umutcan0610
Kullanıcı
- 2 Aralık 2021
- 83
- 5
- 8

tsk
Internet download manager ile son hızınızda indirebilirsiniz. Sitede rehberi yada nasıl yapıldığının bahsedildiği konu olması lazımdı. Hatta @baybarsturan abinin videolu rehberi olması lazım.Ficher.com hızlı indirme yolu yokmu çok yavaş indiriyor
Tşk.
Selamlar. Linklere ulaşamiyorum. Link sayfasına yönlendirdikten sonra 60 sn bekliyorum. Ancak yine de linkler gelmiyor. Hem oyun hem de 9.00 update için aynı. Adblock kapalı durumda iken de aynı. Acaba nasıl ulaşabilirim linklere?
Çok teşekkür ederim. Vpn im de açık. Tavsiyeniz üzerine explorer yerine chrom dan denedim sorun çözüldü. Sağolun.fishier linkler'ni opera tarayıcısı ile ve vpn açarak alabilirsiniz.herhangi bir tarayıcı ile türkiyeden açılmaz.
on numara
Sanırım genel manada bir save almama problemi olabilir çünkü hatırladığım kadarıyla oyun açılışında soruyor ama kayıt almıyordu ve kayıt olmadan devam et seçiyorduk oyun açılması için yani bu yüzden genel manada kayıt almıyor olabilir ve her seferinde sıfırdan başlamak gerekebilir ama emin değilim tabi çünkü ben futbol oyunu oynamıyorum. Pek oyun da oynadığım söylenmez zaten ama neyse. Belki bu sorun genel manada oyunun online istemesinden kaynaklı ve backportla bu sorun atlatılamamış olabilir ve belki sonra düzeltilebilir yani bunu yaparsa Opoisso yapabilir diye düşünüyorum.Arkadaşlar sabah oyuna girdim baya oynadım sonra kapattım ve tekrar girdiğimde sanki oyuna ilk defa giriyormuşum gibi takım seçtirmeye ve eğitimleri göstermeye başladı işin garip tarafı oyuncu kariyeri kayıt dosyam sorunsuz bir şekilde duruyor bu sorunu yaşayan oldu mu ?
Sanırım sıkıntı yok abi konsolu kapatıp açıp tekrar oyuna girdim takım veasire sormadıSanırım genel manada bir save almama problemi olabilir çünkü hatırladığım kadarıyla oyun açılışında soruyor ama kayıt almıyordu ve kayıt olmadan devam et seçiyorduk oyun açılması için yani bu yüzden genel manada kayıt almıyor olabilir ve her seferinde sıfırdan başlamak gerekebilir ama emin değilim tabi çünkü ben futbol oyunu oynamıyorum. Pek oyun da oynadığım söylenmez zaten ama neyse. Belki bu sorun genel manada oyunun online istemesinden kaynaklı ve backportla bu sorun atlatılamamış olabilir ve belki sonra düzeltilebilir yani bunu yaparsa Opoisso yapabilir diye düşünüyorum.
teşekkürler..
teşekkür
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK