Beytullahx58a
Kullanıcı
- 18 Haziran 2022
- 48
- 4
- 8

Teşekkurler reyiz
Kariyer modunda anlatım adı olarak arda ismini gördünüz mü bulamadım da sorayım dedimArda yok , transferli save dosyası var mıdır Apollo tool ile yüklryrbileceğim
Arda yok , berisha, Samatta filan halen kadroda. ya diğer patchi bekleyeceğiz ya da internete yüklenirse kadro save dosyası Apollo tool ile atabileceğizKariyer modunda anlatım adı olarak arda ismini gördünüz mü bulamadım da sorayım dedim
Arda yok , berisha, Samatta filan halen kadroda. ya diğer patchi bekleyeceğiz ya da internete yüklenirse kadro save dosyası Apollo tool ile atabileceğiz
Oyun eksik inmiş olabilir ya da pkg dosyasını harddiskinize kopyalarken sıkıntı çıkartmış olabilir pkg dosyası kaç gb olarak gözüküyor ?CE-36244-9 hatası
Bende CE-36244-9 hatası veriyor kuramadım CUSA31875 sürümünü yüklüyor ama ondada tr yama yok yardım?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK