abstergo78
Yardımsever Üyemiz
- 4 Haziran 2022
- 193
- 99
- 28

horizonun geliyor oluşunun şerefine bu duvarkağıdını indirip ps4 ümüzü süsleyebiliriz... şimdiden hayırlı uğurlu olsun 18.06 MB file on MEGA
horizonun geliyor oluşunun şerefine bu duvarkağıdını indirip ps4 ümüzü süsleyebiliriz... şimdiden hayırlı uğurlu olsun 18.06 MB file on MEGA
Bu ps4 temallar konusunda eklimihorizonun geliyor oluşunun şerefine bu duvarkağıdını indirip ps4 ümüzü süsleyebiliriz... şimdiden hayırlı uğurlu olsun 18.06 MB file on MEGA
ben eklemedim..isteyen arkadaş ekleyebilir..iyi olur eklerseBu ps4 temallar konusunda eklimi
Ve yükleme ekranında daha fazla da beklemek zorunda kalabilir ve sonra sıkılıp oyunu oynamaktan da vazgeçebiliriz.ac oyunları ile ilgili aklıma bir şey geldi paylaşayım dedim oyundaki yükleme ekranlarında düşmanlar olsa onlarla pratik yapsak bence çok daha iyi olur ve yükleme ekranları sıkıcı geçmez sizin düşünceleriniz nedir bu konuda ?
1 2 tane düşman yükleme ekranını uzatır mı ki o kadar abi ?Ve yükleme ekranında daha fazla da beklemek zorunda kalabilir ve sonra sıkılıp oyunu oynamaktan da vazgeçebiliriz.![]()
Şaka yapıyorum zaten. Normalde de boş boş geziyorsun o ekranlarda yani çok bir şey fark etmemesi gerekir.1 2 tane düşman yükleme ekranını uzatır mı ki o kadar abi ?
emre abinin ac origins türkçe yama tanıtım videosundaki yükleme ekranını görünce aklıma bu geldi şimdi tek yapmam gereken ubisoft a mail göndermekŞaka yapıyorum zaten. Normalde de boş boş geziyorsun o ekranlarda yani çok bir şey fark etmemesi, gerekir.![]()
PS4 Pro 4K da çoğunlukla 30 fps veriyor ama bazı oyunlarda özellikle ayarlandığından 60 fps kilidi açık yani 60 fps olan nadir oyunlarda var. Bunları araştırarak bulursun zaten. Google amcaya sor. Hatta 4K bile gerçek 4K değil upscale ile yapılıyor.Ps4 pro 4k 30fps mi hep 60fps ye çıkmıyormu
Keyifle izliyorum şaun hocam davullar zurnalar showlar harika bir ambians var orda gör gör bakda @ardaerdurak111 bu yaşta eve kapanma arda z kuşağı anca pc başında otursun gidinde sosyalleşin biraz arda z kuşağına çok kızıyorum bu arada en basiti evde büyüğü var git ekmek al diyon kalk sen git al diyorlar kocaman adama biz babamızın karşısında oturamazdık bile hey yavrum hey neyse ya bunu neden yazdıysam bende bılmıyorum ama böyle giderlerse ne tarım da tarlada bahcede calısırı bunlar nede birşey sonrada gıtlık gelir kalırlar başbaşa pcler telefonlar tabletler hayatlarını kurtaracak sankiCUMARTESİ: SELDA BAĞCAN
PAZAR: ANADOLU ATEŞİ
(ANTALYA KONYAALTI AÇIK HAVA TİYATROSU)
GİTTİM ARKADAŞLAR SİZLERLE DE KÜÇÜK BİR KISMIN VİDEOSUNU PAYLAŞMAK İSTEDİM.
AŞAĞIDAKİ VİDEOLARIN PAROLASI RAKAMLA: 1
Teşekkürler hocam bilgi için ikinci el ps4 pro aldım fat kasayı satıp maalesef sürümü 9.60 güncelmiş cihaz, normal fat kasam 9.03 te bekliyordu artık kaç sene beklerim bilmiyorumPS4 Pro 4K da çoğunlukla 30 fps veriyor ama bazı oyunlarda özellikle ayarlandığından 60 fps kilidi açık yani 60 fps olan nadir oyunlarda var. Bunları araştırarak bulursun zaten. Google amcaya sor. Hatta 4K bile gerçek 4K değil upscale ile yapılıyor.
konsolda 4K 60 fps için Xbox bakmalısın yada PS5 'e geçmelisin.
Aldığım sürüm cuh 7016b bi sıkıntısı varmı o sürümünPS4 Pro 4K da çoğunlukla 30 fps veriyor ama bazı oyunlarda özellikle ayarlandığından 60 fps kilidi açık yani 60 fps olan nadir oyunlarda var. Bunları araştırarak bulursun zaten. Google amcaya sor. Hatta 4K bile gerçek 4K değil upscale ile yapılıyor.
konsolda 4K 60 fps için Xbox bakmalısın yada PS5 'e geçmelisin.
Yani ufak tefek sıkıntılar oluyor tabi sonrası 2 üst sürüm daha çıktı belki daha fazla takip etmedim.Aldığım sürüm cuh 7016b bi sıkıntısı varmı o sürümün
2010-2016 yıllarında Antalyadaydım. Etkinlik konusunda gerçekten mükemmel bir şehir. Birçok konsere, festivale ulaşmak çok rahat. En son 3 sene önce geldim. Yeni konyaaltı sahil civarı, akvaryumun orlar çok karışık geldi ve hiç beğenmedim. Tabi Antalyalılar ne düşünüyor bilemiyorum. Yazları çok sıcak olsa da yine de çok güzel bir şehir.CUMARTESİ: SELDA BAĞCAN
PAZAR: ANADOLU ATEŞİ
(ANTALYA KONYAALTI AÇIK HAVA TİYATROSU)
GİTTİM ARKADAŞLAR SİZLERLE DE KÜÇÜK BİR KISMIN VİDEOSUNU PAYLAŞMAK İSTEDİM.
AŞAĞIDAKİ VİDEOLARIN PAROLASI RAKAMLA: 1
Vallahi bana normal geliyor ve en az karışık olan yerleri karışık bulduğuna göre şehrin iç taraflarına hiç girmedin sanırım.2010-2016 yıllarında Antalyadaydım. Etkinlik konusunda gerçekten mükemmel bir şehir. Birçok konsere, festivale ulaşmak çok rahat. En son 3 sene önce geldim. Yeni konyaaltı sahil civarı, akvaryumun orlar çok karışık geldi ve hiç beğenmedim. Tabi Antalyalılar ne düşünüyor bilemiyorum. Yazları çok sıcak olsa da yine de çok güzel bir şehir.
Oyuna ait CD Disk sorunlu olabilir. Başka bir konsolda deneyerek anlaşılır ancak. Bir de konsolunda 2 TB demişsin yani bolca boşluğun vardır sanırım ama sen yine de bir kontrol et oyunu kaydedecek kadar boşluk var mı HDD içinde diye.Ps4 pro cuh 7016b tekken 7 diski kopyalama işlemi sırasında 1.6 gb ta takılıyor 10 gb lık copyalama mevcut sorunun ne olduğunu bilen varmı 2tb seagate game drive for hdd takılı
Hocam cihazı yeni aldım içi bomboş acaba blueray okuyucusundamı sıkıntı var dedim başka oyun diski taktım onu kopyaladı, açtı gayet iyi çalışıyor ama tekken 7 de olmuyor takılı kalıyor blueray okuyucu duruyor, fat kasamda ise cd verisi kurulu şekilde bana gelmişti uygulamalar bölümünde verisi kuruluydu ben cd yi takıyordum direk oyuna giriyordu ve mükemmel çalışıyordu şuan proda kopylama yapamıyorum ve fat kasada da hiç kopyalama işlemi yapmadımOyuna ait CD Disk sorunlu olabilir. Başka bir konsolda deneyerek anlaşılır ancak. Bir de konsolunda 2 TB demişsin yani bolca boşluğun vardır sanırım ama sen yine de bir kontrol et oyunu kaydedecek kadar boşluk var mı HDD içinde diye.
İşte acaba diyorum Tekken oyun CD 'sinde mi sorun var o yüzden kopyalama işlemini başka bir konsolda denemek gerekir.Hocam cihazı yeni aldım içi bomboş acaba blueray okuyucusundamı sıkıntı var dedim başka oyun diski taktım onu kopyaladı, açtı gayet iyi çalışıyor ama tekken 7 de olmuyor takılı kalıyor blueray okuyucu duruyor, fat kasamda ise cd verisi kurulu şekilde bana gelmişti uygulamalar bölümünde verisi kuruluydu ben cd yi takıyordum direk oyuna giriyordu ve mükemmel çalışıyordu şuan proda kopylama yapamıyorum ve fat kasada da hiç kopyalama işlemi yapmadım
Hocam başka ps4 de denedim aynı sorunu verdi sıkıntı cd imiş yani cihazda sıkıntı yokİşte acaba diyorum Tekken oyun CD 'sinde mi sorun var o yüzden kopyalama işlemini başka bir konsolda denemek gerekir.
Böylece CD de sorun var mı yok mu anlarız ona göre kontrollere devam ederiz.
Ben de öyle tahmin etmiştim zaten.Hocam başka ps4 de denedim aynı sorunu verdi sıkıntı cd imiş yani cihazda sıkıntı yok
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK