMULATÖR OLARAK DEĞİL NATİVE OLARAK PSVİTA ÜZERİNDE...www.playstationhaber.com
Emulatör çıkmasına alışkınız fakat gerçekleşen şey donanım tabanlı, eğer iyi çalışırsa takılma kasma olmadan belli daha iyi performansla psp ve Psvita uygulamalarını kullanabileceğizGüzel bir gelişme elinde switch konsolu olanların işine yarar. Ps5 i de artık 4,03 yazılımı kırılsa da bizde konsolun tadını doya doya çıkarsak. 1 aydır aldı bir sessizlik başını gidiyor. Ya kırma işi son aşamadadır hani adamlar belki stabil hale getirmeye çalışıyordur. Yada Sony nin yeni bir güncelleme yayınlamasını bekliyor olabilirler.
Ben her nedense nintendo switch konsolu çıktığından bu yana o konsola hiç ilgi duymadım. Genelde oyunları çizgi film gibi oluyor. Mario gibi yani nintendo da Nfs, Call of Duty gibi oyunlar olmadığı için hiç alasım gelmedi. Üstelik o konsolun oyunları da kazık fiyattan satılıyor. Bir ara switch de kırma işlemi vardı. Fakat şimdi var mı bilemiyorum.Emulatör çıkmasına alışkınız fakat gerçekleşen şey donanım tabanlı, eğer iyi çalışırsa takılma kasma olmadan belli daha iyi performansla psp ve Psvita uygulamalarını kullanabileceğiz
o çizgi film dediğin oyunlar bır cok ps xbox pc oyunlarını tokat manyagı yapar, dışardan anlamıyorsun ama oynayınca anlıyorsun oyun kavramının ne olduğunu ,unuttugunu,zamanında oyun oynarken hissettiğin şeyleri tekrar hatırlıyorsun. Nfs cod bunlar boş.Ben her nedense nintendo switch konsolu çıktığından bu yana o konsola hiç ilgi duymadım. Genelde oyunları çizgi film gibi oluyor. Mario gibi yani nintendo da Nfs, Call of Duty gibi oyunlar olmadığı için hiç alasım gelmedi. Üstelik o konsolun oyunları da kazık fiyattan satılıyor. Bir ara switch de kırma işlemi vardı. Fakat şimdi var mı bilemiyorum.
Hocam daha çok hikaye ve anlatım odaklı bir oyun skalası var, şimdi açık konuşayım bf2042 mesela çok iyi grafiklere sahip olabilir iyi bir oyun olabilir fakat hikayesi olmadığı için ilgimi çekmiyor. Bu tarafta animasyon anlatım yapısıyla gerçekten çok güzel oyunlar çıkarıyorlar, bir süredir Ps4 proya elimi sürmedim mesela, sebebi hikayelerinin sarması eğlendirmesiBen her nedense nintendo switch konsolu çıktığından bu yana o konsola hiç ilgi duymadım. Genelde oyunları çizgi film gibi oluyor. Mario gibi yani nintendo da Nfs, Call of Duty gibi oyunlar olmadığı için hiç alasım gelmedi. Üstelik o konsolun oyunları da kazık fiyattan satılıyor. Bir ara switch de kırma işlemi vardı. Fakat şimdi var mı bilemiyorum.
Biraz konu dışı olacak (aslında baya baya) oyun zevki kişiden kişiye değişir. NS oyunlarina gelirsek Zeldadır Mariodur vs oyunlar oyun sektörünü ileri taşıyan oyunlar. Tamam görünüş olarak çocuk oyunu gibi çizgi film gibi gözükse de çok farklı ve çok güzel oyunlar. Ayrıca oyun sektörü buraya kadar geldiyse NS nin payı çok fazla. Konu dışına çıktım kusura bakmayın arkadaşlaro çizgi film dediğin oyunlar bır cok ps xbox pc oyunlarını tokat manyagı yapar, dışardan anlamıyorsun ama oynayınca anlıyorsun oyun kavramının ne olduğunu ,unuttugunu,zamanında oyun oynarken hissettiğin şeyleri tekrar hatırlıyorsun. Nfs cod bunlar boş.
o çizgi film dediğin oyunlar bır cok ps xbox pc oyunlarını tokat manyagı yapar, dışardan anlamıyorsun ama oynayınca anlıyorsun oyun kavramının ne olduğunu ,unuttugunu,zamanında oyun oynarken hissettiğin şeyleri tekrar hatırlıyorsun. Nfs cod bunlar boş.
Herkesin oyun zevki farklı olabilir. Bana göre Days Gone, The Last of Us 2, Marvel Spiderman, Uncharted 4 veya Resident Evil gibi oyunlar daha zevkli geliyor. Benim önceliğim grafik kalitesi iyi olan oyunlar oynamak. BF 2042 zaten çöp oldu. Ama esiki BF ler çok kaliteliydi.Hocam daha çok hikaye ve anlatım odaklı bir oyun skalası var, şimdi açık konuşayım bf2042 mesela çok iyi grafiklere sahip olabilir iyi bir oyun olabilir fakat hikayesi olmadığı için ilgimi çekmiyor. Bu tarafta animasyon anlatım yapısıyla gerçekten çok güzel oyunlar çıkarıyorlar, bir süredir Ps4 proya elimi sürmedim mesela, sebebi hikayelerinin sarması eğlendirmesi
Burası geyik muhabbet yeri olduğu için oyunlar veya konsollar ile ilgili her türlü yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.Biraz konu dışı olacak (aslında baya baya) oyun zevki kişiden kişiye değişir. NS oyunlarina gelirsek Zeldadır Mariodur vs oyunlar oyun sektörünü ileri taşıyan oyunlar. Tamam görünüş olarak çocuk oyunu gibi çizgi film gibi gözükse de çok farklı ve çok güzel oyunlar. Ayrıca oyun sektörü buraya kadar geldiyse NS nin payı çok fazla. Konu dışına çıktım kusura bakmayın arkadaşlar
Pardon dalgınlıkla bi an başka konuya yazdığımı sanmıştımBurası geyik muhabbet yeri olduğu için oyunlar veya konsollar ile ilgili her türlü yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.
Bu arada Ps5 in pro modelinin çıkacağına dair Ps5 ne zaman kırılacak konusunda bir haber paylaşmıştım. Fakat orası Ps5 ne zaman kırılacak konusu olduğu için detaylı olarak yorumumu yazmamıştım. Malum konu dışı yazılar olunca Ps5 in kırılma haberini bekleyen kullanıcılar tepki veriyor. Onun için buradan devam ediyorum. Önümüzdeki yıl kasım ayında Ps5 in slim ve pro modelleri mutlaka çıkacaktır. Çünkü Sony her yeni çıkardığı konsolun 3 yılının sonlarına doğru slim modeli mutlaka çıkarmıştır. Sadece Ps4 te bir yenilik yapmıştı. Oda slim ile beraber pro modelini çıkarmıştı. Yüksek ihtimal bu pro modelini Ps5 te çıkarır. Yavaş yavaş 8k tv ler hayatımıza girdiği için mevcut Ps5 ler 4k oyun oynatabiliyor. Fakat 8k da oyun oynatmıyor. Haliyle 8k tv ler ile uyumlu olması için Ps5 pronun çıkışı kaçınılmaz olacaktır. Bu 8k oyun yine Ps4 pro döneminde olduğu gibi 4k çözünürlüğü 8k ya uyarlayacak şekilde olacaktır. Ps4 pro da çıktığında aslında gerçek 4k görüntü vermiyordu. 1080p oyunları 4k ya uyarlıyordu. Benzer bir olay Ps5 pro da olacaktır. Ps5 pronun 700 dolar gibi bir fiyattan çıkış yapacağı da söylentiler arasında tersine slim modeli ise 350 ile 400 dolar gibi bir fiyattan satılır.Hocam daha çok hikaye ve anlatım odaklı bir oyun skalası var, şimdi açık konuşayım bf2042 mesela çok iyi grafiklere sahip olabilir iyi bir oyun olabilir fakat hikayesi olmadığı için ilgimi çekmiyor. Bu tarafta animasyon anlatım yapısıyla gerçekten çok güzel oyunlar çıkarıyorlar, bir süredir Ps4 proya elimi sürmedim mesela, sebebi hikayelerinin sarması eğlendirmesi
Fakat 700 dolar olacağı söyleniyor. Türkiye ye gelen e kadar 1400 dolar ı bulur. Yani şuan ki dolar kuru ile hesaplarsak neredeyse 20.000 TL yi buluyor fiyatı gerçi RTX 2070 li toplama pc yapsan yine 20.000 TL yi her türlü bulur. Normal Ps5 10.28 Tflop grafik gücüne sahip bu da RTX 2070 super ekran kartına denk geliyor. Muhtemelen Ps5 pro da 18- 20 Tflop grafik gücüne sahip olur. Oda grafik işlemi gücü olarak RTX 3070 flan sanırım denk gelir.Bende ps5 proyu beklemeye karar verdim. Ps4 pro ile ps5 pro çıkana kadar idare edeceğim.
Bildiğim kadarıyla daha güçlü değil sadece daha işlevsel. Yani bütün giriş çıkışlar yani bağlantı noktaları önde kolay ulaşılabilsin diye.Ps5 in devkit dedikleri geliştiricilerin elinde olan modeli bu konsolmuş. Şekli tuaf duruyor. Dediklerine göre bu cihaz normal Ps5 ten çok daha güçlüymüş. Geçen yaz birisi elindeki bu devkit Ps5 i epay da 2800 euro dan satışa çıkarmış. İstermisiniz Ps5 Pro dedikleri model de bunun gibi olsun. Tasarım olarak pek güzel durmuyor. Bir ihtimal Ps5 in Pro modeli böyle olabilir.
Zaten bende Ps5 in slim yada Pro modelinin böyle çirkin bir tasarım olmasını istemem cidden devkit konsolların çok kötü görüntüleri var. Estetik görüntüden tamamen uzaktalar. Gerçi ben şuan elimdeki Ps5 i de tasarım olarak pek beğenmedim. Konsol daha çok dikey kullanım amacı ile yapıldığından yatayda düzgün durmuyor. Standla kullanım şart oluyor. Benim niyetim bekleyip slim kasa Ps5 almaktı. Fakat 3 ay önce bu kırma işi gündeme gelince fikrimi değiştirip stok bulup aldım. Umarım yakın zamanda kırılırda en azından bu kocaman konsolu aldığıma değer.Bildiğim kadarıyla daha güçlü değil sadece daha işlevsel. Yani bütün giriş çıkışlar yani bağlantı noktaları önde kolay ulaşılabilsin diye.
Zaten daha güçlü olması mantıksız çünkü bu sistemleri oyunları geliştirmek ve test etmek için kullanıyorlar. Eğer daha güçlü yada özellikli
olsalar bu sefer bizim gerçek normal konsollarımıza geliştirilen oyunlar uyum sağlamayabilir. Amaç zaten oyunlar bütün konsollarda sorunsuz
çalışsın diye bu test konsolları var. Bunlar bütün firmware sürümlerini kullanabiliyor yani istediğin sürümler arası geçiş yapıp öyle de test
yapabiliyorsun. Ayrıca bu ürünler normal gerçek konsollardan önce çıkıp geliştiricilere dağıtılıyor yani bu resimler daha gerçek şu an
kullandığımız son ürünler çıkmadan önce geliştiricilere dağıtılıyor ve tipler hep böyle kaba ama işlevsel oluyor. Yani gerçek ürün görünüşünü
hiçbir zaman yansıtmıyor yada gelecekte çıkacak model tipi ile alakası olmuyor. PS4 için de bakabilirsin aynı kütük gibi bir tipi var.
Elimde 3060ti li bilgisayar ve ps4 pro var. Ps5 pro çıktığında sony ps4 e olan desteği keser. Bende ps4 pro yu satar ps5 pro ya geçerim.Fakat 700 dolar olacağı söyleniyor. Türkiye ye gelen e kadar 1400 dolar ı bulur. Yani şuan ki dolar kuru ile hesaplarsak neredeyse 20.000 TL yi buluyor fiyatı gerçi RTX 2070 li toplama pc yapsan yine 20.000 TL yi her türlü bulur. Normal Ps5 10.28 Tflop grafik gücüne sahip bu da RTX 2070 super ekran kartına denk geliyor. Muhtemelen Ps5 pro da 18- 20 Tflop grafik gücüne sahip olur. Oda grafik işlemi gücü olarak RTX 3070 flan sanırım denk gelir.
3060 Tİ bir pc varsa bence konsol ile uğraşmanıza bile gerek yok. O ekran kartı önümüzdeki 5 yıl boyunca çıkacak bütün oyunları 2k high çözünürlükte en 60 fps olarak rahat oynatır. Benim elimde başka bir oyun cihazı olmadığı için Ps5 aldım. Yoksa elimde 3060 Tİ değil 2060 super ekran kartlı bir pc bile olsaydı hiç konsol almazdım. Üstelik Sony nin özel oyunları da pc ye gelmeye başladı. Uncharted, God of War, Days Gone vs daha fazlası da gelecektir. Artık Ps nin çokta bir anlamı kalmadı. Benim asıl amacım 2060 super ekran kartlı pc toplamaktı ama maalesef pc fiyatları da hem dolar hem de sanal madencilik yüzünden çok yükseldi. Yani Ps5 ile kapışacak pc kurmaya kalkışsam en az 17-18 bin rahat tutardı. Oysa Ps5 in bana maliyeti 10 bin oldu. Tabi herkesin zevki farklı kimisinde 50 bin lik canavar gibi pc olsa bile ayrıca konsolda alıyor.Elimde 3060ti li bilgisayar ve ps4 pro var. Ps5 pro çıktığında sony ps4 e olan desteği keser. Bende ps4 pro yu satar ps5 pro ya geçerim.
Ps5 in devkit dedikleri geliştiricilerin elinde olan modeli bu konsolmuş. Şekli tuaf duruyor. Dediklerine göre bu cihaz normal Ps5 ten çok daha güçlüymüş. Geçen yaz birisi elindeki bu devkit Ps5 i epay da 2800 euro dan satışa çıkarmış. İstermisiniz Ps5 Pro dedikleri model de bunun gibi olsun. Tasarım olarak pek güzel durmuyor. Bir ihtimal Ps5 in Pro modeli böyle olabilir.
Bende zaten devkit konsolu olduğunu belirttim. Sadece bir ihtimal Ps5 in pro modeli bu şekilde olabilir diye tahminde bulundum. Çünkü şuan kullandığımız Ps5 in kasasına benzeyen devkit modelide mevcutmuş. Resimde beyaz renk test cihazıda var. Oda devkit modeli sanırım zaten arkasında test yazıyor.bu arada bu görüntüler ps5'in devkit'ine ait pro ile ilgisi yok.
@Tithonos Ps5 ne zaman kırılacak konusuna kırma haberini takip eden arkadaşlar tepki vermesin diye buradan cevap veriyorum. Dediğiniz gibi Ps5 pro yakın zamanda çıkmaz. Çünkü hem dünya genelinde çip sıkıntısından dolayı Sony yeterli üretim yapamıyor. Hemde 8K TV ler tam olarak yaygınlaşmadan Ps5 Pro çıkmaz. En fazla 2023 ün sonlarına doğru Ps5 slim modeli çıkar. Bu yıl sonuna doğruda mevcut fat kasanın orta siyah kısmı mat olanı çıkabilir. Ps5 pro nun çıkışı ise 2024 ün sonlarına doğru çıkabilir. Oda 8K tv ler için çıkarırlar. Yani 4k çözünürlüğü 8k ya uyarlayacak şekilde bir konsol çıkarırlar.Dostum pro haberlerine kulak asmayın. Dünya genelinde yaşanan bir çip sorunu var. Sony doğru düzgün normal PS5 üretemiyor. Ayrıca PS5 şuan ki haliyle yok satıyor. Konsolda kronik sorunlu bir konsol değil. PS5 i zorlayacak oyun da yok piyasa da. Şuana kadar en baba grafikli Horizon da bile cihaz en ufak ısınma yapmıyor, fan sesi yapmıyor. Fps düşüşü yaşanmıyor. Ben PS5 pronun çıkacağına dahi inanmıyorum. Zira PS5 dönemine göre PS3 cihazı gibi kuvvetli bir cihaz. Bu cihazın prosu demek fiyatında katlanması demek ki sony PS5in bu kadar fazla sattığı bir dönemde ve ekonomik krizde masrafa girecek riski alacağını sanmıyorum. Hadi diyelim çıkacak, Ps5 pro çıksa dahi 2026 2027 den aşağı çıkmaz. Protitip mezvusu doğruysa bile ya vr içindir ya da slim versiyonu içindir. Daha PS5 in gerçek gücünü görememişken PRO inandırıcı değil.
Hassasiyetin için teşekkür ederim. PS5'de 8K desteği var. Hatta 2 3 tane 8K oyunda çıktı. Ama şuan PC'de bile 4K yeni oyunları oynamak çok zorken 8K'nın konsollara 2024 sonlarında falan gelmesi... Mantıklı gelmiyor. Bundan sonraki nesil 8K'dan çok RTX mevzusundaki gelişmelerle olacağını düşünüyorum. Ha belki de yanılıyorumdur ve sen haklısındır. Bakalım gelecek neler gösterecek.@Tithonos Ps5 ne zaman kırılacak konusuna kırma haberini takip eden arkadaşlar tepki vermesin diye buradan cevap veriyorum. Dediğiniz gibi Ps5 pro yakın zamanda çıkmaz. Çünkü hem dünya genelinde çip sıkıntısından dolayı Sony yeterli üretim yapamıyor. Hemde 8K TV ler tam olarak yaygınlaşmadan Ps5 Pro çıkmaz. En fazla 2023 ün sonlarına doğru Ps5 slim modeli çıkar. Bu yıl sonuna doğruda mevcut fat kasanın orta siyah kısmı mat olanı çıkabilir. Ps5 pro nun çıkışı ise 2024 ün sonlarına doğru çıkabilir. Oda 8K tv ler için çıkarırlar. Yani 4k çözünürlüğü 8k ya uyarlayacak şekilde bir konsol çıkarırlar.
Yani Ps5 te bildiğim kadarıyla 8K video oynatma desteği var. Ama oyun olarak 4K da oynatıyor. Zaten Ps5 grafik gücü olarak RTX 2070 Super e denk geliyor yada ondan çok az bir şey daha iyi olabilir. Bildiğim kadarıyla Ps5 4k da 30 fps 2k da 60 fps ve 1080p ise 60 ile 120 fps arasında oyun oynatıyor. Piyasada en güçlü ekran kartı RTX 3090 dır o bile 4k da ancak 50-60 fps arasında oyun oynatabiliyor. RTX 3090 dediğimiz ekran kartı 36 Tflops gücünde Ps5 ise 10.28 Tflops gücünde dolayısıyla Ps5 pro nun çıkma ihtimali var. Yada Sony 5 yıl boyunca Ps5 ile devam edip pro model çıkarmak yerine direk Ps6 da geçebilir. Yani pro modelin çıkıp çıkmaması konusunda bir şey diyemem ama slim kasası mutlaka çıkacaktır. Sony şimdiye kadar Ps4 modelinde sadece pro modeli çıkarmıştı. Onu da 4k tv ler yaygınlaştığı için çıkarmıştı. Aynı durum Ps5 te olur mu işte bunu 8k Tv ler yaygınlaşırsa ancak görebiliriz.Hassasiyetin için teşekkür ederim. PS5'de 8K desteği var. Hatta 2 3 tane 8K oyunda çıktı. Ama şuan PC'de bile 4K yeni oyunları oynamak çok zorken 8K'nın konsollara 2024 sonlarında falan gelmesi... Mantıklı gelmiyor. Bundan sonraki nesil 8K'dan çok RTX mevzusundaki gelişmelerle olacağını düşünüyorum. Ha belki de yanılıyorumdur ve sen haklısındır. Bakalım gelecek neler gösterecek.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK