Big_Boss
Kullanıcı
- 3 Ekim 2020
- 40
- 6
- 8

teşekkürler
Mesela ben gördüm ve sizi BAN 'lamamak için kendimi zor tuttum hep şikayet hep çıkar başka bildiğiniz bir şey yok gerçekten.Zippyshare part 9 ölü. Şimdi bu mesajımı bir tane yetkili görüp de düzeltmeyecek. Çünkü saçma sapan bir sistem yapmışlar linkleri görmek için zorla mesaj yazıyoruz. Önüne gelen tenks yazmış yollamış gereksiz doldurmuşlar yorumlar kısmını. Hayır birde mesajı beğenmen de gerekiyor. Hey allahım ya. Emeğinizi anlıyorum ama bu zorlama gereksiz spam mesajlarından başka siteye bir katkısı olmaz.
Daha önceki mesajlarınıza baktığımda siteden memnun olmadığınız ortada ve sizi öylesine tutmayalım. Zoraki olmasın sonra. BAN EDİLDİNİZZippyshare part 9 ölü. Şimdi bu mesajımı bir tane yetkili görüp de düzeltmeyecek. Çünkü saçma sapan bir sistem yapmışlar linkleri görmek için zorla mesaj yazıyoruz. Önüne gelen tenks yazmış yollamış gereksiz doldurmuşlar yorumlar kısmını. Hayır birde mesajı beğenmen de gerekiyor. Hey allahım ya. Emeğinizi anlıyorum ama bu zorlama gereksiz spam mesajlarından başka siteye bir katkısı olmaz.
@baybarsturan abi ellerine sağlık ellerin dert görmesin sonuna kadar hak edilmiş bir banDaha önceki mesajlarınıza baktığımda siteden memnun olmadığınız ortada ve sizi öylesine tutmayalım. Zoraki olmasın sonra. BAN EDİLDİNİZ
Ekli dosyayı görüntüle 8370
Linkler bölgesel olarak aşırı yoğunluktan dolayı kilitleniyor ve "502 Bad Gateway" hatası veriyor ama aslında link sağlam. Daha sonra denediğinizde açıldığını görebilirsiniz. Çok geç açılır ise o zaman ben indirir sizler için upload ederim. 24 saat içinde düzelecektir yani her an da düzelebilir.@baybarsturan
Abi Jdowloader ile indirmeye çalışıyorum ama 9 ,12 ve 66. RAR dosyasını tanımıyor opera ile ayriyeten indirmeye çalıştım ama 502 hatası veriyor linkler. Bir bakabilir misin lütfen?
Şimdiden Teşekkürler.
Çok teşekkürler abi sağol varolİLK MESAJA YEDEK OLARAK ALTERNATİF YENİ ZIPPYSHARE LİNKLERİ DE EKLENMİŞTİR.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK