-
Öne çıkan konu
- 5 Ekim 2020
- 1,395
- 3,981
- 113

allahtan god of war ragnarok geliyorBeyler toplanın kapatıp gidelim ya Microsoft activison blizzard’ı da satın almış artık oyun çalmayacak konsola ne cod kaldı ne diablo
Daha önce Director's indirim kurmuştum. Oyunu yeni bitirdim fakat IKI ISLAND açılmadı. Bunu deneyeyim bir de.İnternette bu oyunun bütün DLC 'lerinin ve IKI ISLAND bölümünün açık olduğu notu yazılarak bu v2 versiyonu paylaşılmış.
Ben test etmedim isterseniz bunu indirip deneyin ve elinizdekiler ile karıştırmayın yani buradaki verilenleri deneyin.
[CUSA13323] Ghost of Tsushima: Director's Cut v2.13 + All DLC - Backport [5.05/6.72-7.55]
NOT: 9.00 sürüm kullanıyorsanız Backport dosyasını yüklemeyin. Yüklerseniz çeşitli hata uyarıları alırsınız.
Ayrıca konsol bilgiden bakarsanız sürüm 1.00 yazar ama update v2.13 oyun içine dahil edilmiştir yani gerçekte v2.13 versiyondur.
45.36 GB
İNDİRMEK İÇİN JDOWNLOADER2 PROGRAMINI KULLANIN
[Gizli içerik]
YADA
45.36 GB
[Gizli içerik]
NOT: Bir üyemiz tarafından yukarıdaki paylaşım denenmiş ve oyunun Türkçe Altyazılı ve IKI ISLAND var olduğu doğrulanmıştır.
ellerinize sağlıkİnternette bu oyunun bütün DLC 'lerinin ve IKI ISLAND bölümünün açık olduğu notu yazılarak bu v2 versiyonu paylaşılmış.
Ben test etmedim isterseniz bunu indirip deneyin ve elinizdekiler ile karıştırmayın yani buradaki verilenleri deneyin.
[CUSA13323] Ghost of Tsushima: Director's Cut v2.13 + All DLC - Backport [5.05/6.72-7.55]
NOT: 9.00 sürüm kullanıyorsanız Backport dosyasını yüklemeyin. Yüklerseniz çeşitli hata uyarıları alırsınız.
Ayrıca konsol bilgiden bakarsanız sürüm 1.00 yazar ama update v2.13 oyun içine dahil edilmiştir yani gerçekte v2.13 versiyondur.
45.36 GB
[Gizli içerik]
YADA
45.36 GB
[Gizli içerik]
NOT: Bir üyemiz tarafından yukarıdaki paylaşım denenmiş ve oyunun Türkçe Altyazılı ve IKI ISLAND var olduğu doğrulanmıştır.
Selamlar kardeşim, oyunları sildiğin zaman save dosyaların kesinlikle silinmez. İçin rahat olsun. Save dosyalarını da usb'ye aktarmak için alttaki rehbere göz at lütfen. İşlemler çok basit.Arkadaşlar, benim sorum olacak:
PS4'ün HDD'sini aylar önce 500 gb'dan 1 TB'a çıkartmıştım. Konsolum 7.02'de. HDD'yi değiştirdikten sonra PSN'e cihazı güncellemesin diye giriş yapmadım. Ghost of Tsushima Director's Cut'ı dün bitirdim lakin 2 yeni adayı açamadım. Şimdi yukarıda arkadaşın verdiği linkteki oyunu indiriyorum, öncekini silip indirdiğimi yeniden kuracağım. Öncekini sildiğim zaman save dosyam da silinir mi? Save dosyamı kopyalamaya çalıştım fakap PSN'e giriş yapmamı istiyor. PSN'e giriş yapabilmek içinde cihazı güncellemem lazım. Güncellersem de cihazdaki oyunları oynamayamacağım.
Teşekkür ederim.Selamlar kardeşim, oyunları sildiğin zaman save dosyaların kesinlikle silinmez. İçin rahat olsun. Save dosyalarını da usb'ye aktarmak için alttaki rehbere göz at lütfen. İşlemler çok basit.
![]()
PS4 REHBER - PS4 5.05/6.72/9.00 Konsollarda USB içine Save Dosyalarını Yedek Alma Özelliğini Açma İşlemi Videolu Rehber - PS4 Offline Account Activator (New GUI)
Selamlar, Bu videolu rehberde sizlere normalde kırık 5.05 / 6.72 / 9.00 konsollarda erişilemeyen Save Dosyalarını USB Flash bellek / HDD içine yedek almayı ve bunu yapabilmek için erişilmeyen bölüme erişmeyi göstereceğim. Bu şekilde konsolun kendi özelliği ile Save yedeklerinizi alabilecek ve...www.playstationhaber.com
teşekkürlerİnternette bu oyunun bütün DLC 'lerinin ve IKI ISLAND bölümünün açık olduğu notu yazılarak bu v2 versiyonu paylaşılmış.
45.36 GB
[Gizli içerik]
YADA
45.36 GB
[Gizli içerik]
teşekkürlerİnternette bu oyunun bütün DLC 'lerinin ve IKI ISLAND bölümünün açık olduğu notu yazılarak bu v2 versiyonu paylaşılmış.
45.36 GB
[Gizli içerik]
YADA
45.36 GB
[Gizli içerik]
Ben burada değil de daha önce bahsetmiştim, oyunlar zaten piyasaya çıkmadan 2 ay kadar öncesinde hazır oluyor ve CD’lere basılıyor. Bu ay çıkacak bir çok oyun da şimdiki sürüme uyumlu olacak. Fakat bu sadece diskler için geçerli güncellemeler gelmeyecek.
Gta 6 artık Ps4 e çıkmaz Pc Ps5 ve Xbox Series X ve S e çıkar. Konsolun gücünden ziyade belli bir süre sonra oyun firmaları eski nesil konsollara desteği kesiyor. Mesela Ps4 Pro nun grafik kartı 4.2 TFLOPS Xbox series S ise 4 TFLOPS Ps4 pro nun grafik kartı Series S e göre az bir şey daha iyi ona rağmen Ps4 Pro ya da Gta 6 gelmez. Hatta Xbox One x in grafik işlemi gücü 6 TFLOPS ram i ise 12gb mış. Ona rağmen Gta 6 gelmeyebilir. Tahminimce 2023 e geldiğimiz de Ps4 ve Xbox one x ve s e artık tek tük oyun çıkar. Fifa Pes Nba serileri dışında artık oyun çıkarmazlar diye tahmin ediyorum. Gta 6 ise 2024 ten önce çıkmaz.Arkadaşlar merhabalar gta 6 için tahmini bir sistem gereksinimi yayınlanmış
Daha önce gta 6 ps4 e çıkar mı diye konu geçmişti hatta bazı kişiler bana baya bir gülmüştü o oyun öyle Bi sistem isteyecek ki ps4 nasıl kaldırsın gibisinden
Şimdi o tahmini gereksinimlere baktığımızda bu sistemi isteyen oyunları ps4 te oynadığımızı görüyorum sizce bu gereksinimler üzerinden tekrar soruyorum sizce ps4 te gta6 oynayabilir miyiz
İstediği minimum gereksinim
i5 4460
R9 370
8gb ram
Oyunun 2025 gibi bir tarihte çıkması ps4 için baya uzak bir tarih olsa da istenilen gereksinimler bence düşük
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce ps4 e gelir mi?
Ama ps5 çip sıkıntısı hala devam etmekte yani ps4 için geç bir süre ama kaldırabilecek özelliklere sahip tek umut çip sıkıntısı bakalım nasıl olucakGta 6 artık Ps4 e çıkmaz Pc Ps5 ve Xbox Series X ve S e çıkar. Konsolun gücünden ziyade belli bir süre sonra oyun firmaları eski nesil konsollara desteği kesiyor. Mesela Ps4 Pro nun grafik kartı 4.2 TFLOPS Xbox series S ise 4 TFLOPS Ps4 pro nun grafik kartı Series S e göre az bir şey daha iyi ona rağmen Ps4 Pro ya da Gta 6 gelmez. Hatta Xbox One x in grafik işlemi gücü 6 TFLOPS ram i ise 12gb mış. Ona rağmen Gta 6 gelmeyebilir. Tahminimce 2023 e geldiğimiz de Ps4 ve Xbox one x ve s e artık tek tük oyun çıkar. Fifa Pes Nba serileri dışında artık oyun çıkarmazlar diye tahmin ediyorum. Gta 6 ise 2024 ten önce çıkmaz.
Yani Gta 6 ancak 2 yıl sonra çıkar. O zaman a kadar Sony Çip sorunu halleder diye tahmin ediyorum. Çip sorunu olmasına rağmen Ps5 çıktığı zamandan bu yana dünya genelinde 17 milyon satmış. Ps4 çıktığında ise çıkışından 1 yıl geçtikten sonra 20 milyon satış a ulaşmış. Yani çip sıkıntısı olmasına rağmen arada 3 milyonluk bir fark var. 2022 nin sonuna kadar Sony seri üretime geçer diye tahmin ediyorum. Olmadı sende ya kendine toplama pc yaparsın şuan da masaüstü pc ler için Rtx 3050 8gb ekran kartı çıkmış baya iyi bir kart üstelik onda sanal madencilik getirisi çok düşükmüş o yüzden o ekran kartına sanal madencilik ile uğraşanlar bulaşmaz diye tahmin ediyorum. Kur biraz düşerse 8-9 bin TL ye iyi bir pc toplarsın bence zaten Sony e özel oyunlar da tek tek Pc ye geliyor. Yıl içinde şuan yapımı tamamlanmış olan Last of us remake pc ve Ps5 e gelecekmiş. Hali hazırda God of War ve Uncharted 4 ve Kayıp mirasta geldi. Zaten Ps5 konsol almanın da pek anlamı kalmadı gibi gerçi ben sırf kırılacak diye Ps4 ü satıp Ps5 e geçtim ama bu 4.03 kırma olayı ile ilgili gelişme olmasıydı benim de niyetim Pc toplamaktı.Ama ps5 çip sıkıntısı hala devam etmekte yani ps4 için geç bir süre ama kaldırabilecek özelliklere sahip tek umut çip sıkıntısı bakalım nasıl olucak
Tüm oyunu oynayıp bitirdiğinde ve yapılacak bir şey kalmadığında da sıkılıyorsun demi oyundan? Aynısı bende de var çünkübende özellikle assasins creed oyunlarında var olan bir takıntı var ,açık dünya oyunlarında özellikle, illa her yere gitme, her yan görevi yapma dolanıp durma takıntım var ve oyun bi türlü bitmiyor. benim hastalığım ne olabilir :=)
Aynen bende pc arayışlarına başladım hatta bu hafta almayı düşünüyorum şimdilik r5 3400g apu alacağım üstüne Bi rtx3050 rx580 falan seneye düşünüyorumYani Gta 6 ancak 2 yıl sonra çıkar. O zaman a kadar Sony Çip sorunu halleder diye tahmin ediyorum. Çip sorunu olmasına rağmen Ps5 çıktığı zamandan bu yana dünya genelinde 17 milyon satmış. Ps4 çıktığında ise çıkışından 1 yıl geçtikten sonra 20 milyon satış a ulaşmış. Yani çip sıkıntısı olmasına rağmen arada 3 milyonluk bir fark var. 2022 nin sonuna kadar Sony seri üretime geçer diye tahmin ediyorum. Olmadı sende ya kendine toplama pc yaparsın şuan da masaüstü pc ler için Rtx 3050 8gb ekran kartı çıkmış baya iyi bir kart üstelik onda sanal madencilik getirisi çok düşükmüş o yüzden o ekran kartına sanal madencilik ile uğraşanlar bulaşmaz diye tahmin ediyorum. Kur biraz düşerse 8-9 bin TL ye iyi bir pc toplarsın bence zaten Sony e özel oyunlar da tek tek Pc ye geliyor. Yıl içinde şuan yapımı tamamlanmış olan Last of us remake pc ve Ps5 e gelecekmiş. Hali hazırda God of War ve Uncharted 4 ve Kayıp mirasta geldi. Zaten Ps5 konsol almanın da pek anlamı kalmadı gibi gerçi ben sırf kırılacak diye Ps4 ü satıp Ps5 e geçtim ama bu 4.03 kırma olayı ile ilgili gelişme olmasıydı benim de niyetim Pc toplamaktı.
Harici hdd yi zaten ps4 üzerinden genişletilmiş depolama alanı olarak biçimlendir diyorsunuz ondan sonra ps4 ün hafızasında yüklü olan oyunları harici hdd ye taşıyabilirsiniz.Arkadaşlar bisey soracaktim benim kirik ps4 500 gb hafizasi var oyun yuklerken cok az geliyo bana surekli bi oyun silip yeniden yuklemek zorunda kaliyorum acaba 1tb lik bir harici hard disk alsam o hep takili kalsa debug setinsten indirdigim oyunlar gelirmi yani demek istedigim ps4 un hafizasini boylece genisletebilirmiyim 1.5 tb lik bir hafiza olurmu
Yükleyememen lazım, ama illa denemek istiyorsan da duxa repackager ile update’i uyumlu hale getirmen lazım eğer düz şekilde yüklemek istersen zaten yüklenmez.aynı oyunun cusa kodu farklı olan bir updateini oyuna yükleyebilir miyim niye denemiyorsun diye soracaksanız maalesef internetim çok yavaş indirmek zaman alıyor
cihazın kendı ayar kısmında drift test yapabılıcegın menu var basitçe test edebilirsinArkadaşlar selam Sahibinden üzerinden get ile bir tane cfw’li Nintendo switch satın aldım sizden ricam bana tavsiyelerde bulunmanızdır malum cihazın temizini bulmak zor eldeki cihaz be kadar temiz test etmeye ihtiyacım var switch için drift olur donanım olur test uygulaması yazılımı tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum @unloser @Scofield ve diğer değerli arkadaşlar
Sağolasın hocam cihazda pokemon arceus felan yüklüydü tinfoil’i de gördüm cihaz bugün yola çıkmış gelince kontrol edeyim ellerine sağlık çok teşekkürlercihazın kendı ayar kısmında drift test yapabılıcegın menu var basitçe test edebilirsin
atmoshpere yuklu ıse cihazı kırık açarken giriş menusune git orda nand yedekleri alma ayarı var onu mutlaka al 30gb olması lazım cihaz brick olursa yanlış bişi yüklersen bu format dosyası işlemi görüyor cihazı yedek aldıgın zamana döndürüyor. Bunu aldıkdan sonra bilgisayara hariciye atabilirsin hafızada durmasına gerek yok.
en son güncel sürümde kırık tinfoil shop yükleyip ordan istediğin update oyunu mağzadan tıklayarak indirebilirsin kendi korsan oyun mağzası var, dns nintendo block ayarlarını gir.
Eğer cihazını yeni sürüme güncellersen Sigpatches dosyalarını herzaman en son indirip at yoksa oyunlar hata verebilir.
Yeni sürüm kırmakda zor degıl aşamaları şöyle
Orjinal aç güncelle
Sd karta atmoshpere dosyasını at hepsini değiştir de
Sigpatches dosyasını at
Cihazı tekrar korsan ac bu kadar. (Saat ayarlarının dogru olduguna emin ol yanlış tarih ve saat olursa shop veya güncelleme hata verebilir indirmez)
o zaman güncelleyip yolluyor hayılı olsun. Şuan 13.2.1 sürümü en güncel bende 13.2.0 bugun yeni sürüm cıksa akşamına kırıyorlar zaten sıkıntı olmuyor bu sıralar yeni cıkıcak oyunda yok o yüzden uzun bi süre güncellemesende olur sadece bu ay ac collection cıkıcakSağolasın hocam cihazda pokemon arceus felan yüklüydü tinfoil’i de gördüm cihaz bugün yola çıkmış gelince kontrol edeyim ellerine sağlık çok teşekkürler
Hocam birde şöyle bir durum oldu bu adamda bir switch daha vardı online banlıymış sanırım o dlc’leri indiremiyormuş dediğine göre bu işin doğruluğu nedir bir de benim cihaz geldiğinde banlı olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim banlı olursa ne sıkıntısı olur? Offline oynarım açıkçası online ile işim yok ama dlc işi önemlio zaman güncelleyip yolluyor hayılı olsun. Şuan 13.2.1 sürümü en güncel bende 13.2.0 bugun yeni sürüm cıksa akşamına kırıyorlar zaten sıkıntı olmuyor bu sıralar yeni cıkıcak oyunda yok o yüzden uzun bi süre güncellemesende olur sadece bu ay ac collection cıkıcak
shop a gırdıgınde new games kısmına gelir joyconda - yada + tuşuna basıp realesed secersen en son cıkan oyunlar gozukur genelde 1 hafta ıcınde eklıyorlar, trend dersende en cok beğenilen oyunlar gelir
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK