-
Öne çıkan konu
- #1,951
- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,492
- 113

Tokatlayan tokatlayana...
Çok aktif değil yani pek kullanılmıyor. Tüm linkler ana sayfada sağ taraftaki panolarda göz önünde durmaktadır.Sitenin discord kanalı var mı acaba
Harbiden çok garip reklamlarmış tabii o dönemde yaşamadığım için hiç birini daha önce görmemişimHatırlayanlarınız vardır.
Buna bu Zamanda spor diyorlar sporla hiç bir alakası yok onlar daha Osmanlı tokadını görmemişlerTokatlayan tokatlayana...
Bence keyif almamak daha iyi tabi yoğunluğunuzdan kaynaklanmıyor ise diyelim çünkü bu oyun dünyası bağımlılık aslında yani her gün konsolu açıp bir kaç saat kullanan, bir gün bile açmadan duramayan, dışarıda bir şeyler yaparken bile eve hemen dönmek isteyen ve eve girer girmez ilk işi konsolu açmak olanlar çoktan bağımlısı olmuştur. Demek istediğim gerçek hayatın içinde sevdiğin insanlarla zaman geçirmek varken eğer yapabiliyorsan oyunlara takılma tavsiyesinde bulunabilirim. Bizler çoktan bağımlı olmuşuz. Sen kaç kurtar kendini.Yaşım 30 çok yoğun çalışma hayatım var belkide o yüzden keyif alamıyorum oyunlardan
Evet abi aslında dediğin gibi bağımlı olmamak en iyisi mesela bende resmen bağımlı oldum artık aynen dediğin gibi sevdiklerimizle ailemizle zaman geçirmek her zaman daha iyidir ama işte bağımlı oluncada ilk işin eve gelip konsolu açmak oluyor son anlattığın kadarıyla oyun oynuyordun abi neler oynadın bu süreçte ?Bence keyif almamak daha iyi tabi yoğunluğunuzdan kaynaklanmıyor ise diyelim çünkü bu oyun dünyası bağımlılık aslında yani her gün konsolu açıp bir kaç saat kullanan, bir gün bile açmadan duramayan, dışarıda bir şeyler yaparken bile eve hemen dönmek isteyen ve eve girer girmez ilk işi konsolu açmak olanlar çoktan bağımlısı olmuştur. Demek istediğim gerçek hayatın içinde sevdiğin insanlarla zaman geçirmek varken eğer yapabiliyorsan oyunlara takılma tavsiyesinde bulunabilirim. Bizler çoktan bağımlı olmuşuz. Sen kaç, kurtar kendini.Hala yapabiliyorken...
Düşün işte yılda 1-2 oyun ve o da son çıkan Dying Light 2 oyununu oynadıktan sonra eskisini merak edip Dying Light 1 oyununu sonradan oynadım o kadar. Onun haricinde hala oyun oynamaya başlamadım. Hala aynı noktadayım ve aylar önce dediğim gibi başlamayı düşünüyorum ama yine başlamadım. Çünkü biz de bir bakıma bu sitenin bağımlısı olmuşuz ve baktığında bu da aynı şey yani bağımlılık ve her ne kadar burada kıymetimiz çok bilinmese de yine de günlerimizi herkese bilgi vermek, emeğimizi sunmak ve paylaşımlarda bulunmak ile geçiyor. İşte önce bunu yapmaktan vazgeçmeliyim ki oyun oynamak için vaktim olsun.Evet abi aslında dediğin gibi bağımlı olmamak en iyisi mesela bende resmen bağımlı oldum artık aynen dediğin gibi sevdiklerimizle ailemizle zaman geçirmek her zaman daha iyidir ama işte bağımlı oluncada ilk işin eve gelip konsolu açmak oluyor son anlattığın kadarıyla oyun oynuyordun abi neler oynadın bu süreçte ?
Aynen abi katılıyorum bende bir elin 5 parmağını geçmemiştir oynayıp bitirdiğim oyun sayısı 2016 yılında çıkan uncharted 4 bile daha iki hafta önce yeni bitirdim kutulusu yıllarca evimde boş boş durdu dün derbi maçı vardı GS BJK eskiden ne heyecanla seyrederdim şimdi isterse bir birbirlerine 10 ar tane gol atsınlar hiç heyecanı yok umrumda da değil geçen bir arkadaşımla çay içtik tavla oynadım heyecanı keyfi ap ayrıydıDüşün işte yılda 1-2 oyun ve o da son çıkan Dying Light 2 oyununu oynadıktan sonra eskisini merak edip Dying Light 1 oyununu sonradan oynadım o kadar. Onun haricinde hala oyun oynamaya başlamadım. Hala aynı noktadayım ve aylar önce dediğim gibi başlamayı düşünüyorum ama yine başlamadım. Çünkü biz de bir bakıma bu sitenin bağımlısı olmuşuz ve baktığında bu da aynı şey yani bağımlılık ve her ne kadar burada kıymetimiz çok bilinmese de yine de günlerimizi herkese bilgi vermek, emeğimizi sunmak ve paylaşımlarda bulunmak ile geçiyor. İşte önce bunu yapmaktan vazgeçmeliyim ki oyun oynamak için vaktim olsun.Vazgeçeceğim günlerde yakındır. Sabır kalmadı artık.
Bu aralar baya nostalji serisi yapıyorsun sanırım abiGençler bu Renault'ları bilmezler.
Bu konuda bir bilgim yok am çok büyük bir saçmalık... Bir de diğerleri Playstation PSN ve Xbx Live da aynı haltı yemeye kalkar ise iyicene büyük saçmalık olur.Steamde 20 kasımdan itibaren artık biz türk oyuncular türk lirasını değil doları kullanacağız arkadaşlar geçmiş olsun her geçen gün oyun almak bizim için dahada zorlaşıyor
Ajsjjjajajajajajajjaaha yaPS5 içine Nvme M2-SSD HDD nasıl takılır, bilmeyenler için gösterelim.
Gerçekte ne olacağını tabi ki kimse bilemez ama zaten tahminleri sormuşsunuz ve şu an takip ettiğim kadarıyla 2024 yılı sürpriz şeyler olacak diye işaret ediliyor yani PS5 FPKG bile olacak yeni bir sürü gelişme olacak diye discord / tweet-x ve forumlarda çeşitli geliştirici/hacker/normal kullanıcılar arasında yazılmaktadır. 9.03 için de önümüzdeki aylar içerisinde Andy tarafından H1 sitesine bildirdiği açıkların yayınlanmasını bekleyiniz. Çıkar ise oradan iyi bir haber çıkacaktır.Arkadaşlar sizce PS4'ün 9.03 ve üzeri sürümleri ne zaman kırılır?
Tahminleriniz nedir?
Umarım en yakın zamanda çıkar, Şu an elimdeki PS4 9.03 sürümünde yeni jailbreakı bekliyorum.Gerçekte ne olacağını tabi ki kimse bilemez ama zaten tahminleri sormuşsunuz ve şu an takip ettiğim kadarıyla 2024 yılı sürpriz şeyler olacak diye işaret ediliyor yani PS5 FPKG bile olacak yeni bir sürü gelişme olacak diye discord / tweet-x ve forumlarda çeşitli geliştirici/hacker/normal kullanıcılar arasında yazılmaktadır. 9.03 için de önümüzdeki aylar içerisinde Andy tarafından H1 sitesine bildirdiği açıkların yayınlanmasını bekleyiniz. Çıkar ise oradan iyi bir haber çıkacaktır.
Kesin olarak şu olur demek mümkün değil. Önümüzdeki aylarda Andy'nin H1'e son bildirdiği açıklar açıklansın bakalım yeni şeyler var mı, yok mu göreceğiz. Ona göre konuşmak daha doğru olacaktır.Arkadaşlar selam herkese dijital versiyonun kırılma ihtimali var mı yoksa sadece diskli versiyon mu kırılacak
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK