SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

İSLAMİCFORCE

Kullanıcı
29 Haziran 2021
48
9
8
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ona bakılırsa RDR2 çok övülen ve sevilen bir oyun ama beni açmamıştı. Bu oyunun kötü olduğunu göstermez ve iyi olmasından da birşey götürmez. Bu sizin fikriniz ve hakaret veya aşağılayıcı şeyler söylemeden söylerseniz saygım sonsuz. Bence The Last Of Us serisi en iyi oyun serilerinde ilk 5 e rahat girer.
bana göre değil insanların bu kadar sevmesini anlamıyorum bide witcher 3 de ve god of war ı da insanların bu kadar anlamsızca sevmeleri acayip saçma bide besinlerin oksitelnmiş hali hakert değil bence

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
bana göre değil insanların bu kadar sevmesini anlamıyorum bide witcher 3 de ve god of war ı da insanların bu kadar anlamsızca sevmeleri acayip saçma
Buna diyecek birşeyim yok bana göre normal bir durum insanların birşeyi anlamsızca sevmesi. Bu kişiden kişiye değişen durum.

bide besinlerin oksitelnmiş hali hakert değil bence
Oyunu seven çok insan var. Şimdi siz oyuna böyle yazınca oyunu savunan kişiler çıkar diye bir nevi uyardım. Yoksa bunu yazdınız diye tartışma yaratacak bir sürü oyunu seven, aşırı seven insanlar var.

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43
sevdiğin oyunları saysana bi belki oynarım
Tartışma yaratmak için yazmış arkadaş. Boşver, takma onu. Haber konusunda da eksik bilgisi olan ve doğrusunu öğrenmek için gelen birine salladı. Aynı arkadaş birkaç hafta öncesine kadar 8.5 jailbreak çıktığını ve jailbreak için para ödemesi gerektiğini zannediyordu. Hayat garip maalesef. Azıcık bilgi ile kendini bilge gören ve kendileri ile çelişen birini görünce karşı tarafa hakaret etme hakkını bulan insanlar var. Daha kaliteli bir kitleye sahip olmak için site yönetiminin daha sıkı denetim yapması lazım.

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Bence böyle yazan birinin sevdiği oyun yoktur. Ama Tuna boşuna tartışma yaratmaya gerek yok.
Tartışma yaratmak için yazmış arkadaş. Boşver, takma onu. Haber konusunda da eksik bilgisi olan ve doğrusunu öğrenmek için gelen birine salladı. Aynı arkadaş birkaç hafta öncesine kadar 8.5 jailbreak çıktığını ve jailbreak için para ödemesi gerektiğini zannediyordu. Hayat garip maalesef. Azıcık bilgi ile kendini bilge gören ve kendileri ile çelişen birini görünce karşı tarafa hakaret etme hakkını bulan insanlar var. Daha kaliteli bir kitleye sahip olmak için site yönetiminin daha sıkı denetim yapması lazım.
arkadaşlar yanlış anlamayın hayır sadece sordum zaten verdiği cevaba sadece beğeni atacaktım

İSLAMİCFORCE

Kullanıcı
29 Haziran 2021
48
9
8

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
hacı abi kusra bakma geç gördüm
1.skyrim 2.rdr2 3.mk11 4.injustice 2 5.gta 5 aklıma çok oyun gelmedi ama açık dünya bide dövüş oyunlarını severim full hikayeli oyunlar kötü bence
Bana göre de amacı olmayan dövüş oyunları çok sıkıcı. Bana göre bir hikaye olmalı oyunda. Mk11 i veya İnjustice 1/2 yi tek hikayesi için oynarım. Onun dışında oynayacak farklı arkadaşlar yoksa bana göre bir amacı olmayan boş bir oyun.

Edit: Mk11, İnjustice 1/2 yi hikaye modlarını oynayıp bitirdim. Onun dışında biraz kardeşimle ve arkadaşlarla oynayıp sildim bu oyunları.

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Bana göre de amacı olmayan dövüş oyunları çok sıkıcı. Bana göre bir hikaye olmalı oyunda. Mk11 i veya İnjustice 1/2 yi tek hikayesi için oynarım. Onun dışında oynayacak farklı arkadaşlar yoksa bana göre bir amacı olmayan boş bir oyun.

Edit: Mk11, İnjustice 1/2 yi hikaye modlarını oynayıp bitirdim. Onun dışında biraz kardeşimle ve arkadaşlarla oynayıp sildim bu oyunları.
bende aynı şekilde sadece kardeşimle oynarım onun dışında oynamam peste aynı şekilde sadece akrabalarla oynamak için tutuyorum tek başıma hayatta oynamam

skyrim ve witcher beni de sarmadı rdr2 hikaye çok iyiydi ama ağır ilerliyordu serbest dolaşmak daha keyifliydi

onun dışında star wars jedi falen order çok beğendim düz hikayeli oyunları genelde daha çok severim ama önceliğim genel olarak oynanış örneğin assasins creed gibi

İSLAMİCFORCE

Kullanıcı
29 Haziran 2021
48
9
8
bende aynı şekilde sadece kardeşimle oynarım onun dışında oynamam peste aynı şekilde sadece akrabalarla oynamak için tutuyorum tek başıma hayatta oynamam

skyrim ve witcher beni de sarmadı rdr2 hikaye çok iyiydi ama ağır ilerliyordu serbest dolaşmak daha keyifliydi

onun dışında star wars jedi falen order çok beğendim düz hikayeli oyunları genelde daha çok severim ama önceliğim genel olarak oynanış örneğin assasins creed gibi
hiç aklıma gelmedi diğer oyun ac rogu ac odyysey bide skyrimi bence oynamalısınız bi defa hikaye ye girdinmi çıkamyon hele oyunu bitirmek nerdeyse imkansız

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

İSLAMİCFORCE

Kullanıcı
29 Haziran 2021
48
9
8

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
Skyrim de ejderhadan kaçıp köye varınca bu nasıl oyun dedim. Biraz ilerledim oyunda ve mantığını anlayınca baştan yeni save açarak oynadım. Birçok lonca ve yerlerin başına geçtim. Elimde bir silah vardı 5 6 vuruşta ejderha avlıyordu ve büyü gücüm sonlara yakın olduğundan heryeri yakarak ilerliyordum. Oyunun tek kötü yanı vuruş hissi 0. Onun dışında oyun çok güzel bence.

İSLAMİCFORCE

Kullanıcı
29 Haziran 2021
48
9
8
Skyrim de ejderhadan kaçıp köye varınca bu nasıl oyun dedim. Biraz ilerledim oyunda ve mantığını anlayınca baştan yeni save açarak oynadım. Birçok lonca ve yerlerin başına geçtim. Elimde bir silah vardı 5 6 vuruşta ejderha avlıyordu ve büyü gücüm sonlara yakın olduğundan heryeri yakarak ilerliyordum. Oyunun tek kötü yanı vuruş hissi 0. Onun dışında oyun çok güzel bence.
zaten oyunun en güzel yanı hikayesinde kaybolmak çok falza yan görev var konuştuğun her kişiden görev alabilme ihtimali var bide dlc ler falan var kurt adam olabiliyosun ben çok sevmedim kurt adamlığı sonra vampir lordu oldum o daha güzeldi oyunun ana hikayesi de güzelde yan görevlre daha güzel bence bide senin elindeki silah balyoz olması lazım en ağır ve en güçlü silah o

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
zaten oyunun en güzel yanı hikayesinde kaybolmak çok falza yan görev var konuştuğun her kişiden görev alabilme ihtimali var bide dlc ler falan var kurt adam olabiliyosun ben çok sevmedim kurt adamlığı sonra vampir lordu oldum o daha güzeldi oyunun ana hikayesi de güzelde yan görevlre daha güzel bence bide senin elindeki silah balyoz olması lazım en ağır ve en güçlü silah o
Evet balyozdu ve 2 tane vardı. Onları efsunlamıştım yeraltından bulduğum ruh kristalleriyle. Vampir olmuştum bende ama geri insan olmak için vampir olacağım yerde ki son save de kaçmıştım. Kurt adam olmadım denk gelmedim ona. Oyuna tekrar başlama niyetim var ama bulunduğum seviyeye ulaşmam, eşyalarımı bulmam uzun zaman alır. Oyunu oynayalı bir buçuk yıl oldu. Tam hatırlamıyorum nereleri girdiklerimi ama haritanın çoğunu açmıştım.

İSLAMİCFORCE

Kullanıcı
29 Haziran 2021
48
9
8
Evet balyozdu ve 2 tane vardı. Onları efsunlamıştım yeraltından bulduğum ruh kristalleriyle. Vampir olmuştum bende ama geri insan olmak için vampir olacağım yerde ki son save de kaçmıştım. Kurt adam olmadım denk gelmedim ona. Oyuna tekrar başlama niyetim var ama bulunduğum seviyeye ulaşmam, eşyalarımı bulmam uzun zaman alır. Oyunu oynayalı bir buçuk yıl oldu. Tam hatırlamıyorum nereleri girdiklerimi ama haritanın çoğunu açmıştım.
normal bi vampir olmuşsun eğer meyhanecide ki kadınla konuşsaydın sana vampir likten çıkaran bi büyücüyü söyliycekti ve o senin vampirliğini alır bide ilk önce kurt adam ol sonra vampir lorduna geç 2 sinide deneyimlemelisin akçaydaki ters gemiye benzeyen yere git veya bi yoldaşla konuş kurt adam olursun ama bana soracak olursan en iyisi vampir lordu dlc ile olursun asla şafak muhafızlarını tutma serananın tarafını seç ozmna vampir lordu olursun dlc ismi dawngruard bide bütün dlc leri yapmalısın bence

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
normal bi vampir olmuşsun eğer meyhanecide ki kadınla konuşsaydın sana vampir likten çıkaran bi büyücüyü söyliycekti ve o senin vampirliğini alır bide ilk önce kurt adam ol sonra vampir lorduna geç 2 sinide deneyimlemelisin akçaydaki ters gemiye benzeyen yere git veya bi yoldaşla konuş kurt adam olursun ama bana soracak olursan en iyisi vampir lordu dlc ile olursun asla şafak muhafızlarını tutma serananın tarafını seç ozmna vampir lordu olursun dlc ismi dawngruard bide bütün dlc leri yapmalısın bence
Oyuna yeniden başlayacağım zaman hepsini yapacağım, her loncanın/klanın başına geçeceğim ama uzun zaman var başlamama.

Fragile

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Nisan 2021
139
109
43
RDR2'nin makine olmayan türkçe çevirisi yayınlanmış portlayan olursa belki gelir

İSLAMİCFORCE

Kullanıcı
29 Haziran 2021
48
9
8
hacı abi aklıma geldi merak ettim sen skyrimi türkçe yama ile mi oynuyordun

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
İyi bayramlar sevgili dostlar ^^

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63

spinorex512

Kullanıcı
7 Haziran 2021
34
49
18
Bu Forumu Kuran Hocamiza Ne Oldu Bilen Duyan Varmi Arkadaslar
baybarsturan ?????????????

Ne bu Forumda Ne De Diger Forumda Hic Mesaj Yazmiyor?

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

Gdhshhw

Kullanıcı
4 Aralık 2020
15
2
3
Arkadaslar merhaba kafayı yemek üzereyim ps4 sürekli baslatilamiyor hatası veriyor usb den yazılımı yüklüyorum yine aynı halt oluyor neden oluyor bu artık kafayı yedim bu iş yuzunden yardımcı olursanız sevinirim

spinorex512

Kullanıcı
7 Haziran 2021
34
49
18

spinorex512

Kullanıcı
7 Haziran 2021
34
49
18

Gdhshhw

Kullanıcı
4 Aralık 2020
15
2
3
Hocam ben şimdi yazılımı deniyorum yüklemeyi ama harddisk okunmuyor tarzı bir şey diyor anlamadım gitti

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım