SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

18 Aralık 2020
207
52
28
Yeni televizyon almıştım oyun oynarken birden bire böyle çizgiler çıkmaya başladı daha 4 yada 5. Kez açışım neden olabilir ?

Ekli dosyalar

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Şunu anladım ki işin içinde specterdev olunca exploit stabil oluyor, çünkü 5.05,6.72 ve 9.00 versiyonları kendisi kırmıştı ama sleirsgoevy nin exploitleri stabilsiz. 7.02 ve 7.55 i kırmıştı ve bayağı stabil konusunda çok kötüydü
Bana sorarsanız alakası yok hocam, stabil gelmiş olması açığın şansa iyi bir şekilde kullanıldığından. Açığı bulan kişi flow 6.72’de 7.55’de 9.0’da bu adamdan geldi. Bunlar sadece writeup dediğimiz kodları yazıyorlar.

iki üç seferdir sleirsgoevy jailbreaklari çıkartıp specter’ı arkada bıraktığı için bu açığı specter ve chhendochap’a peşkeş çektiler. Yine de sleirsgoevy webkit açığını yazdığı için onu creditse yazmak durumunda kaldılar.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

KORSAN OYNAYAN ADAM

Kullanıcı
26 Şubat 2021
210
91
28
Selam. Fnaf Security Breach oyunu çıktı sizce ne zaman kırılır. Pc de 61 tl ps4 ve ps5 de ise 379 tl yazık cidden.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 11.02
Alım Yılı: 2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim Bluray
CFI Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon:
Alım Yılı: 2024
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 5 7500F
Ram: DDR5 16 GB
HDD: 500 GB - SSD
Ekran Kartı: RX 7600
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Nick Menza

Kullanıcı
8 Temmuz 2020
36
11
8
neden artık torrent linki hiç olmuyor part part yüklenen şeyler o kadar uğraştırıyor ki oyun yükleyesim direkt kaçıyor ve indirme hızını da baya bi düşürüyor tabii bu benim internetimle alakalı bir sorun olabilir

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
neden artık torrent linki hiç olmuyor part part yüklenen şeyler o kadar uğraştırıyor ki oyun yükleyesim direkt kaçıyor ve indirme hızını da baya bi düşürüyor tabii bu benim internetimle alakalı bir sorun olabilir
İnternet download manager kullanıyor musun yada jdownloader bu ikisi partlarda çok işe yarıyor bende torrentte sıkıntı yaşıyorum genel olarak

rza35

Kullanıcı
10 Aralık 2021
42
8
8
Merhaba arkadaşlar. 9.00 kırma işlemi gelmesiyle kırılanlar arasına katılmış bulunuyorum. Geyik bölümü olduğu için buraya yazmam sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben şimdi sitedeki diğer oyunları direkt cihaza yükleyebiliyor muyum yoksa 9.0 için uygun olan mı bakmam lazım?

muhamedadem58

Kullanıcı
4 Aralık 2021
43
42
18
Merhaba arkadaşlar. 9.00 kırma işlemi gelmesiyle kırılanlar arasına katılmış bulunuyorum. Geyik bölümü olduğu için buraya yazmam sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben şimdi sitedeki diğer oyunları direkt cihaza yükleyebiliyor muyum yoksa 9.0 için uygun olan mı bakmam lazım?
Şuana Kadar Çıkan Bütün Oyunları İnidirip Oynayabilirisin Günçeleme olmadan

rza35

Kullanıcı
10 Aralık 2021
42
8
8

txp

Kullanıcı
14 Ekim 2021
24
9
3
9.00 için kırılma olayı ilk çıktığı gün GoldHEN ile birlikte kırdım, o günden beri de dinlenme modunda takılıyordum. Dün oyunu kapatırken bir anda kapandı PS4. Geri açıldıktan sonra da tekrar kıramadım bir türlü, her defasında kernel panik verip geri kapandı. Son olarak JB+Mira denedim, o sorun çıkarmadı ama bu defa da dinlenme moduna almadı PS4'ü.

İlk gün daha stabildi sanki. Herkeste durum böyle mi?

Düzenleme: leeful.github.io ile denedim sorun çıkarmadı bu defa. Kameleon, Karo vs. hepsi sorun vermişti.

Son düzenleme:

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
9.00 için kırılma olayı ilk çıktığı gün GoldHEN ile birlikte kırdım, o günden beri de dinlenme modunda takılıyordum. Dün oyunu kapatırken bir anda kapandı PS4. Geri açıldıktan sonra da tekrar kıramadım bir türlü, her defasında kernel panik verip geri kapandı. Son olarak JB+Mira denedim, o sorun çıkarmadı ama bu defa da dinlenme moduna almadı PS4'ü.

İlk gün daha stabildi sanki. Herkeste durum böyle mi?

Düzenleme: leeful.github.io ile denedim sorun çıkarmadı bu defa. Kameleon, Karo vs. hepsi sorun vermişti.
Çerezleri temizleyerek denedin mi

Nick Menza

Kullanıcı
8 Temmuz 2020
36
11
8

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

Nick Menza

Kullanıcı
8 Temmuz 2020
36
11
8

txp

Kullanıcı
14 Ekim 2021
24
9
3

Eyyupozger

Kullanıcı
8 Aralık 2020
154
65
28
Merhaba Netflix ve Amazon prime gibi uygulamalarin son sürümünü nerden bulurum cihaz 9.00

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Arkadaşlar bu aralar Horizon Zero Dawn oynayayım dedim. Epey oynadım ama oyunda o kadar çok yan görev var ki bir noktadan sonra insanın oynama zevkini kırıyor. Silah çeşitleri hiç sarmadı. Yayın daha gelişmiş versiyonları. Uzun zamandır ilk defa bir oyundan bu kadar sıkıldım. Açık dünya oyunu anladım ama rdr 2 de ghost of thusima da bir açık dünya oyunu. Oyunu bitirmeden sildim. İnsan düşmanlarda bir garip. İlk başta keyifliydi de sonradan dayanılmaz oldu.:cautious:

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,802
113
Arkadaşlar bu aralar Horizon Zero Dawn oynayayım dedim. Epey oynadım ama oyunda o kadar çok yan görev var ki bir noktadan sonra insanın oynama zevkini kırıyor. Silah çeşitleri hiç sarmadı. Yayın daha gelişmiş versiyonları. Uzun zamandır ilk defa bir oyundan bu kadar sıkıldım. Açık dünya oyunu anladım ama rdr 2 de ghost of thusima da bir açık dünya oyunu. Oyunu bitirmeden sildim. İnsan düşmanlarda bir garip. İlk başta keyifliydi de sonradan dayanılmaz oldu.:cautious:
bir ara oynamayı düşünüyorum bakalım bende senin gibi düşünecek miyim abi :LOL:

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
O oyunu ben zamanında satın aldım oynayamadan sildim gitti, yan görev muhabbeti beni de biraz sarmamıştı üzerine de şunu izledim:

Sonra oynamayı bıraktım ps kırıldı unutuldu gitti, yenisi için sıfır heyecan var. Beni oyundan en çok soğutan şey karakter modelleri ve karakterlerin aralardındaki muhabbetlerin bir yerden sonra çok sıkması oldu.

fakat bir tavsiyem var, hile yapın.

ilk mantıksız gelebilir, ama geçerli sebepleri var.

İlki oyunların gereksiz uzun olması yani artık iş var güç var ikisi bir arada gitmeyecek duruma geliyor.Örneğin persona 5 oyununu bitirmem 125 saat sürdü, böyle bir oyunda bir daha deneyim etmem gerektiğimde hile yapmaktan başka şansım yok.

ikincisi oyunlarda güzel silahların hep oyunun sonlarına doğru açılması ve new game+’a yönlendirmesi. Bi hile yapıyorum en sondaki silahı açıyorum keyfini ala ala vura vura gidiyorum ek olarak ona 3-4 saat malzeme toplamak yerine 3-4 saat keyfini sürüyorum.

dediğim yanlış anlaşılmamalı, oyun oynamak tabiki keyifli birşey ama ben oyun çok uzun olursa zamanımda çok yoksa hikayeyi deneyim edebilmek için hile yapıyorum.

bir ara oynamayı düşünüyorum bakalım bende senin gibi düşünecek miyim abi :LOL:

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
O oyunu ben zamanında satın aldım oynayamadan sildim gitti, yan görev muhabbeti beni de biraz sarmamıştı üzerine de şunu izledim:

Sonra oynamayı bıraktım ps kırıldı unutuldu gitti, yenisi için sıfır heyecan var. Beni oyundan en çok soğutan şey karakter modelleri ve karakterlerin aralardındaki muhabbetlerin bir yerden sonra çok sıkması oldu.

İlki oyunların gereksiz uzun olması yani artık iş var güç var ikisi bir arada gitmeyecek duruma geliyor.Örneğin persona 5 oyununu bitirmem 125 saat sürdü, böyle bir oyunda bir daha deneyim etmem gerektiğimde hile yapmaktan başka şansım yok.

ikincisi oyunlarda güzel silahların hep oyunun sonlarına doğru açılması ve new game+’a yönlendirmesi. Bi hile yapıyorum en sondaki silahı açıyorum keyfini ala ala vura vura gidiyorum ek olarak ona 3-4 saat malzeme toplamak yerine 3-4 saat keyfini sürüyorum.

dediğim yanlış anlaşılmamalı, oyun oynamak tabiki keyifli birşey ama ben oyun çok uzun olursa zamanımda çok yoksa hikayeyi deneyim edebilmek için hile yapıyorum.
Dost çok güzel açıklamış. Keşke oynamadan önce izleseydim. Hİle bazı oyunlarda şart ; Sekiro gibi ;)

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

Dost çok güzel açıklamış. Keşke oynamadan önce izleseydim. Hİle bazı oyunlarda şart ; Sekiro gibi ;)
Valla bende 3 yıldır kırık Ps4 var birgün olsun şu horizon zero dawn oyununu indirip oynayasım gelmedi. 5 TB harici hdd e toplam 120 oyun var fakat toplasam 3 yılda 30 bilemedin 35 oyunu ancak bitirmişimdir. Mesela Assasins Creed serisinin hemen hemen hepsi var. Ama hiçbirini daha baştan sona kadar oynayıp bitirmedim. Galiba ben gerçek bir oyuncu değilim. Sadece arşive atıyorum. Günün birinde aklıma gelirse açıp oynarım herhalde. 😅

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

Bende oyunlarda genel olarak hile yapan biri değilim ama şu dishonored oyununda mana hilesi yapmak çok iyi oluyor istediğim hareketi yapabilip mana iksiri bulma derdin olmaması çok iyi bişey

maxpayne65

Kullanıcı
10 Aralık 2020
142
95
28
Ben Horizon Zero Dawn oyununu PS4 mü alırken ucuz olduğu için almıştım. Oyunsuzluktan mı bilmiyorum ama gerek hikaye gerek atmosfer olarak çok beğenmiştim. Oyunda hiç hile yapmadım ama gizli zırh ve silahları youtubeden izleyerek beklenenden daha erken almıştım. Oyun zevkimi baya arttırmıştı. Özellikle sınırsız seyahat çantası çok işime yaradı. 2. oyunu da aşırı olmasa bile bekliyorum. 1. oyunu bitirdim 2. oyunu da bitirmeyi düşünüyorum.

Ozgur Karagoz

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Aralık 2021
98
56
18
Başkasının save dosyasını yükleme açığı var mı ?

muhamedadem58

Kullanıcı
4 Aralık 2021
43
42
18
Başkasının save dosyasını yükleme açığı var mı ?

muhamedadem58

Kullanıcı
4 Aralık 2021
43
42
18
Yeni Versiyonu:https://github.com/ctn123/Binary-Releases/releases/tag/Save_Mounter_v1.9.3_beta

Ozgur Karagoz

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Aralık 2021
98
56
18

KORSAN OYNAYAN ADAM

Kullanıcı
26 Şubat 2021
210
91
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 11.02
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim Bluray
CFI Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon:
Alım Yılı: 2024
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 5 7500F
Ram: DDR5 16 GB
HDD: 500 GB - SSD
Ekran Kartı: RX 7600
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,802
113
far cry 3 blood dragon için türkçe yama olma şansı var mı pc için türkçe yaması var

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım