-
Öne çıkan konu
İSLAMİCFORCE
Kullanıcı
hacı abiler 1000 TL niz var ne sınız
Yardım edebilir misiniz arkadaşlar sorun donanımsal mi yazılımsal mi ne yapmalıyımHocam ben şimdi yazılımı deniyorum yüklemeyi ama harddisk okunmuyor tarzı bir şey diyor anlamadım gitti
Linux Netfilter yazılıımında bulunan tüm modern güvenlik kısıtlamalarını atlatabileceğimiz önemli bir açık bulunmuş. Bu açık kCTF dizininin kubernetes pod izolasyonunu kırmak için kullanılmış. Ps ile alakalı mıdır onu bilmiyorum. Yazının devamında açığın işlevini vs açıklamışlar ama çok fazla terimsel ifade olduğu için anlamadım. O yüzden gerisini çeviremedim.
kirilma ile ilgili bir sey mi bu
Arkadaşlar bir site vardı tam hatırlamıyorum ama oyunların hangi sürümde çalıştığını gösteriyordu. Bilen yardımcı olabilir mi?
Çok teşekkürler.ORBISPatches.com
ORBISPatches.com is an actively maintained archive of PlayStation 4 game updates. With over 60.000 patches in the database ORBISPatches.com is the biggest patch database to date.orbispatches.com
FRMCHK - GΔME FIRMWΔRE DΔTΔ
FRMCHK is a web-based all-in-one tool to show game firmware. I compile as much data as I possibly can each week so that you can access everything in one place!defaultdnb.github.io
ce-36 hatasımı veriyorArkadaşlar Skyrim için türkçe yama yok mu? Bir tane vardı ama ne yaptıysam olmadı. Bilen yardımcı olabilir mi?
Evetce-36 hatasımı veriyor
genelde yama yükleyici işe yarar bende ama ilk defa sende işe yaramadığını duydum bence oyunu konsoldan silip tekrar kurmayı dene update falan varsada kurma sadece tr yamayı kurarak deneEvet
Edit: Duxa's programı da olmadı. Başka bir program olan yama yükleyici olanı da kullandım ce hatası vermedi ama dil Türkçe olmadı.
Oyunu 3 kez sildim. Birazdan baştan rar dan çıkaracağım oyunu. Update kurmadım hiç.genelde yama yükleyici işe yarar bende ama ilk defa sende işe yaramadığını duydum bence oyunu konsoldan silip tekrar kurmayı dene update falan varsada kurma sadece tr yamayı kurarak dene
unutma yama kurucuda cmd kısmı yeşil olana kadar bekletOyunu 3 kez sildim. Birazdan baştan rar dan çıkaracağım oyunu. Update kurmadım hiç.
Gerçekten mi? Ben %80 olunca kapattım cmd'yi çünkü denetim yapıyor diye %80 de kapatabilirsiniz diye okudum. Birazdan deneyeceğim teşekkürler cevabın için.unutma yama kurucuda cmd kısmı yeşil olana kadar beklet
Şimdi %80 de. İnşallah olur. Birkaç dk ye biter umarım.unutma yama kurucuda cmd kısmı yeşil olana kadar beklet
bilgisayar hızına göre değişir 1 saatte sürebilirŞimdi %80 de. İnşallah olur. Birkaç dk ye biter umarım.
Şuan 30 dakika oldu daha bitmedi. Bilgisayar eski ama hızlı. Bekliyorum dahabilgisayar hızına göre değişir 1 saatte sürebilir
yani konsol5000 tl lik bilgisayardan verim alamazsın. Birkaç yıl sonra yeni oyunları oynayamazsın.
Cildi bozuk yazan rarlar büyük ihtimal tam inmemiştir. Ondan dosyaları kontrol ediniz boyutlarını. Eğer ilk 176 part hepsi aynı değerde değilse farklı değerde olanları yeniden indirin. Arada bozuk inebiliyor.ya bir sorum olacaktı tlou2 indirdim yaklaşık 177 part var. Partları çıkarırken bazı partlarda cilti bozuk hatası veriyor çözümü varmı acaba sıfırdanmı yüklemek lazım yoksa
Muhtemelen inerken sıkıntı oluştu okadar da jdownloader ile indirmiştim. Şimdi duplex'in dumpını denicem duplexden şaşmamak lazımCildi bozuk yazan rarlar büyük ihtimal tam inmemiştir. Ondan dosyaları kontrol ediniz boyutlarını. Eğer ilk 176 part hepsi aynı değerde değilse farklı değerde olanları yeniden indirin. Arada bozuk inebiliyor.
Aslında tek bozuk olanları indirebilirsiniz. Jdowloander de sağlam olan dosyaların bağlantılarını silip yapabilirsiniz. Şimdi boşu boşu 90 GB mi ne (En son nisan da indirmiştim tam hatırlamıyorum) baştan indirmeyin.Muhtemelen inerken sıkıntı oluştu okadar da jdownloader ile indirmiştim. Şimdi duplex'in dumpını denicem duplexden şaşmamak lazım
İnternete bağlarsan ps güncellenebilir. Onun için ilk başta kırma sayfasında "Disable Update" butonuna basın. Ondan sonra Dns ler var psn yi engellemek için. OnlarıdaArkadaşlar bugün elime kırık ps4 geçti. Önceden 8.52 versiyonlu bir cihaza sahiptim, netflix ve youtube kullanıyordum. Kırık cihazdada kullanmanın bir yolu yokmu. Ayrı bir soru daha soracağım. Şimdi konsolun içinde baya bir oyun var, ben konsolu internete bağlarsam bir zararı olurmu?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK