SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

dila2011

Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,878
15,468
113
@ardaerdurak111 bu arada hayatımda ilk bitirdiğim oyun buydu bak baybarsturan bile oynamıştır bence son adama geldiğimde kalbim hoplardı resmen

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,539
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

dila2011

Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,878
15,468
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
62
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 2tb
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Cep telefonu kullanıyorum
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

Sp3lt0r

Kullanıcı
24 Nisan 2022
33
11
8
Ps4/5 hack haberlerini sadece adminlerden takip edebileceğimiz bir konu vardı, nerde bulamıyorum kaldırıldı mı?

Sp3lt0r

Kullanıcı
24 Nisan 2022
33
11
8
???? Yoksa bu da mı sadece "mor üyeler"e özel bir özellik?

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113
BİRAZ DA GÜLELİM

PAROLA: 1

Sp3lt0r

Kullanıcı
24 Nisan 2022
33
11
8
O bahsettiğiniz konular halen aynı yerlerinde durmaktadır. Ana sayfada bannerlara ve kayan tabelaya bir bakın. Siz yerlerini unutmuşsunuz demek ki.

NOT: Bir taraftan mor renkli üye olmak için bir şeyler yapmayı da düşünebilirsiniz.
Konuyu bannerlarda bulamadım ps4/5 hack haberlerinde de araştırdım ama yine ulaşamadım, konuyu aratmak istedim ama anahtar kelimeleri bilmiyordum aratınca da tonla farklı konu çıktı zaten.. Önceki cevabımda nerde diye sorarken bulamadığımı belirtmişim zaten, "aynı yerlerinde bulunmaktadır" cevabınız pek yardımcı olmadı maalesef. En son konuyu siz açtığınız için profilinize girip bulmaya çalıştım bu sefer "Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar" yazısı çıktı... Bari profilinize ulaşabilseydik biz 'normal' üyeler olarak.

Malum konuyu bannerlara ekleyebilirseniz çok makbule geçer, ana hack haber konusunun üyelerimiz de gözünün önünde olmasını ister diye tahmin ediyorum.

Ben de bir not ekleyeyim: Mor üye olmak, 1-2 rozet kazanmak, profillerinize erişebilmek gibi değeri olmayan bir şey için para vermek beni tatmin etmeyecek. Versem versem bu site için olan emeklerinize destek olmak için veririm, asıl amaç bu olmalı zaten. İban gönderebilirseniz ben de destek olmak isterim yalnız bir şartla; morluk, çeşitli rozet ve varsa özel ayrıcalıklar istemiyorum.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113
Konuyu bannerlarda bulamadım ps4/5 hack haberlerinde de araştırdım ama yine ulaşamadım, konuyu aratmak istedim ama anahtar kelimeleri bilmiyordum aratınca da tonla farklı konu çıktı zaten.. Önceki cevabımda nerde diye sorarken bulamadığımı belirtmişim zaten, "aynı yerlerinde bulunmaktadır" cevabınız pek yardımcı olmadı maalesef. En son konuyu siz açtığınız için profilinize girip bulmaya çalıştım bu sefer "Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar" yazısı çıktı... Bari profilinize ulaşabilseydik biz 'normal' üyeler olarak.

Malum konuyu bannerlara ekleyebilirseniz çok makbule geçer, ana hack haber konusunun üyelerimiz de gözünün önünde olmasını ister diye tahmin ediyorum.

Ben de bir not ekleyeyim: Mor üye olmak, 1-2 rozet kazanmak, profillerinize erişebilmek gibi değeri olmayan bir şey için para vermek beni tatmin etmeyecek. Versem versem bu site için olan emeklerinize destek olmak için veririm, asıl amaç bu olmalı zaten. İban gönderebilirseniz ben de destek olmak isterim yalnız bir şartla; morluk, çeşitli rozet ve varsa özel ayrıcalıklar istemiyorum.
Sanırım ikinci kez yine anlatamadım yada daha doğrusu siz anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Hiçbir hack konusu yer değiştirmedi. Ve konular hala aynı yerlerinde ve sayfalarda üstelik eskiden olduğu gibi de ana sayfada hiç değişmeden olduğu yerde bannerlarda duruyor diye cevaplamışım. Aşağıya da resim koyayım bari. Şimdi ikinci kez size açıklamama rağmen siz yine de bulamadığınız ve bir de söylendiğiniz için size "Gözlük" hatırlatması yapacağım ve siz de haksız olmanıza rağmen bana cevap yetiştirmek ve altta kalmamak için bir şey yazacaksınız ve ben artık uzatmadan sizi göndereceğim sonunda olacağı da bu şimdiden söyleyeyim. Son yazdığınız, kafanızdan uydurduğunuz saçma şeyler için diyorum; bu gereksiz, saçma ve uydurma laflarınızı hak etmedim yani bunu bilin diye belirtiyorum ve şimdi bana cevap vermek için yanıp tutuşuyorsanız bunu bir kez daha düşünün derim. Artık anlayana.

Ayrıca profilim genel manada herkese kapalıdır. (Normal, Admin, Mor, Sarı, Kırmızı fark etmeksizin herkese kapalıdır) Çünkü, şerefsiz bazıları tarafından atıldıkları için hakaretler yazılmaya başlandığı için ben geçmiş yakın zamanda herkes için kapadım. Sanırım anlatabilmişimdir. Yani profilim neden kapalı diye insnaca sormak yerine kafanıza göre yazdığınız gerçek olmayan hikaye için teessüf ediyor ve bir/bu seferlik görmezden geliyorum. Benim profilime erişmek için para vermek falan gerekmiyor, bir de değeri olmayan bir şey için gibi saçma sapan şeyler yazmışsınız yani lafınızı bilin yoksa başka türlü konuşmak zorunda kalacağım. Terbiyesizlik etmeyin. Ve lütfen siz siteye destek falan olmayın, siz bu destek konusunun bile neden açıldığını anlayamamışsınız ama normal karşılıyorum çünkü konuları da bulacak kabiliyetiniz olmadığı ortada (evet hak ettiğiniz için bir laf da size ben sokuyorum, normaldir) ve sizin kafanızda olan birinden gelecek olan desteği ben doğru bulmam zaten. Sakın yapmayın.

Biraz da siteyi kullanmayı öğrenin ilgili konulara girerek yani hack konularına bakarak aradıklarınızı zaten bulursunuz ve arama kısmı zaten hep sıkıntılıdır biz de bulamıyoruz öyle ama kendi bulamadığınız konular için ve var olan bannerları bile görmeden burada sitemde bulunuyor bir de kafanızdan hikaye uyduruyorsunuz.

Şimdi kendi yazdığınız önceki mesajınızdaki gerçek dışı ithamları ve kendi hatalarınızı tekrar bir gözden geçirin ve kim haklı kim haksız bir değerlendirdikten sonra tekrar değerlendirerek bir cevap yazın eğer yazmayı düşünüyorsanız. Biraz iyi niyet gerekiyor tabi insanlık gerekiyor.

👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓

ice_screenshot_20220730-163809.jpeg

dila2011

Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,878
15,468
113
Merhabalar;
Aklımda olan bir durum var. Yıllar önce oynadığım god of war 1,2 oyunu max payne 2 sonra red alert 2 gibi oyunlar farklı bir hissiyat vermişti. Konu hikaye beni alıp götürmüştü. God of war 1 deki isyan duygusunu hiçbir oyunda yaşamadım. Max Payne 2 deki karakterin duygusal yoğunluğunu ve muhteşem müziklerini, red alert 2 de ise sovyetleri yönetmeyi cidden çok seviyordum. Ps Exclusiveler çok iyi gelirdi. Last of us efsaneydi. Ama şimdi nedense artık keyif vermiyorlar Yeni God Of War oyunu beni hiç etkilemedi. O aradığım isyan ruhunu bulamadım. Spiderman bitirmeme rağmen açıp bir daha oynayacağım bir oyun olmayacak. İşin aslı yeni nesil oyunlardan artık fazla bir beklentim kalmadı değerli üye arkadaşlarım sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Artık eğlence tabanlı değilde grafik tabanlı oyun yaptıkları için sizin bahsettiğiniz herşeyi bizde yaşıyoruz 90lı yılladaki 16bit 32 bit oyunlar daha çok keyif ve eğlence verirdi bize şimdi ise öyle değil katılıyorum size @Aslan bey...

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Sp3lt0r

Kullanıcı
24 Nisan 2022
33
11
8
Sanırım ikinci kez yine anlatamadım yada daha doğrusu siz anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Hiçbir hack konusu yer değiştirmedi. Ve konular hala aynı yerlerinde ve sayfalarda üstelik eskiden olduğu gibi de ana sayfada hiç değişmeden olduğu yerde bannerlarda duruyor diye cevaplamışım. Aşağıya da resim koyayım bari. Şimdi ikinci kez size açıklamama rağmen siz yine de bulamadığınız ve bir de söylendiğiniz için size "Gözlük" hatırlatması yapacağım ve siz de haksız olmanıza rağmen bana cevap yetiştirmek ve altta kalmamak için bir şey yazacaksınız ve ben artık uzatmadan sizi göndereceğim sonunda olacağı da bu şimdiden söyleyeyim. Son yazdığınız, kafanızdan uydurduğunuz saçma şeyler için diyorum; bu gereksiz, saçma ve uydurma laflarınızı hak etmedim yani bunu bilin diye belirtiyorum ve şimdi bana cevap vermek için yanıp tutuşuyorsanız bunu bir kez daha düşünün derim. Artık anlayana.

Ayrıca profilim genel manada herkese kapalıdır. (Normal, Admin, Mor, Sarı, Kırmızı fark etmeksizin herkese kapalıdır) Çünkü, şerefsiz bazıları tarafından atıldıkları için hakaretler yazılmaya başlandığı için ben geçmiş yakın zamanda herkes için kapadım. Sanırım anlatabilmişimdir. Yani profilim neden kapalı diye insnaca sormak yerine kafanıza göre yazdığınız gerçek olmayan hikaye için teessüf ediyor ve bir/bu seferlik görmezden geliyorum. Benim profilime erişmek için para vermek falan gerekmiyor, bir de değeri olmayan bir şey için gibi saçma sapan şeyler yazmışsınız yani lafınızı bilin yoksa başka türlü konuşmak zorunda kalacağım. Terbiyesizlik etmeyin. Ve lütfen siz siteye destek falan olmayın, siz bu destek konusunun bile neden açıldığını anlayamamışsınız ama normal karşılıyorum çünkü konuları da bulacak kabiliyetiniz olmadığı ortada (evet hak ettiğiniz için bir laf da size ben sokuyorum, normaldir) ve sizin kafanızda olan birinden gelecek olan desteği ben doğru bulmam zaten. Sakın yapmayın.

Biraz da siteyi kullanmayı öğrenin ilgili konulara girerek yani hack konularına bakarak aradıklarınızı zaten bulursunuz ve arama kısmı zaten hep sıkıntılıdır biz de bulamıyoruz öyle ama kendi bulamadığınız konular için ve var olan bannerları bile görmeden burada sitemde bulunuyor bir de kafanızdan hikaye uyduruyorsunuz.

Şimdi kendi yazdığınız önceki mesajınızdaki gerçek dışı ithamları ve kendi hatalarınızı tekrar bir gözden geçirin ve kim haklı kim haksız bir değerlendirdikten sonra tekrar değerlendirerek bir cevap yazın eğer yazmayı düşünüyorsanız. Biraz iyi niyet gerekiyor tabi insanlık gerekiyor.

👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓

Ekli dosyayı görüntüle 7042
Hadsizlik hat safhada, gayet seviyeli şekilde malum konunun bannerlarda bulunmadığını eklenmesini de istek olarak belirtmişim halen gözlük emojisi kullanarak gönderme yapıyorsunuz, gören de 2 tane ortaokul öğrencisi laf dalaşı yapıyor sanacak. Mor üye/rozet vs. konusunda yaptığım gözleme dayalı yorum bambaşka bir konu, ama siz hepsini harmanlayıp öfke kusmuşsunuz, bir de ağız bozmakla tehdit ediyorsunuz seviyenizi tekrar belli ettiniz.

Belirttiğiniz resimde hack haberlerinin (altını çiziyorum) sadece adminlerin yazdığı konu halen yok? Gözlük takması gereken ben miyim yoksa siz misiniz önce bunu bir düşünün, forumun daha iyi şekilde kullanılabilmesi için istekte bulunuyorum aldığım geri dönüşe bak.. Bannerlerda sözü geçen konu bulunmuyor, ps4/5 hack haberlerinin olduğu bölümde bile değil kendi başına sadece duyurular bölümündeymiş. Önce bahsettiğim konunun ne olduğunu anlayın, sonra gerekirse ben o gözlüğü yine takarım. Söylediğim şeyleri tekrar anlamamanız konuyu bulamamanız ihtimaline karşın malum konunun linkini buraya ekliyorum: Konu linki sonra teşekkür edersiniz.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113
Hadsizlik hat safhada, gayet seviyeli şekilde malum konunun bannerlarda bulunmadığını eklenmesini de istek olarak belirtmişim halen gözlük emojisi kullanarak gönderme yapıyorsunuz, gören de 2 tane ortaokul öğrencisi laf dalaşı yapıyor sanacak. Mor üye/rozet vs. konusunda yaptığım gözleme dayalı yorum bambaşka bir konu, ama siz hepsini harmanlayıp öfke kusmuşsunuz, bir de ağız bozmakla tehdit ediyorsunuz seviyenizi tekrar belli ettiniz.

Belirttiğiniz resimde hack haberlerinin (altını çiziyorum) sadece adminlerin yazdığı konu halen yok? Gözlük takması gereken ben miyim yoksa siz misiniz önce bunu bir düşünün, forumun daha iyi şekilde kullanılabilmesi için istekte bulunuyorum aldığım geri dönüşe bak.. Bannerlerda sözü geçen konu bulunmuyor, ps4/5 hack haberlerinin olduğu bölümde bile değil kendi başına sadece duyurular bölümündeymiş. Önce bahsettiğim konunun ne olduğunu anlayın, sonra gerekirse ben o gözlüğü yine takarım. Söylediğim şeyleri tekrar anlamamanız konuyu bulamamanız ihtimaline karşın malum konunun linkini buraya ekliyorum: Konu linki sonra teşekkür edersiniz.
O gözlüğü taktıracağım size. İlk açıldığı günden beri zaten bana ait olan bu konu Öne Çıkan Konular - Kayan Resimli Tabela da bulunmaktadır.

Gözlük göndereyim mi size ne dersiniz?

ice_screenshot_20220730-202432.jpeg

Sp3lt0r

Kullanıcı
24 Nisan 2022
33
11
8
O gözlüğü taktıracağım size. İlk açıldığı günden beri zaten bana ait olan bu konu Öne Çıkan Konular - Kayan Resimli Tabela da bulunmaktadır.

Gözlük göndereyim mi size ne dersiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 7043
O dediğiniz şey banner mi? Az önce resmini attığınız bölümde var mıydı peki? Siz bana gözlük alacağınıza önce kendinizi bi uzmana falan gösterin. Sizin seviyenize düşüp ağzımı bozmak istemiyorum.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113
O dediğiniz şey banner mi? Az önce resmini attığınız bölümde var mıydı peki? Siz bana gözlük alacağınıza önce kendinizi bi uzmana falan gösterin. Sizin seviyenize düşüp ağzımı bozmak istemiyorum.
Bak mal arkadaşım. Gözünün önündekini görmeyip bir de kendini haklı çıkartma. İlk günden beri konu orada en üstte en önemli yerde duruyor ve zaten benim konum.
Sen körsen ben ne yapayım. Artık sizin gibilerin anlayacağı dilden konuşacağım
ve sizin gibilere cevap hakkı bile vermeyeceğim.

GİT BU FORUMDAN BİR DAHA DA GELME.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113
Bak mal arkadaşım. Gözünün önündekini görmeyip bir de kendini haklı çıkartma. İlk günden beri konu orada en üstte en önemli yerde duruyor ve zaten benim konum.
Sen körsen ben ne yapayım. Artık sizin gibilerin anlayacağı dilden konuşacağım
ve sizin gibilere cevap hakkı bile vermeyeceğim.

GİT BU FORUMDAN BİR DAHA DA GELME.
İNŞALLAH ÖNCEKİ YAZDIĞIMI BU ŞAHSİYET TE BAŞKALARI DA GÖRMÜŞTÜR YANİ O GİT CÜMLESİNİN BAŞINA HEPİNİZİN MALUM BİLEBİLECEĞİ BİR ŞEY YAZILI İDİ VE SCOFIELD BUNUN DOĞRU OLMAYACAĞI İÇİN O KISMI KALDIRDIĞINI BİLDİRDİ. ONU DA ANLIYORUM AMA BEN YİNEDE ANLAMANIZI SAĞLADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.

AMA ELBETTE SÖZÜMÜN DE ARKASINDAYIM YANİ O İBAREYİ BEN KALDIRMADIM VE SİLMEDİM.

HAKETMİŞTİ ARTIK. HADİ KİBARCASINI SÖYLEYEYİM BU MAL ŞAHSİYETE DEFOL DİYORUM.
ANLAYAN ANLAMIŞTIR ZATEN. O ŞAHSİYET TE GÖRSÜN DİYE BUNLARI YAZIYORUM.

YETER ARTIK! MAL OLANLARA YARDIM FALAN DA ETMİYORUM BUNDAN SONRA.

ReaLioN

Yardımsever Üyemiz
24 Ocak 2021
107
90
28
@baybarsturan dostum ne kadar uzatıp kendini yoruyorsun yahu. Bu kadar yazı yazmak için harcadığın vakte yazık. A diyeni ayrı B diyeni ayrı banla gitsin. IQ önemli bi kriter herkesten aynı seviyeyi bekleme gönder gitsin.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113
@baybarsturan dostum ne kadar uzatıp kendini yoruyorsun yahu. Bu kadar yazı yazmak için harcadığın vakte yazık. A diyeni ayrı B diyeni ayrı banla gitsin. IQ önemli bir kriter herkesten aynı seviyeyi bekleme gönder gitsin.
Öyle de olmuyor işte, karşımdakini insan yerine koyup yardımcı olmaya çalışıyorum, sonra tepene çıkıp gerçek yüzünü ortaya koyuyor.
Ben yine insanca anlatmaya çalışıyorum ama iş kontrolden çıkıyor bu anlaması kıt şahsiyetler yüzünden. Sonra da olan oluyor.
Zaten son dönemde sinirlerim iyicene bozuldu ve sabır da kalmadı. Yakın zamanda bu forum işlerine uzaklaşıp ara vermem gerektiğini düşünüyor ve planlıyorum. Şu destek konumuz bir kapansın da durumlara bakacağım bakalım, hayırlısı diyelim.

jheller

Yardımsever Üyemiz
13 Ocak 2021
307
255
63
site vip ye geçse sorun kalmaz ne istediğini bilen kişiler gelir 10000 kişi olacağına 80 kişi olsun sohbet daha kaliteli olur telegramda aktif kullanılır sitede daha iyiye gide gerekirse toplanma buluşma etkinlik vs dahi olabilir ...

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 850
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 06.06.2022

dila2011

Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,878
15,468
113
site vip ye geçse sorun kalmaz ne istediğini bilen kişiler gelir 10000 kişi olacağına 80 kişi olsun sohbet daha kaliteli olur telegramda aktif kullanılır sitede daha iyiye gide gerekirse toplanma buluşma etkinlik vs dahi olabilir ...
Vallahi bende aynısını diyorum sonun kadarda aynısını savunuyorum aylardır bende şimdiden diyorum eğer baybarsturan giderse bende hesabımı siler giderim böyle giderse adam bırakıp gidecek az kaldı adam onca işin içinde insanlara yardımcı oluyor oyun bile oynamıyor millet oyunları çatır çatır bitiriyor ne anlamı kaldı bizler sohbetini seviyoruz burak hocanın herkes birgün gidecek emre dahil normnal hayata dönecek bu bir gerçek ama şurdaki dostluklar hep kalacak hatırlanacak 10bin üye olmasında 50 üye olsunya ama düzgün insanlar olsun ben zaten geçmişte bıktım böyle insanlardan inanın şurda baybarsturan neler yazıor neler yapıor diye giriyorum gazete okur gibi bir şairin kitabını okur gibi hayran olduğumuz yazarlar gibi onuda yapamıoruz oyuzden bu işe çözüm getirilmeli yoksa bir bir kaliteli insanlar yok olup gidiyor ilk başta paylaşımcı insanlar olmalı bencil insanlar halan var forumda @fıro ya da dedim bak sadece yamayı alacak gidecek şimdi bir üye seyret dedim ve aldı gitti bencil adam olmayın arkadaş paylaşımcı olun hayatda neyse tekrardan özürdilerim çok doluyum baybarsturan üzülünce bende üzülüyorum adam daha neyapsın bende anlamadım ama giderse dediğim gibi kendimi banlicam.....

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,539
113
Vallahi bende aynısını diyorum sonun kadarda aynısını savunuyorum aylardır bende şimdiden diyorum eğer baybarsturan giderse bende hesabımı siler giderim böyle giderse adam bırakıp gidecek az kaldı adam onca işin içinde insanlara yardımcı oluyor oyun bile oynamıyor millet oyunları çatır çatır bitiriyor ne anlamı kaldı bizler sohbetini seviyoruz burak hocanın herkes birgün gidecek emre dahil normnal hayata dönecek bu bir gerçek ama şurdaki dostluklar hep kalacak hatırlanacak 10bin üye olmasında 50 üye olsunya ama düzgün insanlar olsun ben zaten geçmişte bıktım böyle insanlardan inanın şurda baybarsturan neler yazıor neler yapıor diye giriyorum gazete okur gibi bir şairin kitabını okur gibi hayran olduğumuz yazarlar gibi onuda yapamıoruz oyuzden bu işe çözüm getirilmeli yoksa bir bir kaliteli insanlar yok olup gidiyor ilk başta paylaşımcı insanlar olmalı bencil insanlar halan var forumda @fıro ya da dedim bak sadece yamayı alacak gidecek şimdi bir üye seyret dedim ve aldı gitti bencil adam olmayın arkadaş paylaşımcı olun hayatda neyse tekrardan özürdilerim çok doluyum baybarsturan üzülünce bende üzülüyorum adam daha neyapsın bende anlamadım ama giderse dediğim gibi kendimi banlicam.....
Haklısın abi gerçekten bazı insanlar artık sabır bırakmıyor insanda gerçekten sen yardımcı olmaya çalışıyorsun onlar üste çıkmaya çalışıyor hala

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113
Sağ olun ama kimse kendini bana endekslemesin. Ben yaşımı başımı almış ve yaşım gereği her türlü kronik rahatsızlıkları olan bir kişiyim ve geçen yıl Anne-Baba 'yı üst üste kaybettim ve kafamı dağıtayım diye burada oldum ve yardımcı olmaya çalıştım ama maalesef hak etmeyen insanlar yüzünden durduk yere çok yıprandım. İşte Emre kardeşime olan sevgi yüzünden ona destek olmaya çalıştım ama sonrası için bir söz veremiyorum. En kötü bir süre uzak kalır dinlenir ve ara sıra siteye bakabilirim ve belki de artık bireysel sorulara cevap vermeyi yani yardımı etmeyi kesmem gerekebilir ama biliyorum ki bir çok kişiye zaten çok şeyler öğrettik ve arkadan genç cevherler de geliyor ve siteyi çekip çevirirler diye düşünüyorum. Zaten herkes ben de giderim derse olmaz sonra site gerçekten yoluna devam edemez ve bu Emre kardeşim için sıkıntı olur. Benim kendimce gerekçelerim var ama sizler yani gerekçesi olmayanların bunca emek verdiğimiz bu siteye ve Emre kardeşimin emeklerine karşı olan saygısı ve sevgisi sebebiyle sitenin daha da ilerilere gidebilmesi için elinden geleni yapmalıdır görüşündeyim.
Ama tabi hayatın bir gerçeği ve ileride zamanla ne Emre kardeşim için bu site olacak, ne sizler ne de bizler bu sitede olacağız yani bu site bile gelecekte olmayacak belki de ama işte ne kadar süre daha olacağı yine siteyi seven ve destekleyen kişiler sayesinde olacaktır. Hayırlısı olsun. Şimdilik hepimiz buradayız ve ne kadar dayanabilirsek de olmaya çalışırız. Gerisi kısmet diyelim.

abstergo78

Yardımsever Üyemiz
4 Haziran 2022
193
99
28
ben de de bir ara görünmüyordu bannerler..sebebi reklam engelleyici kullanmak..arkadaş reklam engelleyici kullanıp konular yok diyor..halbu ki dediği konular siteye girişte gözümüzün içine girecek nerdeyse...olayda kasıt yoksa kesin dediğim gibidir..kimse basit şeyler için üzülmesin ...kimler neler yaşıyor bu hayatta

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113
1fichier linkinden IDM ile 122 MB/saniye hızını da anlık gördüm. :)
Bu linklerden hızlı indiremeyenlere duyurulur. 🤩

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,539
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,539
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,976
42,567
113
gece saatlerinde hız değişimi oluyor mu abi ?
Eğer IDM kullanırsam;
1fichier, zippyshare ve Google Drive linklerinden IDM ile bugüne kadar 114 MB/sn görüyordum ama ortalama hep 100 MB/sn üzerinde yani sürekli 105-112 arasında indiriyor genellikle ve gece gündüz fark etmiyor ama işte mesela Jdownloder2 programı hızımı sınırlıyor ve 50-60-70 MB/sn hızlarında tutuyor. Kısaca en iyi indirme aracı IDM 'dir ama işte her linki bununla indiremeyebilirsiniz. Yani her linki son hız indirebilmek için o linke ait üyelik gerektiren premium hesaplar satın almak gerekebilir ve ücretli üyelik alırsan IDM içinde üyelik bilgilerini girip hızlı indirebileceğin ayar bulunmaktadır. Ama saydığım bu 1fichier, zippyshare ve Google Drive hesaplarından ücretli üyelik gerekmeden free-bedava son hız indirebiliyorsun.

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,539
113
the last of us remastered oyunun 1.11 güncellemesi için geliştirici menüsü açılmış intro geçme patchi olan ve bir kaç ekstra detay olan pkg dosyasını birazdan paylaşacağım arkadaşlar bilginiz olsun :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,539
113
oyunlara nasıl 60 fps modları yapabileceğinizi anlatacağım bir rehber hazırlayacağım bilginiz olsun söz vermeyeyim ama belki multitrainer rehberi de hazırlayabilirim :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım