DimmuNecro
Kullanıcı
- 30 Ağustos 2022
- 45
- 6
- 8

comooon
Sıradaki gelsin o zaman.Eline sağlık abi tekrardan çok şükür fifa 23 de paylaşıldı hayırlı uğurlu olsun
Bakalım inşallah bu efsane oyun da fifa 23 gibi gününde gelir hayırlısı olsun ps 2 konsolunda az oynamadım god of warSıradaki gelsin o zaman.
![]()
Hoş geldin abi nasılsın iyisindir inşallahOYUN - LİNKLER GELDİ BEYLER. Haber vereyim dedim.![]()
Yalnız inşallah Horizon gibi yok ona söz verdim yok paylaşamıyorum gibi gibi türlü bahaneler sunmaz opoisso. Gerçi o böyle mazeretler yaparsa cyber boş durmaz. PS2 zamanları dürüstlüğün olduğu zamanlardı.Bakalım inşallah bu efsane oyun da fifa 23 gibi gününde gelir hayırlısı olsun ps 2 konsolunda az oynamadım god of war![]()
Aynen öyle abi opoisso yine dediğin gibi böyle yaparsa golü cyber atarYalnız inşallah Horizon gibi yok ona söz verdim yok paylaşamıyorum gibi gibi türlü bahaneler sunmak opoisso. Gerçi o böyle mazeretler yaparsa cyber boş durmaz. PS2 zamanları dürüstlüğün olduğu zamanlardı.![]()
İlk önce ingilizce update dosyasını indirip yama programında göstereceksin o update dosyasınıTekrardan teşekkürler. Ben şimdi jdownloader 2 ile part 79 a kadar indiricem ondan sonra hangi updateyi kurucam post da paylaştığınız updatenin yanında ingilizce orijinal yazıyor sürüm 9.0 benim tr altyazılı istiyordum ben ama
Takıldığın bir kısım olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardım ederimDoğru ya yama programını bayadır kullanmadığım için nasıl işlediğini bile hatırlayamadım sağol![]()
Çok teşekkürlerTakıldığın bir kısım olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardım ederim
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK