SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
421
398
63
Merhabalar bende 8.03 te bekliyorum önceden indirdiğim dijital ve kutulu oyunlarımı oynuyorum.

Sorunuza gelicek olursak bulunduğumuz sürüm kırılırsa dijital oyunlarınızı yine sorunsuz oynayabilirsiniz.

Aynı zamanda PS Plus süresi boyunca yine oyunlara erişim sağlarsınız süreniz biterse kilitlenir.

7.55 teki arkadaşlar cihazı kırıp oyun yükleyip cihazı tam kapatıp tekrardan açtıklarında kırma işlemi yapıp yükledikleri oyunların kilitlerini kaldırıyor oyuna giriyor.

Emin olmamakla birlikte kırma işleminde kilitler kaltığından büyük ihtimal Ps plus kilitleride kalkar diye tahmin ediyorum.

Tabii işleyişi bilen bir arkadaş konuya gelip bizi aydınlatırsa sevinirim.
Aynen kardeşim özellikle jailbreak yapan arkadaşlar konuyu okuyup yorum yaparsa harika olur days gone oynuyordum plus üyeligim bitti cihazı internete baglayamadigim için plusu uzatamadım ama mobil uygulamadan aldım bu sefer cihazda aktif olmadı bir aylık plus üyeliği yani anlayacağın kardeşim days gone save dosyam oyun çalışırsa harika olur bende senin gibi düşünüyorum kilitler kalktığı için plus oyunları ve dijital oyunlarda bence çalışabilir.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216
Kapasite: 5TB
Versiyon: 11.00
Alım Yılı: 07.07.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Digital Edition
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 825GB/2TB SAMSUNG 980 PRO
Versiyon: 10.20
Alım Yılı: 11.12.2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD RYZEN 5600x
Ram: 32 GB KİNGSTON FURY
HDD: 1 TB SAMSUNG 970 EVO +3+6+12+14 SATA DİSK
Ekran Kartı: GİGABYTE 6700 XT 12 GB O.C
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: OLED
Kapasite: 512
Versiyon: 19.0.1
CFW: 18.1.0
Alım Yılı: 2024
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: XBOX-360
Kapasite: 250 GB
Yazılım Sürümü: Fresstyle 3
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43
Arkadaşlar cihaz versiyonum 8.03 jailbreak bekliyorum benim sorum biraz farklı konu hakkında bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim cihazimda şu anda yüklü dijital oyunlar var + ps plus oyunları var jailbreak yaptığımız zaman bu orjinal dijital oyunlarada kırma yapıyormu yoksa aynı oyunları pkg olarak yüklemek zorundamıyız ps3deki gibi rap dosyası falanmı oluyor yoksa bilgi verirseniz sevinirim.
Reddit'de yazılana göre dijital ve bluray(cd'li) oyunlar jailbreakli konsolda çalışıyor. Yalnız oyun sürümünün senin sistem sürümünde ya da sistem sürümünden düşük olması gerekiyor. Örnek vermek gerekirse; sen 7.55 sürümdesin ve cihazın jailbreakli. Fifa 22 aldığın zaman çalışmayacak. Jailbreakli konsolum olmadığı için denilenin doğruluğunu(orjinal oyunun çalışması) bilmiyorum sadece Reddit'de yazılanı aktardım. Ama bunu dert etmenize gerek yok. Muhtemelen oynayacağınız oyunun korsan sürümü mevcut.

18 Aralık 2020
207
52
28
Aynen kardeşim özellikle jailbreak yapan arkadaşlar konuyu okuyup yorum yaparsa harika olur days gone oynuyordum plus üyeligim bitti cihazı internete baglayamadigim için plusu uzatamadım ama mobil uygulamadan aldım bu sefer cihazda aktif olmadı bir aylık plus üyeliği yani anlayacağın kardeşim days gone save dosyam oyun çalışırsa harika olur bende senin gibi düşünüyorum kilitler kalktığı için plus oyunları ve dijital oyunlarda bence çalışabilir.
Jailbreakli konsol sahibi olarak cevap veriyim benim makinem 5.05 ama 7.55 isteyen last of us 2 nin backport fix dosyasını yükleyerek oynayabiliyorum keza diskini alıp taksam da fix yüklemem gerekir ama bu gün çıkan oyunun fix dosyasi olmiycagi icin (fix icin oyunun kırılması gerekiyor onun icin de oyunun çalıştığı sürümün kiralaması gerekiyor) çalışmaz

Ps plus konusu ise cihazınıza jailbreak çıkarsa o oyunu oynarsınız malum cihazınız devoloper mode olucak kesin konuşmayayım yinede en kötü ihtimalle oyunu baştan indirip yüklersiniz ama çok zahmetli bi iş değil save dosyasını ellemezseniz ilerlemeniz silinmez

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
548
33
Jailbreakli konsol sahibi olarak cevap veriyim benim makinem 5.05 ama 7.55 isteyen last of us 2 nin backport fix dosyasını yükleyerek oynayabiliyorum keza diskini alıp taksam da fix yüklemem gerekir ama bu gün çıkan oyunun fix dosyasi olmiycagi icin (fix icin oyunun kırılması gerekiyor onun icin de oyunun çalıştığı sürümün kiralaması gerekiyor) çalışmaz

Ps plus konusu ise cihazınıza jailbreak çıkarsa o oyunu oynarsınız malum cihazınız devoloper mode olucak kesin konuşmayayım yinede en kötü ihtimalle oyunu baştan indirip yüklersiniz ama çok zahmetli bi iş değil save dosyasını ellemezseniz ilerlemeniz silinmez
Cevabınız için teşekkürler.

Aklıma takılan bir soru var bir çok arkadaş 5.XX-6.XX lı sürümlerden 7.55 e güncelleme yapmıyor ve extradan backport fix bekliyor ?

Sebebi nedir acaba ?

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Cevabınız için teşekkürler.

Aklıma takılan bir soru var bir çok arkadaş 5.XX-6.XX lı sürümlerden 7.55 e güncelleme yapmıyor ve extradan backport fix bekliyor ?

Sebebi nedir acaba ?
5.05 ve 6.72 sürümünde stabil olarak hen işlemi yapılabiliyor. Daha az kapanma durumu görülüyor. 7.02 versiyon ise tam anlamıyla stabil değil. Ps4 hen işlemi de ps3 deki multiman sistemi gibi de değil. Ps4 her açıldığında hen işlemi yapmak gerekiyor. İnş ilerleyen zamanlarda ps3 deki gibi kalıcı kırma işlemi gelir.

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
548
33
@Aslan İlginç aradan neredeyse 3 ay geçti halen daha stabil değil demek.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
@Aslan İlginç aradan neredeyse 3 ay geçti halen daha stabil değil demek.
6.72 versiyonlu cihaz kullanıyorum. 5.05 den 6.72 ye geçtim. Tahminen 10 yada 15 defa da bir ps4 kernel panic hatası veriyor. Goldhen de daha azaldı ama yine de arada kapanma durumu gerçekleşiyor. Ps3 de ki multiman sürümünü çok özlüyorum. Çok güzel temalar ve çok iyi film izleme programları vardı. Root a sınırsız erişim imkanı vardı. Mükemmeldi. PS4 de de hen güzel oyunları sorunsuz açıyor. Değerli üye size kesinlikle tavsiyem kırılana kadar bekleyin. Hatta cihazı kutusuna koyup ve kaldırmanızı tavsiye ederim. Versiyonunuz kırıldığında Muhteşem bir oyun koleksiyonuna sahip olacaksınız. Farkındayım beklemek zor ama yüzde yüz sabrınızın karşılığını alacaksınız. Bazı oyunlarda Türkçe yama kurarak oynayabileceksiniz. Tüm Playstationhaber üyelerine saygılarımı sunarım. İyi ki varsınız

sirinbaba33

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Temmuz 2020
184
100
28
Ben sırasıyla 5.05 6.72 7.02 ve 7.55 sürümlerini kullandım. Bana göre en stabil sürüm 6.72. umarım 8.xx sürümleri de kırılınca stabil olurlar. 7.55 hala çok sorunlu.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 1 TB SSD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS5 PRO BLURAY
CFI Kodu: 7021
Kapasite: 2 Tb
Versiyon: 10.20
PC BİLGİLERİ
İşlemci: intel i7 i3700
Ram: DDR5-32 GB
HDD: 3 TB -SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Rtx 4080
İşletim Sistemi: Windows 11 64Bit
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: OLED
Kapasite: 512 GB
Versiyon: 18.1.0
CFW:
Alım Yılı: 2023
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: Series X
Kapasite: 1 tb
Yazılım Sürümü:
Oyuncu Kimliği:

reha

Kullanıcı
6 Mayıs 2021
27
38
13
merhaba dostlar umarım iyisinizdir, bu site dışında ps4 hack gelişmelerini takip edebileceğim yabancı bir kaynak var mı?

fakobey34

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
126
72
28
merhaba dostlar umarım iyisinizdir, bu site dışında ps4 hack gelişmelerini takip edebileceğim yabancı bir kaynak var mı?
Hocam reddit, bazı geliştiricilerin twitter adreslerini takip edebilirsiniz (Al Azif, Specter vs.), Modded Warfare Youtube kanalı var, Twitter'da da var sanırım, herhangi bir sağlam önemli bir gelişme olduğunda bu saydıklarım en kısa zamanda açıklıyor, zaten sağlam önemli bir gelişme olduğunda burada da kısa bir zamanda ana konuda değerli üyelerimiz haberdar ediyorlar bizi.

Gdhshhw

Kullanıcı
4 Aralık 2020
15
2
3
Arkadaslar merhaba 7.02 için stabil bir jailbreak var mi son zamanlarda olaya Fransız kaldım da :)

Gdhshhw

Kullanıcı
4 Aralık 2020
15
2
3
Birde bende arkadaslar sistem yazılımı sürekli olarak gidiyor bende güvenli moda 3. Seçenek olan güncelleme yap dan yazılımı geri yüklüyorum neden olabilir acaba

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
548
33
6.72 versiyonlu cihaz kullanıyorum. 5.05 den 6.72 ye geçtim. Tahminen 10 yada 15 defa da bir ps4 kernel panic hatası veriyor. Goldhen de daha azaldı ama yine de arada kapanma durumu gerçekleşiyor. Ps3 de ki multiman sürümünü çok özlüyorum. Çok güzel temalar ve çok iyi film izleme programları vardı. Root a sınırsız erişim imkanı vardı. Mükemmeldi. PS4 de de hen güzel oyunları sorunsuz açıyor. Değerli üye size kesinlikle tavsiyem kırılana kadar bekleyin. Hatta cihazı kutusuna koyup ve kaldırmanızı tavsiye ederim. Versiyonunuz kırıldığında Muhteşem bir oyun koleksiyonuna sahip olacaksınız. Farkındayım beklemek zor ama yüzde yüz sabrınızın karşılığını alacaksınız. Bazı oyunlarda Türkçe yama kurarak oynayabileceksiniz. Tüm Playstationhaber üyelerine saygılarımı sunarım. İyi ki varsınız
Cevaplarınız için teşekkürler.
Önceden indirmiş olduğum dijital ve kutulu oyunlarımı oynuyorum.
Oynayacağım ps4 oyunlarının çoğunu ileride kırılmaya karşı indirip tr yamaları ile stokladım.
Sevdiğim bazı ps2 oyunlarını elimden geldiğince ps4 e port edipte stokluyorum
Bunu yaparkende sitede olmayan bazı oyunları forumdaşlar ile paylaşlıyorum.
İyi forumlar...

RedDead25

Kullanıcı
22 Ekim 2020
69
28
18
Arkadaşlar 7.55 kırık ps4'de Remote Play ile oynamanın bir yolu var mı ?

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
18 Aralık 2020
207
52
28
Devil may cry 4 ü oynadınız mı ? Sanırım capcom tüm parayı müziklere harcamış inanılmaz güzel müzikleri var ama oyunu beğenmedim

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
18 Aralık 2020
207
52
28

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
Arkadaşlar oyun önerebilecek var mı? Şuan aklımda Control, Death Stranding veya The Evil Within var. Önerebileceğiniz şu oyunu mutlaka oyna dediğiniz oyun var mı?

darkside_

Kullanıcı
15 Aralık 2020
61
37
18
Öncelikle selamlar arkadaşlar, diğer ana konuda gördüğüm gibi denilene backport olayının önüne geçilmiş deniyor. Eğer gerçekten böyle bir durum varsa biz eski sürümde kalanlar için ileride spoofer mümkün olabilir mi ki ?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: -2016A
Kapasite: 500 GB
Alım Yılı: 2020
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600
Ram: DDR4-32 GB
HDD: 1 TB - SSD
Ekran Kartı: Amd RX 6800 XT
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Gdhshhw

Kullanıcı
4 Aralık 2020
15
2
3
Arkadaslar ben fifa 21 i yükledim ama 7.50 üzeri olması lazım diyor

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Arkadaslar ben fifa 21 i yükledim ama 7.50 üzeri olması lazım diyor
hen sürümünü yükseltmelisin veya backport yüklemelisin
Öncelikle selamlar arkadaşlar, diğer ana konuda gördüğüm gibi denilene backport olayının önüne geçilmiş deniyor. Eğer gerçekten böyle bir durum varsa biz eski sürümde kalanlar için ileride spoofer mümkün olabilir mi ki ?
spofker derken ne demek istediğini anlamadım ama stabil olur ise üst sürüm güncelleriz duruma göre
Arkadaşlar oyun önerebilecek var mı? Şuan aklımda Control, Death Stranding veya The Evil Within var. Önerebileceğiniz şu oyunu mutlaka oyna dediğiniz oyun var mı?
dishonored dene istersen

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
dishonored dene istersen
İlk oyunu beğenerek oynamıştım. İkincisine hiç bakmadım. Tavsiye için teşekkürler.

Resident Evil 4 oynamadiysan kesinlikle tavsiye edebilirim.
Resident Evil 5 ten sonrasını oynadım. 4 eski geldi. Remakesi çıkınca oynuyacağım oyunu. Yine de teşekkürler tavsiye için.

Şuan Dishonored 2 ve The Evil Withini indiriyorum

darkside_

Kullanıcı
15 Aralık 2020
61
37
18
hen sürümünü yükseltmelisin veya backport yüklemelisin

spofker derken ne demek istediğini anlamadım ama stabil olur ise üst sürüm güncelleriz duruma göre

dishonored dene istersen

Hocam spoofer dan kastım ps3 dönemlerinde eğer cihaz yazılımı 4.80 ve değiştirmek istemiyorsanız spoofer bir nevi yazılım yükseltmeden 4.83 yapıyor mesela, bunu sormamın sebebi 7.50 ve sonraki sürümlerdeki verimliliğin düşük olmasından kaynaklı yani ilerde kırılma durumları olan 8.xx sürümlerde de stabilite olmazsa işimiz zor :/

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: -2016A
Kapasite: 500 GB
Alım Yılı: 2020
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600
Ram: DDR4-32 GB
HDD: 1 TB - SSD
Ekran Kartı: Amd RX 6800 XT
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
İlk oyunu beğenerek oynamıştım. İkincisine hiç bakmadım. Tavsiye için teşekkürler.

Resident Evil 5 ten sonrasını oynadım. 4 eski geldi. Remakesi çıkınca oynuyacağım oyunu. Yine de teşekkürler tavsiye için.

Şuan Dishonored 2 ve The Evil Withini indiriyorum
Değerli Dostum ben de seninle aynı düşünüyordum. Bu sene şans vereyim dedim ve oyun cidden muhteşem bir his veriyor görüntü hiç önemli gelmiyor. Oynadığım en iyi Resident Evil oyunudur. Resident Evil 4 bana göre Efsanedir. Gerçekten bir bölümde gerim gerim gerilmiştim. Baya etkilenmiştim. Tabi karar senin. Nasıl istersen öyle olsun. Benimki sadece etkilendiğim bir oyunu tavsiye etmektir. Saygılarımla

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
Değerli Dostum ben de seninle aynı düşünüyordum. Bu sene şans vereyim dedim ve oyun cidden muhteşem bir his veriyor görüntü hiç önemli gelmiyor. Oynadığım en iyi Resident Evil oyunudur. Resident Evil 4 bana göre Efsanedir. Gerçekten bir bölümde gerim gerim gerilmiştim. Baya etkilenmiştim. Tabi karar senin. Nasıl istersen öyle olsun. Benimki sadece etkilendiğim bir oyunu tavsiye etmektir. Saygılarımla
Senin için oyunu birazdan indirip deneyeceğim. Ben tek remakesini bekliyordum oynamak için.

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Senin için oyunu birazdan indirip deneyeceğim. Ben tek remakesini bekliyordum oynamak için.
resident evil 4 üçüklüğümden beri çok duyarım ama biraz eski kaldığı için hiç oynamamıştım ama remakeleri oynadım mesela aşırı hoşuma gitti 4 ün de remake si çıktıktan sonra oynama taraftarıyım ben şahsen

Hocam spoofer dan kastım ps3 dönemlerinde eğer cihaz yazılımı 4.80 ve değiştirmek istemiyorsanız spoofer bir nevi yazılım yükseltmeden 4.83 yapıyor mesela, bunu sormamın sebebi 7.50 ve sonraki sürümlerdeki verimliliğin düşük olmasından kaynaklı yani ilerde kırılma durumları olan 8.xx sürümlerde de stabilite olmazsa işimiz zor :/
ps4 için multiman ile alakalı gelişmeler olsa aslında harika olabilirdi . bekliyoruz bi kaç ay önce 8.03 kırılacak mı konusunda bununla alakalı şeyler söylendi ama multian ya hiç gelmez yada belki 2 yıl sonra gelir gibi düşünüyorum

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
resident evil 4 üçüklüğümden beri çok duyarım ama biraz eski kaldığı için hiç oynamamıştım ama remakeleri oynadım mesela aşırı hoşuma gitti 4 ün de remake si çıktıktan sonra oynama taraftarıyım ben şahsen
Ps2 zamanında oynasaymışım keşke oyunu. İlk çıkan Resident Evil oyunları üstten bakış açısından dolayı hoşuma gitmemişti diye dördüncü oyunu oynamamıştım. Şimdi bile oyunun gideri var. Köy bölümü çok iyiydi.

Son düzenleme:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım