PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

sirinbaba33

Yardımsever Üyemiz
19 Temmuz 2020
183
104
43
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 1 TB SSD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS5 PRO BLURAY
CFI Kodu: 7021
Kapasite: 2 Tb
Versiyon: 10.20
Alım Yılı: 2024
PC BİLGİLERİ
İşlemci: intel i7 i3700
Ram: DDR5-32 GB
HDD: 3 TB -SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Rtx 4080
İşletim Sistemi: Windows 11 64Bit
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: OLED
Kapasite: 512 GB
Versiyon: 18.1.0
CFW:
Alım Yılı: 2023
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: Series X
Kapasite: 1 tb
Yazılım Sürümü:
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı: 2024

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,006
14,080
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
62
28
Seagate ST2000LM003 2tb hdd rastgele çok nadir şekilde 2 saniyelik bip sesi alıyorum cihaz, ps4 pro İnternetten araştırmalarıma göre 2tb hddlerde bu bip sesi sorunu varmış (bip sesi start sesi yada disk sesi şeklinde değil bir nevi uyarı sesi ince bi ses) sorunun kaynağı nedir ?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 2tb
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Cep telefonu kullanıyorum
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
62
28
Ps4 de dijital olarak satın alınan oyunları jb yapınca oynayıp yama yapıp dlc yükleyip harici hardisk e taşıyabilirmiyiz ve jb yapınca kütüphanede olan oyunları nasıl indirebiliriz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,548
12,657
113
Ps4 de dijital olarak satın alınan oyunları jb yapınca oynayıp yama yapıp dlc yükleyip harici hardisk e taşıyabilirmiyiz ve jb yapınca kütüphanede olan oyunları nasıl indirebiliriz
9.00 sürüme kadar kırık bir konsola sahipseniz konsola Goldhen kırması yapar sonra önceden konsol orijinalken satın alınmış oyunları konsoldan dump eder sonrada korsan pkg yapabilir sonra yükler oynarsınız. Tabi hiç korsan pkg yapmadan da oynarsınız. (sadece 9.00 sürüme kadar olan oyunları yoksa sistem güncellemesi ister) Ama muhtemelen bunlara gerek kalmaz çünkü 9.00 sürümün desteklediği neredeyse bütün oyunlar başkaları tarafından dump edilip korsan pkg yapılıp paylaşıldı bile. İşte belki kıyıda kenarda kalan oyunlar kalmıştır geriye.

Kütüphanedeki oyunları tekrar yükleyemezsiniz. Yani ilk kırma yapmadan önce konsolda o güne kadar yüklü olan hangi oyunlar var ise ancak onları oynayabilirsiniz. Ve bunlara eğer dediğim gibi dump edip korsan pkg yapmazsanız bunların üzerine TR yama yada korsan update yükleyemezsiniz çünkü o dosyalar orijinaldir. Ayrıca isterseniz konsol ayarlarından bu orijinal oyunları da harici hdd içine taşıyabilirsiniz bunda sorun yok ama orijinal olan oyunların üzerine ancak orijinal update ve DLC 'ler yüklenir. Bu yüzden bunlarla uğraşmak yerine sizdeki orijinal oyunun korsan pkg halini yükleyip orijinal olanı silmek daha mantıklıdır böylece korsan oyun üzerine sıkıntısız korsan halinde TR yama, update, dlc, güncelleme yüklenebilir. Tabi eğer sizin konsoldaki orijinal oyunun korsan pkg hali yok ise bunu siz de yapıp korsan dünyası ile paylaşabilirsiniz yani siz de eğer daha önceden olmayan bir oyuna sahipseniz bunu yeni bir pkg yaparak bu oyunu paylaşabilirsiniz.

Kısaca konsol korsan yani kırık olunca artık online özellikler kullanılamaz yani psn girişi yapılmaz ve orijinal oyunlar hesaptan indirilemez.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
62
28
9.00 sürüme kadar kırık bir konsola sahipseniz konsola Goldhen kırması yapar sonra önceden konsol orijinalken satın alınmış oyunları konsoldan dump eder sonrada korsan pkg yapabilir sonra yükler oynarsınız. Tabi hiç korsan pkg yapmadan da oynarsınız. (sadece 9.00 sürüme kadar olan oyunları yoksa sistem güncellemesi ister) Ama muhtemelen bunlara gerek kalmaz çünkü 9.00 sürümün desteklediği neredeyse bütün oyunlar başkaları tarafından dump edilip korsan pkg yapılıp paylaşıldı bile. İşte belki kıyıda kenarda kalan oyunlar kalmıştır geriye.

Kütüphanedeki oyunları tekrar yükleyemezsiniz. Yani ilk kırma yapmadan önce konsolda o güne kadar yüklü olan hangi oyunlar var ise ancak onları oynayabilirsiniz. Ve bunlara eğer dediğim gibi dump edip korsan pkg yapmazsanız bunların üzerine TR yama yada korsan update yükleyemezsiniz çünkü o dosyalar orijinaldir. Ayrıca isterseniz konsol ayarlarından bu orijinal oyunları da harici hdd içine taşıyabilirsiniz bunda sorun yok ama orijinal olan oyunların üzerine ancak orijinal update ve DLC 'ler yüklenir. Bu yüzden bunlarla uğraşmak yerine sizdeki orijinal oyunun korsan pkg halini yükleyip orijinal olanı silmek daha mantıklıdır böylece korsan oyun üzerine sıkıntısız korsan halinde TR yama, update, dlc, güncelleme yüklenebilir. Tabi eğer sizin konsoldaki orijinal oyunun korsan pkg hali yok ise bunu siz de yapıp korsan dünyası ile paylaşabilirsiniz yani siz de eğer daha önceden olmayan bir oyuna sahipseniz bunu yeni bir pkg yaparak bu oyunu paylaşabilirsiniz.

Kısaca konsol korsan yani kırık olunca artık online özellikler kullanılamaz yani psn girişi yapılmaz ve orijinal oyunlar hesaptan indirilemez.
şuan kütüphanede kurulu olmayan oyun yok online oyunları sistem güncellemesi gelene kadar oynuyorum. yada psn erişim engeli gelene kadar çünkü cihazı kırmaya hazırlıyorum 9.60 sürümü şuan, gow 3 remastered türkçe + bütün dlc yüklü hali mağazada indirime girmiş almayı düşünüyorum 40gb bi boyuta sahip zaten offline bi oyun kırılınca oynanır galiba ama pkg olarak indirmek istemiyorum indirme işleminden sonra rardan çıkarma işlemi var ve ps4 de kopyalama işlemi de hiç değilse 40 gb bi boyutu aradan çıkarmak istiyorum çünkü kırılınca inecek çok oyun var

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,548
12,657
113
şuan kütüphanede kurulu olmayan oyun yok online oyunları sistem güncellemesi gelene kadar oynuyorum. yada psn erişim engeli gelene kadar çünkü cihazı kırmaya hazırlıyorum 9.60 sürümü şuan, gow 3 remastered türkçe + bütün dlc yüklü hali mağazada indirime girmiş almayı düşünüyorum 40gb bi boyuta sahip zaten offline bi oyun kırılınca oynanır galiba ama pkg olarak indirmek istemiyorum indirme işleminden sonra rardan çıkarma işlemi var ve ps4 de kopyalama işlemi de hiç değilse 40 gb bi boyutu aradan çıkarmak istiyorum çünkü kırılınca inecek çok oyun var
Konsolunuz 9.60 zaten son sürümdesiniz tabi ki her şeyi oynarsınız, satın alırsınız ve indirebilirsiniz ama bu son sürüm şimdilik kırılamaz çünkü dediğim gibi en son kırık sürüm hala 9.00 ve bunun üstündeki sürümler neredeyse 1 yıldır bekliyorlar. Siz de diğerleri gibi 9.60 sürümün ileride (ne zaman olacağı bilinmez tahmini 6 aydan - 2 seneye kadar sürebilir yani şansınıza kalmış bir durum kimse ne zaman olacağını bilemez) kırılmasını beklemek zorundasınız bu yüzden daha fazla yorum yapmaya gerek yok. Eğer yeni orijinal sürümler çıktığında işte 10.00 güncellemesi ileride çıkınca ona geçerseniz artık 3 yıl yada fazlası bekleme sürelerinden bahsetmeye başlarız. Kısaca kırılma için ya olduğunuz sürümde kalıp sabırla bekleyeceksiniz yada kırılma beklemeyip orijinale devam edeceksiniz. Ona göre planladığınız hazırlıkları yada satın almaları şimdiden yeni bir güncelleme gelmeden yapmanızda fayda var. Ama dediğiniz oyun dahil nicesi zaten kırılınca başkaları tarafından da korsan olarak paylaşılacağından siz boşa para harcamış olursunuz hani tek artısı ileride bedavaya değil de şimdi paranız ile alacağınız oyunu hemen oynamak olur o kadar. Bir de isterseniz ileri de siz bu oyunu ve konsolunuzda satın almış olduğunuz diğer oyunları herkesten önce hemen dump edip korsan pkg yapıp erkenden paylaşarak övgüler de alabilirsiniz tabi daha önceden paylaşılmamış oyunlar, DLC'ler veya güncellemeler olmalı.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
62
28
Merek etmeyin yabancı değilim bu konulara aylardır sitede haberleri takip ediyorum 😂 2. El ps4 pro aldım cihaz sahibi son sürüme güncellemiş yoksa bende fat kasa 9.03 de bekletiyordum güncelleme çıktığından beri bekliyorum şuanda mecbur 9.60 sürümünü bekleyeceğim sadece kırık cihazda ne yapılır o konularda bilgim yok onuda siz söylediniz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
62
28
Konsolunuz 9.60 zaten son sürümdesiniz tabi ki her şeyi oynarsınız, satın alırsınız ve indirebilirsiniz ama bu son sürüm şimdilik kırılamaz çünkü dediğim gibi en son kırık sürüm hala 9.00 ve bunun üstündeki sürümler neredeyse 1 yıldır bekliyorlar. Siz de diğerleri gibi 9.60 sürümün ileride (ne zaman olacağı bilinmez tahmini 6 aydan - 2 seneye kadar sürebilir yani şansınıza kalmış bir durum kimse ne zaman olacağını bilemez) kırılmasını beklemek zorundasınız bu yüzden daha fazla yorum yapmaya gerek yok. Eğer yeni orijinal sürümler çıktığında işte 10.00 güncellemesi ileride çıkınca ona geçerseniz artık 3 yıl yada fazlası bekleme sürelerinden bahsetmeye başlarız. Kısaca kırılma için ya olduğunuz sürümde kalıp sabırla bekleyeceksiniz yada kırılma beklemeyip orijinale devam edeceksiniz. Ona göre planladığınız hazırlıkları yada satın almaları şimdiden yeni bir güncelleme gelmeden yapmanızda fayda var. Ama dediğiniz oyun dahil nicesi zaten kırılınca başkaları tarafından da korsan olarak paylaşılacağından siz boşa para harcamış olursunuz hani tek artısı ileride bedavaya değil de şimdi paranız ile alacağınız oyunu hemen oynamak olur o kadar. Bir de isterseniz ileri de siz bu oyunu ve konsolunuzda satın almış olduğunuz diğer oyunları herkesten önce hemen dump edip korsan pkg yapıp erkenden paylaşarak övgüler de alabilirsiniz tabi daha önceden paylaşılmamış oyunlar, DLC'ler veya güncellemeler olmalı.
İlginiz ve zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim 🤗

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

KenKon

Yardımsever Üyemiz
20 Temmuz 2020
47
38
18
İnternette bu oyunun bütün DLC 'lerinin ve IKI ISLAND bölümünün açık olduğu notu yazılarak bu v2 versiyonu paylaşılmış.
Ben test etmedim isterseniz bunu indirip deneyin ve elinizdekiler ile karıştırmayın yani buradaki verilenleri deneyin.

[CUSA13323] Ghost of Tsushima: Director's Cut v2.13 + All DLC - Backport [5.05/6.72-7.55]

NOT: 9.00 sürüm kullanıyorsanız Backport dosyasını yüklemeyin. Yüklerseniz çeşitli hata uyarıları alırsınız.
Ayrıca konsol bilgiden bakarsanız sürüm 1.00 yazar ama update v2.13 oyun içine dahil edilmiştir yani gerçekte v2.13 versiyondur.

:zippyshare:
45.36 GB
İNDİRMEK İÇİN JDOWNLOADER2 PROGRAMINI KULLANIN
[Gizli içerik]

YADA

:1fichier:
45.36 GB
İNDİRMEK İÇİN JDOWNLOADER2 PROGRAMINI KULLANIN
[Gizli içerik]

NOT: Bir üyemiz tarafından yukarıdaki paylaşım denenmiş ve oyunun Türkçe Altyazılı ve IKI ISLAND var olduğu doğrulanmıştır.
teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB + 2 TB
Alım Yılı: 22.11.2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Amd Ryzen 5950x + Arctic Liquid Freezer II 360
Ram: Crucial Ballistix 64GB DDR4
HDD: 2 TB Samsung NVMe M.2 SSD 970 Evo Plus
Ekran Kartı: Msi Rtx 3080 Suprim X
İşletim Sistemi: Msi Mag x570s Tomahawk - Windows 10

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,965
43,570
113

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,548
12,657
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
7 Temmuz 2020
2,389
2,747
113
İyi akşamlar @baybarsturan abi ben bir oyun konusunda danışmak istedim müsade edersen diğer sayfaları kirletmek istemedim buraya yazdım bu konu oyunun ismi
Ghost of Tsushima Directors Cut bu oyunun geçenlerde CUSA11456 – USA 2.18 Updatesi yayınlandı cyb1k yayınladın bunu indirdim içinde Türkçe altyazılı çıkmadı EUR versiyon da var yalnız EUR versiyonuda 2.18 Updatesi çıkmadı Opoisso893 bir kaç defa mesaj attım sanırım oyunun Updatesi yok yada varsa şuan elinde farklı işlerimi var bilmiyorum ama bu 2.18 update Legends efsane modu var Türkçe altyazılı EUR beklemek lazım yalnız sorum bu abi EUR olan versiyonda ana oyunun dil dosyası alınıp usa versiyona dahil edilebilir mi buna benzer bir örneği yalnız update de yaptın ama ana oyunda olurmu o oyunda dyling light 2 idi EUR versiyonu çıkmamıştı sen usa versiyonu EUR versiyona uymulu hale getirdin böyle birşey mümkün mü yapılabilme olasılığı ne olur Legendes efsane modu ve iki ada oyunun DLC leri o updatenin içinde dahil biliyorum

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,965
43,570
113
İyi akşamlar @baybarsturan abi ben bir oyun konusunda danışmak istedim müsade edersen diğer sayfaları kirletmek istemedim buraya yazdım bu konu oyunun ismi
Ghost of Tsushima Directors Cut bu oyunun geçenlerde CUSA11456 – USA 2.18 Updatesi yayınlandı cyb1k yayınladın bunu indirdim içinde Türkçe altyazılı çıkmadı EUR versiyon da var yalnız EUR versiyonuda 2.18 Updatesi çıkmadı Opoisso893 bir kaç defa mesaj attım sanırım oyunun Updatesi yok yada varsa şuan elinde farklı işlerimi var bilmiyorum ama bu 2.18 update Legends efsane modu var Türkçe altyazılı EUR beklemek lazım yalnız sorum bu abi EUR olan versiyonda ana oyunun dil dosyası alınıp usa versiyona dahil edilebilir mi buna benzer bir örneği yalnız update de yaptın ama ana oyunda olurmu o oyunda dyling light 2 idi EUR versiyonu çıkmamıştı sen usa versiyonu EUR versiyona uymulu hale getirdin böyle birşey mümkün mü yapılabilme olasılığı ne olur Legendes efsane modu ve iki ada oyunun DLC leri o updatenin içinde dahil biliyorum
Bir bakayım kardeşim. Arşivden elimdeki dosyalara bakayım ne nedir, uyum sağlar mı bir bakmam gerek. Haber veririm buradan.
Ve doğru konuda yazmışsın yani bu konuya her şeyi yazabilirsiniz bunun için açtım. İşte diğer konuları ise o konu başlığına yakın şeyleri paylaşmak daha doğru olur.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
7 Temmuz 2020
2,389
2,747
113
Bir bakayım kardeşim. Arşivden elimdeki dosyalara bakayım ne nedir, uyum sağlar mı bir bakmam gerek. Haber veririm buradan.
Ve doğru konuda yazmışsın yani bu konuya her şeyi yazabilirsiniz bunun için açtım. İşte diğer konuları ise o konu başlığına yakın şeyleri paylaşmak daha doğru olur.
Anladım abi çok elzem bir durum yok senide yormak istemem bu konuda bakarsın belki EUR versiyonu ilerleyen zamanda çıkabilir dyling light 2 EUR versiyonunu uyumlu yapmıştın merak ettim kafama takıldığı için sordum ana oyunlarda da bu iş olabilir mi diye tekrar teşekkür ederim sağol

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,965
43,570
113
Anladım abi çok elzem bir durum yok senide yormak istemem bu konuda bakarsın belki EUR versiyonu ilerleyen zamanda çıkabilir sadece dyling light 2 EUR versiyonunu uyumlu yapmıştın merak ettim kafama takıldığı için sordum ana oyunlarda da bu iş olabilir mi diye tekrar teşekkür ederim sağol
Ana oyun yada update olarak ayrı düşünme. Sadece komplike yamalarda yani yeni çıkan update dosyasında dil ile alakalı dosyalarda değişiklik oldu ise o zaman ana oyundan alınan TR yama dosyaları uyum sağlamaz ama update içinde dil dosyaları ana oyundaki gibi ise yani değişiklik olmadı ise ana oyundan alınan yama update içinde de çalışır ama işte ileriki update'lerde oyuna çok fazla yeni eklenti geldi yada bölüm eklendi gibi büyük değişiklikler olduysa yani oyun içine yeni update ile bir şey eklendi ise uyum sağlamayabilir ama çoğu oyunda ana oyundan alınan dil dosyası update içine bakıldığında değişikliğe uğramadı ise çalışması lazım ama tabi bunu deneyerek anlayabiliriz. Yani %70 çalışır %30 çalışmayabilir gibi oranlayabilirim.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
7 Temmuz 2020
2,389
2,747
113
Ana oyun yada update olarak ayrı düşünme. Sadece komplike yamalarda yani yeni çıkan update dosyasında dil ile alakalı dosyalarda değişiklik oldu ise o zaman ana oyundan alınan TR yama dosyaları uyum sağlamaz ama update içinde dil dosyaları ana oyundaki gibi ise yani değişiklik olmadı ise ana oyundan alınan yama update içinde de çalışır ama işte ileriki update'lerde oyuna çok fazla yeni eklenti geldi yada bölüm eklendi gibi büyük değişiklikler olduysa yani oyun içine yeni update ile bir şey eklendi ise uyum sağlamayabilir ama çoğu oyunda ana oyundan alınan dil dosyası update içine bakıldığında değişikliğe uğramadı ise çalışması lazım ama tabi bunu deneyerek anlayabiliriz. Yani %70 çalışır %30 çalışmayabilir gibi oranlayabilirim.
Konuyu Anladım abi konuyu da çok uzatmayacagim burada kapatıyorum USA versiyon ile EUR versiyon arasındaki fark oynanışlar ekstralar aynı bir dil farklılığı var bunlar gerek ASIA bölgesi gerek JPN bölgesi içinde geçerli oyun şirketleride bir dilden bile ayrı ayrı kazanç sağlıyor oysa horizon Forbidden West oyunu gibi zengin bir dile sahip olsa nerden bakılsa 10 _15 dile yakın altyazılıya sahip ve bütün oyunlar bu tarz çıksa kimse EUR versiyonu yada usa versiyonu beklemez

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,965
43,570
113
Konuyu Anladım abi konuyu da çok uzatmayacagim burada kapatıyorum USA versiyon ile EUR versiyon arasındaki fark oynanışlar ekstralar aynı bir dil farklılığı var bunlar gerek ASIA bölgesi gerek JPN bölgesi içinde geçerli oyun şirketleride bir dilden bile ayrı ayrı kazanç sağlıyor oysa horizon Forbidden West oyunu gibi zengin bir dile sahip olsa nerden bakılsa 10 _15 dile yakın altyazılıya sahip ve bütün oyunlar bu tarz çıksa kimse EUR versiyonu yada usa versiyonu beklemez
ice_screenshot_20220817-012604.jpeg

HAZIRLADIM KARDEŞİM. TEST DE ETTİM VE ÇALIŞTI.

HEM 5.05-6.72-7.02-7.55 İÇİN AYRI DOSYA
HEM 9.00 İÇİN AYRI DOSYA HAZIRLAMAK ZORUNDA KALDIM ÇÜNKÜ BACKPORTLU OLAN 9.00 DA ÇALIŞMIYOR.
HER İKİ KONSOLDA DA TEST ETTİM.

ŞİMDİ GELELİM ASIL MEVZUYA. NEREDE PAYLAŞAYIM? DESTEKÇİ ÜYELERE Mİ? YOKSA HERKESE Mİ? :)

dila2011

Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,861
15,727
113
Ekli dosyayı görüntüle 7420

HEM 9.00 İÇİN AYRI DOSYA HAZIRLAMAK ZORUNDA KALDIM ÇÜNKÜ BACKPORTLU OLAN 9.00 DA ÇALIŞMIYOR.

ŞİMDİ GELELİM ASIL MEVZUYA. NEREDE PAYLAŞAYIM? DESTEKÇİ ÜYELERE Mİ? YOKSA HERKESE Mİ? :)
BÜYÜKLÜK SENDE KALKSIN HERKESE PAYLAŞ HOCAM GÖNLÜMDEN BU GEÇTİ BENİM...

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
7 Temmuz 2020
2,389
2,747
113
Ekli dosyayı görüntüle 7420

ŞİMDİ GELELİM ASILŞ MEVZUYA. NEREDE PAYLAŞAYIM? DESTEKÇİ ÜYELERE Mİ? YOKSA HERKESE Mİ? :)
@baybarsturan abi benim yüzümden değerli vaktini aldın uğraştırdı da seni bu oyun hakkını helal et abi ben olasılıkları düşünerek acaba buda olurmu ana oyun usa ve eur versiyonunda dil dosyalari değiştirilirmi diye diyecek söz bulamıyorum abi taktir ve teşekkür ediyorum sana emeklerine ellerine sağlık değerini bilmek lazım varolasın

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

dila2011

Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,861
15,727
113
@baybarsturan abi benim yüzümden değerli vaktini aldın uğraştırdı da seni bu oyun hakkını helal et abi ben olasılıkları düşünerek acaba buda olurmu ana oyun usa ve eur versiyonunda dil dosyalari değiştirilirmi diye diyecek söz bulamıyorum abi taktir ve teşekkür ediyorum sana emeklerine ellerine sağlık değerini bilmek lazım varolasın
Ne fark var bende onu merak ediyorum bu oyunu oynayanlar yazabilirmi @ardaerdurak111 kesin oynamıştır.Onada soralım bakalım..

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

dila2011

Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,861
15,727
113
Olmadı şu videoyu izliyorum dur bakım bırazdan anlarım..

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
7 Temmuz 2020
2,389
2,747
113

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

dila2011

Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,861
15,727
113
Benim işime yaraycak bir mod değil izledim hepsini 2 kişilikte oynayamam 4kişilikte tekrardan oyunuda bitirecek yüğreğimde yok ama başka arkadaşların işine yarayacaktır teşekkürler @baybarsturan eline sağlık

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,965
43,570
113

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
7 Temmuz 2020
2,389
2,747
113
Ghost of Tsushima v2.18 TR YAMA

Emeklerine ellerine sağlık abi herşey için teşekkür ederim

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,006
14,080
113
Ne fark var bende onu merak ediyorum bu oyunu oynayanlar yazabilirmi @ardaerdurak111 kesin oynamıştır.Onada soralım bakalım..
legends dlcsini bilmiyorum abi sadece ana oyunu biraz oynamıştım oyun düzenim baya bozuk bir gün başka bir oyuna başlıyorum başka bir gün de farklı bir oyuna the last of us serisi god of war serisi quantic dream oyunları rdr 2 vesaire bitirdim daha fazla varda aklımda değil şuan

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,548
12,657
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,548
12,657
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,548
12,657
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım