SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
Şu sıralar başladığım oyunlardan çok sıkılıyorum god of war 1 oynamaya başladım çok keyif veriyor şuan alper abi sağolsun türkçe altyazılı bir şekilde oynamak da çok güzel

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,486
113
DÜN GECE ANTALYA KONYAALTI AÇIK HAVA TİYATROSUNDA KORAY AVCI KONSERİNDEYDİM ARKADAŞLAR.
SİZLERE DE BU KONSERDEN GÜZEL BİR VİDEO HAZIRLADIM. ARICA EN ÖN VIP SIRADA YERİM VARDI VE
KORAY AVCI VE BEN ARASINDA DA KENDİLİĞİNDEN GELİŞEN BİR İNTERAKTİF OLAY OLDU. HAVA O SAATTE
BİLE 40 DERECE İDİ ÜSTELİK ÇOK İNSAN OLDUĞUNDAN DAHA FAZLA SICAKLIK HİSSEDİLİYORDU VE BENİM DE
ELİMDE EL VANTİLATÖRÜ VARDI ONU GÖRÜNCE İSTEDİ VE İNTERAKTİF BİR DURUM GELİŞTİ. VİDEONUN 7.12 ANINDA
ONU DA PAYLAŞTIM. :) İYİ MÜZİK DİNLEMELERİNİZ OLSUN. KONSERİN TAM BİR ÖZETİDİR, TAMAMI 3 SAAT SÜRDÜ.

VİDEO ŞİFRESİ
BT

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
DÜN GECE ANTALYA KONYAALTI AÇIK HAVA TİYATROSUNDA KORAY AVCI KONSERİNDEYDİM ARKADAŞLAR.
SİZLERE DE BU KONSERDEN GÜZEL BİR VİDEO HAZIRLADIM. ARICA EN ÖN VIP SIRADA YERİM VARDI VE
KORAY AVCI VE BEN ARASINDA DA KENDİLİĞİNDEN GELİŞEN BİR İNTERAKTİF OLAY OLDU. HAVA O SAATTE
BİLE 40 DERECE İDİ ÜSTELİK ÇOK İNSAN OLDUĞUNDAN DAHA FAZLA SICAKLIK HİSSEDİLİYORDU VE BENİM DE
ELİMDE EL VANTİLATÖRÜ VARDI ONU GÖRÜNCE İSTEDİ VE İNTERAKTİF BİR DURUM GELİŞTİ. VİDEONUN 7.12 ANINDA
ONU DA PAYLAŞTIM. :) İYİ MÜZİK DİNLEMELERİNİZ OLSUN. KONSERİN TAM BİR ÖZETİDİR TAMAMI 3 SAAT SÜRDÜ.

VİDEO ŞİFRESİ
BT

Eline sağlık abi teşekkürler video için

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
wwe 2k22 oyunun 1.17 güncellemesi çıkmış opoisso dan ya da Cyb1k den backport gelebilir

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
Saat 8 gibi uncharted the nathan drake collection için debug mode açılmış güncelleme pkg dosyasının konusunu açacağım bilginiz olsun arkadaşlar 3 oyun içinde debug mode aktiftir 🙃

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
uncharted debug mode konusu iptal herşeyi doğru yapmama rağmen uncharted 1 dışında debug menüyü çalıştıramadım

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Değerli Arkadaşlar Pc için Epic Games ten aldığım Witcher 3 oyunu için mod tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum. Witcher 3'ü bitiren arkadaşların oyun ile ilgili tavsiyelerini sabırsızlıkla bekliyorum.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,486
113
EVET, BU SEFERKİ CANLI KONSERİMİZ YILDIZ TİLBE İDİ ARKADAŞLAR. DÜN AKŞAMKİ KONSERDEN YANİ ANTALYA KONYAALTI AÇIK HAVA TİYATROSUNDAN BİR BÖLÜMÜ SİZLER İÇİN HAZIRLADIM. İYİ MÜZİKLER.

VİDEO ŞİFRESİ: BT

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,486
113

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Arkadaşlar bu aralar baya Witcher 3 oyununa sardım. Ne güzel oyunmuş fırsat buldukça oynuyorum. Oyun da baya bi yapılacak zevkli yan görevler var. Gwent oyunu zaten beni benden aldı. Witcher 3 bitiren yada hali hazırda oynayan arkadaşlar var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

maxpayne65

Kullanıcı
10 Aralık 2020
142
95
28
Arkadaşlar bu aralar baya Witcher 3 oyununa sardım. Ne güzel oyunmuş fırsat buldukça oynuyorum. Oyun da baya bi yapılacak zevkli yan görevler var. Gwent oyunu zaten beni benden aldı. Witcher 3 bitiren yada hali hazırda oynayan arkadaşlar var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sakın hem trisse hem de yennefera yazayım deme başka da tavsiyem yok 😃

maxpayne65

Kullanıcı
10 Aralık 2020
142
95
28
Gwent oyunu için de skellige destesini kullan çok güçlü bir deste

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63

maxpayne65

Kullanıcı
10 Aralık 2020
142
95
28
Skellige destesi cidden çok iyi inşallah güzel kartlar bularak desteklerim. Dostum bazen oyunu açıyorum sadece Gwent oynuyorum baya eğlenceli. Tavsiyen için içtenlikle teşekkür ederim.
Aynen Gwent oyunu aşırı zevkli ama ben gwenti oyunu bitirdikten sonra keşfettim o yüzden gwent ile ilgili olan görevlerin hiç birini yapamadım çoğu destenin yerlerini int bakarak topladım ama hala eksik var. Oyuna tekrar başlarsam özellikle onu dikkate alacağım

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Bende The Last of Us Part 1 remake için oyunun mekaniklerini ikinci oyundaki gibi geliştirirler diye düşünmüştüm. Bugün yayıncıların paylaştığı videoları izledim maalesef oyundaki grafikleri cilalamak dışında hiçbir geliştirme yapmamışlar. Birde Ps5 için işte dual sense kontrolcü için tetik sertliği vs gibi özellikler eklemişler. Bu oyun için üstüne 800 lira ücret talep ediyorlar. Yarım yamalak bir remake için bu fiyat çok fazla önümüzdeki 6 ay içinde Pc ye de çıkarsa pc de çıktığı gibi cracklenir ücretsiz oynarız. Hem pc de mod hile vs de yapılabiliyor tek güzel yanı bu olacak zaten bu remakenin asıl amacı Pc oyuncuları için yenilenmiş görsel kalitesiyle yeniden oyunu sunmaktı ama insan yine de ikinci oyun gibi gelişmiş özellikler de bekliyor.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Bende The Last of Us Part 1 remake için oyunun mekaniklerini ikinci oyundaki gibi geliştirirler diye düşünmüştüm. Bugün yayıncıların paylaştığı videoları izledim maalesef oyundaki grafikleri cilalamak dışında hiçbir geliştirme yapmamışlar. Birde Ps5 için işte dual sense kontrolcü için tetik sertliği vs gibi özellikler eklemişler. Bu oyun için üstüne 800 lira ücret talep ediyorlar. Yarım yamalak bir remake için bu fiyat çok fazla önümüzdeki 6 ay içinde Pc ye de çıkarsa pc de çıktığı gibi cracklenir ücretsiz oynarız. Hem pc de mod hile vs de yapılabiliyor tek güzel yanı bu olacak zaten bu remakenin asıl amacı Pc oyuncuları için yenilenmiş görsel kalitesiyle yeniden oyunu sunmaktı ama insan yine de ikinci oyun gibi gelişmiş özellikler de bekliyor.
Değerli Dostum neden Last of us part 1 için bu kadar uğraştılar anlamadım. PS4 remastered sürümü de cidden iyiydi onu PC ye çıkarmaları yeterdi. İkinci oyundaki mekanikleride 1 oyuna getirmemişler. İşin gerçeği haberi duyduğumda beklentim ; 2. oyundaki yerde sürünme tekniğinin animasyonların 1. Oyuna gelmesiydi. Ama onun için hiçbir çaba sarf etmemişler. Oyunu oynayanların anlattığına göre sadece cilalanmış iyi görünen bir oyun var. PC konusunda haklısın. Geçen günlerde denemek için Spidermani yükledim. PC de ayrı bir dünya. Dostum Sony de gerçeği görüp PC ye döndü ya insan çok mutlu oluyor.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Değerli Dostum neden Last of us part 1 için bu kadar uğraştılar anlamadım. PS4 remastered sürümü de cidden iyiydi onu PC ye çıkarmaları yeterdi. İkinci oyundaki mekanikleride 1 oyuna getirmemişler. İşin gerçeği haberi duyduğumda beklentim ; 2. oyundaki yerde sürünme tekniğinin animasyonların 1. Oyuna gelmesiydi. Ama onun için hiçbir çaba sarf etmemişler. Oyunu oynayanların anlattığına göre sadece cilalanmış iyi görünen bir oyun var. PC konusunda haklısın. Geçen günlerde denemek için Spidermani yükledim. PC de ayrı bir dünya. Dostum Sony de gerçeği görüp PC ye döndü ya insan çok mutlu oluyor.
Yani bu remake haberini geçen yıl ilk duyduğumda bende baya sevinmiştim. Çünkü ikinci oyun gibi gerek görsel kalitesi gerek oynanış mekanikleri olarak iyi bir remake bekliyordum. Dün itibarıyla bu konuda hayal kırıklığına uğradım. Adamlar bildiğin ilk oyunu sadece görüntü kalitesini ikinci oyun gibi yapıp ufak tefek değişikliklerle piyasaya sunmuşlar. Bu oyunun yapılma amacı Pc oyuncuları için tamamen yeni bir oyun hissiyatı verilmesi içindi tabi ilk oyunla beraber ikinci oyunda pc gelecek. Bundan dolayı ilk oyunu da ikinci oyunun görsel kalitesi ile sunmak istemiş olabilirler. İlk remastred oyunu günümüz oyunlarına göre biraz düşük grafik kalitesinde kalıyor. Ama madem tam bir remake olmayacaktı bari 800 TL değilde 350 TL flan isteselermiş daha iyi olurmuş. Marvel spiderman ı bende Pc de 2 hafta önce deneyimledim elimdeki grafik kartı çok iyi olmamasına rağmen yinede oynaması zevkliydi. Bundan sonra Sony yapımı bütün oyunlar pc ye zamanla gelecektir.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Yani bu remake haberini geçen yıl ilk duyduğumda bende baya sevinmiştim. Çünkü ikinci oyun gibi gerek görsel kalitesi gerek oynanış mekanikleri olarak iyi bir remake bekliyordum. Dün itibarıyla bu konuda hayal kırıklığına uğradım. Adamlar bildiğin ilk oyunu sadece görüntü kalitesini ikinci oyun gibi yapıp ufak tefek değişikliklerle piyasaya sunmuşlar. Bu oyunun yapılma amacı Pc oyuncuları için tamamen yeni bir oyun hissiyatı verilmesi içindi tabi ilk oyunla beraber ikinci oyunda pc gelecek. Bundan dolayı ilk oyunu da ikinci oyunun görsel kalitesi ile sunmak istemiş olabilirler. İlk remastred oyunu günümüz oyunlarına göre biraz düşük grafik kalitesinde kalıyor. Ama madem tam bir remake olmayacaktı bari 800 TL değilde 350 TL flan isteselermiş daha iyi olurmuş. Marvel spiderman ı bende Pc de 2 hafta önce deneyimledim elimdeki grafik kartı çok iyi olmamasına rağmen yinede oynaması zevkliydi. Bundan sonra Sony yapımı bütün oyunlar pc ye zamanla gelecektir.
Değerli dostum inşallah zamanla daha iyi pc parçaları alırsın. Sana sormak istediğim bir konu var. PS5 sahibiydin Dualsense kullandın. Bu aralar aklıma takılan konu pc de Dualsense kullandın mı? Pc için dualsense almalı mıyım? Şu anda hali hazırda Pc de Xbox Elite joystick kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Tuş atamaları fazladan tuşlar beklentimi karşılıyor. Dualsense deki tetik tuşlarından dolayı Dualsense alınmalı mı? Deneyimlerin ile aydınlatırsan çok memnun olurum.

friend77

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Ocak 2021
199
137
43
Değerli dostum inşallah zamanla daha iyi pc parçaları alırsın. Sana sormak istediğim bir konu var. PS5 sahibiydin Dualsense kullandın. Bu aralar aklıma takılan konu pc de Dualsense kullandın mı? Pc için dualsense almalı mıyım? Şu anda hali hazırda Pc de Xbox Elite joystick kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Tuş atamaları fazladan tuşlar beklentimi karşılıyor. Dualsense deki tetik tuşlarından dolayı Dualsense alınmalı mı? Deneyimlerin ile aydınlatırsan çok memnun olurum.
Hocam ben de size kendi fikrimi beyan edeyim belki bir faydası dokunur. Sizde Xbox Elite varsa dualsense almanıza hiç gerek yok çünkü o kadar abartılacak bir yanı yok tetik tuşu falan abartıldığı kadar hissiyat vermedi bana. Ayrıca tuş ataması vs.. konusunda eksiklikleri yüzünden xbox elite e karşılık sony "dualsense edge" gamepadini tanıttı onu inceleyip ihtiyacınıza yönelikse çıkınca almanızı öneririm. Ben ps4 koluna da back button attachment takmadan oynayamıyorum açıkçası ps5 koluna da bu aparattan var ancak bir kol parası kadar ücreti var. Kısacası xbox elite dualsense den fazlasıyla iyi bana göre.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Yani ben dual sensi Pc de denemedim. Yani denemek aklıma gelmedi. Pc de bu tetik sertleşme vs gibi özellikleri kullanılmıyor diye biliyorum. Yani Dual Sense kontolcüyü Pc ye bağladığın zaman sıradan bir kontrolcü ile aynı özelliklerde kullanırsın sadece titreşim özelliği olur. Tetik sertleşme dokunsal geri bildirim sadece konsola özel birşey onu da sadece astro playroom da deneme şansım olmuştu. Bazı yerlerde kontrolcünün L2 ve R2 tuşları baya sertleşiyordu. Oyunu adeta hissediyorsun ps5 in tek güzel yanı Dual Sense ile birlikte gelen bu ekstra özellikler

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Hocam ben de size kendi fikrimi beyan edeyim belki bir faydası dokunur. Sizde Xbox Elite varsa dualsense almanıza hiç gerek yok çünkü o kadar abartılacak bir yanı yok tetik tuşu falan abartıldığı kadar hissiyat vermedi bana. Ayrıca tuş ataması vs.. konusunda eksiklikleri yüzünden xbox elite e karşılık sony "dualsense edge" gamepadini tanıttı onu inceleyip ihtiyacınıza yönelikse çıkınca almanızı öneririm. Ben ps4 koluna da back button attachment takmadan oynayamıyorum açıkçası ps5 koluna da bu aparattan var ancak bir kol parası kadar ücreti var. Kısacası xbox elite dualsense den fazlasıyla iyi bana göre.
Aklıma takılan tüm soru işaretleri cevabınızla birlikte cevaplandı. Çok güzel ve açıklayıcı bir cevap olmuş bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

friend77

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Ocak 2021
199
137
43

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,957
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,957
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,957
113
Windows Uygulamalarından twitter uygulaması yüklü ise kaldır. Sonra Microsoft Store üzerinden tekrar Twitter Windows uygulamasını yükle ve bu uygulamanın windows bildirimler kısmında ekli olup olmadığına bak ve orada odaklanma yardımı açık ise kapat diyerek tekrar denemeni öneririm. aklıma gelenler bunlar. Diğer ayarların doğru görünüyor.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
Windows Uygulamalarından twitter uygulaması yüklü ise kaldır. Sonra Microsoft Store üzerinden tekrar Twitter Windows uygulamasını yükle ve bu uygulamanın windows bildirimler kısmında ekli olup olmadığına bak ve orada odaklanma yardımı açık ise kapat diyerek tekrar denemeni öneririm. aklıma gelenler bunlar. Diğer ayarların doğru görünüyor.
Tamamdır abi sanırım sorunu çözdüm google chrome tarayacının bildirim ayarı windows ayarlarında kapalıymış açtım şimdi tamamdır artık bildirimler geliyor teşekkür ederim

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,957
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım