av.rider
Kullanıcı
- 2 Mart 2022
- 66
- 9
- 8

tşklerr sonunda
Kesinlikle katılıyorum siz yazınca farkettim buda bizim ayıbımız olsun IBAN attarsanız destek olurum ( yanlış anlamayın yama atmanız için destek olmuyorum içimden geldiği için attiyorum ama yamayı attarsanız da hayır dememVar, mesela ben ama yamaların özellikle güvenlik amacı ile programdan çıkması gerekiyor.
Ancak yapar ve 8 GB upload eder özelden atardım yani bir emek harcardım belki ama bir nedenden bunu yapmak içimden gelmiyor.
Bu nedeni tahmin etmek de zor olmamalı. Ben çok yazı yazdım ve artık yazmaktan da usandım. Kimse de yanlış anlamasın ama ben değer bilenlerle emeklerimi paylaşmak istiyorum. Bu düşüncemi başka türlü yorumlayanı da artık affetmem. Direk BAN. Anlayana. Sözüm tüm üyelere kimse kimsenin uşaklığını yapmıyor burada ve paylaşım yapanlar iyi niyetli gönülden paylaşıyorlar ama diğer geriye kalanlar sadece yararlanıyor ve istediğini alamayınca da söylenmeye başlıyor. İşte benim sözlerim sadece o karakterde olanlaradır.
Hocam özelden size yazdım. Teşekkür ederim.Kesinlikle katılıyorum siz yazınca farkettim buda bizim ayıbımız olsun IBAN attarsanız destek olurum ( yanlış anlamayın yama atmanız için destek olmuyorum içimden geldiği için attiyorum ama yamayı attarsanız da hayır demem)
Konsol sürümünüz kaç?Kesinlikle katılıyorum siz yazınca farkettim buda bizim ayıbımız olsun IBAN attarsanız destek olurum ( yanlış anlamayın yama atmanız için destek olmuyorum içimden geldiği için attiyorum ama yamayı attarsanız da hayır demem)
7.55Konsol sürümünüz kaç?
Keşke 9.00 sürüme yükseltseydiniz. En problemli sürümdesiniz.
Özelden gönderdim.
İndirdiğiniz yerden rarı taşıdığınızda hata veriyor. İndirdikten sonra kopyala vs ellemeden rardan çıkarmalısınız.O kadar indirmekle uğraştım rarlar sorunlu. Hata veriyor
Daha yeni gördüm mesajını kusura bakma 1.05 backportlu olanı indirdim ama türkçe yamayı kurmak istemedim bugün 1.08'i indirip üstüne türkçe yamayı ekliyecemHocam bendede aynı sıkıntı var uptade linkini yazar mısınız birde uptade yapınca Türkçe Yamada bir sıkıntı oluyor mu lütfen yardımcı olun
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK