Emin-7809
Kullanıcı
- 10 Ocak 2022
- 13
- 1
- 3

Teşekkür
Eyvallah
çok güzel olmuş
iyi olmuş
Awesome
Son güncel hali değildir daha iniyor oyun bakamadım ama fazla da eksik yoktu videolardan gördüğüm kadarıyla elle ekleyebilirsin yeni updateler gelene kadar.FIFA 22 için kendim uğraşıp eklemiştim hepsini şimdi en azından sadece eksik olanları ekleyeceğim transfer sezonlarında zevkli oluyor kendin yapması![]()
31xxx sürümleri nedir ne işe yarıyor ?
Kadrolar guncel mi? Oyunun ilk cikan surumunde guncel kadrolar olmuyor cunku
RAR Dosyasının Şifresi Nedir?
Hepsi farklı bölge kodları, farklı diller barındarıyor. USA, EUR gibi sürümler.
Ben yükledim. Net son halinde değil oyun içinden ayarlayabilirsin başlıca eksik transferleri.
İlk sayfadaki oyun paylaşım mesajında yazıyor, lütfen okuyun.
hocam tam olarak nerede bulamadım benHepsi farklı bölge kodları, farklı diller barındarıyor. USA, EUR gibi sürümler.
Ben yükledim. Net son halinde değil oyun içinden ayarlayabilirsin başlıca eksik transferleri.
İlk sayfadaki oyun paylaşım mesajında yazıyor, lütfen okuyun.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK